The Jakarta Project

Acrobite

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
_whisper 25.05.2007
- Aavistuksen verran liian pitkä intro
+ Kaunis ja juuri sopivan pitkä (kummiskin) kappale
+ Ihana fiilis tulee ku biisi nousee ja laskee melkee koko ajan
+ AIVAN IHANA BASSO!!!1
Kypä <33
0   +1 +2
 
.Trauma 16.02.2007
Kah, arvostellaanpas taas välissä jäbän musaa kun on edellisestä kerrasta aikaakin riittävästi.

Perinteisesti käynnistellään, genrelle tyypillisesti sanoisin. Basari on mukavan napakka ja freesi. Basso antaa odottaa ehkä enemmän kuin antaa, vähän suttuisen kuulonen omaan korvaan? .. Saha on hyvän kuuloinen, aika kovalla on tosin. Droppi toimii hyvin ja mukaan tuleva leadi on hieno, mä tykkään tuosta melodiasta. Soundikin on vähemmän-perinteinen, josta irtoo plussaa. Dropista oltaisiin voitu käynnistellä jälleen vieläkin massiivisempaan menoon, mutta toimii toki näinkin. Kliimaksin jälkeen ruvetaankin jo jarruttelemaan ja sitten ollaankin maalissa.

Eipä tässä kai mitään suurempia valittamisia löydy. Jotenkin ehkä liian vähän tapahtumaa ja erilaisia osia biisissä. Tuon leadimelodian ollessa kuitenkin noin hyvä, olisi toivonut sitä käytettävän enemmänkin. Eri osien vaihtelut oli toteutettu omaan makuun liian "liukuvasti", hitaasti, nopeampia ja rohkeampia vaihdoksia vaan eri teemoihin. Tälläisenään biisi on jotenkin turhan tavanomainen.

Mitä miksailuihin tulee, aika hyvällä mallilla ollaan. Isoin itkunaihe mulle tässä on tuo basso. Alapäänhylly on vähän turhan korkealla mun mielestä, nyt sellainen viimeinen isku bassosta jää pois. Lisäksi jotain alamidleä siinä on himppu liikaa, kumisee ainakin omalla kuuntelulla. Stereokuvaa olisi voinut levittää aika paljon enemmänkin, vähän turhan kapea näin trancebiisiksi. Lisää vaan uskallusta siihen panorointiin. Celesteelin masteroinnista voisin sanoa, että rankempaa kompressiota vaan, puhutaan kuitenkin genrestä missä kompressio toimii ikäänkuin efektinä.

Noh, tulipa taas negatiivissävytteinen kommentti, se kuitenkaan ei ollut itse tarkoitus:) .. Biisi ja soundit ovat hyviä, mutta see viimeinen potku puuttuu vielä toistaseksi.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 03.02.2007
Hyvin potkii, saundipuoli on todellakin onnistunut tässä... alkoi olemaan oikein kunnon nannaa korville tuossa 0:42 jälkeen kun taustasahat tulivat mukaan... itse asiassa minäkin vähän vierastin tuon ulinatyyppisen soittimen (0:56 ->) linjaa tuosta alusta varsinkin kun slaidaa alemmas... mutta toisaalta taas se minusta on tärkeässä osassa biisin perusmeiningistä poikkeavan tunnelman luomisessa - mikä toki on hyvä juttu.

Liidin saundi on sen verran hyvä että ajaa asiansa mukavasti pääosassa... Tätä kuuntelee oikein mielellään. Silti, melodiapuolella kokonaisuudessaan ei tällä kertaa olla niin mua iskevillä linjalla... että siltä kantilta en henk. koht. sun parhaimmistoon tätä laskisi, mutta sävellykseltään ja soundiltaan (soundiltaan vaikuttaisi olevan parempaakin kuin tätä aiemmat tuotoksesi) kuitenkin ehtaa Acrobite matskua. :) Ei tod. sitä numeroa voi kasiinkaan tiputtaa.
0   +1 +2
 
9
C4 - san Diego:han se mieleen melodiasta tuli (niin kuin dj smash sanoikin). Hyvä vahva kikki biisissä ja agressiivinen basso "tuu tuu tuu tuu". Ehkä hieman puuttuu sitä omaperäisyyttä jota jäin kaipaamaan. Sit kun biisi lähtee liikeelle niin se ei ole tarpeeksi mukaansa nappaava.

