Arteria-Blade by blade

Arteria

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
NoPeHoPe 02.07.2006
Hyvä piisi on kyllä kyseessä. Kovasti tykkäsin kitaran särösaundeista sekä örinöistä. Jatkakaa samaan malliin vain!
0   +1 +2
 
8
K-E 23.06.2006
Soundit ovat selkeät. Riffit ovat ilkeitä ja tarttuvia. Vokaaleissa yhdistellään onnistuneesti matalampaa murahtelua ja korkeampaa kärinää, kohdassa 3:24 tuleva merkillinen hokeminen jää tosin hieman ihmetyttämään. Ei mitään uutta tai mullistavaa, mutta lajissaan hyvin toteutettua vääntöä. Minulle maittaa.
0   +1 +2
 
8
Saunavihta 17.06.2006
Ihan jees..ihan jees...Basso on sopivan murhaavankuulonen ja saundeista tykkäilin muutenki hiukkasen. Laulu on muuten hyvä, mutta omasta miälestäni nuo alusa ja väleissä tapahtuvat örinät jotenkin kuolevat kesken kaiken.
0   +1 +2
 
9
Vablo 29.05.2006
Tämä oli mukava rässi. Biisi lähti vauhdikkaasti käyntiin hyvällä riffillä. Ei mitään valittamista soiton osalta, hyvin on hallussa soittopuoli. Laulu oli ehkä hieman tunkkaisen kuuloinen jossain kohdissa, mutta en takerru siihen sen enempää, se nyt on kuitenkin mielipidekysymys ennemminkin että mistä tykkää. Kappaleessa oli tarpeeksi väliosia ja koukkuja, joten tämän jaksoi kuunnella kevyesti loppuun asti. Kitarasooloa vähän jäin kaipaamaan. Kyllä tästä ysi tippuu, oli tämä sen verran mukavaa kuunnella. Hyvältä kuulostaa, jatkakaa samaan malliin! \,,/
0   +1 +2