The Ferocity

Ansuz

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Hatesociety 08.12.2007
Aika loistava alkuriffi.
Sitten tulikin jotai turhaa pelleilyä ja köyhää progeilua.
Vokalisti ei taaskaan miellytä..
Munaa niihi voxeihi.
Hitaat kohdat toimivat aika hyvin,Myös laulajalla.
On tämä parempi kuin edellinen.
Hurrrrja soolo.Vähän turhan pitkä vain,Kuten myöskin koko biisi.
0   +1 +2
 
7
Alkaa hienosti... Akustinen kitara ei mielestäni oikein sovi mut eipä se juuri haitannutkaa... Tuntuu hiukan sekavalta biisiltä... Mut ei tää nyt huonoimmasta päästä ole.
0   +1 +2
 
10
peitto 28.09.2006
paras biisi teiltä :D lisää tämmöstä!! ääni on hyvä ja muutenki onnistunutta. kitara soolot sopii täydellisesti.
0   +1 +2
 
10
Modnar 20.08.2006
Ei tämä nyt kamalan paljon enempää bläkkiä ole kuin nuo muutkaan teokset. Vokaaleista tulee mieleen Dimmu Borgir etäisesti sekä noista akustisista kohtauksista. Tunnelmallinen ja toimiva teos kuitenkin joka on vokaaleista saundeihin ja sävellykseen laatukamaa. Tässä tuli sitten uusi iskevä deathmetal-teema. Hienoa. Kiva orkestraalilopetus vielä mansikkana kakun päälle.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 13.07.2006
Uusimpaan verrattuna vaihtelevampi ja suurieleisempi teos tällä kertaa. Pituudesta huolimatta tätä kuunnellessa ei pääse kyllästymään. Rumpupuolella kaipaisin sinne tänne joitakin sovituksellisia hienosäätöjä.

Efektejä ei tässä sitten ole säästelty. Pääosin homma toimii, mutta välillä kaipisi hieman "livemäisempää" toteutusta.
0   +1 +2
 
10
Azlaan 13.07.2006
Damn, turhaan ei mainostusta tullu, sen verran laadukasta kamaa on ulostettu pihalle! (Kommentti koskee siis kaikkia biisejä). Rankkaa ja menevää settiä löytyy mutta kaiken kruunaa nuo melodiset ja hitaammat osiot, jotka todella antavat sävyjä ja ennen kaikkea omaperäisyyttä. Eli siis LOISTAVAA! Koneita on myös käytetty tyylillä, sillä niitä ei tungeta joka paikkaan vaan ne toimivat nyansseina oikeissa paikoissa, pitäkää sama linja. Hyvänä esimerkkibiisinä kaikista edellä mainituista tekijöistä juuri tämä The Ferocity. Laulu toimii kaikin puolin loistavasti ja kun saadaan soluista koostuva kaveri rumpupenkille niin pitäis kyllä homman lähtee luistamaan paremmin kuin hyvin. Jatkoa odotellessa voisin vaikkapa faniutua.
0   +1 +2
 
9
Saunavihta 13.07.2006
Taas aivan toimiva biisi ja laulajalle hatunnosto.
Jos vain rummut olis aidot, nii vois olla viälä parempiki
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 13.07.2006
Paljon potentiaalia kuultavissa, rumpali ja studio niin hyvä tuloo. Kyllä näillä eväillä kelpaa.
0   +1 +2
 
9
Deathsignal 25.06.2006
Tulee muuten kivasti mieleen DoomI:n ekan kentän taustamusa tosta introsta (en tiedä miksi), loistava :}
0   +1 +2
 
