Million Years

G & S

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
oozer 20.10.2006
Hemmetti, kyllä tämäkin pelittää. Ghost trioa oon fanittanu. edelleen erittäin oivaltavaa kamaa, harva biisi toimii näin pelkistettynä. Melodian rankka polveilu on toisaalta kaunista ja tarkoituksenmukaista, toisaalta liiallinen falsetin käyttö vähentää sen tehoa. Mutta kovaa tavaraa joka tapauksessa. Parempi nauhotus kehiin!
0   +1 +2
 
PeksiM 15.10.2006
Kaikuja kodin nurkasta. Surullinen fiilis on ilmeisesti ollut ja nauhalle ois se hyvä tartuttaa niine hyvineen samoin tein. Kiva ote vokalistilla, nätti falsettisaundi vaikka ei ihan osu nuotilleen joka kerta. Tää tämmöinen musa vaatii tajuttoman kovia sävellyksiä taakseen pitääkseen kuulijan tulessa sekunnista toiseen. Nyt tulee hieman vaivaantunut olo.
0   +1 +2
 
jounikka 15.10.2006
Helvetin kaunis äänimaailma, surroundia oikein korville. Joku önisee mikkiin. Ihan hienoo. Ootteko humalassa? Toivottavasti ette. Tai jos ootte, niin lasten on syytä olla hoidossa, koska lastenvalvoja ei tykkää, jos vaimon lapset on isän luona kännissä. Tai isä lasten kanssa kännissä. Tai toivottavasti lapset nukkuu eikä oo kännissä. Kaunis akustinen kitara.
0   +1 +2
 
8
Eversincetheday 14.10.2006
Tunnelmallista chillailua pienten kliseitten saattelenemine lyriikoineen. Melodiaa on mukava seurata ja kitara vetää mukavan kuulosta settiä. Varsin hyvän kuuloista laulua kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
circusfolk 14.10.2006
Loistavaa kamaa tämäkin, suosittelisin kyllä kunnon masterointia, tai edes pientä tasojen normalisointia. Damien Rice tästä tulee vieläkin mieleen, joka on suurin kehu jonka voin antaa. Ensimmäinen kymppi muuten täällä, ja n.100 arvostelua.
0   +1 +2
 
5
Taaskaan ei ihan napakymppiin osuta... Laulu hakee paikoittain niin paljon ettei musiikistakaan voi nauttia kunnolla.. Ei tästäkää kyl hyvän kuuloista saa tekemälläkää.
0   +1 +2
 
8
mpetteri 14.10.2006
Vähän sellanen puuronen fiilis jäi lopuksi, tai ehkä enemmänkin niinku sellanen tasapaksu vähän jauhoinen makkara.. Soundit oli sit ehkä enemmän siltä puuroiselta puolelta. Kappaleessa on kyl oikeesti tosi hyvä idea, mutta se sais vaihdella vähän enemmän ja soundit kuntoon!!
0   +1 +2
 
8
Ronnie James 14.10.2006
Biisi oli varsin hyvin tehty ja esitetty. Laulaja osasi eläytyä taidokkaasti. Tunkkaisia soundeja lukuunottamatta siis hyvänkuuloista musisointia. Biiissä olisi tosin voinut olla vähän enemmän vaihtelua pitkähköön kestoonsa nähden. Tällaisena se oli tunnelmaltaan turhan tasapaksu. Taidokas suoritus kuitenkin.
0   +1 +2
 
Jannuli 14.10.2006
Samaa meininkiä kuin edellisessä biisissä, mukavan oloista meininkiä mutta tälläisessä musiikissa soundit ja äänimaailma ovat todella tärkeitä ja se on kokonaisuuden heikko lenkki.
0   +1 +2