You Are Nothing

Katya

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
elisakristiina 08.07.2008
khuul. luv these all<3
0   +1 +2
 
8
Emma_lia 07.03.2008
täs biisis on hyvä sanat ja mun mielest sun äänes sopii ehkä paremmin englannin kielisiin biiseihin(hyväl taval) ei sillä että ku laulat suomee ni ei se hyvält kuullostais mut jatka samaa malliin,hyvää musaa teet..
0   +1 +2
 
GeeWee_ 24.02.2008
Tää on tämmönen kunnon biisi jos jätkään menee hermot, ja varsinki sillon tykkään tätä biisiä kuunnella :D
0   +1 +2
 
10
jäämuru 19.02.2008
Hyvin osuvat nää sanotkset :>
0   +1 +2
 
10
^-Stj-^^ 13.02.2008
biitti, sanat, miksaus ja kaikki muukin täs biisis oli todella hyvää. asenteella vedetty.
+3   +1 +2
 
10
Menetettynuoruus 17.08.2007
Mä en tajua englannist oikee mitää,mut hyvät sanat (:D) hyvä ääni ja si tää tausta. Kaikki on hyvää
0   +1 +2
 
10
HcPaine 16.07.2007
oikee sanoma biisis, vedät vitun buenosti, sun äänest tykkään niiku ain<3, bueno biisii, tulee mp3see :)
0   +1 +2
 
10
flaidis 16.07.2007
toni on tehnyt hyvää työtä nappien ja namiskoiden paris..props!!

täs on nää mist puhuin sulle mist en tykkää.. läps läps..

btw sopii kyl tähä.. ehkäpä siks et on erillainen biisi ku yleensä mis ne on:D:D
tää on kyl khuuma niin khuuma.. sanoista en taaskaa sano mitää mut kuulostaa kyl tod hyvält<3<3
0   +1 +2
 
10
toiwo-j-slogan 18.01.2007
Kaikki äijjät on hanurista, se me tiedetään :)
0   +1 +2
 
8
Emay 31.10.2006
Huih, asennetta ainakin löytyy! Sanat suorat jotka sopii tähän taustaankin. Mukavaa flowta ;)

-Marian
0   +1 +2
 
8
Mr.BangBoom 06.07.2006
biitti on iha ok.
Enkun kieli on iha hyvää aksentti tulee aika lailla esiin mut kyl se sit menee ku treenaa pidemmä päälle :).
iha hyvä sanoma biisis.
hyvin rullaa biisii :)
0   +1 +2
 
10
Lil- Jonas 03.07.2006
ensinnäkin biitti on HELVETIN hyvä! :) sanat on kans hyvät... eli kokonaisuudessa täydellinen :D *10

P'z
0   +1 +2
 
9
Kfied 01.04.2006
Kelpo beet ja hyvät linjat!
0   +1 +2
 
Katya 03.03.2006
Ottakaaha aikaa kunnolla ja kuunnelkaa ;D Thanks kaikille kommentoijille.
0   +1 +2
 
LILQuest 27.02.2006
Todella jännän kuulonen ääni sulla. Ja kun miksaukset ja tuplaukset on kutakuinkin kunnossa niin kuulostaa kyllä todella hyvältä.
Ehkä tän biisin osalta toi biitti on vähän turhan pakottava ja jotenkin liian täynnä mahtipontisia instruja ja melodioita. Varsinki toi kertsi ja sitä edeltävä nostatus on aika hurjaa kuunneltavaa kun siihen pistää päälle vielä sun voksut niin vähän sekavaks menee.

Verset sitten on jo todella upeeta kunneltavaa kun biitti on vähän rauhallisempi ja noi instrut jää enemmän taka-alalle. Ja toi versen sävelkulku toimii kyllä omalla yksinkertasuudellaan mahtavasti.

Eipä sanoja oikeen tullu kuunneltua, mutta pääasia tuli kyllä selville jo pelkästään kertsissä. Mutta kyl tää sen verran koukuttava on, että tässä kirjottaessa on biisi pyöriny jo kolme kertaa ympäri ja yritän vaa kuumeisesti keksii jotain sanottavaa mitä tässä ei olis jo sanottu.
Jotenki kun kuuntelee niin noi lainit on kyl aika yksinkertasii ja niistä puuttuu vähän semmosta pientä kikkailuu ja teknistä näyttöö, joita vois saada kun joissakin kohissa muuttasit tota sun perus kuviotas ja vaikka välillä pistäisit vähän nopeempaa settiä väliin ja rikkoisit ton aika "tylsän" perus laulannan. Noi lainien lopputoistot kyllä tuo tähän syvyyttä messiin, mutta jotain pientä jäin kaipaamaan ???
Jep !!
0   +1 +2
 
9
stimon 20.02.2006
ouh!äänes on upeen kuulonen!
enkku luistaa hyvin...:)
miksaukset onnistunu melkein täydellisesti..
biitti nyt ei mun korvaan nii hyvältä kuulostanu mut kyllä se menee..
laulus kruunaa kaiken..:)
kokonaisuudessaan tää on kiitettävä kipale..
jep!meitsi diggaa!
0   +1 +2
 
10
$ant$e$ 17.02.2006
Yeah. Biitist on jotkuu valittanu, mut must se toimii hyvin täs. Ehkä toi pimputus jo lopus vähä ärsyttää, mut laulut korvaa sen. Oot kehittyny lyhyes ajas paljo. Ääni on hyvä ja siin on asennetta. Tykkäsin <3
0   +1 +2
 
Få Flow 17.02.2006
jeees..:) kuuntelin noi kaikki sun biisis sillai pikasesti läpi ja tää kuullostaa minun mielestä parhaimmalta..:) joten ajattelin et kommentoin tätä..:P

No ens alkuun tässä haluun sanoa että tässä on selkein ääni ku noissa edellisissä viisuissas.. ja mutenkin, miksaukset kuullostavat jotenkin paremmalta.. äänen voimakkuus hyvä.. ja sanoista saa selvää..

