Rooftops Keep Waving

wRENCH cONNECTION

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Zagaar 28.08.2006
Paremmin toteutettuna nää ideat vois toimia paremmin. Näillä soundeilla ei oikein toimi. Sävellys ei ole makuuni, mutta tunnistan kyllä tyylin ja siihen genreen kyllä sävellys sopii varmasti. Laulussa on mielestäni liikaa jotain efektiä. aika rosoisen kuuloista. Itse jättäisin pois, mutta ehkä se on tyylillinen kikka.
0   +1 +2
 
cheez 28.08.2006
Hieman on hiljaisella, mutta kyllähän tuota volumea on suhteellisen vaivaton hilata ylöspäin. Taustoista tulee hieman mieleen Rage against the Machinen Battle of L.A levy, kertsissä tosin ei! Tarttuva biisi kaikinpuolin!
0   +1 +2
 
7
Kauhukuva 28.08.2006
Tuon lauluefektin takia jotenki tuli mieleen NiN. Soundit jotenkin tyynyn alla, ei räjähdä. Lauluun lisää särmää ja soundit kohalleen niin tykkäisin kovasti.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 27.08.2006
Omaperäisesti efektoitua laulua myöten. Junnaava kitara oli omiaan lisäämään pään heiluntaa. Koko raita kylläkin kaipaisi voimaa lisää, niinkuin kompressointia. Perkussioraidan ylätaajuudet oli vähän ponnettomia.

Tykkäilin kuitenkin ysin arvoisesti. :P
0   +1 +2
 
buranaC 27.08.2006
Tätä voisi sanoa wannabe-Deftonesiksi. Yritettääkö laulaja tässä matkia Chinoa?
Aika tasapaksua, soundit ovat onneksi hyvät.
0   +1 +2
 
tep 27.08.2006
Ekana kiinnitti huomionsa laulusoundiin, joka kuulosti oikein mainiolta - siis sekä laulajan tulkinta toimi, että myös tuo hieman karkeasti särötetty (?) tai muuten filtteröity soundi. Siitä tykkäsin.

Biisinä jäi vähän junnaavaksi, en oikein tiedä mistä se johtui. Jotenkin tästä jäi vähän puuttumaan se kaikista verisin fiilis ja lihaisin tunne. Rummut kuulosti sampleilta, en tiedä olivatko, ja muutenkin soitto nytkähteli vähän siihen malliin että ainakin osa jutuista lienee äänitetty ihan riffi kerrallaan ja sitten vaan tungettu sekvensseriin, eikä homma ihan pelitä - jotkut äänet tuntuvat katkeavan ja toiset taas alkavat vähän "tyhjästä".

Ja täytyy nyt whinettää siitäkin, että pikkasen löysällä volyymilla on koko (tämäkin) paketti masteroitu. Soundaa pikkasen lofilta, mutta ei hyvällä tavalla lofilta, vaan siltä että on yritetty tehdä isoa tylyä soundia, mutta ei vaan oikein osattu. Homma puuroutuu aika inhottavasti.

Kaikesta huolimatta, ei suinkaan kelvoton biisi, mutta haluaisin kuulla vähän repivämpänä versiona, kenties ihan vain livenä mäiskittynä. Ja jos tekstit on saatavilla, niin olisi kiva lukea. Nyt ei ole harmainta aavistusta, mistä biisi kertoi, ja lisäksi tahtoisin oikeasti tietää, mikä se mystinen "muu":lta kuulostava sana oli.
0   +1 +2
 
Jan C 26.08.2006
Kappas, näin jälkikäteen bändin logo katsottuna, kyseessä olikin jakoavain. :)
0   +1 +2
 
Jan C 26.08.2006
Nyt väännettiin lenkkiavaimella tiukkaan galvanoitua metallia. Raskaampaa uudispunkkiako? En tiedä, mutta oli tässä jotain hyvääkin: rumpali ja kelvolliset rumpumikitykset, korvaa miellyttävät skittasäröt, miksauksessa oli käytetty mielikuvitusta ja aikaa. Jatkakaa vähintäänkin samaan malliin, kiitos.
0   +1 +2
 