Nonih, nyt sain minäkin laiskapaska nämä uudet vedot kuunneltua:
Biisi alkaa hienolla efektimyrskyllä ja jatkuu tarttuvaan tykkiriffiin. Siitä tilanne hieman rauhoittuu kun juntataan ja siitä verseen. Laulu erottuu taas edukseen ja on yksi kantavia elementtejä.
Toinen tämän biisin kantavista elementeistä on sen monipuolisuus ja progressiivisuus. Heti versen jälkeen tulee hieno fiilistely, jossa vokaalit ovat vielä suuremmassa asemassa ja luovat hieman efektoituina jännän tunnelman. Biisissä viljellään muutenkin sopivasti progressiivisia elementtejä, aiempiin kappaleisiin verrattuna.
Kuitenkaan progeilu ja melodisuus ei peitä alleen sitä hyvän metallimusiikin perusvoimaa eli tykkejä riffejä. Ja tästähän biisistä niitä löytyy ihan monin kappalein. Teknisiä deathriffejä, maltillisesti sahausta ja ainakin yksi thrashimpi veto. Riffien päälle luodut kosketinosuudet eivät peitä alleen kitaroita missään vaiheessa tai ''hyökkää päälle'', vaan ne ovat siellä taustalla, mutta kuuluvat varsin hyvin ja luovat erinomaisesti tunnelmaa. Erityisesti biisin jälkipuoliskon jouset sopivat täydellisesti kappaleeseen.
Biisi ei ehkä avaudu kovinkaan nopeasti ja vaatii ainakin muutaman kuuntelukerran ennenkuin siitä voi kirjoittaa kattavan analyysin. Perusta on edelleen melodisella death metallilla, mutta nyt on sekaan tullut vähän melodista ja progressiivista metallia, mikä lisää luonnollisesti kappaleen monipuolisuutta ja rikastuttaa kuuntelukokemusta. Vaikutteet kuuluvat göteborg-skenestä ja itse kuulen Evergreyn vaikutuksen aika selvästi.
En yleensä anna enää numeroita, enkä tee poikkeusta nytkään, mutta kyllä tämä erinomaisuutta hipoo.
0   +1 +2
 
10
Funereal 20.06.2006
Ihan hemmetin kovaa meteliä. Tämän biisin tunnelmalla meditoisi vaikka nirvanaan.
0   +1 +2
 
9
Neosukka 09.06.2006
Tunnelmaa. Pojjat. teillä sitä on. Ihanat. Rakkaat. Demoa Myynnissä? Ilmoitelkaa jos on. Ostan. Edelleen. asennetta on. sen olen tainnut muutamaan kertaan sanoa. Rummut ovat kai vieläkin konemaiset, mutta ei se mitään. Ilmoitelkaa, jos on tarvetta rumpalille. Ehkä voisi onnistua minun tuloni. Prkl. Ihanaa!!!!!! Mutta kymppiin asti ette pääse. Täydelistä voi hakea, mutta ei vielä. Moni ei pääse.
0   +1 +2
 
9
RazorFace 30.05.2006
HC! on kyl hyvän kuulost settiä. siistei arpeggioit synal ja puolitukset on hyviä .kitarat kuulostaa vahvoilta.. laulu on hurjan kuulost ..itse biisi oli kova ja suora viivainen mättö. seiskää varpaillanne in flames! ;) Ysi puol!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.05.2006
Jee tää oli makeeta ja todellisen metalliset soundit, Soitto hyvää ja ideat erityisen hienoja!!
0   +1 +2
 
