Vertical

Aeiouaih

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Truuderi 01.04.2007
Kyllähän tuo toimii, mutta vähän liian leso meininki minun makuuni. Hauska sovitus.
0   +1 +2
 
10
sipulipekka 07.01.2007
Tämä biisi on mun uusin rakkaus. Parin muun ohella tosin, mutta silti yksi parhaimmista Mikseristä ikinä löytämistäni kappaleista. Muistan kuunnelleeni tämän joskus aiemmin ehkä kerran läpi, jolloin ei jäänyt kummempiakaan ajatuksia. Eilen tämä kuitenkin unohtui soimaan yhä uudestaan ja uudestaan. En ainakaan tässä "rakastumisen huumassani" keksi mitään huonoa. :)

Ihan mieletön.
0   +1 +2
 
luoja 22.12.2006
Samoissa maailmoissa kun circles ja regression (kuuntelin tän vikana).
Tämä jätti biisinä eniten kylmäksi, ja loppui pahiten kesken... Tässä sulle yksi idea... miksi sulla on noin monta projektia, miksi et yhdistä kaikki ykdeksi suureksi projektiksi, biisi alkaisi kauniilla psykeambientilla, etenisi kitara mies meininkiin josta lähtisi kasvamaan konemaailmaan rumpuineen kaikkineen, vähän niin kuin Opeth, mutta sen hevin tilalle heittäsit ton "teknon", siis ton kone musiikki puolen, miks ei niitä hoppi juttujakin... mutta oikeasti, kun tehdään musiikkia joka on matka, kuva, elokuva, (kuten myös sinun musiikkisi koen), minusta sen ihan PITÄÄ olla pidempää, antaa kuulialle enemmän aikaa upota, kadota, vajota, päästä sille matkalle, nähdä/maalata se kuva, nähdä/olla siinä elokuvassa, vaipua sinne transsiin, päästä sen kaninkolon läpi, maan sisältä avaruuteen ja takaisin.... kaikki ja ei mitään.... pieni on iso... loppuu sanat mutta ehkä sen ajatuksen tuolta löysit, tai sitten et :)

Tai sitten vaan minulla on liian voimaakkaat odotukset ja kun ne ei täyttyneet niin reagoi vahvasti näin... niin tai näin... kuuntelen kaikki nämäkin uudestaan ja katsotaan mitä sitten :)
0   +1 +2
 
9
DeusNova 26.10.2006
Ei turhaan Anton kehunut sua. En yleensä oikein lämpene näistä mies ja kitara kappaleista, mutta tästä tykkäsin oikein paljon. Todella loistava ääni ja kyllä huomaa, että osaat akustista käsitellä.
0   +1 +2
 
8
Trize 11.10.2006
Hetken luulin olevani enemmän kännissä kuin olinkaan.. :)
0   +1 +2
 
Vetää... hiljaiseksi... Todella taidokas kappale, niin sävellystyöltään kuin soundien ja soitannon puolesta. Todellakin vaatii muutaman kuuntelukerran ennen kuin tajuaa kaikki tähän yhteen ympätyt elementit ja hienoudet.
Ensimmäinen kuuntelu jätti miettimään, että onko tämä nyt niin psykedeelistä muka. Mutta seuraavilla kuunteluilla pintaan nousivat kaikki ''satunnaiset'' efektit, joita tuntuu löytyvän jokaisella kuuntelukerralla lisää. Kaikkein miellyttävimpänä elementtinä pidän tuota taustalla olevaa laulua, se on erittäin onnistuneesti tehty.
Tässäkin biisissä on edelleen se sama ''urbaani folk''-tunnelma, joka kuului selvästi jo ensimmäisellä Maybe-biisillä. Eli musiikki on mielestäni aika ''tavallista'' kitaravetoista folkkia, mutta futuristisella ja kaupunkimaisella fiiliksellä ja pienillä pop-elementeillä. Ei tästä mitään pahaa sanottavaa ole, paitsi että jotain lyömäsoittimia olisi ollut kiva kuulla vähän.
Ei muuta, hienoa musiikkia teet.
0   +1 +2
 
Chantal 24.08.2006
wow
0   +1 +2
 
9
Modnar 19.08.2006
Erittäin mukavalta kuulostavaa hieman kantrihenkistä kitarapljentoa. Tässä on todella hyvät melodiat ja samalla hyvinkin kiemuraiset sointuvaihdokset. Kuulostaa upealta. Laulajasta tulee aika ajoin mieleen Pasi Koskinen, mikä on varsin hyvä juttu. Hyvin tuotettua tavaraa. Hyvää muutenkin.
0   +1 +2
 
8
Taakka 17.08.2006
HIeno, ja hitaasti aukeava biisi.. nyt kuuntelen neljättä kertaa puolen tunnin sisään, biisin idea kestää koko kappaleen ajan, mitään kappaleesta ei oikeastaan puutu, vaan kaikki palaset ovat kohdallaan. Biisi tosin loppuu hieman yllättäen, tiedä sitten, onko tuo hyvä vai huono asia. Joka tapauksessa hieno teos!
0   +1 +2
 
JamesMercy 17.08.2006
Oikein maistuvaa soundipolitiikkaa tässäkin. Kauniisti kulkevan akustisen lisäksi kaikki nuo pienet elektroniset jutut ovat erittäin oivallisia - hyvä naimakauppa siinä tehty. Kokonaisuutena jää vähän yllätyksettömäksi - ja oikeasti ehkä vähän alamittaiseksi. Joku mukava soolontynkä tai vastaava olisi voinut olla paikallaan. Tai jotain kokonaisuutta rikkovaa kuitenkin. On tuo kahden minuutin kohdilla alkava vaihekin ihan hyvä lisä - mutta se voisi erota soundeiltaan vaikka vähän enemmän tuosta alusta. Erinomainen teos tämäkin kuitenkin on - mukavan hypnoottisia ääniä ja kuvioita mukavalla tuotannolla. Varsin taidokasta. Faniudun.
0   +1 +2
 
