Affection (Club Mix)

DjMik

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
juhku 16.04.2004
Supersahaa, ilmavia padeja ja kiksubiittiä... kaikki mistä tykkään trance biiseissä!!! :P taidampa tänkin latailla koneelle! :)
0   +1 +2
 
10
Avara 29.11.2003
Hei tää on just samalainen ku jotkut Uplink -projetkin biiseistä, eli eka on aikas samanlaista jumputusta alussa pari minsaa ja sitte alkaa oikein kunnolla ;)
0   +1 +2
 
8
Rion 27.08.2003
Biisi alkaa hyvin..bassolinja oli erityisesti mieleeni. Breikki toi mieleeni jonkun aution saaren meren suhinoineen..toi lokkiääni oli kyllä hyvä veto. Soundeiltaan hyvin puhtaan kuuloinen. Päämelodia on todella vetävä. Parasta biisissä. Tuossa lopussa sitä olisi kuitenkin voinut soittaa enemmänkin. Kaikenkaikkiaan hyvä suoritus. 8½
0   +1 +2
 
9
Ture 19.06.2003
Joo...jossain kohdassa jauhaa hiukan paikallaan mutta kuitenkin ihan huippubiisi.
0   +1 +2
 
9
tom_gore 29.05.2003
Tämä on "hyvä kokonaisuus". Ei mitään sielua rinnasta repiviä kohokohtia, mutta pitää tiukasti otteessaan alusta loppuun käymättä tylsäksi. Hyvin "Aylamainen" soundi, mikä on pelkästään positiivinen asia. Taattua laatua, mutta sitä jotakin jäi puuttumaan ja siitä "vain" yhdeksikkö.
0   +1 +2
 
Stocco 19.05.2003
Olisikohan menevin biisisi. Chilli kohta toimii tuon vihellysmelodian takia loistavasti ja paahto rakentuu kauniisti ja sopivan hitaasti todella railakkaaseen tamppaukseen. Tykitys kohtaan voisi tosiaankin laitaa vielä lisäväriä.
0   +1 +2
 
8
Laihanen 14.05.2003
Miksaus tekee alusta asti aikas hyvän vaikutelman, tosin taitaa olla hieman liikaa diskanttia kokonaiskuvassa. Soundit on puhtaita ja miellyttäviä korvalle. Breakdownin padi ja lokit lisäävät nautintoa. Noise"vihellys" toimii hiton hyvin, sitä olisi voinut käyttää menokohdissakin oktaavin korkeammalta eikä vain breakdownissa, koska nyt tuo menokohta jää turhan vaisuksi, vaikka teknisesti onkin hyvää kauraa. Rakenteessakaan ei ole mitään isompaa vikaa, mutta kun se suurin koukku puuttuu niin tämäkin biisi valitettavasti vajoaa syvän trancemeren aaltoihin.
0   +1 +2
 
9
Buhis 14.05.2003
Alku oli ehkä vähän "tylsän" kuuloinen, mutta 1:50 alkava kohta kuulostaa erittäin hyvältä. Melodiat ovat iloiset ja toimivat moitteettomasti. Ei kuitenkaan säväytä ihan yhtä paljoa kuin Endless Ocean tai Motion Equation. Soundeiltakaan tämä ei mielestäni yllä aivan noiden biisien tasolle. Kokonaisuudessaan kuitenkin todella hyvä kiksuttelupaketti =)
0   +1 +2