Blinding Light

Sinthrone

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Oziz 10.07.2008
Että Kuopiosta eh? Sieltä onkin monta hevimpää bändiä lähtösin... Mutta asiaan, mielestäni biisin soundimaailma on ohkainen, tai ainakin kitarat on panoroitu omaan korvaan ehkä liian "tiukaksi". Rumpujakin vaivaa tietty "ponnettomuus" soundin osalta, soitannollisesti ei mitään pahaa sanottavaa mistään soittimesta. Biisin ns. "interlude" on melko perus rock/heavy kamaa jota mielestäni edustaa biisikin. Sanoma heavy, soundit rock. Naisvokaalit lopussa tuli yllätyksenä, muuten kappale on aika peruskauraa. Soundit kuntoon vaan niin minäkin tykkäilen. =)
0   +1 +2
 
9
Leeea 20.02.2007
alku on tosi mahtava, se niiku kolahtaa heti ja just eikä melkein. rummut sais kuuluu ehkä vähn kovempaa. laulu lähtee vähän sillee... totah :D mut paranee kyl kun pääsee mukaan. kertsi on hyvä, tosi hyvä :) sillee kokonais valtasesti oikein hyvä, lopus kun tulee pelkkä naislaulu ja piano ni se jotenki tuntu vähä erilliseltä osalta.. tän haluisin kuulla livenä!
0   +1 +2
 
7
Paka88 14.01.2007
Teillä on kyl ote parantunu vuosien varrella, pitää myöntää.
Kuitenkin tässä biisissä oli pari "suvantoa", jotka ois voinu suosiolla skipata.
0   +1 +2
 
7
seppuku 28.06.2006
Piti käydä vihdoin kommaamassa kun teitä on niin kauan mainostetttu. Soittotaito ja tuottaminen on ainakin hallussa, mikä on tärkeää tämän tyylisessä musiikissa. Tähän ei oikein sopis sellanen vähän sinnepäin vedetty meininki, mutta onneks bändin jäsenet osaa hommansa yksilöinä, yhteensoitto on kunnossa, saundit on hyvät, soittimet tasapainossa jne. jne... Intro pistää kapaleen alkuun tosi tykistä ja saa jo hevijalan mukavasti vipattamaan, mutta kuitenkaan kiinnostus ei jaksa kantaa ihan loppuun asti. Olisin kaivannut vielä hieman mieleenpainuvampaa ja melodisesti vahvempaa kertosäettä. Intro kuitenkin kertoo että Sinthronella on lahjoja tehdä hyvin mallikasta ja mukaansatempaavaa heviä. Tiina laulaa muuten tosin hyvin taustoja.
0   +1 +2
 
9
helvetin hyvät ainekset biisissä ja bändissä. pieniä särmiä
siellä täällä olisi hiottavissa lähinnä niin että
iskut voisivat vähän paremmin osua kohdilleen,
samoin kitaran ja laulun vire.
sävellyksessä on käytetty hyvin mielikuvitusta,
ja saatu aikaan hieno elokuvamainen fiilis.
lupaavaa, muttei vielä valmista kamaa.
innolla odottelen tulevaa...
0   +1 +2
 
9
Boromir Jagr 15.04.2006
Loistavaa, rupeaa ihan bilejalkoja väpättää kun tämän tyrkkää soittimeen ja panee volat kaakkoon.
0   +1 +2
 
8
Jonnedsa 13.04.2006
Kitarat iskee heti alussa täysillä, ja jatkaa koko kappaleen ajan samaan tahtiin. Laulu on selvää, joka on plussaa, ja se vielä sopiikin tähän. Kosketinsoittimilla voisi ehkä tehdä jotain monipuolisempaa, kuin pelkästään taustoja, vaikka vähän lisää sellaisia hianoja 'jysäyksiä' :).
Mutta on kyllä kova kipale, hyvin mielin antaa kasin. Kappale jättää vielä odottamaan parempaa...
0   +1 +2
 
8
jaskak 12.04.2006
hyvä pojat ja tyttö että jaksatte painaa mänemään! ska vi knulla jne jne.. ikke i dag ja sitä rataa!
0   +1 +2
 
rokkineiti 11.04.2006
Ihana soundi, sai heti mukaansa.
Pidän sanoista ja laulajan äänikin on ihan korvaa miellyttävä.
0   +1 +2
 
8
Ruin 08.04.2006
heviä! kitarasaundi ei ole kyllä makuuni valitettavasti, mutta demosta kun on kyse, niin on itse biisiin keskityttävä.

