Snowflakes and mistakes

M.B.E

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Hendrix2000 30.05.2011
Pitkä, hyvä saundi, hauska melodia. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
Tiukalla hevi riffittelyllä mennään... Sen jälkeen leppoista pikkaisen popahtavaa rytmiä jonka päälle laitetaan laulua... fillejä millä laitteella saadaan... (laulu osuudessa painotetaan sanaa problems niinkuin jossain Marillionin biisissä!!!) Tykkään biisissä olevasta kitara soundista, hyvin samantyyppinen niinkuin esim Toolilla ja myös Black Sabbathilla.... Loistavaa... 7. minuutin kohdalla mennään hypnoottisissa hevimaisemissa, jotka näyttävät bändin toista puolta...

Loistavaa... Ei voi muuta sanoa...
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 02.03.2007
Jos nyt rauhallisuutta työviikon jälkeen haen tänään perjantai-iltana nautiskellen Hennessystä jaa mikserin tarjoamasta musiikista, niin nyt löytyi mielelleni sopivaa rauhoitusta ja sen teke M.B.E !!! Todellakin olen innoissani tällaisesta materiaalista. En jää kommentoimaan enempää sillä nyt istumaan rentoon asentoon diggaamaan riffittelyä ja taidokasta (isolla T:llä) musiikkia. Oi kyllä , kuuntelen varmasti vielä kerran ja d/l napitus ja välitön tilaus, jos materiaalia löytyy cd:nä!
0   +1 +2
 
10
Pehajutteri 07.01.2007
Ihan on vaikutteidensa arvoista musisointia ja munaakin löytyy... Hieno homma!
0   +1 +2
 
10
Yllättävä veto, siis koko biisi. Soljuu, mutkittelee ja palaa raiteilleen, ja etenee kuin luotijuna, huomaamatta.

Rakenteellisesti mielenkiintoinen, ehjä ja todella siivoa jälkeä tekijöiltä. Laulajaa kiittelisin erityisesti, pysyy ruodussaan, osaa nousta esiin, ja painaa matalaakin profiilia, tehdä tilaa musiikille. Siis, kitos, koko porukalle, hieno biisihän tässä teitillä on:)
0   +1 +2
 
10
tomignostics 05.01.2007
+Hienoa kuulla kun on malttia mennä biisin ehdoilla.Yhteissoitto toimii yleisesti ottaen hienosti.Biisi on näin ilman sanoihin syventymistä sopivan melankolinen olematta kuitenkaan tylsä tai tavanomainen.Mikserissä on loistavasti soittavia tavanomaisia bändejä kyllä.Pysykää jatkossakin erossa siitä linjasta:)
-Tarkastelisin kuitenkin kriittisesti osiota 4:27-5:17 ja muutenkin tunnelma muuttui rauhallisesta hieman väkinäiseksi progeiluksi ilman sitä oikeata alku biisille sopivaa tunnelmaa.(0.00-4:00)Tosta saisi kaksi biisiä.Vai onko siinä kaksi?Taidankin downloadata ja pistää Soundforgessa paloiksi,omaan kuuntelu käyttöön tietysti:).
OHO!En olekaan ennen arvostellut näin perusteellisesti:) Paloitellaan sitten lisää kun kerran alkuun päästiin...
keyboard:6:26 synasoundit tosi ohuet varsinkin silloin kun ne soi pelkästään,myöhemmin kun skitta tukee se toimii(6:39)
Rummut:6:59 hihat loppuu yllättäen,7:06 olisi oikeampi paikka mielestäni.
Loppulaulu tuo mieleen sekä Phil Lynottin että(belive me or not) Tommi Läntisen ja tarkoitan Boycott(v.87-92) vaiheessa olevaa Tommia en tätä nykyistä:) Muutenkin monipuolinen lauluääni.Ekalle osalle 10 tokalle8+(jää hieman vajaaksi)
Lopuksi voisin todeta että mikäs minä olen arvostelemaan:)Ulkopuolinen vaan kuulee paremmin kokonaisuuden.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 04.03.2008
toimii upeesti......wunderbar
0   +1 +2
 
10
Misenippu 16.08.2008
Todella mahtavaa soitantaa ja laulantaa jälleen!
Biisi toimii todella hyvin! MAHTAVAA!
0   +1 +2