Asukas

Belz Krov - Kantonen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

santraa 23.01.2007
käheetä! kuullostaa mun mielestä paljon paremmalta ku tuo "10". hienoa
0   +1 +2
 
10
Vokaalit on saatanan hienon kuuloiset! Hyvin häiriintynyttä kamaa, sekopäisyyttä kohti mennään tätä kuunnellessa. Mutta mulle tää toimii kyllä todella hienosti. Vokaaleista mieleen tuleva Gaahlskagg sekä musiikin outous ja tunnelma luovat kyllä nyt sellaisen kokonaisuuden, että tätä ei voi kuin arvostaa & kuunnella useamman kerran. Jos Kylmä Vapaus oli hyvä, tämä on mahtava.
0   +1 +2
 
9
Verttis 07.01.2007
oi hei räppärin näkökulmaa: eli tää on menny enemmän niinku "musiikin" kuuloseks eli siis huomaan jo biisin niinku pointin tästä, mukavan kuulosta omalla pervolla tavallaan (: isketään ysiä! en enempää osaa sanoo..
0   +1 +2
 
10
LauriT 12.01.2007
Tässähän on jo varsin mukavasti bassoakin mukana, kun muistelen joskus aiemmin siitä (tai sen puuttumisesta) sanoneeni jotain. Saundimaisemaltaan tämä on oikein mukavan häiriintyneen kuuloista musiikkia. Piano sopii tähän biisiin loistavasti. Tulee ihan mieleen Trent Reznorin oudoimmat viritykset. Rumpukomppi hämää myös omalla tavallaan. Vaikea saada kiinni tahtilajista. Olisi muuten ollut hyvä laittaa lyriikat tuonne omaan paikkaansa, kun vokaaleista ei kuitenkaan tässäkään tapauksessa saa mitään selvää (niin kuin nyt yleensäkään tämän tyylisissä biiseissä). Ainoa mitä tässä nyt ehkä jäi vielä vähän kaipaamaan: kunnollinen intro. Sellainen ambientti suhinaintro tulisi tietenkin tässä tapauksessa lähinnä kyseeseen. Mutta muuten tämä on aivan loistava, suorastaan erinomainen biisi.
0   +1 +2
 
10
makes69 22.12.2006
Asukas asukas...tämä oli jotenkin erilaista..mutta kypän annan.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 22.12.2006
eiku on ne suomex...mut täs voi kuulla mitä vain eli hyvä..
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 22.12.2006
hitto tää on rankka , sanat on yllättäen enkux..toimii
0   +1 +2
 
Mika Björklund 22.11.2007
Tämän kuuntelin, koska Goatsemencommando mainitsi tästä Suoräähkän arvostelussa. Korvaan osuu kaiken muun melun keskeltä selkeästi piano enkä ole ollenkaan varma soiko se hyvin vai huonosti joten sen takia se varmasti soi oikein osuvasti. Vokaaleista saa sopivasti selvää, hurjia juttuja voi tulla päähän jos jää miettimään. Rummut astetta ankeammat vaikka Suoräähkään verrattuna, koska ovat enemmän esillä. Ihan ääneltään siis, rytmi on outo.

Erityisesti korviani miellyttävät omalaatuinen ja häiriintynyt tunnelma johon myötävaikuttavat suuresti vokaalit. Hämmentävän hienoa. Tässä on tekemisen makua.
0   +1 +2