Broken Chords

Azure Mind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

eicca- 09.01.2007
joo-o eipä voi ku yhtyä edellisiin. on skilliä. ehdotomasti juuri omaa makuani. sopivasti vaihteleva ja melodiat nostaa ihokarvat pystyyn... hrrr.. lisää kiitos ;)
0   +1 +2
 
jendy^^ 24.09.2006
Erittäin kaunis biisi.. Saa hyvän fiiliksen aikaan ja fiilikset se kun paranee loppua kohden. :) En voi muuta sanoa kuin että ihastuin tähän kappaleeseen täysin.. :) toivottavasti lisää on tulossa.. :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.09.2006
Alkupuolisko ei oikein tahtonut saada minua mukaan, mutta sitten ilmaantuu tuo nätinpi alue. Suvantokohta on kyllä minun mieleen. Tunnelmapuoli alkaa tuolla tulla hyvin esille. Vähän tyhjä olo vain jää itselleni kaikesta muusta, vaikka teknistä osaamista on käytetty hienosti. Olet kuitenkin käyttänyt biisissä paljon hienoja värityksiä...

Joku tässä biisissä saa kaipaamaan enemmän kirkkaita soundeja joukkoon... alapää tuntuu olevan jotenkin liikaa pääosissa.

Lopetus on tehty tässä mielestäni hiukan hätiköiden päättyen bassoon. Muuten tämä kyllä on tehty todella huolella... suvato on ehdottamasti tämän biisin paras osuus ja se jäi tästä parhaiten mieleen.
0   +1 +2
 
9
_Mave_ 05.07.2006
Oikein raikas, ei ollenkaan sitruuna : )
Tykkäsin basslinestä ja percussioneista tosi paljon.
Menee niukasti tyyliltään makuni yläpuolelle,
mutta taitavaa jälkeä kieltämättä.
0   +1 +2
 
8
Frostbite 04.07.2006
Jeppistä. Mun makuun biisi saisi olla progressiivisempi jos mielii tota tunnelmaa painottaa enemmän. Tässä on paljon elementtejä ja vivahteita, joiden esiintuominen ehkä vaatii tällaista kiksumpaa ja töksähtelevämpää rakennetta, mutta rakanteen yhtenäistämisellä olisi saanut parempaa jälkeä aikaan. Mutta hieno aloitusbiisi uudelle projektillesi. Toivotaan parannusta rakenteen puolestesta seuraaviin biiseihin. En siis sano, ettei tämä toimisi, mutta tässä ollaan vähän ristiriidassa haetun jutun kanssa.

Itse biisiin sitten. Paljon on ainakin tavaraa ja elementtejä kasattua biisiin. Soundipuolikin on kunnossa. Mikään ei hypi silmille ja kickdrumissa on potkua. Se ehkä koittaa tulla esiin liikaa, mutta toiset tykkää siitä että kick potkii ja toiset ei. Makukysymys. Melodiat ja muut ovat vähän irrallisia ja sellainen yhtenäinen teema on ehkä hieman hakusessa, mutta laadukasta tavaraa on biisi teknisesti. Bassopuolesta vielä, että vähän on puuroa tai jotain tunkkaisuutta siinä. Ehkä bassosoundian lyhentämisellä ja tarkemmalla equttamisella voisi saada senkin korjattua. Hieno tuotos kaikenkaikkiaan. Ei ihan ysiin riitä, mutta reipas kasi kuitenkin.

Hyvää kesänjatkoa ja toivotaan että inspiraatiota riittää. ;)
0   +1 +2
 
9
Valandir 04.07.2006
Alku kuulostaa kyllä omiin korviini erittäin energiseltä koska bassorumpu on erittäin hyvä ja jämäkkä! Pakko pistää kuulokkeissa heti volat kaakkoon. Kaikki lähtee kuitenkin vähän turhan nopeasti liikenteeseen. Olisin kaivannut enemmän jotain intron poikasta ja rakentelua tuohon alkuun. Sieltä tosin lähtee heti hyvät melodialinjat taustalta soittamaan. Erittäin hyvää äänimaailmaa luodaan taustalla maukkailla efekteillä. Breikki snaret kuulostavat jotenkin ontoilta, ihan niinkuin äänenlaadussa olisi niiden kohdalla jotain vikaa. Hyvää vauhtiahan tässä mennään jo kahden minuutin yli eikä aika käy ainakaan tylsäksi. Omiin korviini miksaus kuulostaa kyllä ihan hyvältä, eli eipä siinä sen kummempaa valittamista. Perkussiopuoli kuulostaa sopivan raikkaalta ja bassorummusta edelleenkin erikoismaininta, se on mielestäni hyvin Above & Beyond 'mainen tuollainen jämäkkä bassohirviö joka kuulostaa mainiolta! Noniin, se siitä bassorummusta, jatketaan muusta biisistä. Sitten lähteekin ennen 3 minuuttia hyvän kuuloinen breikki, tunnelma on loistava. Piano kuulostaa erittäin maukkaalta ja kenties jopa klassisen musiikin omaiselta pimputtelulta. Tunnelmaa luodaan erilaisilla äänillä erittäin taidokkaasti, jouset ovat erittäin hyviä. Neljän minuutin jälkeen alkaakin sitten nousta sieltä sellainen 'huutava' syna, joka kyllä kuulostaa sekin melko ontolta, olisi saanut siinäkin olla huomattavasti enemmän voimakkuutta mukana. Tosin onttona se sopii biisin kokonaisteemaan, joka mielestäni on vähän laid-back ja muutenkin hillitty trance-kipale.

Kokonaisuudessaan erittäin nautittava teos, jossa äänimaailmalla leikittely nostaa tunnelman uudelle tasolle. Hyvältä tämä kokonaisuudessaan kuulostaa. Taajuuksien alapäässä on mielestäni tosin havaittavissa pientä tunkkaisuutta, muuten miksauksesta en mitään suurempia virheitä havainnut. Vaikka biisissä onkin hyvä tunnelma ja erinomainen breakdown, niin biisi olisi kyllä saanut olla hieman innostavampi. Ymmärrän kyllä, että tekijä on juuri sitä tunnelmaa hakenut, joten hän on pitänyt biisin hillittynä ilman voimakkaita nostatuksia perus supersahoineen. Joka tapauksessa aion nyt lätkäistä tälle numeroksi 8.5, joka pyöristyy tuohoon numeroon yhdeksän, koska suuresti kyllä tästä nautin. Kymppiä tämä ei vain ansaitse pienen 'kökkömäisyyden' takia. Muuten erittäin nautittava hieman taiteellisempi trancetus, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Hyvä hyvä :)

PS. Niin ja jos tämä nyt on se sinun uusi projektisi, niin voinpa tästä sitten suoraan faniutua tälle ja jään odottelemaan seuraavaa tuotosta vesi kielellä :)
0   +1 +2
 
10
Fritzu 04.07.2006
pakko myöntää; hyvältä kuulostaa.:) sai tanssijalan vipattamaan, ja vaihtelevuuden ansiosta jaksaa kuunella kerta toisensa perään, pikemminkin tunnelma vain nousi. hyvä hyvä:) mitään kehittävää tähän en nyt osaa lohkaista, vähemmän kun tätä puolta tunnen, mutta jään fani-listalle odottamaan lisää:)
0   +1 +2