DrillBass - Nordic beats

DrillBass

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
The Piippo 22.09.2005
ihan hyvä mutta saisi olla monimuotoisempi
0   +1 +2
 
8
Bemary 07.05.2005
Tässä o alottelevan artistin teoksen tuntua. Tässä o ideaa. Tää kuulostaa hyvältä. Yksinkertaiselta, turvallisen käytetyltä, mut jollain kierolla tavalla tykkään tästä enemmän ku monista "suurten ammattilaisten" tekemistä taidepläjäyksistä. Tässä o energiaa ja tuntua, et tehää mitä pystytää ja katotaa mihi se riittää - todella kliseisesti siis :p
Pakko tälle o se kasi antaa, jos meinaa öitään rauhassa nukkua ilman soimaavaa omatuntoa... ;) Tästä o hyvä jatkaa kohti niitä tarunhohtoisia monimutkaisempia rakenteita.
0   +1 +2
 
6
bze 03.11.2004
Yllättävän hyvin rullaavaa vääntöä, harmi että soundit eivät ole sieltä omaperäisimmästä päästä eikä biitissäkään hirveästi imua ole. Tarkempaan tuotantoon olisi voinut panostaa mutta perusainekset ovat tukevasti kasassa. Jää rakenteen puolesta hieman torsoksi mutta ilmeisesti tämä on hieman simppelimmäksi pyrähdykseksi tarkoitettukin.

Puutteita on silti liikaa että tämä nousisi edes keskinkertaisen biisin tasolle, tuntuu että tässä puhuu enemmän halu olla taiteilija mitä itse taiteilija.
0   +1 +2
 
10
dj_sinclair 22.05.2004
tosi hyvää ja potkivaa matskua tää...
0   +1 +2
 
Stocco 04.05.2003
Tässäkin on potkua! Vielä kun tekisit (tai joku tekisi) sellaisia 8 minuutin klubiversioita näistä. Sen jälkeen joku DJ voisi pitsata tempoa sen verran, että nämä olisivat taas 4 minuuttisia :) Niin tykkäisin vieläkin enemmän.
0   +1 +2