hidas tempoinen kertsi oli hyvä, vaikka välillä tuntuu laulaja laulavan vähän ohi.. mut iha hyvä ääni siltikin, varsinki ku voimaa sais lisää :)

biisi tuntuu jotenkin eri osista yhteen liimatulta, joten se ei aukea mitenkään helposti.. ehkä jotain olisi kannattanu jättää pois? ehkä ei? maku asia :) munaa saundeisihin ja lauluu vielä nii kiitettäviä alkaa napsuu ;) antaisin 8+
0   +1 +2
 
7
Mikael83 08.04.2006
Varsinkin rivakasti lähti biisi liikkeelle. Säkeistössä ei ole mielestäni aivan yhtä kovaa menoa kun introssa. Taitavaa kitarointia hienoilla melodioilla kuitenkin tuntuu riittävän ja koskettimetkin on sinne ihan mukavasti sovitettu. Kertosäe ihan toimiva, jokseenkin aika kulunutta materiaalia jo.
0   +1 +2
 
9
Välimäki 07.04.2006
Niin ja musta joitain sovituksellisia seikkoja vois selkeyttää ja rumpalin soittaa enemmän kappaleelle eikä itselleen. Naisvokaalit piristi.
0   +1 +2
 
9
Välimäki 07.04.2006
Hyvä meininki. Pari vuotta kehitystä eteenpäin ja tässä on saakutinhelkutin jämerä bänti. Tsemiä \o_
0   +1 +2
 
8
Tune-Cresdence 06.04.2006
Hyvin kulkee ja soitto toimii! Laulu ei vaan oikein kolahda...jokin ei toimi...en nyt osaa sanoa miksi :/
0   +1 +2
 
8
Tanehau 06.04.2006
ohhoh :P oli aika yllättävää :P kova toi alku :) mutta sitte toi loppu ei oikee ku laulu pomppas esiin niin lopahti minun innostus :( :( mut jees meno silti :) tästä saatte 8
0   +1 +2
 
9
Hipelius 06.04.2006
Kappas, yllätti oikein positiivisesti! Soundit olivat aika karkeat mutta ei välttämättä huonossa mielessä. Naislaulanta lopussa oli loistava lisä biisiin. 9+
0   +1 +2
 
9
Chrisis 06.04.2006
Soitanta toimii kappaleessa hyvin, ja huomaa että ihan amatöörejä ei nämä pojat ole. Tämä kipale biisinä varsin miellyttävää kuunneltavaa, mutta jokin "potku" hieman uupuu. Syntikat kolahti minuun perkeleesti :) biisin parasta antia oli tämä kolmen minuutin kohdalla tuleva suvantovaihe. Jumalauta se on kova! Soundit mielestäni hyvät. Koko kappaleen overall melua voisi nostaa inasen kovemmalle (tai sitten jos laittaisin vaan lisää volaa?). Ei siinä, pahaa sanottavaa ei minulla ole tästä kipaleesta. Kaikinpuolin hyvä rockmetal vääntö. Ps. Loppu oli todella kaunis.
0   +1 +2
 
8
TheVille 06.04.2006
Hyvä intro :), toi vähän mieleen Poets of the Fallin Liftin alun. Soundeista voi olla vähän kahta mieltä sillä rumpusoundit on aikas kolkot... Niitä ei varmaankaan keretty trigata juur ollenkaan. Sitten taas bassosaundi MÄÄRÄÄ! Sehän se Tolsan vahvinta osa-aluetta onkin. Säröt kehiin perkele :D! Laulutyyli on mielestäni tässä biisissä mennyt parempaan suuntaan kohti Juhan varmempia osa-alueita eli vähän sinne dirrrtymmälle puolelle. Kitaroinnissa ei kuulu mitään motkotettavaa, mutta kitarasoundi on jotenkin köyhähkö varsinkin korkeamassa rekisterissä. Biisin rakenne on mielestäni hyvä ja rikastettu monenlaisilla elementeillä. Kolmen minuutin paikkeilla alkava "synkistely" kuulostaa korvaan todella hyvältä ja olisi voinut olla pitempikin. Tämä lähinnä basson varassa kulkeva kohta saundaa tosiaan loistavalta, ja siihen on ympätty aivan uskomattoman hyvät rummut/pellit, syntikat ja kitarariffi. Hianoo :)! Biisin parasta antia on kuitenkin minun mielestä lopetus; Alkaen jostain 4:30 paikkeilta. Tää menee eteenpäin kuin Juna isolla jiillä ja siihen taustalle valitut pianot käyvät siihen todella, todella hyvin kuten myös Tiinan ääni. Sitten kun siitä solkutaan lopetukseen, se sujuu saumattomasti ja pehmeästi, ja kappale loppuu niin luonnollisesti kuin pitääkin.
0   +1 +2