Alkio 14.4

Celluloid Dmage

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

gorgonoidi 05.11.2007
Jotenkin minun on vaikea suhtautua tämmöiseen musiikkiin arvostelu mielessä. Olen kuunnellut tätä biisiä vaikka kuinka pitkään, mennessäni nukkumaan ja ollessani kaupungilla. Kyse näissä biiseissä on niistä fiiliksistä joita se tuottaa. Minä löydän tästä vain hyviä fiiliksiä, rauhaista ja hypnoottista musiikkia. Tässä biisissä on havaittavissa ehkä vähän joitakin melankolisiakin fiiliksiä joka tietenkin on myös hyvä juttu. Ehkä minun pitäisi kuunnella tätä vielä jossakin tietyssä huumaavassa tilassa että saisin tästä kaiken irti... Heh, no paljon saan tästä jo näinkin irti. Tosin, ei tämä tausta musiikkina joissakin tilanteissa toimi. Tämä musiikki on juuri tiettyjä fiiliksiä varten.
Olen ehkä "sokea" tietyille jutuille tässä musiikissa, mutta nyt minusta tuntuu siltä että näissä biiseissä voisi olla enemmän vaihtelua, siis biisien välillä. Tarkoitan, että biisit ovat mielestäni aika samanlaisia, vaikka yksittäisenä biisinä tämä toimiikin juuri hypnoottisen loistavasti.
0   +1 +2
 
10
frank nahkiainen 03.03.2007
hyvaa ideaa tass,basari huokuu kivasti ja skitsoi nabinoita porskuu ympariinsa..!
0   +1 +2
 
8
Begga(R) 31.01.2007
itse en ole enää pitkään aikaan oikein tasatahtiseen "jumputukseen" syttynyt, mutta ambienttimaiset äniefektit nostattivat tunnelmaa koko kappaleen ajan. maeniota chillailua, pääasiassa. 5:10 kohdalla kuuluvat "plimplom"-äänet olivat kivoja.
0   +1 +2
 
9
Kari Hanhikorpi 15.01.2007
Ok, rytmisiä elementtejä on monessa layerissä, hauskimpana ehkä tuo napsuttelu. Ihmeellinen pätkäisy tuossa noin 2min kohdalla? Melodiset elementit hienoja, mutta olisin kaivannut sekaan myös hieman pidempiä nuotteja. Mutta paskaakos tässä valittamaan. Oikeinkin mukavasti kuunneltava tekele.
0   +1 +2
 
Ukkonoa 08.01.2007
lähtee mun makuun vähän turhan hitaasti käyntiin tosin alun plurina saundi on hyvin tehty ja mukavan upottava. lisäksi itseäni häiritsi kovin 2:40 esiintyvä perus fruiti sämple. mutta kun biisi pääsee kolmen minuutin paremmalle puolelle alkaa saundit olemaan jo huomattavasti alkua mielenkiintoisemmat. breikdownin padi saundi on magea. 5 minuutin paikkeilla on erittäin monipuolinen äänimaisema mikä toimii aika muhevasti. loppun liidi on ehkä turhan muovinen. Itse olisin kaivannut hieman enemmän koukkuja ja jotain tarttuma pintaa, tosin jossain chilli sentin puolessa välissä tämä biisi toimisi loistavasti! keep it up.
0   +1 +2
 
10
Holmström 16.12.2006
inro, loistava sisäänajo... tunnelman nostatusta, ja jää vain kuulijan mielikuviin mitä voisi olla odotettavissa... Vie tajunnan taajuudet mennessään.. Loistavalla ideoinnilla tehty äänimaailman ja aivojen kohtaaminen... Tuo lyhyt pururata piteni hetkessä tässä äänimaailmassa. Biisi on erittäin ovelasti rakennettu siten että ei heti hyökkää ja mene itse asiaan vaan antaa tilaa kuulijalle olla tässä hetkessä samanaikaisesti odottaen mitä sieltä puuntakaa tulee... ja tuleehan sieltä... rauhallisella mutta syke fiilarilla eteenpäin.

