Mä En Pysty Unohtaan

Salmari

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Iviane 14.01.2013
en yleensä tästä genrestä välitä, mutta aikas hyvää settiä :)
0   +1 +2
 
10
Nilessi 23.10.2011
mis sun vanhas biisis on??... mut tää on vitun hyvä biisi
0   +1 +2
 
Hento 30.09.2011
Tästä kappaleest kuulee selvästi sen tuskan, vihan ja surun, I like it ^^.
0   +1 +2
 
8
Roby S. 26.04.2007
Räpeissä on kyllä yritystä mutta ei ihan tunnu toimivan täysin. Vähän turhankin aggressiivista. Koorus olis varmaan toiminut kivasti reilulla laululla ja selkeällä melodialla. Taustat aika ei-räppimäiset, hankala kyllä vetää sopivaa settiä.

Roby S.
0   +1 +2
 
8
SHORTY RECORDS 06.01.2007
ihan hyvin potkii...ja lyriikat on ihan ok sekä flow toimii
0   +1 +2
 
10
Tiltu- 27.10.2006
Sulla on tosi ihania biisejä! :o Vautsi, ei muuta voi sanoo:)
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.07.2006
Ihmeellistä tuo alun atmosfääri, tuulta ja jotain? Tuli kyllä jotenkin turhan leijonakuningasmainen olo. Spiikit eivät myöskään oikein iske. Kolsin biittejä olen muutaman kuullut ja jotenkin ne tunnistaa noista melodioista aina tekijälleen kuuluviksi. Aiemmin olen niitä haukkunut turhan tarkkaan iskeviksi ja muovisiksi, nyt toimivat aavistuksen likaisimpina paremmin. Stringit ovat ihan päteviä, vaikka massiivisuus onkin vedetty käsitteenä jo lähestulkoon itsensä yli ja ympäri. Mukavaa kuitenkin, ettei tuohon suureellisuuteen ja tiettyyn juhlavuuteen oltu yhdistetty kovimpia uhoiluja, vaan teksti oli pikemminkin otteeltaan harkitsevan mietteliästä - voisi jo sanoa tutuksi Salmari-tyyliksi. Äänenkäyttö on myös jo ihan taidokasta. Pätevää. Kokonaissoundi on komean tuhti ja iskevä, oikein valmista tavaraa. Näin massiivinen ote ei ole oma juttuni, mutta siitä huolimatta tämän voi sanoa jo toimineen hyvin.
0   +1 +2
 
9
Redfox 13.07.2006
Hieno biitti, toi mieleen jonku Rammsteinin...Rankal tyylil heitetty, jotenki kyl silti angstinen, mut ei siin midii, toimii tietys mielentilas ja varmasti tehdessä terapeuttinen vaikeutus. Huukki oli hyvä. Metaforiin ois kaivannu jotain mustaa huumorii tai muuta mille oisin oikeesti revenny tai vetäny kylmii väreitä, mut muute ihan jees.
0   +1 +2
 
10
pirre83 03.07.2006
Mä en taaskaan voi muuta, kun antaa sulle täydet propsit. Ihan helmi biisi. Diggaan tällaisista aggressiivisistä biiseistä. Kaikki kohdallaan. Jatka samaa rataa edelleen ja toivottavasti hei tää ei kerro sun elämästäs :/
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 01.07.2006
Toi johdanto kuulostaa mainiolta. Upee biitti kerrassaan, antaa upeen tunnelman ja siitä tulee jo heti valmiiks paljon plussaa. Mut sit noi räpit.. Ne räjäyttää pankin ;] On vaikee sanoo kumpi on tässä tän biisin sydän, räpit vaiko upeet taustat. Upee ääni sulla tähän hommaan, mainio flow ja asenne. Sanat on kans mainiot, mut täytyy myös toivoo ettei ne tosiaan ois sun elämästä :]
0   +1 +2
 
9
Tode 01.07.2006
Monet sanoo et alkuläpät eivät sovi mutta mun mielestä ei ole huonokaan!
=)

Sävel:
Loistomatskuu, todella kaunista ja rytmi loistoa!

Sanat:
Hyvät sanat ja toimii erittäin hyvin mutta toivottavasti ei sun elämästä suorastaan.
Karmii jos on näin, tarkalleen että olisi elämästäs.

Räpit:
Tyyli toimii loistovasti tähän kolsin laatu taustaan, oon ylpee!
Kertosäekin on vedetty hyvin, sopivasti eroaa säkeestä.

Kokonaisuus:
Kun tahdon tämäntyylistä biisiä kuunnella niin tämä pääsee listalle.
Tässä on monet asiat kuosissa, loistoa! more, more!
Ja hei pidä homma itselläs ja aitona.
Ja vaikka kuka sanois mitä älä ota nokkiis vaan anna mennä just kuten itse haluat, tehdään musaa kun sitä rakastetaan tehdä eikä väkipakolla. =) Eiks je!?

