Pienet sielut

Shemeneicha

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
halen_ 08.04.2007
Jos multa kysytään mikä Shemeneichan demon biiseistä on paras niin kyllä se ehdottomasti on tämä. Mahtava hard rock- riffi yhdistettynä kekseliääseen ja muutenkin toimivaan lyriikkaan tekee tästä sen "Shemeneichan hittibiisin"!;) Matilla on minusta hyvä ääni, sellainen sopivasti karhea ja juuri tälle tyylille luotu. Joissain kohti on pientä epävireisyyttä, mutta sitä tuskin huomaa. Kokeilkaa ens kerralla vetää tää keikkasetin lopussa, luulen että sais porukan aika hyvin mukaansa! Toimii myös livenä hyvin. Vahva 9!
0   +1 +2
 
9
EskoAnsami 08.04.2007
No voi pahus, arvostelinpa väärää biisiä. Tuo äskeinen siis koskee tuota toista.
0   +1 +2
 
9
EskoAnsami 08.04.2007
Hyvä biisi, mä tykkään kyllä. Kertosäe on hauska, tommonen puolidisko sopii siihen tosi hyvin. Soitto on mun mielestä ihan toimivaa ( Harhala on tunnetusti virtuoosi) eikä pieni epätarkkuus siinä mun barbaarista korvaa haittaa. Laulu on omaperäinen ja tunteella vedetty, paikoin vähän epätarkka mutta ei se mua niin vaivaa kun en ole laulaja. Lyriikoista plussaa, niissä oli selvästi ideaa joka on erittäin harvinaista. Te olette ehkä Lempäälän omaperäisin rokkibändi ettekä mikään Dream Theater, ja sellaisena kannataa pysyä.
0   +1 +2
 
9
Tier 21.03.2007
Asenne on oikea. Tietenkin pientä ajan tuomaa hioutumista kaivattaisiin, myös taitojen suhteen, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään. Tätä älköön loukkauksena otettako.

Nimittäin nyt ovat vuorossa (loput) kehut.
Soittimet pelasivat hyvin yhteen. Rummut kuuluivat mielestäni riittävän hyvin ja kitarat kuulostivat hyviltä. Koskettimetkin tukevat kokonaisuutta kiitettävästi. Ainoastaan laulaja kuulostaa välillä hieman "teennäisesti" ääntävältä, mutta suuri ongelma se ei ole. Muutoin moitittavaa ei juuri ole. Pari pikkuseikkaa tietysti, mutta ne eivät tuhoa onnistunutta kokonaisuutta millään lailla.

Tätä kuuntelee mielellään. Kuten jo joku sanoi, rehellistä ja hyvältä kuulostavaa.
0   +1 +2
 
8
Son.ja 05.03.2007
Biisi on hyvä, ja koskettimet hienosti tuotu esille. Laulu vähän tökkii omaan korvaan, vaikkei se nyt huonoimmasta päästä ollenkaan. Soitto on kiitettävää, vaikka rumpuja toivoisin enemmän esille. Kuitenkin kokonaisuudessa hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
8
Heli^ 15.02.2007
Diggailen molempien biisien soitosta,mutta laulu ei oikein iskeny. Tässä biisissä laulu kuitenkin ihan ok.
0   +1 +2
 
7
C-K-Y 03.02.2007
Laulu oli vähän epävireistä joissan kohti ja sanat on vähän kömpelöt esim. "Ehkä sua alkoikin pelottamaan" mutta pienellä muokkauksella sais tästäkin ihan kelpo biisin.
0   +1 +2
 
Deadful 02.02.2007
Tuo alun fillistä vaihto varsinaiseen biisiin takkua minun korviini pahasti. Mutta siitä eteenpäin kyllä paranee. Idea tässä biisissä on loistava, ehkä vähän kliseinen, mutta vallan hyvää kamaa ensi demoksi. Laulut voisivat olla hieman agressiivisemmat, mutta laulajan äänestä plussaa, vielä kun saisi laulumelodian pysymaan koko ajan nuotissa niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
9
Horror Hotel 30.01.2007
Laulu sopisi olla vähän karumpi. Siis vähemmän tota vibraa jne. :D Hyvähän tää on!
0   +1 +2
 