9
Jannuli 29.07.2006
Kovin loppuunajateltu veisu, instrumentit ja erilaiset äänet rakentavat hienon pilven josta vokaalit repivät itsensä päällimmäiseksi, siitä pidän. Osaat kyllä luoda musiikkia jossa äänesi toimii todella mainiosti, ainoastaan ääntämisestä selväksi käyvä suomalaisuus sattuu välillä korviin. Mutta pikkujuttuja..
Ensimmäisen kerran kiinnitin huomiota runsaasti myös sanoitukseen (kuuntelukertoja on kertynyt nyt jo useita) ja täytyy todeta että oivaa mielikuvienluontia ja totuuksien kerrontaa.
0   +1 +2
 
7
Joemcleaf 27.07.2006
Kyllä Se Heti Aukesi...Kun Ei ollu Sellaisi Erilaisuuden osia Hirveesti .,.tai oli Mutta. Ei niitä kunnolla Kuullut laulun Takaa...Hyvä Ralli... se stemma piristi kyll lopuss oivasti .
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 30.06.2006
Kappale aukesi kyllä heti, ja aivan loisteliaalta kuulostaakin.. Saundit ovat rauhalliset ja sopivan monipuoliset.. Laulu toimii, kitara toimii, kaikki muu tuo elämää taakse. Kieltämättä aika kuunneltava kappale.
0   +1 +2
 
8
whatsmynameagain 21.06.2006
Laulu lähti vähän turhan nopeesti, ois voinu joku hämy intro olla. Aika hyvä biisi. ns. leirinuotiomusaa, hyvällä tavalla. Rauhotuin tätä kuunnellessa. Kertsin takana hienoa kitarakikkailua ja stemmalaulua. Modulaatio oli aika ylläri, mutta toimi. Hjuva.
0   +1 +2
 
8
>>--JoNi---> 20.06.2006
ei ollenkaan paska. hienoja noi kun laulun taustalla kuuluu jotai huutamista ja jotain.
0   +1 +2
 
Muovinen 13.06.2006
Hmm, ei tää kyllä oikein aukea useallakaan kuuntelulla vaikka periaatteessa ihan hyvältä kuulostaakin. Jotenkin biisi on sellainen tasainen pötkö joka alkaa yhtäkkiä ja loppuu yhtäkkiä, eikä siinä välissä oteta uskaliaita sivuaskeleita. Eli vaikka biisi jo itsessään on aika rohkea veto niin se kaipaa jotain lisäkoukkua tai ainakin draaman kaaren tarkistusta. Rumpusettiä en varsinaisesti biisiin kaipaile mutta jotain perkussiota kuitenkin. Laulussa jälleen tiettyjä tunnistettavia, melkeinpä jo maneerinomaisia juttuja, joista osa toimii mutta osa taas jotenkin häiritsee. Ei ole vielä Mayben voittanutta ;)
0   +1 +2
 
10
marienna 12.06.2006
not bad. kitara kiva. laulu upea. tässei vissiin ole rumpuja ollenkaan, se jotenkin erikoista... mutta hienoa.
0   +1 +2
 
9
Nonconnor 09.06.2006
Hieno biisi. Harmi, että ei ole luureja tässä käsillä. Nuo Tausta kitaroinnit voisi toimia kivasti kuuloke kuuntelussa. En tiedä oletko kuullut Bright Eyesin upeaa Digital ash in a digital urn -levyä, mutta jotenkin tulee etäisesti samankaltainen fiilis tästä.
0   +1 +2
 
10
madein777 07.06.2006
jep,paranee kerta kerralta.kannattaa todellakin kuunnella seittemästi
0   +1 +2
 
8
Daionizer 06.06.2006
Mielenkiintoinen kappale.
0   +1 +2
 
9
Neppimise 06.06.2006
Ei yltänyt aivan odotusten tasolle tällä kertaa. Musiikillisesti ei vakuuttanut kovinkaan vahvasti. Akustisen sointukierto tuntui jotenkin "pieneltä", kuin sillä ei olisi paljoakaan sanottavaa. Se vain oli. Pienet nakutukset, millä lie tehtykkään, lisäsivät aika paljon tähän viisuun. Basson mukaantulo toi juuri sitä selkärankaan mitä kaipailinkin. Laulu oli melko pätevää. Pientä epävarmuutta havaittavissa nuottien puhtauden suhteen, muttei kuitenkaan häiritsevissä määrin. Huolellahan tämä on kuitenkin tehty ja soitettu, joten pojot kotiin siis.
0   +1 +2
 
jmm 05.06.2006
Hyvä soundimaailma, mukavan ilmava. Laulaja on hyvä ja soittokin toimii. Jotenkin biisi on hieman sellainen...hmm...Mitäänsanomaton on liian vahva sana...hieman mieleenjäämätön, voisi olla oikea sana. Kaikki oikeestaan toimii, biisikin, mut jotenkin jää loppuessa sellainen olo, et oliko tää tässä!? Joko se loppui ennenkuin alkoi... Ei todellakaan huono, mut ehkä en vain ymmärtänyt...
0   +1 +2
 
10
Taika-Kim 05.06.2006
Tää oli kyl ylläri. Ihan pirun hyvä! Ite olen kyl alkanut diggailemaan tällasta soundia viimeaikoina tosi paljon... Ja ei tod. kaipaa mitään rokkirumpuja tai säröä, niinkuin jotkut on toivoneet!
0   +1 +2
 
10
dbgirl 04.06.2006
Kunnon kulkurimeininkiä, railakasta ja silti haikeaa. Mikä tuo tuon kitaran alla on, sitra? Et taida erityisemmin pitää rummuista kun ei niitä tässäkään kuulu? No, miksi tarvitsisi kaikkea olla jos yksinkertainen riittää. Lopussa hauska mykistys. Pidin kovasti mystishenkisistä lyriikoista, erityisesti kohdasta "wearing the sea and the night and the sky". Lyyrikoissa oli jotain salaperäistä ja ajatonta mystiikkaa ja elämänviisautta.
0   +1 +2
 
