Infinite Dream

No More Arable Land

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Jonesss 12.11.2006
Aika muhkea on kyllä beissi. Vähän jotenkin laahaa liikaa groove. Bassarin soundista en tykännyt, liian terävä. Toi akustinen kitara vai mikähän se on, kuulostaa hyvältä, aika hypnotisoiva. 3:30 kohdalla alkavasta synasta en tykännyt. Tai tykkäsin mutta ei sovi yleisrakenteeseen, tai sitten vaan liian kovalla.. Chilliä on kyllä meno. Hypnotic.
0   +1 +2
 
9
_whisper 12.09.2007
Ai et toi kitara jäi mieleen <333 Se täydens koko biisin. Kaikki muut oli sillee kivoi =)))
0   +1 +2
 
7
LauriT 06.12.2006
Tämä miksaus tuntuisi olevan kallellaan jotenkin tuonne yläkeskitaajuuksien puoleen. Ainakin virveli ja haikka tuntuisivat olevan varsin etualalla. Sinänsä tuo virvelisaundi kaipaisi laajempaa reverbiä, kun nyt siinä oleva "koppikaiku" ei oikein sulaudu kappaleen muuhun äänimaisemaan, joka viittaisi taas johonkin laajempaan tilaan.

Sovituksellisesti tämä on jotenkin hieman torson kuuloinen - ikään kuin puolet instrumenteista olisi unohtunut pois. Tämä ei kuitenkaan välttämättä johdu siitä, että pitäisi olla enemmän ääniä päällekkäin, vaan lähinnä siitä, että nuo käytössä olevat saundit eivät ehkä ole tarpeeksi "isoja" taajuuskaistansa puolesta. Varsinkin tuo akustinen kitara on aivan liian ohut saundiltaan toimiakseen hyvin näin minimalistisessa sovituksessa.

Bassolinja kuulostaa melodisen letkeältä ja siinä on sopivasti matalia taajuuksia. Siinä mielessä tässä on kyllä tavoitettu varsin hyvin tällainen dub-henkinen tunnelma.
0   +1 +2