Tekninen osaaminen enemmän kuin loistavaa...
0   +1 +2
 
9
Dj Hand 07.12.2006
niin jos jotain niin ehkä jotkut perkussiot on liian esillä tms..en tiiä, mut ihan sika hyvä biisi taas kerran...ei näitä kehtaa mitenkään erikoisemmin arvostella kun kuulee/näkee miten ammattitaitoista/laadukasta meininkiä jätkä tekee

tää ois hyvä alotusbiisi setille...odottava tunnelma
0   +1 +2
 
10
Jonesss 03.12.2006
Ah, mikä paradoksi: kuinka pidättäytyvää ja antautuvaa. Alkupuoli oli maukas. Sitten tuli vähän liikaa melodioita mun korvaan.

Loppupuolella groove alkaa taas tarttumaan tärykalvoihin, arpeggio-härpäkät tulee oikeaan aikaan esille. Tykkään.

Soundit. Ne on mielettömät. Todella loistavasti miksattu. Laatua.

Tää oli aikas hillitty, varmasti hyvä niin. Ei osaa oikein sanoa mitään kun on tottunut kritisoimaan.
0   +1 +2
 
DJ Smash 24.11.2006
Jahas, uutta psykeä, täytypäs tulla kuuntelemaan, ja tietenkin kommentoimaan :)

Tosiaan kohtalaisen jänniä efektejä/rytmejä alussa, jotka kyllä soivat suhteellisen mieluisasti :) Kiksu sitten paukahtaakin esiin melko yllättäen, mutta saisi paukkua asteen verran kovemmin, koska sitä alussa hädin tuskin erottaa että se tuli mukaan. Muuten efektoinnit sun muut ovat taustalle onnistuttu upottamaan suhteellisen taidokkaasti. Jotenkin kivalla tavalla oudon tunnelman olet saanut aikaiseksi. Hidas tempo ja vaihtelevat äänimaisemat antavat sellaisen odottavan fiiliksen. Hyvää kuunneltavaksi, mutta itse en ainakaan bileissä soittaisi. Mutta siis kerrassaan hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 24.11.2006
Rytmisesti erittäin päräyttävä teos. Varsinkin alku. Soundit taas kerran vimpan päälle. Alkio kasvaa ulos kuorestaan ja polkee läpi oman kehityshistoriansa yhdistellen sopivasti kadenlämpöistä melodiaa ja kylmiä bittejä. Molemmat aivosoluni kuvittelivat saavansa juonesta kiinni....
0   +1 +2
 
10
Noison 23.11.2006
Mielenkiintoista.
Näin alkuun voisin sanoa, että miellyttää minua, mutta ei herätä niin sanotusti kylmiä väreitä. Miksaus ja masterointi on onnistunut hyvin ja sen kyllä huomaa. Laadukasta psy-kamaa kaikin puolin.
Melodia kulku on hyvä ja tarkkaan rakenneltu, mutta olen SydänTalven kanssa samalla kannalla, että ne jäävät paikoittain hieman taka-alalle. Mielenkiintoista kyllä, aina ei jokaisessa Psytrance paketissa kuule noita trancemaisia ulina soundeja ja melodioita. Tässä niitä on kyllä oikein kiitettävästi. Rytmittely on kaikin puolin hyvä ja se antaakin mukavan lisä mausteen tälle Psychedeelistä soundia pursuavalle paketille. Basso- ja rumpulinjassa ei kyllä minkään näköistä valittamista. Toimivat kyllä hyvin ja kuullostavat oikein mehukkailta.
Rakentava biisi, ei voi muuta sanoa. Ei minkään näköistä yksitoikkoisuutta vaan suoraa rakentavaa soundia. Jälleen yksi oikea helmi vaikka en tästä kyllä yhtä paljon pitänytkään kuin parista edellisistä kipaleesta.
Jatkakaa samaan malliin. :) 10.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 23.11.2006
ihan ok.. mut ei sitä huppua =)
pitää myöemmin kuunnella paremmin =)
jeah
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.11.2006
jokin tästä alkaa.
0   +1 +2
 
7
fheratus 04.12.2006
toimii
0   +1 +2