Fraku 04.06.2006
oli pyydetty kommenttia laittamaan....
Ihan kivat saundit ja kaikenlaisia erikoisia ääniä siellä taustalla... mutta voisi kuitenkin painostaa siihen biisintekemiseen ja siihen kuuluvaan lauluun (kun laulaja ei pysy nuotissa sitä on aika rankkaa kuunnella) sekä kauhea suomiaksentti paistaa niin pahasti läpi että suosittelisin kielenvaihtoa (ajatelkaa jos britti laulaisi suomeks.... you get the point!?).
"Ihan kiva" kappale oli muuten, paitsi että ei jäänyt biisistä mitään mieleen parinkin kuuntelun jälkeen niin voisi miettiä vielä sitä tuotantopuolta että mitä se oikein on ja tuo kappaleeseen muuta kuin taustaääniä.
Kovaa arvostelua on tämä käyttäjä kuitenkin antamaan kaikille muille, -luulisi että osaisi sitten paremmin itse.... hmmm, onhan se aina helppoa arvostella muita?
Lopuksi vielä voisin laitta Auckikon omien sanojen mukaan kommenttia tästä biisistä - "vähintään 90% kaikista biiseistä täällä mikserissä ovat melkoisen turhaa pilittelyä eikä tämä biisi tee siinä poikkeusta."
0   +1 +2
 
8
aakoo78 03.06.2006
Soundimaailma viehätti kovastikin ja taustojen tyylistä utuilua ois voinut kuunnella pidempäänkin. Tuo päävokalisointi ei vakuuttanut ihan yhtä paljoa, mut tunnetta oli mukana siinäkin. Ei paha.
0   +1 +2
 
8
kummallinen biisi xD jotenki tarttuva, jo ekal kuuntelukerral...
ei kyllä mun levyhyllyn musaan kuuluisi tällainen, mutta.. se ei ole loukkaus, olen vain omalaatuinen :D
0   +1 +2
 
9
Scion 01.06.2006
Nyt tulee vähän Klaus Järvinen-kommentti. Kappale on minusta hyvä, pidän lauluista ja taustalauluista sekä komppaavasta kitarasta. Mutta stereokuva ei ehkä ole ihan nappiin onnistunut, lauluja ja skittaa voisi pannata vähän etäämmälle toisistaan, nyt ne välillä peittävät toisiaan pahasti. Kakkoskitaran stereoefekti toimii kuulokkeilla mutta kaijuttimista häiritsi. Lopussa kun basso tulee mukaan ja kappale selkeytyy paljon. Useammalla kuuntelulla kappale tosiaan kuulostaa paremmalta kun osaa kuunnella oikein, mutta ehkä pannauksella se saattaisi aueta jo aijemminkin. Mutta miksaus on vaikeata, en minä sitä osaa. :)
0   +1 +2
 
10
Heavenlytrolls 01.06.2006
!!!
0   +1 +2
 
P2_P3 31.05.2006
Aika mielenkiintoista kuultavaa..
0   +1 +2
 
9
Ressi 30.05.2006
Oudolta kuulostaa nuo kommentit psykedeliasta. Ihan hyvän kuuloinen, hmm sanoisinko balladi. Sovitus toimii. Mieleen tulee hiukan kaukaisesti Stone Temple Pilots. Muutaman soiton jälkeen alkaa päästä mukaan tunnelmaan. Lyhyys on pieni miinus ja ehkä olisi tarvinnut jonkinlaisen mieleenpainuvan kertausosion jossa olisi voinut jäädä miettimään biisiä. Arvo [8½]--->9
0   +1 +2
 
7
spiritworld 30.05.2006
Aikas kylmäksi jätti, tylsän kuuloinen. Ei jäänyt oikein mitään mieleen. Johtui varmaan siitä että melodiat pysytteli siinä samalla tasolla koko ajan. Jokinlainen pidempi välisoitto/tasauskohta johonkin väliin tyylikkäämmillä melodioilla (ja soololla?). Ainoa psykedeelimpi kohta tais olla 2 sekuntia heti alussa. Laulussa ei ole valittamista, tietysti biisistä sais pidemmänkin ja vieläkin tunnelmallisemman jos joitain sanoja piiiiiiiii-iiiiitkittääää-iiii-iääii-äisii. jasilleen.
0   +1 +2
 
8
Mc Sapi 29.05.2006
itse diggasin biisistä älyttömän paljon.. äänen laatu on kohallaan .. intrumentteja on käytetty monella tapaa.. jatka samaan malliin...
0   +1 +2
 
8
Infernal Perkele 29.05.2006
Hieman yksinkertainen biisi, ei jää oikein mitään mieleen. Mut kuulostaa kuitenkin hyvältä. Tykkään erityisesti laulusta. Sujuu helvetin hyvin :P
0   +1 +2
 
9
laineet 29.05.2006
Itse tykkäsin tästä biisistä :) sellainen rento ja ehkä vähän menevä ralli, saa hyvälle mielelle, kesäinen biisi.

Eipä tästä juuri muuta irti saanu että näin :)
0   +1 +2
 
8
Muistijälki 28.05.2006
Laulajan ääni toimii biisissä hienosti. Hieman häiritsee, että taustalla soi välillä vähän liikaakin ja tulee hieman sekava tunne. Taustan monipuolisuus on myös se mielenkiintoa ylläpitävin osa. Biisin on myös hieman liian lyhyt. Minuutti lisää olisi helposti mahtunut kun tylsää kohtaa biisissä ei juuri ehdi tulla.

Biisissä on kyllä hyvät ainekset, mutta kaipaisi vielä selkeää biisin kohokohtaa jossa esim. laulaja revittelisi hieman enemmän.
0   +1 +2
 
9
Pearlina 28.05.2006
Jätän turhan analysoinnin ja sanon et mahtava biisi. Pidempi olis vaan saanut olla, mut tulipa paljon asiaa pienessä paketissa.
0   +1 +2
 
10
GREV 28.05.2006
Jotenkin minusta tuntuu että (ainakin alussa) tässä on mukana ripaus jotakin etnistä... tai sitten olen kuunnellut liikaa Nick Caven levyjä...

