Foul Fellows

Groke's Clan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Fuu 13.01.2010
Niin ja erityismainintana riffi joka tulee ennen kertsiä on ihan perkeleen kova!
0   +1 +2
 
8
Fuu 13.01.2010
Mielestäni biisinä teidän paras, tosin soitannollisesti on vähän rosoista. Tätä kun vertaa noihin uudempiin niin kyllä huomaa kehitystä tapahtuneen joka osa-alueella.
0   +1 +2
 
8
Azag 31.03.2008
Menometalli on aika hyvä ilmaisu tälle bändille. Biisi on hyvä ja siinä on kaikki muut meikäläisen korviin miellyttävää, paitsi laulussa vähän jokin tökkii, mutta se nyt niin paljoa loppujen lopuksi häiritse. Aika hyvin on riffejä kappaleeseen luotu ja kappale on muutenkin rakenteeltaan ja riffeiltään ihan mukavaa kuultavaa. Saunditkin on mulle ihan tarpeeks hyvät. Bassokin kuuluu mukavan selkeästi ja kaikki soittajat todellakin osaavat hommansa, joten mitäpäs muuta tähän enää tarvii? Lähellä täydellisyyttä, mutta pitäähän teille vähän jättää parantamisen varaa :P.
0   +1 +2
 
9
gargeblaster 10.06.2007
Alkaa ihan miehekkäästi, ei mikään hirmuraskas riffi (ja samaa linjaa menee oikeestaan koko laulu, ihan eheä kokonaisuus) toki se on ihan positiivista kun nykyään tunkee lähes joka paikasta hirveätä vihanpurkamismetallia. Tästä kuulee että ei ihan samalla asenteella olla matkassa kun valtaosa muista metalliskenen bändeistä.
Soitto kulkee hyvin, ainoa kohta jossa tulee aika ruma sauma biisiin on tossa kun alkaa tuo mätömpi kohta, kun rumpali hakkaa tahdin. Kun laulu lähtee, niin toi Sepultura-efekti (tietäiski oikeen nimen) kuulostaa melkosen metkalta. Tyylitajuista soittoa kuuluu jokaisen soittajan osalta.
Bassoon ei ehkä olis tarttenu kulkea noin paljon samaa juttua kitaran kanssa, en tiedä sitten kuinka vaikuttais bändin yleiseen soundiin, laittaisko tukevammaksi vai päinvastoin. Kitarasoolo on kanssa ihan jännä, ehkä vähän omaperäsempi ja vähempään suorittamiseen nojaava vois olla. Kuitenkin oikealla paikalla sekin.
Tätä on tehty oikealla fiiliksellä, suurin osa taiteellisista suursaavutuksista nurkkaan häpeämään ja meininkiä senkin edestä!
0   +1 +2
 
8
phrantic 29.05.2007
Hemmetin toimivaa, melko meheviä riffejä. Soitto kuulosti sujuvan joka jäseneltä. Laulua enemmän pinnalle.
0   +1 +2
 
9
Deadg 16.05.2007
olipa tosiaan menevää ja vihaista. rässin ydintä ei paremmin voisi oivaltaa. Taitoa löytyy joka jäsenteltä ja rumpali ainakin tykittää helvetin mallikkaasti!
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 07.05.2007
Oikein räyhäkkää meininkiä niin kuin olla pitääkin. Johtuneeko siitä etten hirveästi ole itse trashia kuunnellut, mutta tässä on jotensakin tuore ote. Riffit toisensa perään pitävät biisin liikkeessä. Aivan hienoista epätarkkuutta siellä täällä soitossa, mutta ei niin, että tunnelma latistuisi.
0   +1 +2
 
9
Kobu 04.05.2007
Live wire :D?
0   +1 +2
 
9
-Bleach 09.04.2007
laatu biisi,ei osaa sanoa oikein mitään huonoa tästä..jöyhänneskin on saanu äänen paremmaks ja semmosta:) jatkakaa samaan rataan!
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 03.03.2007
Bändi liikkuu vahvasti 80-luku henkisessä trash/speed-metal maastossa ja homma hoituukin hyvin. Tuolloin vallalla olivat aikalailla vahvat ja nopeat ja välillä hieman päättömätkin riffit ja Groke`s Clan onkin esikuvansa huolella kuunnellut. Ilmeisesti triona operoiva bändi voisi mennä läpi jonain 80-luvun puolivälin sahana tyyliin EXODUS, SUICIDAL TENDENCIES... Mutta on soitossa ripaus nykyhetkeäkin toki.

Kitarariffittely on tarkkaa ja sillointällöin soivat riitasoinnut tuovat mieleen Kanadalaisen ANNIHILATORIN 90-luvun alusta.