No biisihän nyt on selvästi ammattilais kamaa. Siinä on omaperäisyyden puutetta. Kuitenkin ihan kelpo musaa kuunneltavaksi. 8 pual täst antaisin jos voisin ja kasi on numeroissa liian vähän niin -->
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 21.11.2006
Hyvä meno!
0   +1 +2
 
9
Style-0 09.11.2006
Jahas jahas tälläistä.

alkaa hyvin...
kickissä kuulostais olevan munaa...
bassline ehkä yllätti alussa mutta sopeutuu muuhun äänimaailmaan hetken kuluttua hyvin, yläpää kuulostaa ehkä hieman yksinkertaiselta, sinne ois voinut laittaa ehkä lisää tavaraa, ääh no en tiiä...toimii kyllä näinkin!
melodiat alkaa rakentua mukavan kuuloisesti, vongertava soundi kuulostaa hyvältä...
Ammatti taidolla tehty kuulee jo heti mixauksen puhtaudesta!
Pidän tästä, hyvänkuuloinen kiksautus.
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 29.10.2006
Ihan menevältä kuulostaa! Aika jänskä tuo 00:56 kohdalla alkava "ulvonta" Suvantovaihe on hieno, mutta taasen en oikein tiedä onko liidin soundi hyvä vai ärsyttävä... Vähän molempia :) mutta melodia taasen on suht hyvä. Ehkäpä jtn kikkailua olisi saanut olla enemmän, mutta toimii kyllä tälläisenäänkin hyvin!
Kokonaisuutena ihan piristävä paketti, joka ei ehkä parhaimpiin tämän projektin biiseihin kuulu, mutta huono tämä ei ole missään nimessä! :) 9-
0   +1 +2
 
9
The Demag 28.10.2006
Mukannsa tempaava alku.Hyvät tehosteet ja muutenkin erittäin rytmikäs biisi.
0   +1 +2
 
8
The Piippo 28.10.2006
Alussa basari kuulosti vähän kolkolta.
Välillä tuntui, että biisi rupeisi junttaamaan vaan paikoillaan etenkin 4 minuutin kohdalla.
Urkuääniä oli käytetty hyvin.
biisi kulki hyvin!
0   +1 +2
 
8
D-Beat 28.10.2006
No alussa lähdetään jokseenkin perussetillä mukaan vaikka tuo clap(?) tuolla onkin ihan lupsakka. Melodian tullessa sisälle tulee hieman "jaahaa"- fiilis siinä mielessä, että eikö tässä nyt mitään kummaa ole, mutta tuo hieman bendaava lead tekee pienen vaikutuksen. Ja kun tuo katve sitten tulee Elwoodmaisine leadeineen niin johan kuulostaa kivalta. Tuo on ihana saundi.=)

Hieman pehmolla linjalla mennään vielä 2.30 tienoilla ja eteenpäinkin. Poppihan on hienonkuuloista, mutta tuohon melodiaan olisi jotenkin voinut panostaa enemmän, tai sitten tausta kaipaa lisää. Vaikea sanoa. Hienon biisin noin niinkuin äänellisesti mies on kasannut, mutta jäi kaivelemaan tuo meldian löysyys. =) 8½
0   +1 +2
 
8
KAMUI 17.10.2006
Ihan perus trance alotus, mut hyvin toteutettu niin siitä tulee plussaa :) Soundit on hyvät. Melodia(t) on kans hyvä. Vähän tylsähköks käy loppua kohden tavallaan mut kyl menee. Ei tässä paljoo huonookaan oo :)
~8
0   +1 +2
 
10
jonzku85 17.10.2006
tää o hyvä.. loistava 10
0   +1 +2
 
8
A-Trax 27.09.2006
Alkaa mukavasti kovan kiksuttelujen saattelemana... Melodiat on taas kohdillaan niin kuin sulla aina... Tuo mieleen sumuisen aamuyön ajelemassa autolla maantieajoa... :) 1:52 "sahailu" omaa aika mukavan saundin joka tuo jonkinlaista mekaanisuutta biisin äänimaailmaan. Muutenkin on saundit mieleisessäni kunnossa... Biitistä sut tuntien löytyy kaikenlaisia kikkailuja kun vaan kuuntelee... :)
Taas yksi teknillisesti hieno biisi sinulta... Täysillä tämä ei minuun iske, mutta kuuntelen kyllä toistekkin... :D
0   +1 +2
 
9
Radio24h 24.08.2006
Just joo... mitähän mulla ja tuotanto porukalla on mennyt ohi... kun tämä artisti on jäänyt meiltä täysin huomioimatta...

