Enslave The Enslavers

Arrhythmic Dissonance

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
tuntematon_pelle 09.02.2007
Joo ja noi konerummut on hyvä olla noin hiljaisella ettei ne häiritse menoa :D
0   +1 +2
 
9
tuntematon_pelle 09.02.2007
Ei helkkari ku oli äänet täysillä ku tää jysähti käyntiin... Subbari pamahti niin, että sain kerätä kädet ja jalat tuolta taka seinän vierestä :D.... Joo no toi intro riffi oli aivan helvetin hyvä ja sen jälkeinenkin oli hyvä, verseriffi oli kuitenkin vähän huono verrattuna kokonaisuuteen.... Laulu oli kyllä aika perseestä, ei välttämättä johdu laulajasta vaan miksauksesta, koska ainakin 5.1-kajareilla laulu kuulostaa siltä, että se leijailisi ihan omissa maailmoissa ja on kokonaan erillinen osuus... Instrumentit pelaa kyllä hyvin yhteen...
Kyllähän tätä useamminkin kuuntelee ja itse ainakin pidin vaikka miksaus vähän kuseekin, mutta kukaan ei ole seppä syntyessään ;)
0   +1 +2
 
8
viherkukko 26.07.2006
hyviä riffejä ja meininkiä mutta laulu on paska, ei pahalla.. muuten pirun hyvä mutta laulu verottaa.
0   +1 +2
 
9
Mordus 24.07.2006
Potki laulaja pois ja heti! Muuten ihan ok.
0   +1 +2
 
7
Makkaraperunat 21.07.2006
Hmmm.. Ei ollut nyt kovin hirveän iskevä paketti meikäläiselle. Laulu kuulostaa kieltämättä aika hirveälle. Toivottavasti se johtuu vain miksauksesta. Soundipolitiikasta en muuten jaksa valittaa kun en itsekkään satu omistamaan studiota. Ihan toimiva biisi ja mukana joitakin oikeasti hyviäkin riffejä mutta jotenkin ponnettoman oloista tämä kuitenkin on. En osaa sanoa mikä tässä mättää mutta tämä ei vaan hakkaa turpaan tarpeeksi kovaa
0   +1 +2
 
8
Grouse 21.07.2006
Kappaleen äänenlaatu on kuin purkkiin ahdettua puurua. Laulajakin laulaa kertakäyttömukiin ja vielä peruna suussa. Musiikin tyyli on oikealla polulla siksi en jätä teitä tyystin armotta. Panostakaa ääneen -> laulajan/soittimien ääni terävämmäksi. Soittimien välille pitää myös hankkia se näkymätön lanka.
0   +1 +2
 
8
id^ 19.07.2006
Kivan mörisevä. :'D Tää rentoutti lihakset.
0   +1 +2
 
10
christoart 19.07.2006
Diskanttia lisää! En mää yhtään ihmettele että tämä menee läpi, riffittely on rentoa ja kitarat haarovälissä. Mosh!
0   +1 +2
 
7
dödö 15.07.2006
Soundit karseet ja laulu hirveetä...
Muuten ihan saatanan hyvää death metallia!
0   +1 +2
 
8
Versoband 14.07.2006
Ihan kelpo biisi ja ok soittoa mutta tuo laulupuoli kannattaa miettiä uudestaan. Örinä on aika ponnetontan ja ääni ei tahdo kestää. Hyvä meininki kuitenkin.
0   +1 +2
 
mystran 14.07.2006
Täytyy kyllä yhtyä tuohon kommentiin ylempänä että örinän miksaus on vähän hassu. Se jotenkin minusta kelluu liikaa koko muun soundin päällä. Varsinkin kun koko muun kokonaisuus soi kivasti yhteen.

Kommentin kirjoittamisen triggasi oikeastaan nuo erittäin hauskat epävireet 1:40 tienoilla. Loistosti juuri sopivasti vireen vieressä dissonoimassa mutteivat pilaa harmoniakokonaisuutta.

Rumpupuoli, varsinkin pellit, peittyvät vähän kitaroiden alle, ja muutenkin rummut soivat vähän tuhnuisesti muuhun biisiin nähden. Ei nyt varsinaisesti häiritse, mutta jotenkin terävämpi rumpupuoli saisi hiukset irtoamaan paremmin.

Minä harvemmin jaksan kuunnella perus deathmetallia, mutta tämä oli mukavasti vähemmän puuduttavaa kuin suurin osa, ja tätä jaksaisi kyllä enemmänkin. :)
0   +1 +2
 
9
Ace Metalhead 11.07.2006
Laulun soundi (ei laulajan) on ainoa miinus. Paremmalla laulun miksauksella tää olisi ihan julkaisukelpoista. Muutama erittäin rohkea ja omaperäinen riffi seassa, mikä oli piristävää kuulla. Useat Death-bändit kun toistavat uskollisesti genren klassikkoja. Kannattaa korostaa omaperäisiä ideoita ja jättää tavanomaisuudet muille. Mitähän toi Sorcerer ei osaisi?
0   +1 +2