Valossa varjossa

Fatfinger Acoustic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
rajoite 07.03.2007
Luultavasti se paras ralli näistä. Hienoja lyriikoita siivittää kaunis ja herkkä tulkinta, joka ainakin minnuun iskee hyvin. Tämmöstä jäämme odottelemaan lisää :)
0   +1 +2
 
PeteQ 1 07.03.2007
Niin, no näähän onkin vaan biisien "kässäreitä" - ei oo mietitty kauheen pitkälle vielä - no sen verran tietenkin mitä ny 10 minuutissa ehtii tuumailla (sis. sävellys, sanoitus, miksaus, tuotanto ja markkinointi ; )
0   +1 +2
 
9
No mutta, nyt alkaa olla sitä, mitä minä ymmärrän, sanoitus :) Sopii musiikin kehyksiin, tunnelma on alakuloinen, niin haikea. Tässäpä laulajakin minusta nostaa äänensä paremmin esiin, tuo sävyjä lauluunsa, kaunista tämä on.
0   +1 +2
 
10
vahtoma 19.01.2007
Laulajalla on kyllä hyvä ja sopiva ulosanti tällaiseen matskuun ja miellyttävän rauhallinen ääni. Biisihän on kaunis ja koskettava, hienolla tekstillä kuorrettuna. Loistavaa tavaraa!
0   +1 +2
 
9
slvs 11.04.2007
Jos koko palettiin menee (sävellys, sanoitus, miksaus, tuotanto ja markkinointi) 10 minuuttia, niin kannattaa tyrkyttää itseään SubTv:lle. Zarkuksella menee yhteen biisiin koko päivä.
Itse biisistä:
Varsinkin teksti toimi hienosti. Kaluttu aihe ja jopa jotain hiukan kliseisiäkin ilmaisuja, mutta ei silti kuulostanut naiivilta ja kuluneelta, vaan kuljetti biisiä hyvin eteenpäin.
Hyvä mies ja kitara-biisi
0   +1 +2