Asiaan... Biisin tuotanto tehty laajalla soundilla sekä tiiviillä rakenteella eli paljon erinomaista ideaa mutta ilman liirumlaarum säätämistä. Kokonaisuus hallinta biisin suunnittelussa tulee selkeästi esille siten että joko tekijä on miltei ammattilainen tai tekee asiat erittäin huolellisesti.

Yksi pieni juttu joka rikkoo lähes täydellisen kokonaisuuden on lopetus.
Biisiä aletaan ajaa alas jo 03:45 paikkeilla joka on radiosoitossa erinomainen mutta, energia pitää riittää aivan loppuun saakka. 04:14 ja pudotus rotkolta oli liikaa... Kick kannattaa vetää vielä pidempään, ihan reilusti jopa 25 sec ja sitten loppu räjäytys. Tällä voi takaa erinomaisen saumauksen seuraavaan hässäkkään clubi soitossa.
Jos biisi ei suunniteltu clubia varten niin silti... Biisin tekijän energia mitataan aivan loppu sekunneille saakka.

Teknisesti soundit, kokonaisvaltainen tekotapa, miksaus ja jälkituotanto on tehty erittäin loistavalla ja ammattimaisella osaamisella.
0   +1 +2
 
8
wtsalmela 11.08.2006
Näin rankka ja tukeva basarisaundi kaipaisi kunnon acid-mättöä;)
Olen aina pitänyt sync-saundeista synissa. Yllättävän harvoin sitä kuitenkaan kuulee.
Pidän teidän tyylistä käyttää runsaasti syntsamateriaalia.
0   +1 +2
 
9
Whitel 06.08.2006
Kokonaissoundi jälleen pro-tasoa. Tosi hyvä potku tässä,hyvä basari ja rummut muutenkin. Oisin itse ehkä laittanu open hh:ta vähän vahvemmin kehiin mutta mielipidejuttuhan tuo.
Melodiasta tykkäsin ja tosta soundista vielä enemmän. Mukavaa kuulla yllättäviä elementtejä kun yleensä trancessa mikään ei yllätä.
Breikin jälkeen oisin toivonu ehkä vähän aggressiivisempaa menoa mutta mielipideseikka sekin.
Rakenne oli just sitä mitä itekin tykkään käyttää jos vaan onnistuu eli tykkäsin kovasti ja biisin pituuskin oli just sopiva. Plussaa vielä biisin nimestäkin.
Kyllä tää miellytti.
0   +1 +2
 
9
m1ze 03.08.2006
Kaikin puolin näppärän kuuloinen teos. Alussa persussiot kuulostavat hieman laimeilta mutta bassolinjan tullessa mukaan meno muuttu sen verran draivaavaksi että alkaa jalka väkisinkin väpättää. x)

Hienoja ujellussoundeja, dii dii, muutei kuitenkaan mitään uutta. Suvantovaiheesta tykkäsin kovasti. Pääleadi kuulostaa omaan korvaani hieman halvan oloiselta, kun taas toisaalta tuo hitaasti pitchaava ujellusLofi stringsyna kuulostaa mielestäni erittäin tuoreelta ja se on mielestäni tämän biisin ehdottomasti kantavin voima. Upean bassolinjan lisäksi.

Tykkäsin kyllä kovasti. Tämmöset laadukkaasti tuotetut trancetukset ovat aina tervetulleita ja ei näitä mikserissä liikaakaan ole.

Sen tasoista tuotantoa että kyllä tässä on fanitettava, ja jään innolla odottamaan uusia biisejä joita toivottavasti on vielä tulossa lisää.

9
0   +1 +2
 
10
NicklauZ 27.07.2006
Perinteisesti lähtee käyntiin :) Kick voisi olla hiukan pehmeämpi minun makuuni, tai tämän biisin tunnelmaan. Suht nopeasti biisi rakentuu lähes täyteen mittansa, ei säästellä liikaa. Sitten onkin suvannon vuoro jossa tulee mielenkiintoinen sahan tapainen saundi, vihdoinkin jotain vähän erilaista melodiseen tranceen :) Kauniit padit/stringsit humisee taustalla. Hihat kuviot on suht perus, mutta saundit hyvät. Ihan hitusen sais olla kovemmalla?

