Farewell To Heaven

THE END

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

deLestat 05.08.2008
Silentium on tehnyt tälläistä juttua jo vuosikaudet paremmin, joten vähän jotain omaa peliin. Ja Doors teki THE ENDin jo aikoja sitten eikä hyvän biisin nimeä saa häväistä. :D Muuten ihan ok, meininki teillä. Melankoolinen kama uppoaa aina.
0   +1 +2
 
10
Sarvis 08.09.2004
Mahtava biisi! Kitarasoundi on aivan uskomattoman kuuloista ja miksasu on tavattoman hyvää. Laulajalla on komea ääni. Saitte tästä biisistä kyllä 10+
0   +1 +2
 
8
vexu 07.07.2004
Miksausesta en kyllä pidä kovinkaan paljoa. Erityisesti tuossa kun säröt lähtevät alun jälkeen mukaan, niin äänimailma on niillä aivan liian pieni koko kappaleen ajan. Enemmän potkua olisi siis kaivannut tuohon puoleen. Muuten osaavaa soittoa ja kappaleessa ei sinällään vikaa, mutta kesto olisi voinut olla hieman lyhyempi.
0   +1 +2
 
7
Jurbo 01.04.2003
Aika lailla samat kehut ja kritiikit kuin Held In Derisionillekin, samoista sessioista kun nämä ovat.
Alku jotenkin kiusaantuneen oloinen, lähinnä laulusta johtuen, mutta sekin puoli paranee biisin edetessä, joskin pieni epävakaus kulkee mukana koko matkan.
Tässäkin homma paranisi paljon parin minuutin lyhentämisellä. Bändi soittaa hyvällä otteella ja asenteella, mutta kitaratyöskentelyssä voisi olla hieman itsetietoisempi ote. Mieluummin tämän kuuntelisin toiste kuin turpaani ottaisin! :)
0   +1 +2