Asiasta toiseen... Biisi kuulosti alusta lähtien todella ammattitaitoiselta, vaikka musiikkihan tässä ei näytellyt pääosaa, vaan nuo upealta kuulostavat vokaalit, joita oli erittäin nautittava kuunnella ja kun ottaa huomioon genren, niin yksinkertainen tai ei, mutta minulle aukeni koko biisi ensimmäisellä kerralla jo, eli siinä ei ollut pulmia... hieno teos.
0   +1 +2
 
8
Paintaster 26.05.2006
Ihan mukavan kuuloinen kappale. Tuntui jäävän hiukan lyhyeksi.
0   +1 +2
 
8
spit_back 26.05.2006
+melodia hyvä, +hyvin laulettu, -sanat vähän liian käytetyt kliseet, -kevyet rummut olis saanu olla
0   +1 +2
 
9
SirLexu 26.05.2006
Tämähän toimii. Mahtavaa saundia ja laulua. Taustan pikkukikkailut tuo mukavan makoisan lisän pakettiin. Vähän lyhyeltä tuntuu, muttei se suuremmin haittaa. Jotenki hankala saada sanoista kunnolla otetta, mutta sepä saattaakin johtua tappavasta raukeudesta.
0   +1 +2
 
9
quinz 26.05.2006
Ei huono itse asiassa aika hyvä ja tarpeeksi omaperänen. Lyriikat on hyvät ja kitarointikin on kaukana perussetistä. Ihan kivoja sointukuvioita.
0   +1 +2
 
9
juhiz 26.05.2006
Hyvän kuuloista materiaalia. Pidän kovasti
0   +1 +2
 
8
Jay Rochas 26.05.2006
jos ois tullu puolessa välissä rummut mukaan niin sillon tää ois ollu 9.
jotaki tästä jäi puuttumaan mutta ihan mukava biisi. laulajan ääni sopii tähän hyvin.
0   +1 +2
 
protest 26.05.2006
Mä oon niin huono tossa englannissa, että sanotuksesta en valitettavasti osaa paljoa sanoa. Ihan perus sanomalta se kuitenkin kuulostaa, sen mitä niistä ymmärrän.

Tunteella kyllä vedät, ei siinä mitään. Kitaran soitto on kaunista ja äänes on kanssa miellyttävä. Oikeastaan juuri niin perus "kaunis mieslauluääni"
Tämän tyylisestä rockista en vain juurikaan pidä. Kuuntelin tämän nyt kolme kertaa ja en saanut oikein kiinni. (johtuen juuri ettei tämäntyylinen minuun iske ja olen huono suomentamaan sanoja biiseissä)

Mutta mun korviin ulkoasu on kuitenkin sellanen, että tää kuulostaa melkein samalta mitä tuolla radiossa soitetaan. Ei ihan mutta melkein.
0   +1 +2
 
9
aavikon.neito 26.05.2006
Vokalistilla miehekkään suloinen ääni, suru taajuuksilla ja pienellä toivottomuudella päästään ilmeisesti pitkälle.. Biisi oli lyhyt tai sitten uppouduin..? Mutta joo harmoniat oli syvät ja perkussionit oli hyvät jjuuri kyseiseen biisiin..
Bassoja en juuri kuullut johtuneeko surkeista skobeistani vai..?
0   +1 +2
 
performanssi 26.05.2006
Paljonkin olisi tästä biisistä sanottavaa. Aloitetaan vaikka miksauksesta, jossa ei ole havaittavia aukkoja ollenkaan ja äänimaailma on onnistuttu tuottamaan toimivaksi harmoniaksi. Päällisin puolin tarkastellessa, biisi on erittäin onnistunut ja loppuun asti mietitty ennen nauhoitusta. Jos jotain huonoa on välttämättä etsittävä, itse en pitänyt bassosoundista. Jäin kaipaamaan siihen enemmän keskialueen taajuuksia. Soitto on kokonaisuutenaan ammattitaitoista; pidin erityisesti laulusta todella paljon. Sisältöön en vielä ehtinyt perehtyä kehnon englanninkielen taitoni takia, mutta kunhan luen sanat moni asia selkenee.

Harvemmin tulee kuunneltua näin korkealaatuista musiikkia mikserin kautta. Eniten koko biisissä yllätti se ettei siihen kyllästy vaikka sen kuulisi useammankin kerran. Vielä on mysteeri mitä sanat pitää sisällään ja ne määräävät lopullisesti kuinka paljon pidän ja tulen pitämään tästä biisistä. Tällaisia vaan lisää.
0   +1 +2
 
punapää 26.05.2006
Voi jeeveli...sulla on ihan tajuttoman hyvä ääni! 8)
0   +1 +2
 
10
GasBah 26.05.2006
vähä vaikee ajatella näi aamusella mut kyl tää vaikuttaa siistilt. Lupaan kuunnella useamman kerran sit ku paremmas kunnos ja nää biisit kyl löytyy mun koneelt :)
0   +1 +2
 
10
makes69 26.05.2006
Mutkatonta.
0   +1 +2
 
9
MaNik 25.05.2006
Ihan hyvä biisi. Ei ainakaan liian psykedeelistä minun makuuni.
0   +1 +2
 
5
mimmu- 25.05.2006
ei oikein miun makuun ollu tää, mut ihan kivasti oli soitettu ja laulettu tässä...
0   +1 +2
 
9
Sofisti 25.05.2006
Odotin jotain räväkämpää; ärjyntää ja sekoilusoundeja.. mut hyvältähän tää kuulosti. Melodiat on ihan hienoja ja taustalta kyllä löytyy vaikka mitä pikku sekoittajia.. kaikki kyllä tuntuu natsaavan ihan hyvin. Jotkut saundit olis saanut olla lujemmalla.. Enkku nyt rullaa kait sillee perushyvästi, mielestäni kyllä ansiota saisi näillä eväillä suomeksikin. Jos kerran psykedeliaa haetaan niin virittävät sanoitukset olisi hyvä olla kielellä jonka kuulija ymmärtää samalla istumalla.. Mut jooh, hyvältä kuulosti;
0   +1 +2
 