7
Hra. Kinnas 30.01.2007
Aluksi laulajalle vinkkejä jatkoa ajatellen:
-Varo R:iä ja T:itä. Lausutt ne thurrrhan pärrristhäen ja therrävässti
-Sanoja on painotettu välillä epäluonnollisesti esim. en tahdo miettiä sitä eNEMpää. Suomessa paino on sanan alussa.
-Suomeksi laulettaessa on syytä tarkistaa kielivirheet: Alkaa pelottamaan ei ole suomea. Sen tulisi olla joko "rupeaa pelottamaan" tai "alkaa pelottaa"
-Sitten vielä vireongelmat: saattaa olla että kappaleen melodia itsessään on epämääräinen, mutta läheskään koko aikaa en tunnistanut laulajan tarjoamaa säveltä

Sitten noin niinkuin yleensä:
-Melko tavallinen hard rock biisi.
-Soittopuoli ihan hyvin hallussa
-Sanoituksissa mielestäni aika kömpelöitä riimejä
-Ei tämä mitään keskivertoa suurempaa kigua otsaan kasvattanut. Bändi on vielä suht nuori, joten seuraava demo voi kuullostaa jo paljon paremmalta. Kehityskelpoista. Toistaiseksi seiskaa parempaa en kehtaa antaa.
0   +1 +2
 
8
Vablo 29.01.2007
Joo, kyllä tämä biisi vetää voiton mun mielestä näistä kahdesta. Kappale soljuu kivasti eteenpäin, soitannallinen osuus on aika lailla hanskassa. Laulu tosiaan kaipaisi pientä harjoitusta, mutta kyllä se siitä harjoittelemalla lähtee sitten. Lyriikoista tykkäsin, kokonaisuudessaan ihan hyvä biisi. Kasi irtoaa.^^
0   +1 +2
 
myxomatosis 29.01.2007
Hmm.. Biisi kokonaisuutena oli judas priestmaisella tavalla vetävä poppi(rokki)biisi, lopun uusi osa oli selkeesti hyvä juttu, tässä on tarpeeksi eri kikkoja mun mieleen. Hyvä sävellys tämmöiseksi biisiksi. Mukavaa house of the rising sun meininkiä siinä lopun bridgessä.
0   +1 +2
 
8
nykäne 29.01.2007
Oikein mukavaa meininkiä, soitto toimii ja sanoitus on veikeä. Varsinkin viimeiset säkeet herättivät mielenkiinnon meikäläisen kohdalla ja sitten se loppuikin, pirullista. Lisää räyhää laulajan ääneen, niin avot, sanon mie.
0   +1 +2
 
Eelis-Felix 29.01.2007
Hyvälle kuulosti. Ei ehkä ollut ihan miun juttu, mutta ei paha, ei paha. :)
0   +1 +2
 
conjoiner 29.01.2007
tää on parempi kun toi kylmää kättä. riffittely on kivan kuulosta... rummut olisin tässäki nostanu vähän kuuluvammiksi... sanat on hyvät, ja suomenkielisyydestä plussaa paljon. tuo nauru on aivan mahtava tehoste... laulu on hoidettu paljon kylmää kättä paremmin, mutta välillä siinäki jotai artikulaatiohäikkää on, imho. tää on kyllä hyvä.
0   +1 +2
 
8
Haitzu 28.01.2007
Kyllä tämä on selkeästi näistä kahdesta biisistä parempi. Biisi kulkee kivasti, sanat tämän tyyppiseen musiikkiin juuri oikeat ja soitto kuulostaisi sujuvan. Laulussa kuitenkin paljon parantamisen varaa, kannattaa kiinnittää huomiota vireeseen ja joidenkin kirjainten ääntämiseen. Lopun laulut etenkin kummastutti, (?).. Pianokuviot rakastuttivat erityisesti, oikein mainiot! Kokonaisuutena ei huono, lauluun tosiaan vielä hiomista niin kyllä se siitä ^^.
0   +1 +2
 
9
Thoke91 28.01.2007
No tämä on jo vähän parempi, vetovoimaa on enemmän. Sanoituskin on ihan kohtalainen
0   +1 +2
 
Chantal 28.01.2007
Taustat olivat edellistä biisiä parempia, mutta laulusta en edelleen tykkää oikeastaan yhtään.
0   +1 +2
 
