PlayThing

Her Wickedness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Gino Thomas 04.09.2006
Kieroon kaartuilevilla hämärän rajamailla sijaitsee leikkikenttä. Häiriintynyt äänimaailma tempaa sinne. Ja modulaation yhteydessä se tempoo mielen pakaroille purppuraisen punertavia, raitamaisia jälkiä.

Ja uudestaan!

Ihmisen lapsi on kuulemma terve, kun se leikkii. Joitain johtopäätöksiä alentuneesta terveyden tolasta voinee vetää silloin, kun lapsi ei lopeta leikkimistä leikittyään pääperseensä jo vereslihalle. Ei voi. Lopettaa. Ei voi. Tusinakaupalla toistoja. Ja uudestaan!
0   +1 +2
 
Esa-J 25.08.2006
nyt on kyl harvinaisen pelkistettyä settiä...jos hifistellään niin laulut ois voinu miksata paljon enemmän pinnalle. öö..se oli siinä.
0   +1 +2
 
esw 25.08.2006
Rumpuina käytetyt soundit ja niiden ohjelmointi eivät tee vaikutusta. Synainen äänimaailma sisältää paljon yksityskohtia ja elementtejä, mutta käytetyt soundit voisivat olla parempiakin. Vokaalit selvästi pyörittävät tätä biisiä ja ovat tärkeimmässä asemassa. Tyyli on omaperäinen ja sinänsä potentiaalia löytyy, mutta tässä biisissä mikään edellämainituista ei ole parhaimmillaan.
0   +1 +2
 
Eisenstang 25.08.2006
Rytmikästä ja sähikäistä! Ei aivan makuuni, mutta kaikkea pitää olla!
0   +1 +2
 
wjr 22.08.2006
Kunnon kieroilua, toimii. Laulussa on jotain häiritsevää, jokin efekti, tai jotain.
0   +1 +2
 
8
jaskak 22.08.2006
tasokkaan tuntuista kamaa. laulajakin tuntui omaavan pontentiaalia, ääni ei kylläkään päässyt oikeuksiinsa, koskapa mielestäni oli miksattu himpun verran liian alas.
0   +1 +2
 
täähän uppoo:) vähän popimpi linja toimii todella hyvin. sounditkin on kohdillaan..ei mitää valitettavaa
0   +1 +2
 
petersadul 18.08.2006
mimmilaulut ovat hyvän kuuloisia. Miksauksessa olisin nostanut ne enemmän pintaan ehdottomasti. Snaresoundista en hirveästi pitänyt. Mutta kokonaisuutena biisi on varsin hyvä. Ainoa korjauksen aihe löytyy konesoundeista ja nimenomaan rumpupuolelta. Hyvin tuotettuna tämä toimisi kuin junan vessa! Laulua pintaan, koska se on kuitenkin tärkein "instrumentti". Ehkä tässä genressä kickdrum on myös yhtä tärkeä...maybe...not...hyvä biisi, mutta tuotanto kuntoon.
0   +1 +2
 
8
JM 14.08.2006
Biisi on selkeämmin jäsenneltävissä ja laulussa on sellasia muista erottuvia tähtihetkiä ja muutenkin "voimaa" enemmän. Bassosaundista en pidä. Ei voi mitään, se vain kuullostaa mulla paskalta ja on vielä jotenkin dominoiva.
Selkeästi muusta erottuva kertsi toimii paremmin kuin pötkömäisyys, tykkään osoioden vaihdosita, vaikak tässäkin ne jäävät aika pienten juttujen varaan. paremmalla bassosaundilla olisin tykännyt enemmän.
0   +1 +2
 