7
Zilakka 25.05.2006
Noh.. itseeni ei oikein tämä biisi kolahtanut mutta en rupea haukkumaan.
Laulajan ääni kuullostaa jotenkin "punkkimaiselta" mutta se ei ole + eikä -
Kitara kuullostaa turhan tyhjältä siitä -
Sanat hieman teinimäisiä, siitä -
Tässä arvosanani
0   +1 +2
 
10
huh huh :D
0   +1 +2
 
10
roope_sarana 25.05.2006
häk häk häk häkkinennnn!!!!1
0   +1 +2
 
10
roope_sarana 25.05.2006
aika kipeet häkkinen-enkkuu lähtee :D
0   +1 +2
 
Skipi.Jr 25.05.2006
Pakko sanoo et mahtava ääni ja enkku !
Melodia on kans aivan loistava.. kyl tällane musa muhunki iskee.. aivan loistava ei voi muuta sanoo! Tällast lisää !
0   +1 +2
 
9
INGORTHOR 25.05.2006
varsin mainiota tavaraa omassa musiikkilajissaa! todella hyvin soitettu ja laulettu...myös taustalaulut! myös soundit kuulostaa erittäin selkeältä ja tähän kappaleeseen sopivalta!
0   +1 +2
 
8
Zythifer 25.05.2006
Hyvä biisi. Mukavan Rauhallinen. Sanotukset oli myös mainiot!
0   +1 +2
 
7
petsa 25.05.2006
Ei oikein musiikkia minun makuuni, mutta kyllähän tämän nyt kuuntelee ilman suurempia kärsimyksiä. Odotin biisin lähtevän "lentoon" bändin tullessa mukaan, mutta biisi osoittautuikin sitten mies ja kitara-setiksi :-). Taustafiiliistelyt ja -hälyt toimivat mulle.
0   +1 +2
 
8
Tommy Voltage 25.05.2006
Mukavan kuuloista laulantaa. Biisissä on ihan hyviä kohtia mutta kokonaisuus ei oikein aukea muutamankaan kuuntelukerran jälkeen. Tässä ei ole oikein sitä mikä sitten lopulta kaappaisi sen kuulijan huomion ja jäisi mieleen. Tai ainakaan minä en sitä löytänyt. Tykkään kyllä rauhallisesta akustisesta tyylistä mutta poppikorva jäi kaipailemaan selkeämpiä koukkuja biisiin. Hyvä tunnelma kuitenkin.
0   +1 +2
 
pasanen 25.05.2006
Noniin, en mä tästä paljon Psychedelic-viitteitä löytänyt. Tietty jos nuo taustajoikhut edustaa sitä psygedeliaa, niin sitten... Ehkä kuuntelijan pitäisi virittäytyä psyge tunnelmaan niin sitten.. Noh.

Biisi ei oiken tempase mukaan, kertsiä on vaikea erottaa, jos edes on tarpeen, mutta jos soundimaailma pysyy samanlaisena läpi viisun niin siinätapauksessa jippo pitäis löytyä sitten sävelestä. Suurin "ärsytys" kuitenkin itse laulutavassa, 3. kuuntelun jälkeenkin, rymitys/tavutus menee miltei läpi biisin jotenkin 3 jaollisesti, joka alkaa nyppimään ... viimeistään 3. kerralla.

Soundeista en voi oikein sanoa mitään varmaa, kun kuunteluolosuhteet on tälläkerralla mitä sattuu ->laptop, mutta reverbissä ei oo säästelty.

kerran vielä poijjaat, uuden tuottajan opastukseen ja oikea bändi taustalle, sovitustyötä ja laulumelodialle pientä fiilausta, niin hyvä tulee, mut tällaisenaan ei oikein kanna.
0   +1 +2
 
9
ShanZE 25.05.2006
Hyvä tunnelma tässä, ja todella hyvälaatuisen kuuloinen. Hyvä laulaja, hyvä musiikki ja hyvät sanat! Kieltämättä vaatii pari kuuntelukertaa, tokalla kerralla kuulosti jo niin hyvältä että ysi tulee!
0   +1 +2
 
10
raztaman 25.05.2006
Tuotettu on oikea sana. :) Yksinäisenä tää kuulostaa vähän orvolta, mutta esim. keskellä levyä säväyttäisi varmasti suuresti.

Tyylikäs haikaileva tunnelma, olisi varmaan toiminut ihan akustisenakin. Livenä varmaan tuo morphaa sitten toiseen biisiin?? :D kybä
0   +1 +2
 
8
Rock Bastard 25.05.2006
Kun katsoin genreä "psychedelic", ajattelin että tämä olisi jotain aivan muuta... Mutta yllätyin todella positiivisesti, ei tämä niin pahaa olekkaan, ihan mukavaa akustista jamittelua.
Ehkä vähän tylsähkö, mutta taatusti kelpaa nille jotka tälläisestä innostuvat, joten kai tämä ihan hyvää on. ;D
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 25.05.2006
Oi oi... Hieno kappale. Mikä ihme sinuun on mennyt kun tunnut tekevän toinen toistaan hienompia biisejä (genrerajoista välittämättä) jatkuvasti? Tulee jotenkin turhautunut olo kun koittaa edes jotain "muka kriittistä" kommenttia kehittää. Tämä yksinkertaisesti vaan toimii. Nuo delayt kuulostaa hyvältä kitarassa. Hieno simppeli oivallus. Voi perkele tämä on hieno kappale. Nyt rullaa jo ties kuinka monetta kertaa ja biisi senkuin kasvaa kasvamistaan... Taustalaulut tuntuu kanssa toimivan hienosti, varsinkin kun mennään korkeammalle. 01:50 vaihdos sointupohjassa on kanssa erittäin toimiva. Ainoa negatiivinen asia on se, että biisi pitää pienen napsahduksen loppuessaan... Tai sitten se on tuo winamp joka sekoilee.
0   +1 +2
 
