Erittäin ihan jees

Trauma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
sosiaaliongelma 10.12.2010
Kuulin tän joskus monta vuotta sitten ja ihmettelin että mitä vittua tää nyt on, mut olin näköjään kuitenkin pistäny talteen. Nyt kun kuuntelin uudestaan nii ai saatana että kuulostaa hyvältä! Aivan mahtavat nuo sointukierrot ja vähän erikoisemmat tahtilajit, ja sitten vielä taitavaa soittamista ja aitoa laulamista, kiitos tästä, vähän näin jälkeenpäin. :)
0   +1 +2
 
9
Cerefi 18.11.2007
Olen aikoinaan kuullut Traumalta vain Tahtoo-biisin, ja tämä on kyllä melodisesti kuin eri yhtye. Vokaaleista ei kylläkään voi erehtyä. Erittäin pirteää ja hyvin toteutettua rokkista, tyyliin Billy Talent. Bassosoolot ovat myös erittäin taitavia. Enpä osaa tätä sen kummemmin arvostella, kun ei tuo rokki ole enää ihan ominta tyylilajiani, mutta erittäin osaava punk-rock rykäisy.
0   +1 +2
 
8
annneli 02.11.2006
Näistä kolmesta tämä kyllä vetää pisimmän korren. Kiva biisi!
0   +1 +2
 
8
xray 29.09.2006
Mukavan kieroa meininkiä tuolla kertsissä noin soinnulisesti katsoen.. Ihailen myös tuota sanojen sovitusta tuohon säveleen. Se ei takuulla ole helppoa noinkin kieroon sointukulkuun saada edes tuon verran sanoja mahtumaan.. =) Tuollaista pientä progeilua oli havaittavissa tuossa "soolon paikalla".. Oikein! Se ei ikinä pahasta ole... Mutta lopetus jäi ihmetyttämään?? Miten se nyt noin loppui? Tämä on kuitenkin ehkä heikoin lenkki näistä kolmesta biisistä, joten kasiin joudutte tyytymään.. =P
0   +1 +2