9
Jay Rochas 27.01.2007
Kivoja kitarariffejä ja tasaisen hyvää soittoa. Laulua saisi vielä reenata. Ei oo lempimusiikkia ihan tälläinen suomirokki mutta ihan ok biisi tää on kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
väy 27.01.2007
Ei tämä minusta ihan metalliksi mene. Hard rockia niinkuin tuossa lukeekin. Raskaampaa sais olla. Suomenkieliset sanat tuovat mieleen jotenkin (huumori) iskelmän. Laulutyyli myös. Sanoja en ala muuten analysoimaan. Soitto menee hyvin. Ei mitään erikoista kikkailua. Perus jutuilla pärjää. Saundit on hyvät demoksi. Kelpaa kuunnella, vaikka itellä ei tämmöinen musa oikein iskekkään.
0   +1 +2
 
8
Maijja-- 27.01.2007
Yhtyen edelliseen kirjoittajaan sitä tunnetta eli soitinten "raiskausta" kaipailin hieman enemmän. Toki meno on nytki hyvää, mutta vähäse jotain enemmän olis tarvinnu. En tiedä oliko vaan korvissani vika mutta jotenki tua laulu ei menny iha nuotilleen. Ääni on kunnon suomalainen metalliääni (älkää koskaa vaihtako englantiin) ja kunhan sen saatte fiksattua paikoilleen niin iskee varmasti. /,,/ Niin ja enemmän sitä mättöä ;)
0   +1 +2
 
Sipuli<3 27.01.2007
Ihan kivan kuulosta, Loppuosa parempi. Alussa ehkä vähän ainakin mun korvassa tökkii toi laulu mut ihan ok.
0   +1 +2
 
8
Julius- 26.01.2007
Jesh! Aika magee kitarariffi täs! Noi verset on kans iha siistit, mut toi raskas riffi saattaa kyl jäädä soimaa päähän pitkäksi aikaa. Se kohta mis oli vaa kitara ja rummut toi ilmettä biisiin nostaen tän biisin peruskaman yläpuolelle.
0   +1 +2
 
8
waino84 26.01.2007
Meikäläiseen tää biisi ei ihan niin paljon iskeny kuin tuo kylmää kättä, mutta hyvä kipale tääkin on. Ehkäpä yhteissoitto toimii tässä paremmin.
Laulajalla on kyllä hyväsoundinen ääni, pieniä vireongelmia on mutta ne ei häiritse liikaa.
Kasi, ei huono.
0   +1 +2
 
9
KnavesOfSpades 25.01.2007
Tämä on ehkä jopa parempi biisi kuin edellinen. C-osa osa ja eriävä outro ovat todella piristäviä. Kitarariffi on taattua Harhala-laatua ja toimii. Biisi kulkee hyvin ja säkeistön pianot ovat todella hyvä veto ja aivan ilmiömäisen tarkasti soitettu. Hyviä nyansseja biisissä, kun säkeistö on hiljaisempi kitaraiskut purevat hyvin. Ja kertsiin otetaan sitten isompi vaihde silmään ja annetaan mennä. Laulukaan ei häiritse tässä biisissä pahemmin, paitsi ekan kertsin ekan kierron aikana. Sanoituksistanne vielä sen verran että hyviä ja toimivia ovat, mutta muutamassa kohdassa demoa kuunnellessani huomasin pari sellaista kohtaa, jotka eivät oikein mielyttäneet korvaan. Kylmää Kättä -kertosäe on muuten hyvä, mutta riimit "humalaa-pelastaa-jumalaa-armahtaa-??juomalaan??" vähän hyppää korvaan. Hyvä biisi tämä, 9 annan.
0   +1 +2
 
7
Zen Kahavi 29.01.2007
Jonku verran parempi ku edellinen mutta kuitenki vielä liian tylsä. C-osa ois saanu olla mielenkiintosempi
0   +1 +2
 
ama-- 02.02.2007
Tää oli ihan okei, odotin kyllä enemmän kertosäkeeltä, jotain sellasta "huippu" kohtaa, jolloin olisin pisteitäkin osannut antaa paremmin. Laulajan ääni kaipaa ehkä hiukan harjoitusta, tuo kuullosti vähäsen tollain "tönköltä" mikä saa minun mieleeni juuri sellaisen "huumori" laulun, elikkä ei kannattaisi välttämättä painottaa kaikkea laulamaansa, sillä se tuo laululle sellaisen "ahdistuneen" fiiliksen. Kyllä tää on hyvää alkua! :)
0   +1 +2