Ample

Vico Jaeae

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
TheReal 20.06.2006
Wow tykkäsin tästä. Melodia toimii todella hyvin. Tulee jotenkin mieleen Gabriel & Dresdenin jotkut biisit. Aika hyvin toimii sounditkin vaikka olis voinut olla muutama lisää. Rakenne ja kaikki muu toimii. Siis ainoa miinus on se että biisi tuntui jotenkin vielä tyhjältä. Joten joku kunnon soundi/jotkut lisäsoundit peliin ja sitten pitäisi tää biisin olla todella hyvissä kuoseissa. Mutta ysi miikka silti
0   +1 +2
 
Dj Senheis 25.05.2006
Ai niin, ja lopetus, ihan viimeinen lopetus toimi ;)
0   +1 +2
 
Dj Senheis 25.05.2006
hmm, alkaa mukavalla basari, bongo/gonga melodialla, mutta jää aika laihaksi sekin linja, kun mukaan tulee joku reverb hässäkkä. Ois voinu vähä jatkaa kikkailua tuon bongo rytmin kans. Sellasia mukavia 32 osia sinne sekaan ;) Nyt tulee joku synan poikanen. Ihan kiva taustalla. Mutta tuossa 0:47 kohdassa tulee main basso peliin? Alkaa soida jotenkin epävireisesti, ja aika puuroa on vain. Ei iske laiha pad soundi, eikä tylsät haikat enää. Biisi kehittyy vähitellen, mutta ilman minkäänlaisia efuja, ja kaikki tapahtuu liian nappia painamlla. Mm, haikat kehitty hieman, clap tulee sekaan, ja tuo joku tilutus taustalle yhtäaikaa. Ei tämä näin toimi :/ Eikä se tilumelodiakaan ole mikään kovin nostattava, ja reverbi puurouttaa. Tässäkohdin kick ei tunnu erottuvan. Kuitenkin kohta alkaa tulla lisää kamaa. Jotain uusia synia? ne ovat varsin lupsakoita. Niitä jaksaa kuunnella, mutta tuo tilutus taustalla vetää sitä samaa linjaa. Aika ykstoikkoista ollit tähän asti, valitettavasti. Odotin enemmän Here to Stayn jäljiltä. Nyt biisi laskeutuu suvantoon. Taas loppuu elementit kuin seinään. Paaaaaaljon lisää efuja, niin saadaan hyvä biisi toimimaan. Nyt suvanto. Joku padi rullaa. Sekään ei nostata oikein. Filterillä karsitaan ylä-äänet pois, ja padi vaihtaa linjaa. Tulee aika matala syna mukaan. Delay aiheuttaa sen että äänet soivat pahati päälekäin, ja tuo epävireistyyttä. 5min kohdalla alkaa kuitenkin meininki olla jopa loistava! Mutta sekin ajan myötä lannistuu, kun tylsät haikat, ja bongot vetää taustalla. Nyt kun vielä biisi nousee, ja utlee korkeita särösyniä niin itseasiassa ihan hyvä fiilis. Mutta ei hyvät melodiat paskoja rumpuja pelasta. Anteeksi vain.. Sitten biisi taas alkaa hiljaalleen loppua. Eipä siinä. Sinässään hyvä idea venytetty liian pitkäksi, ja tylsäski. Mutta suvannonjälkeinen huippukohta kieltämättä oli aika hyvä ;) Se pelastaa biisiä aika paljon, mutta uuppuu ne hyvät välirullailut, ja draivit. Tällä saisi sen 7. Mutta jätän numeron antamatta :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 09.04.2006
Munaa löytyy mielestäni hyvin jo alun soundeista. Miksaus ja muut elementit ovat tasapainossaan, eikä ne horju paljoa missään vaiheessa. Progressiivisesti edetään laskeutumiseen saakka. Tummat avaruus-padit kuulostavat oikein hyväileviltä. Avautuva säröinen liidi sopii pää-soundiksi. Offbeat-haitsut toimivat, kun ne moikkaavat vuorotellen hiljentyen ja nousten... ne tekevät toimivan pumppaavan fiiliksen. Korkeimmalta soivat lautaset pistävät välillä hiukan korvaan, mutta ei todellakaan pahasti.

Huolella on tähän kyllä paneuduttu. En löytänyt mitään häiriötekiöitä biisistä ja oli alusta saakka hyvää, vaikka proge on loppujenlopuksi vaikea tyylinä... tai hyvin saatu mielenkiintoiseksi. Miksaus on tässä ehdottomasti se, joka tekee tästä toimivan... eihän tämä muuten toimisi. Hyvää jälkeä ja nautittavaa kuunneltavaa. Toimii ehdottomasti reissumusana, kun katselee auton ikkunasta ulos... ja syventyy omiin mietteisiin.
0   +1 +2
 
9
Chronosis 06.04.2006
Kivan kuuloista.
0   +1 +2