Kyrath 25.05.2006
Kuuntelin kerran ja kuulosti siltä, ettei biisillä oo mitään tarjottavaa mulle. Täten ei mee luultavasti avautumisen piikkiin.
0   +1 +2
 
8
Perhama 25.05.2006
Alku vakuuttava.. Laulajan soundi on miehekäs ja uskottava. Laulajan fraseeraus hyvä. Erikoiset stemmat..? positiivisesti. Basson tullessa biisi kasvaa juuri kuten pitääkin, Loppuu kuitenkin kesken ja varsinaista Kliimaksia ei tule ollenkaan siitä -1 points! Kokonaisuutena mielenkiintoinen teos.
0   +1 +2
 
8
hietzu 25.05.2006
Kaunis on kappale kuten laulajan äänikin.Tuo kahdesti kuuntelu auttoi,sillä ensimmäisellä kerralla vain kuuntelin hutaisten läpi,mutta toisella kerralla aloin jo pitää tuotoksesta.Jokin kiva sävy tässä biisissä on mikä tartuttaa kuuntelemaan :)
0   +1 +2
 
9
Shitstormer 24.05.2006
kyllä oli maukasta laulantaa, fiilis läsnä voimakkaana :)
0   +1 +2
 
9
vonNokelainen 24.05.2006
Tuntui siltä että biisi ei kerinnyt vielä edes kunnolla alkamaan kun se jo loppui.
Tämän voi laittaa repeatille ja kuunnella koko päivän kyllästymättä siihen silti.
0   +1 +2
 
10
Mr.Dom 24.05.2006
Kovasti tulee mieleen tuo Antimatterin uusin levy tästä... No mutta tämä pieksää sen monella osa-alueella. Kyllä tätä kovin mielellään kuulee ja vaikka fiilisteleekin. Vähän Radioheadmaisuuksia blendattu mukaan ja muutama muukin akti tulee mieleen. Italiassa on muutama hiukan tähän suuntaan kallellaan oleva akti juuri levyttänyt ja menestyy käsittääkseni hyvin... Jos levytystä on tulossa jossain vaiheessa ulos niin pidä Jäynä ajantasalla. Buenissimo!
0   +1 +2
 
odkid 24.05.2006
Uskon että arvostat rehellisyyttä kommentoinissa joten kerron suoraan: Tuossa lauluäänessä on jonkunlainen Elvismäinen ääntämys, mikä tekee paikoittain kummallisen tunnelman. Sama häiritsi noissa PGJ:n biiseissäkin aika ajoin, jotenkin tuntuu että laulussa liian yrittämistä, ääntäminen menee jossain kohdissa yli ja homma kuulostaa väkinäiseltä. En mahda sille mitään mutta se häiritsee. Toisaalta: tämä on hienosti tuotettu kappale, kerroksittaiset laulut tuovat monta tasoa. Hyvä juttu oli myös tuossa about 1:50 kohdalla kun biisi tuli "päälle". Tuntui ehkä vähän siltä että tämä loppui kesken, toisaalta tuon yllättävän lopetuksen voi ajatella olevan omaperäinen ratkaisu. Kaiken kaikkiaan positiivisen puolelle menee, paska biisi tämä ei missään nimessä ollut.
0   +1 +2
 
6
MelkorkaR 24.05.2006
Eeeipä kyl auennu...vähä turhan lässyä mulle...laulusta en pitänyt...yllätys yllätys...
0   +1 +2
 
9
Therushka 24.05.2006
really nice song.. and lyrics are good too =)
0   +1 +2
 
9
Joo kyl noiden muidenkin tapaan tästä on vaikea antaa kommenttia. Mutta soitto kuulostaa hyvältä
0   +1 +2
 
8
wenche 24.05.2006
Vaikea sanoa mitään uutta mitä tossa ylhäällä ei ole jo sanottu. Mutta panostainsin ehkä hiukan vielä lauluun, erityisesti stemmoihin. Kaikua on ehkä vähän liikaa (makuasia). Biisi ei oikein saa tilaa hengitää tarpeeksi kuin siihen ei ole pistetty yhtään kohtaa missä ei ole laulua. Muuten ihan kelpo veto ja voisin olettaa että tämä on nauhoitettu ja soitettu niin sanotusti kotosalla, niin ei huono.
0   +1 +2
 
Affari 24.05.2006
vaikee antaa kommenttia.. tää ei oo oikeen mun musaa.. sama tunne tuli kuin tuossa cyclesissäkin että juna ei liiku, nykii vaan paikallaan.. pitäs saada joku rävähtävämpi osuus kipaleisiin. tietenkään se ei sovi kaikkiin, mutta...
0   +1 +2
 
NapalmHead 24.05.2006
Biisissä on melko neutraali mutta mysteerinen tunnelma. Soundit ovat sopivan kuivat ja lauluääni synkkä. Biisiä ei ole toteutettu perinteisin pop-kaavoin, eli mitään erityisen mieleenjäävää hetkeä ei ole. Sen sijaan on kaksi ja puoli minuuttia tasaista tunnelmointia. Ainoa valittamisen aihe on biisin vähäinen pituus. Tämän tyyppistä fiilistelyä kuuntelisin erilaisin kääntein maustettuna paljon pitempäänkin.
0   +1 +2
 
9
shed 24.05.2006
Ihan mukavan kuulonen biisi.. Kyllä tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 24.05.2006
Loistava biisi. Laulajalla on upee ääni. Myös sanat on upeet. Loistavat kitarat ja kompit ja sit taustalla olevat efektit tuo vaihteluu. Rumpuja saattaa jäädä kaipaamaan, mut noi kitarat on niin vahvat tässä ettei niin välii oo. Hienosti toimii myös dynamiikka tässä. Vahvasti tunteellinen. Tuntuu raskaalta silleen, et pitää kuunnella pari kertaa ennen kuin aukeaa :)
0   +1 +2
 
