The Matter Of All Facts (Live @ After Eight, Pietarsaari)

Free Soul

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
har 02.12.2007
Feever.
Tällaista pitäisi saada yleisempäänkin jakeluun. Ei tämä ole mitään Idols-kamaa, eikä Talenttiinkaan kuulu tämä.
Klubiin ja Porin Jazziin.
Hassua, ettei baareissa saa enää tupakoida. Tämä melkein vaatisi menthol savukkeen - king size !
0   +1 +2
 
10
Mr.BangBoom 28.09.2006
witun kova biisi !!!

keep grindin !
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 23.08.2006
Hieno livemäinen äänitys. Soundit just mun mieleen ja laulut kans ja tyyli!!
Vähempi on enempi. Tää on vielä parempi kuin nuo muut. Pitäs antaa ykstoista ja kolme neljäsosaa.
0   +1 +2
 
9
Kevlmess 16.08.2006
Minulla itse asiassa oli aika paljon sanottavaa tästä ennen kuin avasin kommentti-ikkunan, mutta toisin on nyt. Ehkäpä kuitenkin saan ajatukseni uudestaan kasaan.

Kuumeilu ei tosiaan pahemmin äänestä kuulu, pari kertaa repeää sen verran että puukorvanikin sen huomaa. Mitä itse sanoitukseen tulee, se on fiksua jopa luettuna, mitä en järin usein pääse toteamaan. Loppusointu käytetään kun sille on hyvä paikka, mutta ei väkisin.
Musisointipuoli on sitä mitä sopii odottaakin, arvollista seuraa laululle. Poljento on kunnossa ja nuo harkitusti ripottelevat rhodesit ja hammondit vetoavat minuun. Jos totta puhutaan, niin tunnen olevani vähän huono arvioimaan kenenkään soittotaitoa tai muuta, joten turinani seuraksi kannattaa napata imaginäärinen hyppysellinen suolaa.

Kaiken kaikkiaan maukas ja sillä paremmalla tavalla kuumottava veto. Äänenlaadullisten seikkojen takia en tälle täysiä pinnoja viitsi antaa ja mieluiten säästänkin ne sitten sille tulevalle täydelliselle biisille. Minun kymppini odottaa. Voi veljet kuinka se odottaa.
0   +1 +2
 
10
Heavenlytrolls 16.08.2006
kunnon groove.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 24.05.2006
yes minä rakastan raaka miksauksia, niissä on sitä jotain todellista elämää, kuolemaa, hiomatonta kultaa..olis pitänyt olla katsomassa..
0   +1 +2
 
10
Draamajumala 23.05.2006
Hyvää soul/groove meininkiä. Hammondit pauhaa kivasti pieniä juttuja ripotelleen. Vaikka kuumessa olit, niin ei sitä kyllä kuule kovinkaan hyvin sen verran kivasti vedät. Tuossa äänisoolokohdassa nyt mennään hieman selvemmin metsään ja biisin lopussa, mutta ei kuitenkaan eksytä korven perukoille vaan peltotie on näkyvissä koko ajan. Joillakin vain on tuo lauluääni joka oikeasti soi,sulla on se kovasti mukavan kuuloinen. Kumma juttu ettei Jamiroquai ole idoleissa/vaikutteissa.Jos et ole pahemmin kuunnellut, suosittelen tutustumaan ja jos olet, muttet pitänyt, yritä uudemman kerran.Aloita kappaleista Corner of the earth, Tallulah ja Black capricorn day..
Tällä linjalla kun jatkat niin minä ainakin lupaan tulla keikoille kuuntelemaan jos satakuntaan (eli poriin) satut eksymään. Jaksamista!
0   +1 +2
 
Jadyley 23.05.2006
joo, laulujen puolesta ei kyl parhaimpaas. vaikuttaa myös tosi paljon, ettei oo lainkaan kaikua. mut kylhän tääkin on ihan jees rykäsy:) asenne on ainakin kohdillaan;)
0   +1 +2