Jotenkin kyllä hiton taidokkaasti rakennettu biisi, ei kauheasti erilaisia saundeja jne. mutta silti ei 4:20min aikana kerkeä tulla millään tavalla puuduttavaa tunnetta, päinvastoin biisi saisi olla melkeinpä 2min pidempi.

Kaikenkaikkiaan taidokkaasti rakennettu ja miksattu biisi, joka noudattaa hyvin melodisen trancen "perinteitä" :D , mutta ei silti ole mikään puuduttava peruskiksu ;) Ei tästä kyllä alle 10 voi antaa..
0   +1 +2
 
7
DJ Smash 24.07.2006
Alku taas hieman peruskamaa, mutta helpottaa vaan dj:n töitä :) Aika kivan melodista kamaa, basso on kiva, mutta kiksu kaipaisi enemmän potkua. Melodiasta tuli ensimmäisenä mieleen (yllätys yllätys) C-¤ - san Diego, mutta erojakin löytyy sopivasti :) Breakdown tarvitsisi selvästi jotain lisää, selvästi jonkinlaista tunnelmaa ja nostatusta kaivattaisiin lisää. Ei paha lainkaan, jotain pientä vaan sieltä täältä löytyi :)
0   +1 +2
 
9
AssA 23.07.2006
Hienoa soundimaailmaa jälleen kerran. Miksauksesta kuulee kyllä, että on kauan hiottu, eikä sieltä mitään ärsyttävää löydy. Alku lupaa parempaa kuin biisi tuo tullessaan. Jotain jäi tuosta huippukohdasta puuttumaan, jotta se iskisi kunnolla. Ehkäpä jokin "terävä" syna olisi tuonut siihen eloa ja massaa, kuten se soundi jolla biisi alkaa? Tuo slide-soundi ja muut härösoundit siellä seassa ovat piristäviä. Rakenne on kunnossa ja polkee eteenpäin niin kuin pitääkin. Tuotantopuoli siis kunnossa. Vain lisää ideaa mukaan ni alkaa hittejä syntymään.
0   +1 +2
 
8
miikkav 22.07.2006
heti alussa liikutaan mukavilla rummutteluilla eteenpäin, lead joka sieltä alkaakin melkein samantien vaati minulta jotenkin totuttelua, mutta kivan kuuloinen kun sitten tottui! kertosäe tosiaan jätti vähän odottelemaan enempää, se olisi kaivannut sitä jotain lisää. soundit ja rakenne ja muut ylemmissä kommenteissa mainitut asiat ovat kohdallaan, joten ei niistä sen enempää. kertosäe olisi vaan ollut iskevämpi niin olisi biisikin parantunut.. kun nyt ei jotenkin saa tarpeeksi irti tästä!
mutta kokonaisuudessaan hyvä kappale :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 17.07.2006
Alku lupailee mukavaa biisiä. Basarissa aika käytetty sample, mutta toimii varsin mukavasti tässä biisissä, EQ on kohdallaan. Alkuosuudessa ei oikeastaan ole mitään vikaa, kaikki toimii tasapainoisesti. Ainoastaan tuo slide-ulina kuulostaa alkuun epämiellyttävältä, mutta loppuosa siitä toimii.

Kertosäkeeseen olisi toivonut vähän lisää menoa ja täytettä. Pääleadi alkaa pidemmän päälle puuduttaa, joten ehkä erilainen melodia olisi toiminut paremmin. Taustat on kunnossa. Ei nyt välttämättä paras biisi tässä projektissa, mutta iskee ehdottomasti parin vaisumman jälkeen. Tasapainoinen biisi, jossa vain muutama heikkous. Kiinnostavuutta jäin kuitenkin kaipaamaan lisää.
0   +1 +2
 
9
dj musical 19.07.2006
Todella kivoilla sademetsä fiilis kilkutteleilla lähettiin käyntiin.
Padi kuulostaa kanssa erittäin hyvältä ja luo kivan tunnelman.
Efektejä ja pannauksia sun muita kivoja jutskia biisistä löytyy tarpeeksi ja pitävät mielenkiintoa yllä. Kick on sopivan kova ja tiukka.
Melodiat vievät mukanaan ja ne ovat kyllä karkkia korville.
Hyvä biisi, ei tässä muuta :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 14.07.2006
Hiton hyvänkuuloinen!? Teknisesti olet kyllä vetänyt riman korkealle. Tyyliltään aika perinteistä kiksua 99-hengessä, mutta me like! Sahat ovat tukevat, jämäkät ja hyvin efektoidut. Käytetty toimivasti yhdessä useampaa sahatyyppiä ja se toimii pirun hyvin. Tuo venytetty leadi on makea... välillä pulppuilevat efektit sotkee hiukan melodiaa ja muita pääsoittimia/kilkuttimia. Terävä leadi, joka alkaa suvannosta ei ole niin hieno kuin tuo upea vaimeampi ujellus. Pieni miinus, että tästä uupuu sellainen pieni trademark-soundi... pidän kyllä silti kovasti tästä kaikesta perinteisyydestä... tilava ujeltava leadi on kyllä varsin persoonallinen onneksi...