10
Anteeksi kun kesti nyt tämä kommentointi näin pitkään.
Biisi polkaisee käyntiin sellaisella meiningillä että vallan tässä heikottaa.
Kitarat pysyvät nätisti käsissä, ja riffitkin ovat osuvia. Eivät turhan vaikean kuuloisia, yksinkertaista ja osuvaa. Hienoa!
Laulu on hyvän kuuloista ja siihen on saatu sitä munaa! ;D
Biisissä vaihtelua, mikä herättää mielenkiinnon ja näin ollen ei tylsisty kesken kaiken vaan jaksaa kuunnella loppuun saakka.
Jotenkin haikea tunnelma vallitsee läpi tunnelman. Voisipa melkein kuvitella millainen on reeniksen ilmapiiri. "Täynnä mustaa angstia" :D
Kertosäe vakuutti, vaikkakin oli uhkaavan kuuloinen.
Hienosti on toteutettu temmon vaihto kesken biisin. Sopii aivan älyttömän hyvin! Hienoa!
Soolo on kohdillaan, jo minä sitä odotinkin että missä vaiheessa se tulee. Ja tulihan se sieltä, vakuuttavasti ja varmasti! Hienoa!
Kyllä tästä nyt se kymppi on pakko antaa, sen verran hienosti toteutettu ja sävelletty biisi.
Kylläpäs tuli pitkä. Noh ei muuta kuin lisää biisejä tulolle ja levyä tekemään! :)
0   +1 +2
 
10
Kadotus 01.05.2006
Lupasin kommentoida, joten...
Vokaaleista plussaa. Ärinässä tuntuu olevan voimaa takana, joten se ei jää sellaiseksi ohueksi ähinäksi. Minä tykkään, eikä sitä nyt voi oikein muuten perustella.
Koskettimia on kerrankin käytetty oikein, eli tyylitajuisesti tunnelman luomiseen.
Täytyy kehua kitarasoundia, joka erottuu tavallisesta edukseen varsinkin soolossa.
Kokonaisuudesta vielä sen verran, että tässä biisissä monipuolisuus on todella monipuolisuutta eikä sekavaa sillisalaattia. Biisiä jaksaa kuunnella useammin kuin kaksi kertaa.
Ikävä olla taas kaikkien muiden kanssa samaa mieltä, mutta pakkohan tätä oli kehua :D
0   +1 +2
 
9
Neo.1 30.04.2006
9½ olis aika sopiva tälle biisille. Aika hirveästi kaiken maailman efektejä käytetty, mutta ei se maailmaa kaada. Biisinä melkein kympin arvonen. Laulut on täydelliset, mutta kitaroissa häiritsee välillä kun on niin ohkasen kuuloset. Välillä rauhallisempaa menoa ja välillä mennään oikein kunnolla. Älyttömän hyvä soolokin löytyy. Melkein kymppi.

P.S. Kovat konerummut
0   +1 +2
 
10
Hinkuyskä 14.04.2006
Alku on tosi psykedeedinen,kitara on hyvin meloodinen,soolo on tosi hyvä(muissa piiseissä sitä ei taida ollakkaan)Laulu on entistä parempaa.
0   +1 +2
 
8
Niina Koo 13.04.2006
Vaikka itse olen metallin vannoutunut kuuntelija,niin silti tämä ei toimi mulla.Siitä yksinkertaisesti jäi potku jonnekin takamäntylään.Siltikin pakotettuani itseni kuuntelemaan biisiä ajatuksella,voisin todeta,että onhan tämä sittenkin hyvä.Paranee loppua kohden,ja onneksi mukaan tuli uusia sävyjä.
0   +1 +2
 
9
TrashedRebel 07.04.2006
:D Jään sanattomaksi. Tykkään. :D Ysiä pukkaa, jätkät! (jätkät...?) xD
0   +1 +2
 
10
Janikoo666 06.04.2006
on poijilla soitto hallinnas vitun raakaa menoa!!!pakko fanittaa...
0   +1 +2
 
10
makes69 06.04.2006
Johan läks. ..ja lähti. Sai myös agenttisuudestaan kypän.
0   +1 +2
 
9
Murinafiilistelyt toimii loistavasti, samoin hitaammat kohdat, joiden aikana voi kerätä itsensä taas uutta iskua varten. Noihin rokkaavampiin osiin kaivattaisiin vielä jotain lisää, tällaisenaan ne puuduttavat pidemmän päälle. Toisaalta kun kuuntelee jonkin aikaa tuota trash tappoa, niin sitä paremmalta nuo melodiat kuulostaa. Tunnelmaa tässä biisissä on kiitettävästi ja asennetta vielä senkin edestä! Kitaratyöskentely on erityisen mallikasta.
0   +1 +2
 
