Line Between Sines ( Kirkkonummi Mix )

Cgarden

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Putte 15.03.2013
Kirjoitellaan nyt jottei ihan vuotta ehdi kulua edellisestä kommentista. Biisi on aivan hiton nautittavaa fiilistelymusaa. Tykkään oikeastaan kaikista saundeista, ja erityisesti nauhoituksesta huokuvasta lämmöstä. Tällaista presenssiä ei biisiin saa ilman kunnon vehkeitä, ja kuulostaa seltä, että laitteistoketjussa on myös jotain b-luokan tavaraa mukana? En missään nimessä tarkoita tätä ongelmana, sillä kuten todettua, äänimaailma on kerrassaan nautittavaa. Jees, ei muuta ku hyvää alkavaa kevättä ja lisää liikenneympyröitä keskustaan!
0   +1 +2
 
7
VSL 24.03.2012
Tässä on mukavaa letkeää sunnuntai musiikkia, ehkä rakenteeltaan vähän yksitoikkoinen, toisaalta sopii tyyliin. Rummun päristely on kiva vaikka vähän liian kovalla taustaan nähden, odotin loppua kohden enemmän tavaraa kuin kitaraa.
0   +1 +2
 
9
Ahermanni 13.02.2007
Äänenlaatuun on nähty vaivaa mukavasti. Soundit on erinomaiset ja jokainen instrumentti erottuu hyvin. Hieman jäin odottamaan että millon tämä biisi lähtee oikein kunnolla käyntiin mut oikein hyvä noinkin.
0   +1 +2
 
Laihanen 06.09.2006
Äijän musiikkityyli on kyllä kokenut hienon aikuistumisen. Mielettömän hienoa leijuntaa. Soundit aivan helkutin hienot, tosin komppi olisi voinut olla ehkäpä hieman rakenteellisempi & kehittyvämpi - nyt se tuntui olevan vähän hätäisesti väkästetty muuhun materiaaliin verrattuna. Tosin, toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä jne jne...

Kuten tuossa jo ylempänä vähän vihjaistiin, niin kappaleessa voisi olla enemmän rakenteellista dynamiikkaa ja enemmän materiaalia mitä kierrättää. Tällaisenaan tämä on kuitenkin liian paljon taustamusiikkia, vaikkakin hienoa sellaista.
0   +1 +2
 
9
sir.henry 02.09.2006
Jäin odottamaan jonkinlaista starttia josta biisi olisi lähtenyt
rullaamaan. Jos näin olisi käynyt, olisi mieleen tullut oitis Jori Hulkkosen
jazzimmat biisit. Vähän enemmän dynamiikkaa tuleviin kappaleisiin. Siis
jotain koukkuja, jotka kiinnittävät laiskemmankin (vai kiireisemmän?) kuuntelijan huomion. Tämä kyllä toimii näinkin.
0   +1 +2
 
JamesMercy 01.09.2006
Mieluisat pianot heti alkuunsa, yksinkertaista ja vangitsevaa. Alussa rummut toimivat samalla minimalismilla samoin mainiosti, intiimi olo tulee. Varsinainen komppi on samoin tyylikäs ja mukavan löysä. Sähkökitarasta en pitänyt, ei jotenkin istunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla muiden elementtien harmoniaan. Padit sen sijaan ovat mainioita. Joku punainen lanka ja ylimääräinen koukku olisi vielä tehnyt terää, nyt tässä oli tosiaan vähän semmoinen ideoiden ynnäys -vaikutelma. Eipä silti, mieluisasti jaksaa pitää otteessaan näinkin, mutta aavistuksen turhan hajanaiseksi jää. Miellyttäviä soundeja yksittäin ja kokonaisuutena kuitenkin.
0   +1 +2
 
Haava 31.08.2006
Minä tykätä. Rummut vähän turhan päällekävyvät, mutta vonkunat olivat hienoutta.
0   +1 +2
 
9
jimpetrol 05.11.2008
Hienoa fiilistä. Hyvin tuotettua. Tuli hyvä mieli.
0   +1 +2
 
9
North Vibes 25.08.2006
Raikkaat rumpusaundit, kivaa leijailua. Biisi jää sovinnolla leijailuaste eikä edes yritä kehittyä, luultavimmin ihan tietoinen ratkaisu. Kaikinpuolin laadukasta jälkeä.
0   +1 +2
 
8
Mesmerize 25.08.2006
kirkkonummelaisiako? :D aika hyvän kuulosta...tuli vähä mielee pain of salvation, joka ei oo yhtää huono asia ;D
0   +1 +2