Muistan

Avidé

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Timo JM 18.03.2007
Sanotaanpa nyt tästäkin jotain:

Tykkäsin enemmän ensimmäisestä laulajasta. Vaan ei toinenkaan huono ollut. Voi olla, että sekin hämmensi vähän kun lauletaan ensimmäisessä pronominissa ja sitten päähenkilön ääni muuttuukin yllättäin toiseksi.

Soitto toimii hyvin kuten sovituskin, joskin aika yllätyksettömästi. Hyvä keksintö oli rumpukomppi välisoitossa - pienestä laahauksesta huolimatta.

Biisi itsessään oli parempaa keskitasoa, jos niin voi sanoa, eli ei mikään tajunnan räjäyttävä kärpäspaperimaisesti mieleen jäävä mutta hyvän jäljen päähän jättävä. Teksti oli hyvin toimiva, vaikkakin aika normaalia parisuhdehuttua. Monet varmasti tykkää, muhun ei oikein uponnut. Taidan olla jo liian vanha :-(

Mielenkiintoinen bändihän tää on. Se jokin on ehkä vielä kuitenkin vasta tulollaan - ainakin toivotaan niin :-)
0   +1 +2
 
8
PeteQ 1 07.03.2007
Hyvillä soundeilla mennään tässä..kin, mutta jotain "koukkuja" sais laittaa, että jäis niinku oikee kunnolla kii... ja sanoituksia ehkä vois vähän viilata... ;) -ihan jees touhua kuitenkin ja hyvää peruspoppia.
0   +1 +2
 
9
Esis_Pastiller 01.12.2006
Hyvin toimii kokonaisuudessa... tykkäsin molemmista uusista biiseistä!
0   +1 +2
 
10
Stargazers 03.11.2006
No niin. Tämä kappalehan oli itselleni se mikä iski todella kovasti ja soinut suhteelisen repeatilla. Erittäin toimiva kappaleena, sanat ovat kappaleeseen sopivat vaikka toki ovatkin ehkä "teinimäiset", mutta ehdottomasti sopivat tuohon kappaleeseen hyvin. Mukavat piano-osuudet, kivan rauhallinen tunnelma. Kaikinpuolin onnistunut kappale!
0   +1 +2
 
9
darcasis 02.11.2006
Mukavan melankolinen alku. Tässä biisissä on mieleenjäävä kertsi. Vähän enemmän toivoisin uskallusta noihin kitaraliideihin ja monipuolisuutta.
0   +1 +2
 
10
bigmocca 06.09.2006
No yes.piano taas tosi hyvä.Biisi mukavan raskas tempoinen.miksaus ihan hyvä.stadion miksauksella olisi saanut vielä mahtipontisemman ja avaramman niin huh huh.jep jep hyvä biisi hyvät sanat hyvin soitettu mun on varmaan pakko alkaa jo teidän faniksi vaikka oonkin vanha punk rumpali ja kitaran rämpyttäjä.
0   +1 +2
 
Kp-Kukka 09.08.2006
alku on kuin jostain elokuvasta mutta aika surullisen kuulosta koko biisi
0   +1 +2
 
9
sininuotti 08.08.2006
Sitten tää toinen.

Pianonpimputus alussa hieman liian pitkä ja hivenen tylsää pianokoulumateriaalia..., balanssit paremmat kuin tuossa ekassa. Rumpusoundit vähän liiaan popit, saisi olla hevimmät, laulajien äänet hyvät, hieman saisi olla laulutyylissä vain munaa enemmän...

Tän biisin kertsi vielä parempi kuin ekan. Ihan hittimateriaalia...

Pitäkää nää teinitekstit - ne on tosi söpöjä ja ihania...

Koittakaa keksiä jotain sisältöä teksteihin noihin laulajan vaihdoksiin, kun teillä kerta on kaksi hyvää ja erilaista ääntä.

Sovitukset on aika vaihetelevia ja mukavia ja kuulee että niihin on panostettu reenitunteja.

