Surveillance System

Autere

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

lavascale 15.06.2007
ihan pelottamaan pisti tuo alku :D mutta settiin tottu nopeesti ja biisikin alko jotenkin kulkemaan toivottuun suuntaan..ok
0   +1 +2
 
9
samoth 08.07.2006
noin kerrnakin olette laittaneet jotain hyvää tänne tälläistä lisää perus mättöä joka matkii Cannibal corpsea
0   +1 +2
 
10
lörtsi 01.07.2006
Aaaah! Mukavaa agressiivista menoa taitavalla rumpaloinnilla ja hyvillä kitarariffeillä. Muuten tasaseen örinään toi sopivaa lisämaustettane cradle of filth rääkymiset sieltä taustalla. Puhtaampana laulettu osakin oli hyvän kuuloinen. Agressiivista. Soolokin oli kaikinpuolin tyylikäs. Juuri sopivan pituinen biisi, ei oltu liikaa venytetty. Tätä lisää! HIENOA!
0   +1 +2
 
9
SS Power! 17.06.2006
Hyvä alku, bassossa on tiukka saundi. Muutenkin monipuolinen, hyvänkuuloinen, kappale. Välillä meinasi junnata paikallaan, mutta ei se mitään.
0   +1 +2
 
10
Neo.1 14.06.2006
Enpäs millään jaksanu lukea muiden kommentteja, mutta sanonpas heti että todella miehekkäät puhtaat laulut! Muutenkin biisi rullaa toimivasti ja pakko tätä kuunnella uusiks monta kertaa. Pamautetaas nyt oikein kymppi
0   +1 +2
 
8
BC Rich Beast 10.06.2006
Hui Saatana miten pelottava lauluääni! =D ihan kuunnelatava biisi. Soolokin oli hyvä
0   +1 +2
 
9
Teranator 09.06.2006
helvetin nätti kitara soolo! Keep Metal Alive!
0   +1 +2
 
8
the stair 09.06.2006
ihan mielenkiintosta kamaa saa näköjään aikaan tästäkin paskagenrestä. Valitettavaa minun kannaltani on etten jaksa kuunnella useampia kertoja mikä voi vaikuttaa kommentin laatuun.

Mutta ensinnäkin propsit et on saatu oikeen vihasta matskua aikaan (pesee CC ym mennen tullen) mikä on ehdottomasti minulle ainoita tarttumakohtia ko genressä.

Saundit on aivan hirveät. En tiedä sitten paljon mp3 vaikuttaa loppupeleissä, mutta kauheasti on kaikua varsinkin rummuissa, joissa kannattaa pitää nyrkkisääntönä, ettei kaikua saa huomata.
Kitarasaundit kaipaisivat paljon siivoamista tai vaihtoehtoisesti vähemmän säröä ja parempaa soittoa. Nyt on koko setti aivan tukossa valitettavasti.

Mutta hyvät saundithan ovat tunnetusti aloittelijoille, joita te ette selvästi ole. Rumpalin työskentely on varsinkin erittäin mukavan ja TODELLA POSITIIVISEN YKSINKERTAISTA joka tuntuu olevan aivan ylivoimainen asia nykyään. Pråpsit siitä.

Mut hei hyvä meno!
0   +1 +2
 
Tsume 09.06.2006
Ihan hyvää mättöä. Tähän musiikintyyliin kuuluvat mörinätkin on toteutettu ihan mallikkaasti, tosin sanoista nyt ei saa pahemmin selvää. Riffit toimivat ja erityisesti rumpalin breikkejä kuunteli oikein mielellään...

2:40 kohdalla yllätyin suuresti laulajan tyylin vaihdosta. Sen tyylisiä vokaaleita kuuntelisin paljon paljon mieluummin. :)
0   +1 +2
 
9
Tää on hyvää, mä pidän erikoisesti noista poikkirytmisitä rummuista. Eihän tää mitään death metallia ole , eihän?
Lauluääni saisi kuulua paremmin.
0   +1 +2
 
8
Silven2. 07.06.2006
Aggressiivisen kuuloista musiikkia humppakansalle. Kitaroista saa selvää, mutta laulun sanoista ei. Ehkä niin onkin parempi, ettei kukaan vain masentuisi. Eikös Death Metallin sanoitusten aihepiirit ole yleensä aika ilkeitä tai pelottavia? Biisin kohdassa 2.35 laulajan ääni selkiää kummasti, hieno laulun lurautus, nuo muutamat tahdit siis. Laulaja vaihtoon ja tämä selkeäsanaisempi tyyppi Bon Jovin paikalle. Kitarat (+bassokitara) komppaa mallikkaasti, rumpali on hyvä, biisi on kokonainen ja ehyt sävellys kaikin puolin, ja tulihan sieltä se kitarasoolokin. Asennemusaa "oikean" asenteen ja mielentilan omaaville henkilöille. Itse voisin teurastaa kastematoja tms. tämän tahdissa. Eikä siis ollenkaan paha "VBV", vaihtelu virkistää aina. Kaikenlaista musiikkia tarvitaan.
0   +1 +2
 
8
Deadg 07.06.2006
Perus death mättöä, pari mielenkiintoisempaa kohtaa mutta aika perus höylästä muuten koko biisi, ehkei ihan viikon biisi mun mielestä. Kuunneltavaa meuhkausta kuitenkin, taustavokaalit aika pienellä, ei kuule juuri yhtään. Rumpalointi taitavaa, kliinit vokaalit ylättivät, siitä plussa! Soolot oikein mallikkaat kyllä tykkään mutta pienet lisäkoukut olisivat saaneet pitämään enemmän.
0   +1 +2