Knives

Worstcase

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Paukkupoju 15.05.2007
Iskee, sen ainakin tiän. Simppeli(t) riffit kuulostaa hyvältä. Laulu on ihan jees, en keksi mitään parannettavaa siinä ainakaan. Grunge tulee joistan kohista mieleen, positiivisella tavalla. Ihan hyvää kamaa tää on.
0   +1 +2
 
9
Ap- 21.01.2007
Todellakin toimivaa!
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 26.12.2006
Ei niin innovatiivinen kuin Randomly Chosen and Irrelevant tai Happy Bunny Hopping Fluffy. Mutta sooloilu kuullostaa aina vaan hienolta. Etenkin kun se vielä kuullostaa sujuvalta eikä miltään tankerolta. Tämä on ehkä hiukan väliinputoaja siinä mielessä, että tämä ei ole nopeatempoinen adrenaliininkohottaja, muttei myöskään mikään nu-metal/pomppuhevimoshpitmättö.
0   +1 +2
 
8
Pajunkisu 20.12.2006
Laulu oli nyt paljon parempaa ku viimeks ku kuuntelin. Paljon selkeempää osittain. Musiikki sit taas kuulosti jotenkin kylmältä. Ihanku olis huonossa huoneessa nauhotettu? En osaa kuvata mutta se kuulosti kylmältä ja kaikuvalta. Ehkä bassoa vois lisätä niin tulis sellanen lämpimämpi olo? I don't know. Kitaran ja rummun yhdistelmä kuulosti välillä ihan aseelta tai tosi nopeennetulta länkkärimusiikilta. Sellaselta että ei ees hevosen kiitolaukka pysyis perässä. Mutta muuten oli musta tosi hyvää. Tai no tosi ja tosi. Mutta hyvää tälläseksi örinämusiikiksi :)
0   +1 +2