Tää voisi jopa jäädä soimaan päähän...

Vuosi ahkeraa työtä, hyvä musiikillinen tuottaja peliin, levy-yhtiö panostamaan ja avot: nuorisoradioasemilla soi valtakunnallisestikin...

Joku kiva tuoreus näitä biisejä vaivaa... :)
0   +1 +2
 
8
vihtakostaja 04.08.2006
On se totta että toinen laulaja kuulostaa hieman tangolaulajalta, mutta tavallaan se on ihan hauska juttu. Hevitangoo!
0   +1 +2
 
milssu 31.07.2006
ihan hyvää. kiva, kun tytöt soittavat :) syna-alku oli hieno.
0   +1 +2
 
10
Zen Kahavi 16.07.2006
Tämähän teijjän musiikki on vähä niinku rautiaista nais-solisteilla ja syntikalla :D. Huippu tämäki kappale.
0   +1 +2
 
8
Rysty 27.05.2006
Tämäkin kokonaan kuultuna hyvä,aika melankolinen,uppoo hyvin ensirakkauden tuskissa piehtaroivaan teini-ikäiseen, kun koko maailma tuntuu puristavan sydämestä :)
0   +1 +2
 
8
RigorMortis 18.05.2006
Hmmm... Oikeen hyvä tääkin biisi mut enemmän oon ton Julman totuuden kannalla... Jos tästä kipaleesta olis hiukan enemmän välittyny toi tuska niin olisin heivannu tän ykköseks... Mut rock on aina plussaa...:) Lisää ruuhkatukkamusaa!!!;)
0   +1 +2
 
8
Koka 16.05.2006
Nämä uudet biisit ovat tulkinnaltaan vähän vahvempia ja vakavampia kuin nuo entiset kappaleenne, mutta ei missään nimessä huonoa. Ruma sana pysyy kuitenkin yhä suosikkinani, sillä siinä oli vauhtia juuri sopivan paljon, kun nämä uudet tuntuvat vähän laahaavan. Pitäisi päästä livenäkin katsomaan, mutta olen missanut molemmat Seinäjoen keikat :/
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 09.05.2006
En osaa päättää kummasta näistä kappaleesta pidän enemmän sillä molemmat rokkaa niin hitosti. Tämä kappale jää vaan päähän soimaan. Joku koukku tässä on ja se on hyvä. Tämä on vaan uskomattoman hyvä sävellys ja saa kuuntelemaan aina uudestaan. 2.30min kohdalla kuuluva string soundi on todella hieno ja toi skitta soolo on kyllä kanssa hieno. Ainoa miinus on vaan se ,että tämä saa hiukan surulliseksi :D mutta se on biisin tunne ja sillä selvä. Olen ollut jo muutama kuukausi sitä mieltä, että tästä bändistä tullaan vielä kuulemaan ja olo vaan vahvistuu :)
0   +1 +2
 
