Pahoinpitely pyynnöstä

Oswell

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
valoraami 18.11.2006
täähän taitaa jäädä päähän soimaan oikeen pidemmäksikin aikaa. simppelin nerokas ja rullaava raita.
+2   +1 +2
 
9
[ sam ] 21.01.2004
Tämähän oli vähän kuin syntymäpäivälahjakseni laitettu biisi, koska mokomahan on lisätty juuri syntymäpäivänäni...

Anyway, kappale on kertakaikkiaan loistava. Pirullisen tunnelmallinen ja hienoilla saundeilla pelaava "hittibuusi", joka toimii kuin junan vessa. Varsinkin ne 2:23 mukaan tulevat kirkkourut ovat kieltämättä hieno idea ja muutenkin tästä löytyy kehuttavaa vaikka muille jakaa.

Oisiko tämä sitten se paras biisisi? Mene ja tiedä ja ysi.
+2   +1 +2
 
9
juhku 22.06.2003
Loistavaa!!! toi nimi on juu vähä harhaan johtava mut se ei haittaa kuuntelu nautintoa tässä on taas hyvät äänet ja melodiat toi kyl jää soimaa hyvin päähän toi melodia!!! =) ja tää on senkin takia hyvä että ei oo mikää yks toikkonen vaa on paljo vaihtelua koko biisin ajan!!!!!! =)
+2   +1 +2
 
9
Juhladude 06.05.2003
Päätin nostaa arvosteluasteikkoani tässä biisissä, kun aikaisemmat numerot ovat menneet alakanttiin muihin arvostelijoihin verrattuna. Vanhalla asteikolla olisin antanut 8, mutta nyt irtosi 9. Niin, tämä pahoinpitely-biisi... ...kummallinen nimi, joka hieman johtaa harhaan kuuntelijaa, sillä kyseessähän on mukavan tahdikas jammailubiisi. Jos tämä kipale ympättäisiin Fight Clubin tappelukohtaukseen olisivat lyönnit hidastettuja ja tappelupukarit hymyileviä siloposkia. Kyseessä on siis kelpo poppia, jota kelpaa kuunnella tuolissa nojaten tai lattialla tanssahdellen.
+2   +1 +2
 
9
Kari Runk 05.05.2003
Melodia oloi ainakin mieleenpainuva.
En nyt jaksa kommentoida sen enempää, jotenka katelkaa tota numeroa.
+2   +1 +2