9
ASevBes 05.04.2006
Kyllähän ukoilta löytyy taito tehdä herkkää ja tappavaa vääntöä. Oli ilo kuunnella biisiä alusta loppuun, enkä nyt itse löydä mitään valittamista tästä. Soolotki pääsi yllättään minut positiivisesti.
0   +1 +2
 
9
bloodmetal 04.04.2006
Sen vielä sanon, että tää biisi sattu just nytte sopivaan mielentilaan, joten pitkästä kestosta ei ole sinänsä haittaa. mutta ehkä jotain ois voinu karsia, niin toimisi ihan milloin vain.
0   +1 +2
 
9
bloodmetal 04.04.2006
kitaroissa on jotenkin kumma soundi. laulut on taas hyvät. toi rauhallisempi kohta laittaa miut itkemään.. ja ihan positiivisessa mielessä :D on kyllä tunnelmaa ladattu tähän biisiin.. kitaroilla on todella komeita juttuja, mutta sekaan sattuu pari sellastakin mitkä ois voinu jättää väliin. Mutta mie tykkään.. sama kuin tuohon edelliseen: eli nyt pojat ihmisrumpali remmiin ja lisää paskaa kehiin!

Tästä on todella hyvä jatkaa
0   +1 +2
 
9
Sonoffrost 01.04.2006
Voehan shit! Aika hemmetin hienot efektit tuossa laulajan äänessä! Miten meinaatte saada livenä onnistumaan? Soundit tuntuivat muuten olevat hyvät mutta kitaran sähköinen suhinasärö häiritsi nautintoa. Biisi on ehkä vähän liian pitkä melodöödikseksi mutta piru vie että sieltä löytyi hienoja koukkuja!
0   +1 +2
 
9
Paintaster 31.03.2006
Ihan hyvää tunnelmointia mahtuu tuonne väliin ja efektejä on käytetty mukavan kuuloisesti. Ei paljoakaan moitittavaa.
0   +1 +2
 
10
highhypnotic 31.03.2006
Kannattaa ens kerral äänittää noi skebat ihan mikillä vahvistimesta, ettei ampiaiset pääse valloilleen :) Tai mikäs siinä jos sitä hakee. Laulaja on taas elementeissään! 2:16 alkavassa kohdassa homma kuulostaa melkosen isolta! \m/ Hyvii kikkoi siellä täällä. Kone rummut ajaa asiansa, mutta oikeat on aina oikeat.
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/
0   +1 +2
 
9
overdrive 29.03.2006
hmms, aikas laadukasta olis jos sais vähän paremman saundin skeboihin (nyt on niin laihat skebat että pahaa tekee). haha luulin jo aluks et ootte saanu shagrathin rääkyy tohon, eli vokaalit on vedetty hyvin. melodiat toimii just tähän tyyliin erittäin hyvin. ehkä vähän turhan paljon efektiä on lyöty tähän (pikkusen hillitympää kaikua toivoisin näin ekalla kuuntelu kerralla ja ehkä vähemmän filtteri efektejäkin ois voinu olla).

hyvää thrash/bläkkiä, lisää tällaista muhkeammilla skeboilla... 9 tasan
0   +1 +2
 
8
Thrasher_ 29.03.2006
Ihan jees kamaahan tämä.. ei mitään pahaa sanottavaa suoranaisesti, kitarasaundit olisi ehkä voinut olla hieman erilaiset.. mutta ainahan ne levyjen välillä vaihtelee.. Mulle ei vain oikein toi melodinen kama enää niin hirveästi maistu, tottunut tekemään ja kuuntelemaan aikalailla pelkkää mättö meininkiä nykypäivänä.. ..ehkä hieman nopeutta olisi myös saanut lisätä..
0   +1 +2
 