9
Mortal Wompat 24.05.2006
Tässä ei ollut mitään sellaista hitti melodiaa mikä olis jääny päähän soimaan, biisi oli muutenkin raskasta kuunneltava. Tähän joutui keskittymään. Laulut lähti rullaa aina vain paremmin... Kokonaisuus oli melko utopistinen (hyvä!). Ei ihan sellaista mitä normaalisti kuuntelen, mutta hatun noston arvoinen kipale.
0   +1 +2
 
Enduuh 24.05.2006
Tämä jäi vähän mitäänsanomattomaksi. Soitto on ok, laulu on ok, mutta jtn tiettyä 'erilaisuutta' kaipailen.
Laulu mielestäni liian kolkkoa ja 'tunteetonta' sen takia ei tuota minulle ainakaan mitään tunteita.
Saundimaailmaltaan tämä on kyllä hieno biisi ei siinä mitään mutta jtn lisää tähän olisin kaivannut.
Tähän on varmasti käytetty aikaa ja vaivaa mutta ei ole minuun makuuni.
0   +1 +2
 
7
Meuras 24.05.2006
Ei oikeen mun makuuni.. mut ihan jees kumminkin.
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 24.05.2006
jeah... tää skitta kuulostaa loistavalta.... hieno biisi, vetää sanattomaksi....
0   +1 +2
 
9
Redfox 24.05.2006
Tavallaan mykistävää, mutta neutraalilla asenteella. Ei kovinkaan mieleenpainuvaa, mutta silti niin taidokasta ja miksaus oli hieno. Minustakin ehkä hieman kolkko ilman rumpuja, joku hidas, mutta iskevä komppi olisi ollut äärimmäisen murhaava tähän. Sanoihin en nyt liiemmin huomiota kiinnittänyt.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 24.05.2006
tykkäsin todella tästä biisistä...saundi on just semmonen rento ko sen pitääkin olla... laulajan ääni on tosi hyvä.. ja muutenki on taa mikserin parasta musaa tarjolla..;) toivottavasti meno jatkuu samana...!
0   +1 +2
 
8
-Janne. 24.05.2006
Laulu ja soittaminen luisti hyvin. Aivan erilaista tasoa, mitä aikaisemmat mikserissä kuulleet kipaleet.

- 8
0   +1 +2
 
9
Janne T 24.05.2006
nuo lisäkitaravingutukset olisi saanut olla ehkä himpun verran isommalla ja sitten tuossa basson iskiessä sisään olisi ehkä sopinut mukaan myös pikkuisen rummutusta. Biisi loppuu myös hiukan liian lyhyeen, siis heti kun se lähtee lentoon, niin se loppuu. Toimisi ehkä paremmin levyn introna, kuin varsinaisesti yhtenä yksittäisenä kappaleena.

Yleinen soundi on kuitenkin oikein hyvä, taustalauluja ja stereoefektejä myöten. Hyvältä kumminkin kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
buranaC 24.05.2006
Jännät sanat. Ei sellaiset tylsät ja ylikäytetyt, niinkun nykyajan ketkutusmusassa aina tehdään. Sillei ihanaa vaihtelua.
En niitten syvällisyyttä tietenkään heti hoksannut... pitää tutkii. :D

Sävellyksestä ja Melodioista tykkäsin. Se laulu mikä kaikuili ja muuten, siitä en ole oikein varma. Voi olla, että vähän vähemmän sitä kaikumista ja delayta vois vähennellä. Mutta mielipidehän sekin.

Hyvä laulaja oot kyllä. Ysin annan, koska sen verran tykkäsin. :D
0   +1 +2
 
8
Extra. 24.05.2006
Tykkään sun äänestä aikas paljon -->(pakollinen mutta)
mitä se ihmeellinen kurkku vääntely on?
Tosi hyvä biisi kaikkiaan.
Suomessa en ole tällaista paljon kuullut.
0   +1 +2
 
9
[m-ii-a] 24.05.2006
biisi oli hyvä, mutta liian lyhyt :D tuli nickelback tästä mieleen. ysin annan :)
0   +1 +2
 
10
Valandir 24.05.2006
Alkaa hyvällä laululla ja kitara kuulostaa erittäin maukkaalta. Kitararämpyttely kuulostaa kyllä erittäin maukkaalta! Enpä nyt tästä genrestä niinkään tiedä, eli en voi mitenkään rakentavaa kommenttia antaa, pahoittelen. 1:50 tulee kyllä sellainen ääni taustalta, josta en oikein niin pidä, mutta sitten se katoaakin pois ja hyvä meno jatkuu edelleen. Onpas muuten perkeleen hyvä laulaja.

Kokonaisuutena erittäin mainio biisi, pidin kyllä kovasti! Kuuntelin nuo pari muutakin tuotostasi, ja hyvältä nuo kaikki kuulostaa. Tässä vaiheessa räväytän tälle kympi ja myös fanitan! Loistavaa, loistavaa! Olenkin jo kauan yrittänyt mikseristä etsiä hyvää folk -vaikutteista musiikkia, mutta eipä tarvitse enää. Erinomaista! Jatka hyvää työtä! :) 10/10
0   +1 +2
 
9
CKT 24.05.2006
Tää oli aika iloinen yllätys. Kivaa kitara rämistely. Tykkäsin :)
0   +1 +2
 
9
Kiefran 24.05.2006
Hitto vie, mieshän muuttui käden käänteessä Tears For Fears/Duran Duran linjalle... Taidat olla tunteiden miekkonen, siis hyvässä mielessä tietenkin.. Sanoissakin on pientä tilityksen makua joka nostaa pistesaldoa entisestään, hyvä jollotus... ;-)
0   +1 +2
 
9
Spathi 24.05.2006
Biisi ajelehti mukavasti eteenpäin. Taustalaulut ja -äänet kuulostivat hyvältä. Olisiko tämä toiminut paremmin sähköskeballa?? No, makuasia. Hyvää matskua joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
munakukkaro 24.05.2006
vittu jätkä nyt alkaa tosissaan kaipaamaan sitä levyä käteen näperrettäväks! täs taas todiste siit miten elävää kitaran runkkaaminen voi olla.. lisää näitä ja ihan offtopicina toivon sulta jo etukäteen lp-painosta levystäs:D
0   +1 +2
 