andiamo 09.05.2006
Muistan kappale on näistä kahdesta hyvästä piisistä enemmän minun suosikki.. Paljon on petrattu edellisestä nauhoista osin soitannollisesti, mutta myäs äänityskuviot on onnistuneet hyvin. Nyt kuuluu kitarat ja muut pienemmätkin vivahteet joita varmaan oli aiemmissakin nauhoissa mutta ne jotenkin hukkui sinne kappaleeseen.
Paremmat piisit niin sanoituksellisesti kun soitonkin kannalta. Ehdottomasti eniten minua kyllä sykähdyttää laulajien äänet vaikka ylempänä on jotain mainittu että jompikumpi ei olekkaan antunut vielä parastaan..Kun en laulajien ääniä ja nimiä osaa erottaa niin kehun siten tasaisesti molempia. Tosi kauniin kuulosta laulantaa, yhdessä sanojen kanssa ne aiheuttavat nuoremmissa kuulijoissa varmasti vielä minua suurempia tunteen paloja, minä kun olen jo sitä" kun mikään ei tunnu miltään" ikäpolvea :) katri helena ja frederik...heh..en perskutas vielä niin vanha ole... No sanotaan että uniklubin "kaikki mitä ma annoin jäänyt on sulle" ei saa minua kyyneliin.. Nää oli kuitenkin jo lähempänä...Akselin ja elinan häävalssi saa
Kitaratkin myörii toden totta jo aivan eri malliin kuin aiemmissa tuotoksissa, tosin onhan musiikkikin muuttunut rankempaan suuntaan. Tähän piisiin olisin kuitenkin kitarasoolon oikeutusta miettinyt. Se kun ei sinällään anna minun mielestä kappaleeseen mitään lisää.
Kertosäkeet on todella vahvat molemmissa piiseissä ja ne nostaa piisit elämään.
thounin kommenttiin sen verran kommentoin että pmmp/tiktak ovat ehdottomasti avideen perässä, jo sillä että piisit tekee joku muu niille kuin he itse. Indica taas menee rinnan mitalla ohi, koska vaikka laulaja oli yhteenaikaan kuin maija vilkkupää, on sillä silti persoonallinen ääni ja heidän sinällään suorissa kappaleissa on jotain mystistä ja koukkua. TOSIN tunnen jokaisesta bändistä vaan radiohitit ja nekin aikas kehnosti. Teineille vielä tiedoksi jotka sattuu tätä lukemaan että pikkuveli ei sitten ole pmmp:n oma piisi..perkele..
Sivu hairahtelun jälkeen tiivistän että tää toimii varmasti niille jotka pitää tämän tyylin musiikista. Minäkin siitä pidin vaikka vähän vierastankin jo tällästä musiikkia. Kyllä mä edelleen teille keikan kuopioon järjestän jos vaan tulette..Artisti Maksaa
0   +1 +2
 
9
Inlove 08.05.2006
Olipas haikea kipale, mutta hyvä. Jatkaa samaan malliin.. :)
0   +1 +2
 
9
icequu 08.05.2006
Tää on kyl upean kuuloista kamaa...Rankkaa,mutta samalla niin...Pehmeää...Mmmm...Tää on just tätä musiikkia jota ei voi luokitella mihinkään genreen...Ja se on hyvä asia..!!!=D

Piano taustalla tuo herkkyyttä,kitarassa on just oikean säröinen soundi,rumpu komppi karun yksinkertainen. Kaikenkaikkiaan musiikki lähentelee täyttä kymppiä..=) Ja sanoissa on samall katkeruutta,toivoa,rakkautta ja vihaa...Kaikki kaunis samassa paketissa...Legendaarista ja mahtavaa...=)

Mut joissain kohdissa Emmin ja Sannan laulu ei oikee taivu tohon (taidolla) kirjotettuun laulustemmaan. Stemma itsessään on hyvän kuulonen,mut joissain kohdissa ei ole huomioitu laulajien äänialaa..? Mut lopun kaksääninen laulu on herkkua korville...Vielä ku Sanna sais ääneensä varmuutta..Anna mennä Sanna,sulla on hyvä ääni..Käytä sitä..!!=D

Mut muuten kyl oman kylän plikat pitää ja päästää tunteella ja taidolla...Go For It..!!!!=)
0   +1 +2
 
10
Rapsi 08.05.2006
Ai ai mitä herkkua.. uskomattoman hieno saundimaailma vei kyllä heti ekan säkee aikana sydämmen. sopii teille kyllä ehdottomasti paremmi tää rokimpi mättö ku toi popimpi. syntikka sielä taustalla anto mukavasti sellasta raapivaa synkkyyttä. kyllä se teijä levy ny pitäs jostai saaha käsiin.
0   +1 +2
 
sazy 08.05.2006
No johan tätä onki jo kaivattu ja tämän perään on huudeltu!=) Pitihän se ny heti käydä kuuntelemas ku kuulin,et uus demo on saapunu..:) Ja taisin viel olla eka..Mies erityisasemassa..=D

