Stairs go down to black water

Breathing mirror

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Haava 05.02.2007
Lähtee hyvin.. Kasvaa hitaasti ja elää. Äänimassa joka ei päästä helpolla. Onneksi. Rytmiikka oli maaginen ja raapiva ääni mauiden muassa helmi.

Ei vielä kolmannellkaan kuuntelulla kyllästytä. Joku mystinen tunnelma tässä syntyy kaikkien äänien lisäksi. Mainiota.
0   +1 +2
 
Piru Kange 23.05.2006
Hyvin hälyisää ääntelyä. Menee jo vähän niille rajoille, voiko tätä tulkita musiikiksi, vai äänimaalailuksi. Sanoisin melkeinpä, että jälkimmäiseksi. Ahdistaa ja painostaa. Sitä ilmeisesti on haettukin?
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.04.2006
Aikamoinen kokemus tämä biisi oli. Alkoi ajatuksissa pyrimään menninkäiset sun muut!! Mutta sehän on vain hyvän teoksen merkki!!!
0   +1 +2
 
Begemot 16.04.2006
Kokeellista kollaasitaidetta. Eihän tästä hirveesti saa irti kerta kuulemalta. Menee ehkä musiikin sijasta ääni puolelle. Musiikki on toisaalta käsitteenä avoin...
0   +1 +2
 
10
Enterdead 04.04.2006
Ristus........Aivokuori halkeilee..........Mikä vitun sample siellä taustalla pyörii!!!! Hienosti kasattu tavaraa päällekäin. Soundaa komealta, hypotalamuksen hormonien tuotanto kiihtyy kun tätä tanssii!!!!!!!!! Hieman tuli 'I end forever' mieleen, mutta vain välähdyksenä...Ehkäpä hienoimpia tuotoksia sieltä suunnalta.
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 04.04.2006
Kyllä. Hyvin pysyy homma alusta loppuun kasassa ja melko infernaalisissa
sfääreissä liikehditään. Tässä on itseasiassa aika paljon samoja elementtejä
kuin monissa bändeissä, joita tällä hetkellä enimmäkseen kuuntelen.

Tuo naksutus toi paikoitellen mieleen predatorin ääntelyn. Muutenkin
mielestäni aika analoginen äänimaailma. Liekö sitten toteutettu jollain
analogi vehkeellä (minimoogi?) vai puhtaasti tietokoneella.

Toiset kutsuvat tämän tyyppistä musiikkia bileentappo musiikiksi.
Päinvastoin: tästä ne bileet vasta alkavat...
0   +1 +2
 
9
accent 04.04.2006
Eka minuutti meni että hujahti, sen verran syvästi tähän uppoaa. Pitäisi kuunnella pimeässä, ja vielä silloinkin silmät kiinni, että saisi itsentä parhaiten hukkumaan tämän... sanotaanko nyt että teoksen äänimaailmaan. Jännä ilmiö että tuo hiljainen jatkuva rutkutus mikä koko biisin läpi menee riittää aiheuttamaan pientä pään nyökytystä. Hienoja pelottavia ääniä tulee koko ajan, aina jotain uutta ja erilaista sopivaan tahtiin. Hienosti sanottuna: Kylmää, kovin kylmää mutta ei silti etäistä saundia. Teos on tässä ja nyt, jäätävästi iholla kiinni. Tekniseen puoleen (se on hyvin tehty) en mene ollenkaan, koska käsitän tämän taiteeksi jossa merkitystä on vain itse äänellä, ei sillä miten taitavasti se on tehty. Lopullinen mielikuva: Aavikon kuumuus on yhtäkkiä muuttunut jäätäväksi roudaksi. Huurteiset pääkallot pilkottavat kovaksi jäätyneestä hiekasta. Kärsivien sairaiden ihmisten karavaani kulkee läpi sen paikan. Korppikotkat vain odottavat sitä varmasti tulevaa hetkeä jolloin ne pääsevät jo kuolemishetkellä kylmään lihaan käsiksi.
0   +1 +2