7
PahaArkk1tehti 24.05.2006
No menipäs vähän hassuksi välillä. Siis peruspaketissaan tykkäsin, mutta tälläiset akustiset biisit noilla syke-mausteilla jättää vähn raiskatun maun suuhun :D Väsyneet ulvahdukset ja muut.. Mutta sitä kai olet hakennukkin :D

Niin en osaa arvostella tätä alas, kun psykenä tänne on laitettukkin, että siinä mielessä olisin tuollasiat sairasta taustamasturbaatiota käyttänyt enemmänkin. Vielä enemmän keikuttanut tämän asetelmistaan. Aika verticaali olo jäi, kun ei tullut sitä kliimaksia joka olisi tiputtanut. Mutta ihan ihmeellinen, eli okok.
0   +1 +2
 
accent 24.05.2006
Biisin alkupuolella meinaa unohtua kuuntelu kokonaan, kappale vaipuu taustamusaksi. Sitten saan jonkinlaisen otteen kuuntelusta ja huomaan, että tällä kertaa ei oikein toimi ilman rumpuja. Laulu on oikein mainiota mutta sanoista on hieman vaikeaa saada otetta. Enemmän siitä jääkin mieleen melodia ja saundi. Kyllähän tässä genren vanhojen legendojen jalanjäljillä silti ihan nätisti kuljetaan, pienistä puutteista huolimatta.
0   +1 +2
 
Kloku 24.05.2006
Johan on... kitara rillutelua yhdistettynä psykedeeliseen äänimaailmaan.
Kieltämättä olo on kuin jossain hipin mielessä, kun hän soittelee kitaraa. :D
Ei pahaa sanottavaa, hyvät sanat, kitara, ja alku ja loppu effectit. :)
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 24.05.2006
Taas sama juttu. Laulut alkaa kukea vasta piisin loppupuolella. Hieno piisi sinänsä mutta, kun teillä tuota taitoa on ja soolot on keksitty. Soolo tai pari tai jopa bridge. Tois lisää vaihthlua piisiin. Koska perusideat on niin hyviä, että niitä viittis kuunnella vähän pitempänkin.
Nyt kun täällä kotonassa kuuntelin nuo teidän muutkin piisit niin sanoisin että, todella taitavia jannuja on puikoissa. Nuoruuden innolla vedetään vain se alkuperäinen idea kasaan, ajattelematta sen kummemmin kuunelijaa joka haluaisi naatiskella hienosta soitannasta, joistain pikku koukuista, sooloista ym... Kerta taitoa ja näkemystä riittää, niin rakentakaa piisi kasaan niin, että melessä on se kuuntelija joka haluaa piisistä nautiskella ja tavoittaa tunnelman. Nyt ei ehi.
Piiseissä ja taidoissa riittää potkua vaikka mihin. Kaikki ei ole yhtä onnellisessa asemassa....
0   +1 +2
 
8
[Trinity] 24.05.2006
Tykkään aivan tajuttomasti vokaaleista. Ja taustat toimii! Luureista kun kuuluu: anything you want to, niin tulee helvetin hyvä fiilis. Menee soittolistalle. Kiitos. :)
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 23.05.2006
Sanoissa hyvää asiaa jota musiikki tukee varsin toimivasti. Kappaleessa tapahtuu taustalla melko paljon mikä lisää mielenkiintoa ja kuuntelu kestävyyttä. Laulu melodioissa ei olla ainakaan sorruttu helppoihin ratkaisuihin, välillä se toimii, välillä ei, tässä toimii. Kelpo fiilistely.
0   +1 +2
 
Siddhartha 23.05.2006
tässä tapahtuu meikäläisen pehmenneelle päälle sopivassa suhteessa...on aika mukava äänivalli siis. siinä on vaan sit yks sellanen puoli et mä en pystyny esim. ekalla kuuntelulla saamaan mitään selvää mitä laulettiin vaan lähinnä miten, ääni toisten joukossa. jollain tavalla vaan oli ite aika vaikkea tarttua tähän... nä pidin tosta edellisestä simppelistä vetäsystä enemmän, siinä oli sitä selkeyttä mitä tä sit jäi ehkä kuitenkin kaipaamaan.
0   +1 +2
 
8
morski 23.05.2006
Dynamiikkaa ei ole tähän biisiin valtavasti ladattu, toisaalta tälläinen yksinkertainen ilmaisu toimii kunhan malttaa laittaa stereot tarpeeksi lujalle ja keskittyä olennaiseen. Taustalla livertelevä sitar/kitarahässäkkä, mikälie, sekä stereokuvassa vaeltelevat synat piristävät muuten tasapaksuhkoa biisiä. Saundeissa ei ole mitään vikaa ja äijä osaa soittaa ja laulaa, nyt vaan lisää biisejä... Tästä annan kasin.
0   +1 +2
 
8
Sulla on sanomaa. toteutus ei ollut yhtä hyvä kuin viimeksi.
0   +1 +2
 
Raikali 23.05.2006
jotenkin tämä meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. enemmänkun tähän keskittyy, niin tämä kuulostaa varsin mainiolta minimaaliselta soitannalta. laulanta toimii kyllä hyvin, mutta, rumpuihmisenä kaipaisin oikein hiljaista ja hidasta rumpukomppia. hyvää tää on, uskoisin että jää soittoon enemmänkin.
0   +1 +2
 
8
RandyRhoads 27.05.2006
ihan makia biisi, tätä vois kuunnella ku rauhottuu oluen tai jonkun muun seurassa =) kitaroista plussa.
0   +1 +2
 
Windreaper 24.01.2007
Huh, tässä oli tosin paljon tavaraa taustalla, vaati useamman kuuntelun päästä biisiin sisään. Tykkäsin monipuolisesta soitannasta, mutta laulutapa häiritsi ainakin allekirjoittanutta. Biisi loppuu myös harmittavasti kesken ja jättää ikävän "tässäkö se nyt oli" -tunteen.
0   +1 +2