9
Helvetin hyvältähän tämä kuulostaa... Toimivaa melodeath/bläkkistä...
0   +1 +2
 
9
RrayLD 29.03.2006
olipas kipale, jälleen kerran..! upposin jonnekkin omaan maailmaan tämän avulla, kuten näin tahtoo käydä dimmunki biisejä kuunnellessa ja biisi tuntui, jopa hieman lyhkäseltä, vaikka yli seiska minuuttia kestikin, ehkä johtunee siitä, että ei oo viel levyllistä biisejä, että kupla ei puhkea liian pian.. ja nyt hieman tuomiota... kitarat joissain kohdissa oli hieman mössöä, mutta ei haitannut kokonaisuutta ja laulu oli hieman hukkumaisillaan joissain kohdissa, mutta ei häiritsevästi!!! \,,/ hyvä oli kuitenkin kokonaisuus!
0   +1 +2
 
7
>>--JoNi---> 27.03.2006
hyvän laatusta kotistudio musaks. Toi huutokin oli aika rajua. mutta ei vaa osaa tykätä niin paljoo näin monimutkasesta musiikista.. turhan paljon vaihtelua.
0   +1 +2
 
9
sLVr- 27.03.2006
Hyvältä kuulostaa, hyviä riffejä. Laulu on samankaltaista kun ennenkin, ehkä hieman kasvotonta mutta sopii kyllä mainiosti menoon. Pre-chorus missä ns. kuiskausvokaalit ovat, on ihan sopivan onnistunut, ehkä se on vain hieman liian pitkä. kertsissä on aika melankolinen melodia, mikä on vaan plussaa. öirnä on helvetin epäselvää, mutta sopii tunnelmaan kuitenkin kohtuullisen hyvin. Ja meno jatkuu taas \,,/ kertsin jälkeen :) Ehkä hieman venytetyn oloinen, tai itsellä käy aika jo melkein hieman pitkäksi tätä kuunnellessa, mutta mielipiteitä. blastilla menevä kohta on helvetin hyvä, virvottaa biisiä eloon melko hyvin. hyviä ideoita ja melodioita biisistä löytyy niinkuin enneinkin. kyllä tämä kappale silti pienistä vajavaisuuksistaan huolimatta erottuu edukseen mikserissä. Kitarasoolot ovat myös aika mukavia :) mielestäni vielä into our minds toimii kokonaisuutena paremmin, mutta tässä biisisssä on parempia tiettyjä kohtia kun siinä, mutta minulle tämä on hieman liian venytetty. Hyvä veto silti, kelpo 9:n tämä ansaitsee! jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
Mortal Wompat 27.03.2006
Vittu tä on hyvä! Sounditkin oli aika kohdallaan. Yleensä en kauheest diggaa karjuntaa, mut ei saatana, tä oli kyllä pommi biisi. Sitten kun tulee lisää niin ilmoitelkaa.
0   +1 +2
 
10
Ruoste^ 27.03.2006
Helvetti kun toimi taas hyvin, tää alkaa olemaa ihan valmista kamaa laajempaan levitykseen. Laulut toimi vitun hyvin
0   +1 +2
 
10
Frozenb 27.03.2006
oh FUCK, this is a ballcrusher!!! enemmän effektejä vissiin käytetty ku ennen, ja Theo sä oot tainnu oppii pari uutta niksii cool edit pro:lla..:D you´ve got my support!!! PARAS tähän asti definentaly!
0   +1 +2
 
10
Atrocious 26.03.2006
Kyllä tähän pistettii aikaa, hikeä ja verta perkele! Puhumattakaan kyyneleistä... joten tyydytän nyt itseäni ja bänditovereita antamalla 10. Vaikka se ei edes ole 5 arvonen. Kiitos!
0   +1 +2