The LightForce Groove

Red Trax

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
oc 31.05.2003
Hmm... ekana tuli mieleen lähinnä Zombie Nation saundeista, mutta sitten biisi jäi ns. paikoilleen ja siitä puuttui se sellainen "kohokohta".
0   +1 +2
 
9
Jollas 30.05.2003
Sillee vähän junnas. Mut tosi hyvät saundit ja toi lopun kitarajuttu(?) oli kyl hieno. Ois voinut sitä loppukohtaa olle enempi jos tajuut.
0   +1 +2
 
8
t.a.blomqvist 27.05.2003
Hyvä meininki tässä. Hihateilla oot ainaki leikkiny :) ja reverbiä löytyy. Rummut muutenkin oikein mainiot. Toi ihme synasärinä tossa 2:40 kohdassa piristi kummasti biisi, mutta kuiteski täs on jotain vinossa. Toteutus on hyvä, mutta kokonaisuus ei oo hiottu. Jotkut saundit ei oikee täsmää mun mielessä, esim toi basso tossa alussa, mutta sitten ku toi synasärinä tulee mukaan ni ei kuullosta enään niin kummalliselta. Muuten erittäin hieno teos! Nyt on tiukkaa annanko kasin vai ysin.... aaaargh...
0   +1 +2
 
9
crane 13.05.2003
Aika tutun kuulosta perussaundia joka toimii lähes aina.
Biisin keskivälit on aika mukaansa tempaavat, mutta pieni miinus tulee jo sanotusta biisin lopusta joka on vähän töksähtävä.
Kaikenkaikkiaan hyvä toimiva biisi
0   +1 +2
 
9
Imp 13.05.2003
ihan menevää matskua...kiksu on hyvä.bassline toimii myös ja voksut saumaantuu hyvin..distortut synat tuovat asennetta biisiin.biisi on ehkä hieman itseään toistava..mutta hienot fillit ja melodian pienet vaihdokset auttavat biisin ihan hyvin loppuun..lopun ykstoikkonen jumputus kohta ennen loppua ei ole hyvä ratkaisu..biisi meinaan kuullostaa hieman tönköltä siinä..mutta onhan sekin lopetus.kaikessa yksinkertaisuudessaan ei tullut pettymystä
0   +1 +2