JamesMercy 07.08.2006
Bassolinjasta tuli mieleen Pepe Deluxén Ask for a Kiss. Muuten yhteneväisyydet omaan levyhyllyyni tuntuivat aika vähäisiltä - mutta eipä siinä mitään pahaa ole. Vokaalit on ihan kivat, vaikka vähän itsetarkoitukselliselta paikoin tuntuu tuo kiemurtelu. Tuskin mikään ihan tavanomainen äänenkäyttö kokonaisuuteen olisikaan sopinut. Volyymiä niissä sopisi olla ehkä himppaisen enemmän. Kokonaisuus kilisee ja kolisee miellyttävästi, rumpupolitiikka siis on erityisesti oikein maistuvaa. Jotain ylimääräistä melodiallista elementtiä biisi kaipaisi vielä mukaansa, nyt nuo synannarinat tuntuvat sekoittuvan vain bassoon ja ainoastaan vokaalit pyörittävän sävellystä. No kyllähän se synakin paikoin tulee selkeämpänä esiin - mutta jotain erottuvampaa instrumenttia kaipaisi vielä lisäksi. Parin kuuntelukerran jälkeen tuo kerron melodia on kuitenkin pureutunut oikein, oikein miellyttävästi päähän. Mutta modulaatiot, äh! Sille, ettei niitä nykyään käytetä niin hirveästi, on oikeasti syynsä! No juu. Kaksi kappaletta olen tästä projektista kuullut, ja Lost Girlistä pidin kyllä enempi - tämä oli vielä ehkä vähän sekava pakkaus. Omanlaisesta tyylistä, ja muuten artistisivun siitä myös, on pakko antaa lisäkrediittiä. Kiinnostavilla linjoilla jatkuu.
0   +1 +2
 
Modnar 07.08.2006
Äänenkäyttö on taas kerran mielipuolista. Jokseenkin discompaa meininkiä kuin aiemmin. Kiva tuo surinasyntikka.
0   +1 +2
 
Mahvis 04.08.2006
Arvosanoin en pysty tätä arvioimaan. Tulee mieleen elokuvakohtaus, jossa tyyppi juoksee karkuun jotain hämärällä kujalla ja päätyy diskoon joka on täynnä ihmisiä. Hämärää =)
0   +1 +2
 
9
AnnicaH 29.07.2006
Kuuntelin tässä nyt muutamia näitä sun biisejä ja aika rankkoja oli. :) Ehkä tästä pidän eniten just sen takia et on popimpaa ja sellasta kevyempää. En pystyisi minä samaan kuin sä, joten iso käsi sulle. Ja niinku toi wildTroll jo täs sano et se on tosiaanki niin musta, että maailma on vaan tottunut tiettyyn muottiin, mikä on muuten perseestä. Ja varsinkin suomen musiikkiteollisuus on niin rajottuvaista et joskus oikeesti ärsyttää. Ihanaa että joku sentään tekee tällasta musaa ja joku joka sen homman kans. Hyvää settii.. :) Menestystä sulle.
0   +1 +2
 
10
wildTroll 28.07.2006
Kyllä tästä voi jo taiteen nimissä taiteellisuuden löytää! Hyvin on nappeja väännelty!

Jau!

Eihän tällä maailmankuuluiksi tulla, mutta fanimäärästä näkee, että mikserin syvät rivit ovat heränneet. Ja miks tästä ei tuu MAAILMANkuulu? No, kun maailma ei ole oikeudenmukainen...
0   +1 +2
 
accent 19.07.2006
Ei kai sopisi nauraa mutta nyt ne vokaalit on melkein liian hiljaiset. :) Nääh, menetteleehän nuo. Onpas "hämärän" kuuloinen basso, ihan jees mutta outo. Rummut ovat vähän mitäänsanomattomat. Voi hitto tätä loppupuolta, vokaalit alkaa kuulostaa hemmetin tyylikkäältä! Modulaatio-hommeli kannatti, se on hieno. Muutenkin kivan energistä loppupuolella. Puolen välin jälkeen muuttuu yhdeksi sun parhaista mun mielestä, mutta alku on vähän laimea. Numero jää nyt koska loppupäästä tekisi mieli antaa ainakin ysi ja alkupäästä joku seiska eikä voi kasiakaan antaa oikein. Seiska-kasi-ysi-(kymppikin)-hybridi olkoon biisin arvosana.
0   +1 +2