Ehdottomasti paras biisi mitä olet tehnyt tähän mennessä ja kyllä sen erottaa, että aikaa on käytetty huolelliseen toteutukseen. Miksauksessa on tilaa, lähellä ja kaukana olevia ääniä, terävyyttä, pehmeyttä ja avaruutta. Tälläistähän tahtoo lisää;) Kovvoo tassoo!!!<3
0   +1 +2
 
10
-Kimi- 14.07.2006
Alkaa taas kerran mukavan tuhdilla basarilla ja siihen sitten menevä bassolinja päälle niin alkaa tapahtumaan. Nuo syna-soundit on kyllä mielestäni aika kohdallaan melodioista puhumattakaan. Kivasti vielä efektejä ja percussioita käytetty tuomaan täytettä ja tunnelmaa. Makee tuo "wou" -soundi, hieman omaperäinenkin. Sopivan kompakti paketti, eli ei ole turhaan venytetty ja siksi ei ala missään vaiheessa ainakaan kyllästyttämään, vaan päinvastoin, tarvitsee kuunnella heti uudelleen. Hyvä veto.
0   +1 +2
 
9
jarpat 11.07.2006
Kuullostaa yllättävän hyvältä soundien ja balanssienkin osalta jopa heikkolaatuisista tietsikkapurkeista. Tempo ja pumppaus toimii kans mulle. Tässon just ne lähtökohdat kaikki ok, miks mä tällasesta diggaan. Melodiat on ihan ok, vaikkei mitään silmille hyppääkään ja soundit joilla niitä on toteutettu on kans ihan upeita. Tässä stailissa on usein turhan pitkiä introja ja monasti myös kappaleen kuunneltuaan jää korvaan vähän sellanen "halvan maku" (enkä nyt tarkota kreikkalaista nannaa). Nämä karikot on tässä teoksessa vältetty. Teos kokonaisuudessaan on (taas kerran) erittäin ammattimaisen tuotannon oloinen. 9,1834
0   +1 +2
 
Anssi H 11.07.2006
Jees hyvin lähetää liikkeelle. Basson soundi on just hyvä. Tollanen matala arppi on just mun makuu iha kypällä. Rakenne vaihtuu aika rajusti kun tuo pätkivä leadi tulee mukaan, mutta toimii silti hyvin. Taustat toimii tosi hyvin, mutta niihin ehkä enemmä sellaista massiivisuutta? :) Nuo haikat paukkaa iha vitu hyvi ton melodian kanssa samaa linjaa. Sitte laskeudutaa breikkiin, ja padi on hyvä mutta ehkäpä liian laiha? Sitten tulee mielestäni vähän kehnon kuuloinen soundi soittamaan mielestäni hyvää melodiaa. Nostatus toimii tosi hyvin ja hyvin lähetään soittamaan letkeetä biisii. Mutta nyt olen vain rehellinen, ja mielestäni tuo päämelodian soundi oli kauhea. Ei se siis varmasti niinkään huono ole, mutta se on mun mielipide. Se ei vaa nyt mee toho tunnelmaan sitten yhtään. Joku kaunis pehmeä lead olisi mun korvissa toiminut paljon paremmin. Aika rohkee veto toi leadi, ja siitä plussaa että olet kokeillut jotain uutta! :) Kaikki pelaa ihan täydellisesti suoraan sanoen, mutta melkeinpä ite tekisin uuden editin ja vaihtasin ton tunnelman pilaajan :/. Hyvä biisi koknaisuutena kuitenkin, mutta tuo numero nyt vähän kärsi tuon soundin takia. Mutta jatka tästä samaa linjaa! :) Laadukasta trancea! Jätän nyt arvosanan kokonaan antamatta, mutta ei se kai haittaa. :)
0   +1 +2
 