7
Shit_happens 26.08.2006
Ihan hyvää musiikkia. Jos saisitte paremmat soundit biiseihinne niin helvetin hyvähän tästä tulisi.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.08.2006
Asenteellista materiaalia ja todellista elämän soundia. Bändittä hyvää tatsia ja sellaista mukavaa grunge meininkiä!!
0   +1 +2
 
moelane 26.08.2006
en tykkää... tylsä biisi ja kaikenlisäks tää oli tylsä...
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 25.08.2006
Alku on aika hauskan kuuloinen, ja tässä innolla odottelee, että milloin se kappale oikein lähtee groovaamaan. Lauluissa on hassu efekti, mut se ei saisi olla itsetarkoitus, kun olin kuulevinani arastelua vaikka välissä mukavan rohkeasti tulkitaankin. Kitarapuolella on kovasti kivoja kikkoja, mut kun tämä soundi on vähän orpo, niin jää suurin osa niistä kuulematta. En oikein saanut otetta. Olisihan tämä jo pitänyt lähteä. Hmm... Kitarassa on kyllä kiva soundi, mut valitettavasti yhteismiksaus on senverran suttuinen, että siitä pelkästä komeasta kitarasta ei ole iloa. Jotain kompastelua olin kuulevinani yhteissoitossakin. Tosin kyllä erittäin vähän. Lupaavaa materiaalia yhtä kaikki. Vähän yksitotinen tämä on, ja liian pitkä. Summasummaarum... Ei pöllömpi...
0   +1 +2
 
esw 25.08.2006
Muistan kuulleeni ja kommentoineeni toistakin biisiä tästä projektista. Silloin avainsanoina olivat raskas kitarasoundi ja rähjäiset vokaalit. Tässä sama meno jatkuu. Omaperäinen tyyli on toki aina eduksi, mutta uusia ideoita voisi olla enemmän. Kyllähän tämä esille nousee massasta, mutta varsinkin tuollainen vokaalisoundi on niin keskimääräisestä poikkeava, että se ei mielestäni toimi, jos sitä käytetään useassa kappaleessa.
0   +1 +2
 
Eisenstang 25.08.2006
Hyvä intro, sopivasti sekoilua! Laulu taisi jäädä hieman muun poppoon alle mun soittimessa, joten sanoista ei saanut oikein selvää - pikku miksausta siis (?)
0   +1 +2
 
RaunoP 25.08.2006
Tunteellista rock-musiikkia, mukavaa riffittelyä, sanoista en nyt saanut aivan selvää, mutta ehkäpä jatkossa.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 25.08.2006
Taas tätä sillipurkkisaundia. Tästä tulee aika lyhyt kommentti, mutta totean saman kuin muistakin bändin biiseistä: tässä on hyviä ideoita, mutta ne jäävät tehokkaasti huonon miksauksen alle piiloon. Tarkempaa erittelyä, jos kaipaat niin katso muut kommenttini.
0   +1 +2
 
7
lovefactory 25.08.2006
Jahhas kolmas WC-biisi kommenttiringissä parin päivän sisään. Soundeiltaan tämä on minusta kuunneltavin näistä kolmesta vastaantulleista. Hieman pientä soitinten balanssisäätöä voisi harrastaa. Kitarat jyräävät vähän turhankin paljon paikoittain. Soitoltaan tämä on myös minusta paras kolmesta. Laulumelodiat toisaalta eivät yllä edellisten kahden tasolle lähellekkään. Laulumelodiat ovat hitusen tylsiä ja bändin käyttämä lauluefektointi koskee aivoihin edelleen.
0   +1 +2
 
9
jMoon 25.08.2006
Paras kommenntiringin biisi mikä on tullut minulle vastaan tähän menessä. Mielelläni kuulisin tämän parempana versiona hieman kirkkaampien soundien kanssa! Mutta idea oikein hyvä.
0   +1 +2
 
tos 25.08.2006
Aikalailla samaa kauraa kuin muutkin kommenttiringistä vastaa puskeneet biisinne. Ihan kivasti rokkaa, mutta Rotation on tähän mennessä iskenyt parhaiten. Hieno nimi biisillä!
0   +1 +2
 
