Tough Plate

Niktech

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Olavio 08.03.2006
Tällä paukulla purkautui suuri määrä energiaa, jota on varastoitunut kehoon kököttäessä flunssan kourissa sohvan pohjalla. Tykästyttävät saundit ja ovat mukavalla tavalla tiivit. Kokonaisuutena on varsin intensiivinen tunnelma luurien sisällä. Kitara/passokuviot ovat aivan proo-tasoa, muutenkin tässä tiedetään kyllä mitä ollaan tekemässä. Kaikki siis kunnossa, jään innolla odotteleen lissää.
0   +1 +2
 
JamesMercy 28.02.2006
Ohhoh, nyt osuttiin kyllä taas siihen meikäläisen breakbeathampaaseen, joka aina säännöllisin väliajoin kaipaa tämmöistä tavaraa. Juuri tämmöistä. Rynkytyshomma toimii mainiosti, luo tunnelmaa ja kuljettaa tappavan varmasti eteenpäin. Leadit toimivat myös mukavasti. Kahden minuutin kohdilla alkava rumpusoolottelu on kiva osa, vaikka jotenkin tässä mennään koko ajan vähän turhan hitaasti. Saisi kaahailla kovempaakin; nyt jäätiin sitten kumminkin päännyökyttelyasteelle eikä tahdissahyppimistasoa saavutettu. Noiden kitara/tjsp.-riffien kohdalla siellä kyllä käydään. Soundipolitiikka on hienosti hallussa ja miksaus miellyttää korvaa kovasti. Joku kiva vokaalisample olisi voinut tuoda vielä maukasta lisää. Oikein, oikein, oikein kivoja elementtejä tässä kumminkin oli. Jää kuunteluun ihan varmasti.
0   +1 +2
 
9
tykka 16.02.2006
jaha.. Hyvää settiä on kyl. Saako kysyä, millä teit ton särökitarasysteemin?
0   +1 +2
 
10
(Aleksi Niemi) 14.02.2006
wow! todella upee! ehkä oli parempi, ettet välittäny kauheesti ääniseikoista - tulos ei välttämättä ois ollu vastaavanlainen. omasta mielestäni ainakin idea on joskus äänenlaatua parempi, ja siinä sä ehdottomasti onnistuit. mukava biisi esim. johonkin actionleffaan - ei hirveen päällekäyvä, ja jättäis tilaa visuaaliselle ilmaisulle. lofi äänenlaadusta huolimatta vuorottelit hienosti äänenvoimakkuutta ja kaikua.
0   +1 +2
 
Tsume 07.02.2006
Heh, varsin jännä yhteensattuma. Olen itsekin tehnyt viimeaikoina juuri tämäntyyppistä musiikkia. Tosin ehkä hieman suoraviivaisemmalla rytmillä. :p Voit siis arvata, että tämä biisi kolahtaa hyvin. Kyllä kyllä, rikottua beattia ja sähkökitaran säröisiä riffejä. :)

Soundipuoleltaan kappale ei ehkä ole niitä hiotuimpia, mutta tunnetta ja asennetta tästä kyllä löytyy senkin edestä. Erilaiset symbaalit olisivat myös sopineet komppeihin mainiosti. :) Mutta mutta, hyvän kuuloinen kappale näinkin.
0   +1 +2
 
7
Mxzeta 05.02.2006
Jännä alku. Sit kelasin :) ja tuli jotai iha kivaa juttuu. Sit se oli hieno ku hiljeni ja alko sillee taas soimaan.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.12.2006
Tyly yleismeininki, tunnelmaltaan toimii oikein hyvin.

Rumpusaundit ovat erinomaisen rouheat ja niissä on erittäin maukkaita efektointeja. Enemmänkin jytyä niissä olisi kyllä voinut olla, alapään paksuutta. Kompittelu toimii oivasti, tosin mitään kovin ennenkuulumatonta siltä saralta ei löydy.

Huomion vie alkupuolella aika voimakkaasti tuo hitusen raastava kitarasaundi. Mukava idea mutta kaipailisin tuon särötyksen hienosäätöä paremmin miksaukseen sopivaksi.

Miksaus on hitusen sekava, jotenkin tuntuu että soittimet eivät ole ihan vielä löytäneet tiivistä yhteiseloa keskenään, tuntuu että ne jyräävät toisiaan mutta että niiden välissä on toisaalta jonkin verran tyhjää tilaa.

Biisi junnaa turhan paljon paikoillaan, näistä elementeistä voisi kyllä kasvatella vaika minkälaista tolkutonta liekitystä.

Kokonaisuutena ihan menevä kuunnelta.
0   +1 +2