10
Marazu 10.07.2006
Hieno biisi,kyllä on kuuntelun ja fiilistelyn arvoinen :) Tunnelmallisuutta ja kaunista melodiaa,kylläh;)
0   +1 +2
 
10
Naapuris69 10.07.2006
Oi pergele, kyl on kuuntelemisen arvosta musiikkia... + fanitus
0   +1 +2
 
9
T-Sync 10.07.2006
alkaa ihan rauhallisella ja hyvällä melodialla.. ja kickin soundi on hyvä. snare sais olla vähän kovemmalla niin tähän tulis sellasta rytmikkyyttä lisää. perkussiot on ihan hyviä. tuo alun melodia-basso yhdistelmä oli tosi toimiva. breikin jälkeen tulee tuollainen aika kiertäväsoundinen liidi, jonka linja on hyvä mutta tuo flanger vai mikä onkaan alkaa hieman ärsyttää korvaa. ei kuitenkaan pahasti. miksaus&masterointi on hyvää, ja biisistä jäi ihan hyvä maku suuhun :)

ps. käyhän tässä parin päivän sisällä tsekaamassa multa uusi biisi, tulossa on! :-)
0   +1 +2
 
9
_Mave_ 09.07.2006
hyvän kuulosta. laadukkaan kuulosta alusta loppuun. melodiat toimii
upeesti. yksi uusi fani
0   +1 +2
 
9
RadeoN 09.07.2006
maukas kick heti alkuun! potkii todella hyvin. bassolinja edustaa tavanomaista trancemenoa mutta erittäin hyvin soundaa. percussiooki löytyy ja haikat on kunnossa. miksauspuoleen ei muutenkaan oikeestaa oo mitään moitittavaa. ennen taukoa on hyvän kuulosii liidei ja melodian poikasia.. tauko on toimiva ja rakentuu ihan mukavasti. päämelodia on ehkä hiukan laimee tauon jälkeen.. 2:49 lähtevä taustamelo siivittää kuitenkin vähän sitä eteenpäin.. sanotaan että ei toi päämelo huono oo mutta ei kuitenkaan kauheen kiinnostavakaan. Muuten tässä biisissä on kyllä loistavasti soundit kunnossa ja erittäin hyvin miksattuja.. masterointi ok. teknillisesti tää kyl kallistuu kiitettävän puolelle. ;)
0   +1 +2
 
7
Cylenth Vision 09.10.2007
mehevä kicki tuossa heti alussa, bassolinja tuo energiaa joka nosti heti mielenkiinnon. Synä leadi on mielestäni erikoinen ratkaisu tuossa alussa, mutta toimii. Sitten tulee tämä kuuluisa "dropdown" kohta, joka mielestäni saisi olla selkeästi lyhyempi. Nouseva ääni ja sen melodia kuulostaa ihan hyvältä.

Hetken päästä kappale lähtee taas rullaamaan eteenpäin ja tästä taas tuntuisi puuttuvan jotain taustalta, vähän liian "tyhjää". Melko tasapaksu loppuun asti...alun perusteella olisin odottanut kappaleelta paljon enemmän.
0   +1 +2
 
flakey 19.10.2006
Hmm... Voisi sanoa että aika perusbiisi. Hauskat liidit ja muut soundit, varsinkin bassolinja on hyvä. Ei huono biisi, muttei mikään mullistavakaan ... kyllä tämmöistä kuuntelee mutta jotain jäin silti kaipaamaan!
0   +1 +2
 
pieslice 26.08.2007
Basari on tiukka lyhyt napsu ja junohenkinen bassline miellyttää korviani.
Biisissä on alussa asialliset kiksuleadit, mutta ne kadotetaan jonnekin - fiilistelyosuus tulee mielestäni aika etuajassaa. Sitten spacesynth-henkinen synclead(?) melodia tulee kehiin. Ihmetyksekseni se onkin biisin varsinainen päämelodia. Mielestäni tuo melodia ei ole erityisen vahva. Ehkäpä sen olisi voinut jättää leijuntaosuuden fiilistelyleadiksi ja kehitellä sahamelodiaa pari minuuttia pidempään alussa. Tuntuu että tällä biisillä ei ole pituutta tarpeeksi ja se ei ehdi hengittää ennen kuin loppuu.

Soundit ovat hyvät, ilmeisesti niihin on panostettu reippaanlaisesti.
0   +1 +2