Rumpali osaa hommansa myöskin mallikkaasti eikä tunnu paljon huteja lyövän ja tällaisen musiikkiyylin valitseva orkesteri tarvitseekin äärimmäisen luotettavan rumpalin. Hieman paremmilla ja erottelevammilla soundeilla tästä saisi enemmän irti, mutta kitaran jo tarpeeksi kuiva soudi tyydyttää kyllä tämän tarpeen ja toisaalta kun vertaa tätä esikuviensa soundeihin parikymmentä vuotta sitten, on tämä yhtä juhlaa.
0   +1 +2
 
8
Hukkapätkä 21.01.2007
Kokonaisuutena aikas kovaa kamaa. Hieman tuntuis rummut välillä harhailevan, mutta muuten erittäin asenteella vedätte. Toimii.
0   +1 +2
 
9
Kyrpis 17.12.2006
Täytyyhän sitä tälle biisille antaa melkein erikseen kommenttia, kun on huomattavasti muuta demoa kovempi pakkaus!

Biisin parasta antia on riffit ja sovittaminen (Sopivasti on runkattu biisiä, mutta ei liikaa!) Laulukin tomii tässä paremmin kuin muissa.

B: osa alkaa erittäin lupaavasti, mutta jotain pientä siitä jäi puuttumaan (b:osassa laulu on ehdottomasti parhaimmillaan!!)
Soolosta tykkäilin.
Loppu aiheutti pientä hymisemistä itsessäni. Hyvä biisi joka on jopa päähänkin jäänyt soimaan.
8.5/9- Mutta koska annoin hieman alakanttiin short fusessa, niin kyllä tämä on ysin arvoinen veisu!
0   +1 +2
 
8
Tuikka 25.10.2006
Niin ja komeen kannen olette demolle tekaisseet!
0   +1 +2
 
8
Tuikka 25.10.2006
Ihan hyvän kuuloista ja toimivaa materiaalia olette vääntäneet. Pientä skarppaamista on vielä soitossa joillain osin, hoitakaa se puoli kuntoon. Lisää aikaa vaan reeniksellä, teilläkään ei ikää tainnut kauhiasti vielä olla. Lauluun kaipaisin vielä lisää voimaa, kunnon huudosta olisi irronnut pisteet! Teillä on asiat suht koht mallillaan, ei muuta kuin lisää materiaalia vääntämään!
0   +1 +2
 
9
malvo 15.10.2006
No perkele, kylläpä polkas piru hyvi käyntiin ja meno kesti loppuun saakka loistavana mättönä. Laulajan ääni toimii ku junan vessa tänkaltaisessa rässissä.
0   +1 +2
 
8
Frantic 14.10.2006
Mukavan kuuloista rässin räimettähän tämä on. Soundit ja soitto kaikin puolin kunnossa. Yksi asia joka kyllä otti päähän oli tuo vuorokäsin soitettu humppa, kuulostaa melko perseeltä. Joo onhan tämä vähän pilkun raiskaamista mutta kuitenkin... Laulajan ääni hieman ohut mutta kyllä siitä varmasti vuosien myötä kunnon viskibasso kehittyy. Soolo on vitun hyvä. Yleismeiningiltään hyvä veto. 8+
0   +1 +2
 
9
warworm 13.10.2006
Tiukhaa settiä, vain laulusta hiffaa soittajien ikähaarukkaa. Rässissä itse pijän enemmän syvästä ja hiukka möreästä laulannasta. Tosin suht kirkasääninen laulaja on mukevaa vaihtelua.
Ei helvetti, moon kade. Mä tahon osan teijän soittotaidoista, voitteko laittaa postissa tulemaan?
Aivan loistavaa! Jopa äänitystasot ovat erinomaiset, ottakaan immeiset näist mallia. =D
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 12.10.2006
Rivakan kuuloista mättöä. Ahkarasti käyvät soittajien sormet, eli kiirettä pitelee, niin kuin asiaan kuukuukin. Laulajalle hatun nosto.
-E-
0   +1 +2
 
9
Neo.1 09.10.2006
Lauluhan on kehittyny helvetisti viime kuulumisista (hyvään suuntaan).
Biisissä on paljon riffejä, eikä tällä kertaa huonolla tavalla. Hyvää shittiä, joka ansaitsee numeron 9.
0   +1 +2
 
10
Steve 07.10.2006
Aika tiukkaa settii. Vielä vähän munaa lauluun ja tarkempaa soittoo ni ihan mahtava. Riffeistä tykkään erityisesti. Oisko skeboissa vähä liikaa alapäätä, mikä tuo vähä tukkosuutta..? No jaa.. pistetää kymppi \m/
0   +1 +2
 