Tää on kyl selkeetä parannusta! Ainaki ny tän ekan 1,30min pätkän perusteella..Lisempää odotelles..:) Alun kosketin soolo on koskettavan herkkä, biisi alkaa sopivan räväkästä,ottaa välittömästi luulot pois ja tempaa mukaansa, Emmin laulu stemmat kuulostaa erittäin kivalta->Löydetty Emmille sopiva ääniala..:) Nyt kitaraki sopi hienosti ja kuulu..Etenki toi B-osa [tai C-osa :)] iski tajuntaan ja on mehevän kuulonen,antaa viitettä tulevasta hyvästä..Ja muutenki tää "rankempi" meno jotenki sopii enemmän teille..Lähempänä imagoa..;)

Sitä demon kauppoihin tuloa tai biisien mikseriin saapumista odotelles toi antaa positiivisen kuvan tulevasta..Vaikka toi 1,30min pätkä onki hyvä nii ei sitä silti kovin montaa kertaa viihti repeatilla kuunnella...*vink,vink* =D
icequu | 09.02.2006 22:21 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Hyvät soundit, laulajan ääni miellytti korvaa!! Rock rock!!
Ilssi | 11.02.2006 15:07 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

hei tosi hyvää settiä oli!! biisin kokonaisuutta on hyvin mietitty.. kokonaista versiota odotellessa.
desmaster | 11.02.2006 19:19 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Oi!!! Tää on ihan V*tun hyvä kappale!:D Toivottavasti koko biisi tulee pian. Se on loistava!!!:D
LoveGirl_x | 11.02.2006 22:01 | Arvosana: 10
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Kuullostaa varsin valmiilta tavaralta. Kokonaisuutta odottelen kyllä vesi kielellä. :)
Antto | 13.02.2006 19:17 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

miälentöntä kehitystä, ihan oikeesti, goddamn! Mitäs te - onko teistä tullu treenipeikkoja vai mitä ;) upeelta kuullostaa, siis kertakaikkiaan!!!!
Päivinsäde | 13.02.2006 19:42 | Arvosana: 10
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Saudit on hyvät ja muutenki kuulostaa helevetin hyvältä, huomaa että on bändi menny huimasti eteenpäin! Tsemppiä!
Murtter | 14.02.2006 17:17 | Arvosana: 10
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Ei voi muuta sanoa, kuin perkele vieköön ku oli hyvä!!!! :) Yhdyn edellisiin kehityksen kannalta, ja nämä uudet kipaleet on enemmän mun makuun. Tällanen tukanheilutusmeininki! :) Hienoa!
dubious | 15.02.2006 00:43 | Arvosana: 10
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Mukava meno! Tosin toivon että teette jatkossa myös aikaisempien demojen kaltaisia biisejä.
Jale_tm | 18.02.2006 12:34 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

varsin mielenkiintoinen ja ehkä hieman melankolinen soundi tuossa alussa, mutta sitten muuttuu menevämmäksi. tuollainen kosketin "soolo", mutta ei se vielä mikään Rainbowin Can't let you go kaltainen soolo ole, mutta aika lähellä sitä. kokonaista biisiä odotellessa.
Powerslave | 20.02.2006 20:22 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Hyvän kuuloista! Olis kiva kuulla koko biisi! Käynpä kuunteleen ton toisen pätkän :)
awjp | 23.02.2006 02:17 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Piano.. <3 vitti on kyl hionon kuuloinen. koko kipale.
Baisemoi | 04.03.2006 21:58 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Sopivan synkkää ja melakolista! Jarno tykkää!:) rakastaa! Pirun asiallista ja rehellistä musaa!
musicman85 | 22.03.2006 19:21 | Arvosana: 10
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Tää kuulosti jo iha hyvält meiningilt, raskaampi biisi muihi verrattun...koko biisi ku ois ollu, ois varmaa viel saanu paremman kuvan, tai tietty ois saanu ja pitäny enemmä täst biisist...laulajaki veti iha hyvi aikasempii verrattun. Tuntu kyl iha hyvält biisilt, parempaa päi on menos.
Guano 24/7 | 25.03.2006 00:21 | Arvosana: 7
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Toteutuksellisesti tuntuisi olevan jonkin verran parempaa tasoa, kuin nuo vanhemmat biisit. Alkusoitto ja alun pelkistetty pianosäestys toimii mainiosti. Kertosäe rykäisee aika mukavasti käyntiin ja loppuosan soinnuista ja äänimaailmasta tulee mieleen jonkin verran Trio niskalaukaus. Sovitus on aikalailla kympin tasoa sanoisin. (ainakin tästä alusta päätellen)

