centipede

pox();

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MKDELTA 06.04.2007
Melkoisen raakaa visioita. Kuulostaa hieman sitä kuin jollain C64:sella olisi pelattu Centepede-peliä (kyllä, sellainenkin oli) ja sitten vedetty se totaalisen epäinhimillisten efektien läpi. Tai sitten saatanallisia epäsikiöitä ulvomassa pimeää messua tammikuisen keski-mongolian aavikolla. Ihan miten vain toimii. Melkoisen ahdistavaa äänimaailmaa, olisi ehkä kaivannut jonkun kunnon diskanttirääkäisyn loppusilaukseksi mutta kyllä tästäkin aukeaa haulikolla päästä ulosammuttuja äänimaisemia.
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 17.02.2007
tehän soitatte paranoidin suht koht hyvin!
0   +1 +2
 
AquaSonic 05.02.2007
Raakaa psykoottista mielen synapsien ja rosoisten reunojen sekaan hukkumista ikuisessa pudotuksessa valkoisessa ja mustassa. Tulee mieleen ne kaikki kuumehoureiset ylipitkät yöt, jolloin olen liukunut valkoisten pumpulimassojen ja mustien teräväreunoisten lohkareiden päällä tyhjyydessä.
0   +1 +2
 
Rune 08.12.2006
Tämänkaltaisissa visioissa mennään jo aika syvällä matkailu ja viihde alalla. Tulee mieleen alaston lounas ja ne jättiläistuhatjalkaiset joista jalostettiin sitä huumetta...... Hyvin iskee ottamatta itseään liian vakavasti. Tämä on kipua aistielimille jumalten lihaksi tulleena.
0   +1 +2