Esa-J 25.08.2006
pienellä hiomisella tästä sais kyllä jotain...nyt laulu on epävireistä ja rumpukomppi niin ykspuolista ettei oikeen sytytä. pääriffi on ihan näppärä.
0   +1 +2
 
marccus 25.08.2006
Laulusoundi tekee biisistä hyvin erottuvan ja varmasti jakaa mielipiteitä. Itse diggasin. Rankasta soundimaailmasta huolimatta biisi on kepeän kuuloinen eikä millään muotoa rasittava.
0   +1 +2
 
axismundi 25.08.2006
Saundit on selkeät ja tykkäsin tuosta, että kitarat on pannattu aika hajalleen ja että ne vuorottelevat. On vissiin runpukone ollut käytössä? Vaan eipä tässä edes haittaa.
0   +1 +2
 
vernie 24.08.2006
Ihan kivoja ideoita. Tuotantoon vähän satsausta, niin kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
9
karateadonis 24.08.2006
Tosi vaikee biisi saada kiinni... makeita riffejä ja laulua, mutta mä ainakin kaipaan jotain yhdistävää bassoa!! Tosi karu, mutta tosiaan kaikki mitä tässä on toimii, vähän vaan jotain lisää. Kuulokkeilla ku kuuntelee ni hyppii tuo lead-riffi nurkasta nurkkaa...pikkasen häirää.. hyvää silti!
0   +1 +2
 
LuGia 24.08.2006
skitas iha jees saundi ja muutenki varmaa uppoo genren ystaville.
0   +1 +2
 
HW 24.08.2006
Tehän vaihdatte biisiä tiuhaan tahtiin.

Lopussa kuulosti kuin olisi sanottu "muu, muu". Se oli varsin koomista, tosin luultavasti tahattomasti. Laulun puolesta tämä toimi ihan kohtalaisen hyvin vaikka melodia kävikin pituuden vuoksi vähän tasapaksuksi jo puoliväliin päästyä.

Kitarointi sen sijaan kompastui johonkin rummutusteknilliseen filliratkaisuun tai johonkin. Se töksähteli niin paljon että kuuntelukokemuksesta muodostui taukojen metsästyshetki mikä ei varmaankaan ollut teoksen itsetarkoitus. Sointukuluissa ja soitossa oli paljon hyvää mutta sovituksessa oli jotain mikä ei toiminut. Voi olla että komppi ja kitarat vain eivät toimineet toistensa kanssa yhteistyössä.

Taustalaulut olivat varsin kiva yllätys. Niiden myötä tähän tuli uusi elementti vähän niinkuin laajentamaan jo totuttua äänimaailmaa. Silti edelleen kaipaisi jotain muutakin.
0   +1 +2
 
jaskak 24.08.2006
laulusaundi alkoi jossain vaiheessa rasittamaan. olihan biisissä yritystä, mutta kyllä se aika laimeeksi jäi.
0   +1 +2
 
v_salo 24.08.2006
Paremmat saundit kun jossain muussa biisissä, jonka oon tältä orkesterilta kuullut. Silti mielestäni jokseenkin aneeminen tunnelma sekä soitossa, saundeissa että lauluissa. Ei ehkä vaan oikein oo mun musaa.
0   +1 +2
 
9
Modnar 24.08.2006
Tämän kappaleen raskaista kitaroista sekä progehtavasta luonteesta tulee mieleen CMX:n jotkut teokset, eikä tuo veikeä efekti laulussa suinkaan vähennä vaikutelmaa. Tai vaihtelevat sointukulut. Tämä potkii ja toimii muutenkin erittäin hyvin vaikkapa CMX:n korvikkeena. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan paljoa tarvita. joka tapauksessa tämä on miellyttävä teos.
0   +1 +2