Laulajan ääni on aika persoonallinen - sopii mainiosti tällaiseen rehelliseen raskaaseen suomirokkiin.
Vaikuttaa oikein kauniilta biisiltä - mielestäni jotenkin aidompaa, kuin esim. TikTakin uusimmat muka rankat biisit. Olisi tosiaan mielenkiintoista kuulla miten biisi jatkuu, C - osat jne. Tämä pätkä on kyllä omassa lajissaan varsin tyylitietoinen teos.

Sanompa ennen, kuin joku ehtii moittia omaperäisyyden puutteesta, että musiikissa on aina jotain uutta ja jotain lainattua - Käytetytkin temput voi tehdä uudestaan paremmin, uudella tuoreella otteella.
Vaikuttava esitys - kyllä tätä voisi autossa luukuttaa ja miksei vaikka laulaa mukanakin...
säämiskä | 26.03.2006 16:43 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Tästä biisistä tulee ikävä kun sitä kuuntelee, alkaa kaipaamaan sitä exäänsä. Muistelemaan omia hyviä hetkiä.. erittäin hempeetä ja ihanaa sanoitusta tässä. Tykkään kovasti. :)
sinkku87 | 02.04.2006 17:05 | Arvosana: 10
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Kuuntelin ekaksi "tätien" Anna mun mennä biisin ja nyt suoraan tämän...on huima ero materiaaleissa, mut suuunta on oikea, oli oikea päätös faniutua jo aikaisemman kuuntelun perusteella. Tänne yksi levy kiitos!
Norman Bass | 20.04.2006 20:32 | Arvosana: 9
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

tykkään. mimmi asennetta. :)
thouni- | 24.04.2006 15:46 | Arvosana: 10
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]

Valmista saundii taas,tälleen "riiminikkarina" jäi hieman sanoitukset tökkimään, liian suorina lauseina esitettyinä ja ilman kielikuvia, mutta hyvä on tämä,pitäis saada kuunnella kokonaan ennen kuin alkaa arvostella:) Lähettäkää mulle demo:)
The Rules | 26.04.2006 22:04 | Arvosana: 8
Kommentin pisteet: 0
Arvostele kommentti: [+1] [+2]
0   +1 +2
 
performanssi 01.08.2007
Soundipuolesta ei jää hirveesti sanomista, eli se on kunnossa ja hyvänä lähtökohtana biisille. Soitto on tarkkaa kaikkien instrumenttien sekä solisti(e)n osalta; ei sorruta turhaan kikkailuun mikä antaa ammattimaisen kuvan koko bändistä. Lyriikat hieman kliséiset, mutta ajattomat sekä jossain elämäntilanteessa jopa koskettavat.

En ole varmaankaan ensimmäinen, joka vertaa tuotantoanne tiktakkiin; pakko myöntää, että huomattavia samankaltaisuuksia on löydettävissä ihan näin spontaanisti kuunneltuna. Muuten tämä on kaikin puolin valmis bändi tekemään musiikkia maan ja taivaan väliltä, jos mausteeksi heitettäisiin ripaus omaperäisyyttä kokonaisuus olisi entistäkin toimivampi.
0   +1 +2