Summer Theme

Teemujazz

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Felix N 03.04.2014
On kyllä hienoja kappaleita tämä projekti täynnä ja mahtavia mielikuvia luovat. Toteutuksesta paistaa taito ja tyylillä vedetään. Hienot kesätunnelmat tässä, etenkin tuossa 1:20-alkavassa marimba-osuudessa. Tästä ei instrumentaalifiilistely paljon parane.
0   +1 +2
 
9
musaboy 21.05.2009
Just tollanen hawaiji tai Leijonakuningas luritus tää. Upeeta soundia.
0   +1 +2
 
10
Hyvin nousujohteinen biisi. Lähtee kauniisti etenemään kohti hmm, kohti jotain erittäin kaunista päämäärää.

Upeita lurituksia välissä, siis taitaa olla jokin soitin, huomaan ma :)

Hilpeys ja iloisuus on tämän biisin avainsanat, mielestäni.
Osaaminenhan onkin jo paketissa ja paistaa kuin aurinko kaiken yllä.
0   +1 +2
 
10
the_question 30.06.2007
Erittäin hienot ja osuvat soundivalinnat olet onnistunut löytämään tähän hyvin kasarivaikutteiseen biisiin. Noista marimba-soundeista tulee mieleen aivan joku aurinkoinen ranta jossain Karibian saarilla hula-hula meiningillä.
0   +1 +2
 
10
Coivisto 11.06.2007
Todella kaunista musiikkia. Taidokasta, heleää, positiivista, mieltä kutittavaa. tälläistä on todella ilo kuunnella. Tämä tosiaan on kuin leijonakuninkaan soundtrackiltä. Iso kiitos siitä että jaksat tänne suomen syveen tuoda tälläisiäkin värimaisemia. Melankolia ei ole out mutta todella on piristävää vaihtelua
0   +1 +2
 
Drakmin 19.05.2007
Mukavan kasarisoundia heti alun synasoundista lähtien. Todella miellyttävän ja ilmavan kuuloista kaikenkaikkiaan. Tuo aikaisempi 'leijonakuningas' kommentti osuu aikalailla asian ytimeen. Melodiat ovat selkeästi tässä pääasiana rumpuosaston jäädessä hieman varjoon. Normaalisti sanoisin että rummut on miksattu liian hiljaiselle, mutta tässä melodiat ovat niin hyvät että ansaitsevat korostetun asemansa.
0   +1 +2
 
Free-Soul 02.03.2007
Tämä on ihan selvästi soundtrack johonkin kahdeksankymmentäluvun nuorisoelokuvaan, joka sijoittuu Kaliforniaan tai ehkä Hawaijille. Joka tapauksessa jonnekin missä on sininen meri ja taivas, lämmin ilma ja kaunis pitkä hiekkaranta jolla tervehenkiset nuoret kirmailevat.
0   +1 +2
 
8
karvainen sielu 13.02.2007
Spyro Gyra pälkähti minullekin ensimmäisenä mieleen. Tämä on letkeä ja energinen kappale, jos kohta artisti on vetänyt kesäfiilistelyn Passionissa vielä astetta paremmin. Kyllä tästä silti nännit kovettuivat.
0   +1 +2
 
10
Larry Peninsula 22.01.2007
Leijonakuningas soundtrack. positiivista musiikkia. Kaiken suomalaisen melankolisen mollimusiikin parissa tällainen musiikki on suotavaa. Todella hyvät soundit. Hyviä melodiaita. Lähellä toto meininkiä kuitenkin tämä on paljon fuusiompi.
0   +1 +2