Yellow

MAHONEY

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Ltv 18.12.2006
Todellakin tulee Callisto mieleen tästä vetäsystä.Intron kitarariffi on todella hieno, mutta toistaa vähän liikaa itseään.Muuten biisin rakenne on ihan jees.Saundit on kohdallaan ja tarpeeks synkät tähän genreen.Laulajalle propsit!Laulua sais olla vähän enemmän, mutta toimii näinkin tosi jees.Olis siisti nähä teitä keikalla.Vois fiilistellä oikeen kunnolla!

-Joona, Daybreak Circle-
0   +1 +2
 
9
NO7SER 17.10.2006
Todella nätti meininki, tykkään paljon noista skeba saunneista alussa.
0   +1 +2
 
6
TSL 12.09.2006
no tämä on mun mielestä hieman tylsä ja ontto, noin pikäksi piisiksi.
maalaillaan joo , mutta lisää tavaraa tarvitsisi jotta jaksaisi paremmin kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Soundillisesti kellarista on tultu ainakin kerrosta ylemmäs, ehkä jopa kahta. Miksaus on raskas ja paikoin balanssissa. Skebat soivat nykyään sopivalla voluumilla, ainoastaan itse säröt ovat poikkeavat paikoin yleisestä tasosta epäedukseen. Laulu on upotettu hyvin mukaan, ensimmäistä kertaa mahoneyn aikana sitä jää jopa kaipaamaan lisää. Rummut eivät ole mielenkiintoisimmat mitä Mahoneyltä on kuultu, johtunee kappaleen rauhallisesta luonteesta. Basari vaatisi myös lisää alapäätä, jotta potkisi kunnollla. Bassline on kaikenkaikkiaan kohdallaan.

Rakenne on paikkapaikoin aavistuksen kulmikas, esimerkiksi kohdassa 1:42 särö paukahtaa syliin liian puskasta. Kokonaisuus on kuitenkin kiinnostava ja pienellä lisämiettimisellä olisi lajissaan jopa oivallinen. 5:02 alkava Circle -tyyppinen riffi olisi kestänyt enemmänkin poljentoa, nykivämmät rummut ja komppikitara ja taas olisi ollut yksi 100% festarivillitsijä lisää.

Hyvää synkistelyä, tällä kehitystahdilla arvosteluasteikko loppuu ensi EP:n jälkeen.
0   +1 +2
 
9
LA.sic 12.09.2006
paremmat saundit ku ekalla lätyllä!!Hienoa maalailua,oikeen kaunista ja raskasta..Juhan kitaraan lisää kaikua ja keski ääntä!!=)
t:merten seriffi...
0   +1 +2