8
Mickila 06.10.2006
Potkiva rallatus, pahaksi ilmeentyy soundit, mutta niitä lukuunottamatta kappale toimii hyvin. Laulu on onnistunut yllättävänkin hyvin. Riffit potkii kappaletta eteenpäin oikein reippaasti, kitaristit pitävätkin kappaletta hyvin kasassa. Ilman kehnoa soundimaailmaa kappaleesta olisi aineksia vielä johonkin suurempaankin, sitä odotellessa...
0   +1 +2
 
9
Doomsayer 06.10.2006
Täähän kuuluu selvästikin näihin mikserin helmiin!! Mitäs tästä nyt sanois.. Hienoja riffejä, biisi rakenteeltaan hyvä, soittotaitoa on ainaki perkeleesti( voisitte jotenki mulle lahjoittaa edes osan niistä taidoistanne:)) vokalisointi on menevää, tosin sen kyllä kuulee, että nuorista sälleistä on kyse( iän karttuessa tietynlaista "kypsyyttä" ja "voimakkuutta" tulee lisää, jos tiedätte mitä tarkoitan..). Sanoitukseen en vielä tutustunut tarkemmin, mutta ei sekään luultavasti mitään paskaa ole;). Kaikin puolin menevä ja mainio biisi!
0   +1 +2
 
9
Kyrpis 05.10.2006
Onhan tuossa laulussa vielä kehittämisen varaan, mutta suunta on parempaan päin. Ihan tiukkaa riffittelyä paikoin, mutta joissain kohtaa rumpuosioihin olis tarvinnut enemmän munaa. Tämä on vain mun mielipide. Ihan menevää musiikkiahan tämä alkaa olemaan.
0   +1 +2
 
9
_hAiR 01.10.2006
Kovaa takomista, erinoimaiset thrashvokaalit yllättivät!
C osa herätti mielenkiintoa jota seurasi erinomainen soolo.
Biisi on sopivan pituinen, ei jää lyhyeksi eikä venytetty liian pitkäksi vaan juuri sopiva. Soundeista on saatu mukavan thrash, eiköhän tässä kaikki toimi niinkun pitää. (9)
0   +1 +2
 
9
BC Rich Beast 01.10.2006
Hyvältä kuulostaa. ainoa josta minä en pidä, on lauluääni, vaikka se sopiikin tuohon kappaleeseen. Muuten mitä mainioin biisi.
0   +1 +2
 
9
samurizer 29.09.2006
Huvää rässiä. Vokaalit sopii hyvin ja biisi on kaikinpuolin mainio!
0   +1 +2
 
8
tmuikku 28.09.2006
No oho, onpa rautaista meininkiä \m/ Pirun hyviä riffejä, eikä ole ihan valtavirtaa. Rumpalilla karkaa kyllä homma välillä lapasesta, sen verran että välillä biisi kompuroi melkoisesti.
0   +1 +2
 
9
nannaa korville
0   +1 +2
 
10
IekkI 15.04.2007
Piru vie että on hyvä biisi!!!Riffit on messeviä jne. video oli hyvä
0   +1 +2
 
9
Torkkis 20.10.2007
Oho. Kunnon rässimeininkiä :). Soundit on varsin sopivat tyyliin, mutta hieman selkeämmät ois nuo skittasoundit saanu olla. Semmonen Annihilator-tyylinen selkeys ja jämäkkyys ois ollu mannaa tässä. Laulu ois voinut olla hieman voimakkaampaa, mutta ihan hyvinhän tuo toimii näinkin. Valituksesta huolimatta todella hyvää meininkiä. Rok!
0   +1 +2
 
9
Ho-Zee 29.09.2006
dodih, biisi kuulostaa aika herqulta ja soolo on just bueno. MUTTA tärkeintä on se että laulut oikeasti toimii nyt:) on jööhannes saanut kurkusa ja keuhkosa toimimaan jo harmoniassa päin:) artikulaatiota voi aina parantaa mut ne on pikkuvikoja ne
0   +1 +2
 
8
Taakka 02.10.2006
Laulajan ääni on ihan kiva, tosin ei miellytä omaa korvaa ihan parhaalla tavalla, muttei ole suinkaan sieltä surkeimmasta päästä. Kitaristien riffityöskentely on tiukkaa, eikä rumpalinkaan soitto heikkoa ole. Hyvä biisi kaikin puolin, hieman räkäiset soundit, mutta sehän ei menoa haittaa. Haitsussa on ehkä hiukan liikaa diskanttia, muuten miksaus kunnossa.
0   +1 +2
 
9
Pablo Blacktooth 29.09.2006
Henk.koht. suosikki uuden demon biiseistä. Laulu todellakin parempaan suuntaan menny ja riffit kovempia kuin koskaan ennen. Soolo on varsin munakas.
0   +1 +2