Meadowland of Hereafter

Misty Steps

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
degeneraatti 03.05.2007
joo biisinä tämä toimii, vaikka enemmän kuulostaa pop-pianolta kuin kenties klassiselta. biisi kuitenkin kärsii liian raskaasta otteesta koskettimiin, mikä tuottaa yllämainittua hieman tukkoista saundia. se myös haitannee dynamiikan tuottamista, mikä soolopiano musiikissa on useinkin hyvin tärkeä tehokeino. Toinen tehokeino mitä jäin kaipailemaan on selkeämpi tempon muunteluilla johdattaminen. nyt kenties juuri tempon käsittely lähes metronomimaisesti toi pop-piano-tunnelman. voisit kokeilla tempon käyttöä kuin kappale hengittäisi.

arvosanassa olin seiskan ja kasin välillä, mutta rohkea yritys saa kasin.
0   +1 +2
 
9
stuntguitar 20.04.2007
Sävellyksenä pidin tästä oikein paljon. Soitto oli tiukkaa ja melodiat pysyivät mielenkiintoisina. Jotenkin tuo pianosoundi ei vaan iskenyt. Olisin toivonut tähän biisiin vähän kuulaampaa soundia, mutta se on vain makuasia. Hieno biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
DjLime 29.03.2007
Tätä on kiva pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan. Unohtuu arjen tohina ja stressi hetkeksi. Eipä soitossa eikä itse sävellyksessä mitään suurempia vikoja. Lyönpä vaikka vetoa, että tästä saisi henkeä salpaavan kun tuossa 2:32 kohdilla potkaisisi kunnon jouset ja muuta mukavaa tuonne taustalle mukaan, niin tätä pystyisi helposti kuuntelemaan sen kymmenen minuuttia. Sen verran hyvän tunnelman biisi luo. Minimalistista kun vain yksi instrumentti edustettuna, mutta sepä tässä juuri jättääkin kaipaamaan vaan lisää.
0   +1 +2
 
10
Tyfon 26.03.2007
Tämäkin oli hieno biisi!
Kyllä on pianon soitto hallussa, lahjakasta meininkiä
"Levyn" kansikuvat on kyllä taiteellisia myös! :D
0   +1 +2
 
10
Lokki Joonatan 22.02.2007
Tämä kolahti eniten, simppeli mutta silti arvoituksellinen ja siksi kuulijan hiljentävä. Rohkenen olla eri mieltä siitä että tämä olisi vain pinnallisesti kaunis, tässä on sielua ja visioita. Taitavaa työtä- tälle erikseen täydet pisteet!
0   +1 +2
 
SpeaK 17.02.2007
Kaunista tämä on, mutta valitettavasti ainakin minun korvaani vaikuttaa vaan pinnalisesti kauniilta, ilman sen suurempaa sisältöä. On paljon korkeita pianosäveliä ja paljon hienoja sointuja, mutta en vaan saa näistä mitään irti, vaikka olenkin erittäin suuri ambientin ja pianomusiikinkin ystävä. Tuntuu siltä että tässäkin biisissä sitä tunnelmaa on, mutta jotenkin se vaan tuntuu niin kovin yksiulotteiselta tunteelta. Kokeile saada enemmän surua näihin, niin ehkä sitten iloisistakin kohdista saa enemmän irti.
0   +1 +2
 
10
m1ze 11.02.2007
Tää on kyl tosi hyvä... Mielikuvia herättävä, rauhoittava ja kaiken lisäksi vielä erittäin kaunis melodia :) Sopis täydellisesti johonkin leffaan kohtaukseen, jossa kaikki muut äänet on hiljennetty ja kuva hidastettu <---(mitäköhän tuoki nyt sitten oli tarkottavinaan ;P) Mutta lyhyesti sanottuna todella hieno kappale, kyllä tätä mielellään kuuntelee. Siitä kokonainen 10.
0   +1 +2
 
Shitstormer 02.02.2007
kyllä. todella maukasta soitantaa. tunnelma pitää otteessaan, sopivan unenomaisen tuntuinen olo tästä tulee näin talvisena päivänä. toimii.
0   +1 +2
 
gerana 23.01.2007
Kiitos kiitos :) Kuitenkin edelleen vihaan laulamista ja laulubiisejä, joten laulua ette koskaan tule kuulemaan :)
0   +1 +2
 
spiritusandasper 11.01.2007
Samankaltainen fiilis kuin edellisessäkin, joskin omalla kohdallani asteen iloisempi. Tässä on paikoitellen enemmän räväkkyyttä ja meininkiä josta pidän myös. Ei sillä että sitä aina tarvitsisi olla. Tähän sopii. Eipä tällästä tuu joka päivä kuunneltua ja jotenki ei tahdo tottua ajatukseen näissä, ettei tule lisää soittimia / pientä laulua. Silti kun nämä eteenpäin rullailee, niin koko ajan huomaa, etteipä niitä tarvitakaan. Hyvin toimii tämäkin teos mun mielestä. :)
0   +1 +2
 
9
jozi 04.01.2007
hyvä:)
0   +1 +2
 
9
Michikawa 02.01.2007
Kaunis kappale jälleen. Pidän siitä, miten uskaltaudut kulkemaan personaallisia musiikillisia ja harmonisia polkuja pitkin, kuitenkaan sortumatta sekavuuteen tai epämääräisyyteen. Näissä sävellyksissä on jotain todella virkistävää ja kuulasta. Tulee jotenkin sadunomainen fiilis. Kesäiset sateet ja lapsuuden muistot.
0   +1 +2
 
Apo 02.01.2007
Hyvin toimi Blueberryn tuonpuoleis-kohtauksen päälle. Teemat sen verran toimivat että niillä vois väsätä hyvin kokonaisen soundtrackin. Lopussa tosin puhti hyytyy ja lopun lurittelut vois oikeastaan jättää pois 2:33:sta eteenpäin.
0   +1 +2
 
10
T-Sync 02.01.2007
tosi kaunis biisi jälleen sinulta :') pianotaiteiljia! mukavan aaltoilevaa meininkiä, kauniita melodioita ja eri osioita :)
0   +1 +2
 
10
Lecus 23.01.2007
olet kyllä todella lahjakas.Pidän toden teolla soitostasi.noihin sais vielä laulun nii ois hittibiisejä!oot huippu.!
0   +1 +2