Tausta: 9
Sanat: 9
Tyyli: 9
Kokonaisuus: 9
Asenne: Oikea! =D
0   +1 +2
 
7
mika_element 30.06.2006
mä en yleisestikään tykkää tälläsistä melko agressivisista biiseistä, eikä tää tee poikkeusta. mut flow kyl ihan jees ja sanat kans ihan jees, mut vähän liian agressiivista. äänenlaatu ihan jees, ja äänes on kyl hyvä, mut kuten sanoin, liian agressiivista mulle. *7-*
0   +1 +2
 
10
Mc_Mane 28.06.2006
AHAA!!!! LÖYSIN TAAS UUDEN MIINUKSEN ;D Aihe on aika loppuun kulutettu xD mut sen tasaa se että sä oot tehny silti tästä siitä huolimatta hyvän :|
0   +1 +2
 
Infratuna 26.06.2006
Onnistunut...
0   +1 +2
 
10
Kolsi 26.06.2006
Perkele.. 1 kommentti: Luulatavasti paras omaan taustaani tehty biisi.. Hatun nostot ja kiitos..
0   +1 +2
 
10
Mc_Mane 26.06.2006
ainiin ps. Toivottavasti tää biisi ei kerro omasta elämästäs :o :S
0   +1 +2
 
10
Mc_Mane 26.06.2006
Noonih...pitkän tauon jälkeen oon odottanu et sulta tulee uutta hyvää settiä mut petyin...tää oli HELVETIN HYVÄÄ eikä vain HYVÄÄ :D haha no joo...elikkäs biisin itse arvosteluun:

Plussaa:

+ Alkuhöpötys on plussaa...ite haluisin johki biiseihin heittää jotain tällast mut en keksi mitää iskevää ikinä :|

+ Biitti on helvetin menevä! Harvemmin kuulee näin hyviä biittejä

+ Lyriikat on hyvin keksitty ja aika monta "hookkia" sun lyriikoissas mihin jää koukkuun :D pakko kuunnella uudestaan ja uudestaan :D

+ Flow on sulla aina ollu niin perkeleen hyvää ja parempana jatkuu näemmä :)

+ Agressivisuutta ei puutu taaskaan, niinku harvemmin muissakaan sun biiseis :P Siitä plussaa, se jotenkin on ku piste i:n päälle kun verset on vedetty aika agressiivisesti ja kertosäkeet tasaa taas kun tulee rauhallisemmin :)

+ Tuplaukset on helevetin hyvät koko biisin ajan

+ Miksauksissa en näe mitään huonoa...

Miinusta:

- Ihan pakko...no en mä miinusta siitä anna mut tähän tää sopii paremmin ku plussaan, ku en tiä ehkä mun korvissa on vikaa mut pistää joka kerta korvaan toi kohta "mitä et kai luullu et tyydyn pelkil sanoil satuttaan?" ku sen huomaa jotenki liian selvästi et se on nauhotettu erikseen se kohta xD mnjoo se siitä xD

- Kiiltääkö lateksi välttämättä ;)?

huoh...okei ehkä teennäisiä miinuspisteitä mut oli pakko keksiä edes jotain kritiikkiä ettei mun arvostelu vaikuta liikaa perseen nuolemiselta...se ei ole tarkoitus...oma vikas mitäs teet nii hyviä biisejä ;) :D kysyin jopa naiselta apuja et mitä sen mielestä siinä biisissä on vikaa ja se sano et ei siinä oo mitää vikaa xD ei edes ulkopuoliselta osapuolelta saa apuja tässä vaiheessa...noh...No mutta kokonaisuutena biisi on paras mikserissä olevista. No ei... xD ehkä vähän liikaa...no mut helvetin hyvä biisi on khyl ja jaksaa kuunnella perä toisensa jälkeen khyl ja blaa blaa blaa...paskanjauhanta saa riittää ehkä tajusit mun pointin ja sen että ei tästä voi antaa vähempää tällä kertaa kun kybän ;)
0   +1 +2
 
protest 25.06.2006
Jotenki noi alkuspiikit ei iskeny yhtään. Kuulosti vaan jotenkin teennäiseltä.
Räpit taas kuulostavat todella hyvältä. Asenne ja flow toimii todella hyvin yhteen ja on mukavaa kuunneltavaa.

Sanotuskin on todella onnistunutta ja ei mitään kliseitä ja ihan ovelia laineja. Kertsi on kanssa todella hyvä.

Oon kuunnellu näitä sun biisejä ja se sun ihan eka biisi (onnellinen ihminen) on ollu paras ennen nyt tätä biisiä. Tykkään tästä yhtä paljon.

Kehitystä on tapahtunut hieman, ei paljoa, mutta kun asenne ja flow toimi jo siinä ensimmäisessäkin hyvin niin eipä se haittaakaan.
0   +1 +2
 
10
^Tiitu^^ 26.08.2007
ihan mielettömän hyvä biisi.. :)
0   +1 +2