Itse laulamisesta en mene sanomaa mitää ku en siitä paljoa mitään ymmärrä! ;D mut iha hyvältä se kuullostaa näin lyhkäisesti sanottuna..x)

no joo.. Tausta jeppis tavaraa..:) tykkään tosta sävelestä.. ja rullaa mukavasti eteenpäin..:)

iha hyvää matskuu..:)
0   +1 +2
 
9
Aihe 31.01.2006
Biitti melodisesti heikohko, mutta toimiva kuitenkin - rummut erittäin kuumottavat. Tässä on jotain hyvää tunnelmaa, ärsytystä ja vihaa kuuluu kaikesta - loistava biittivalinta jollen sanoisi. Katyan ääni toimii hyvin kyseiseen pieneen teknopimputusbiittiin. Diggailin, pisteet. Keep it going.

-aihe
0   +1 +2
 
9
Soulhouse 29.01.2006
Hyvä Katty!! Ihan huippu luukuttaa täysillä vaikka autossa! Latinoräpit vielä mukaan remixiin niin tykkään ihan kybällä. ;o) Miksaus/tuotanto... ööh... eihän sillä ole mitään väliä. Ehhän nii?... (tai ehkä jo melkeen vuoden musatuotantoloma on sitten pehmittäny jopa (normaalimmaksi!) ihmiseksi kuuntelussa... tai jotain... (onneks!) että eip niistä muuta ku, ehkä joku tekninen juttu jos pitää sanoa, niin pikkasen tuli laulu esim. tossa alussa ylikovana päälle) Mut ei ku baanalle tällä! Tää oli hyvä! Kyllä mä tiedän ainakin paikan jos toisenkin joka palkkais tällästä settiä vetävän artistin hyvin mielellään keikalle! Oot kehittyny! *fanitan* <3
0   +1 +2
 
dt1 26.01.2006
No hyi saatana. Onks tää biitti ihan tosissaan tehty?
Katja kiroilee jeeeeh! :D
Laulut toimii, mut tää tausta on ihan hirvee. Kauheet saundit ja ihan hirveetä kuunneltavaa kaikin puolin...
Mutta siis, Katyan laulut toimii mallikkaasti, mutta ei biisiä jaksa hienoista vokaaleista huolimatta kuunnella, jos biitti ei oo fiilattavissa.
0   +1 +2
 
9
KrisseVaan 26.01.2006
hyvä biisi katy :) eiköhä se poika tajuu et mokas kun tän kuuli..
erilaista sua. mut ei mitään moitittavaa. tosiaan kertsi oli kiva ja tää oli taas uus erilainen kokonaisuus sun muun loistavan tuotannon joukossa.

-t. kusipää
0   +1 +2
 
Nika. 25.01.2006
Aika jees biisin oot taas tehnyt neito hyvä! :D Oon joskus valittanut sun tyylin "yksipuolisuudesta", mutta luojan kiitos oot antanut mennä palautteen kuuroille korville... Sun tyyli nimittäin jalostuu koko ajan, ja kyllä mä nyt jo tajuan, kuinka hyvin tää kaikki istuu sulle. Mä kiinnittäisinkin jatkossa sun osuutta enemmän huomiota tuohon tuotanto/miksauspuoleen, joka alkaa vähän laahata taitojes perässä. Hyvältä kuulosti, ainoo mitä jäin lauluissa kaipaamaan oli muhkeet stemmat. Nice work, ladee!
0   +1 +2
 
10
GeniJezz 25.01.2006
damn..tää on hyvä biisi kyl :) ...oon ilonen et pääsen tekee yhteis työt sunkaa ;)
Biitti on hyvä, hyvä tunteiden purkaus biisi...real good
0   +1 +2
 
10
LoCa 25.01.2006
This is the shit ! <3
0   +1 +2
 
10
Elävä Legenda 25.01.2006
Kyll sä jaksat aina säväyttää kuuntelijoita sun biiseillä.. aiemmat on hyvii ja tääkin on hyvä.. Kyllä kaikki on kuunneltu ja uusia odotellaan koko ajan.
Joo tää on hieman erillaista kun sun ajemmat biisit.. ei oikeen oo tota oikeeta tyylilajia.. mut kyl tää toimii..
hmm aika jännä kokonaisuus.. biitti nopee tahtinen, mut kait siihen on helppo laulaa (sä sen tiiät) vähän sellanen melodinen.. Jännä aihe kyl, mut parempi kun joku klisee paska, sellast ei kuuntele kukaan.. Jokasellahan on oma tyyli, tyylist puhumattakaan tää ei oo sellanen tunteellisempi biisi, enemmän panostettu siihen mitä sanotaan eikä miten sanotaan. Kertsi toimii ihan hyvin ja erottuu kaikesta hyvin, eikä tule sellasta tönkköä.. En oikeen osaa sanoo yhtään mitään negatiivistä täst biisist.. kaikki on aikalailla positiivista ja assussiaaliset tekijät ovat kaikki kohdallaan.. Englantis kuullostaa hyvält ja sitä kuuntelee, on tääl sellasii jotka yrittää sitä mut ei ymmärrä kaikkee.. tota toi snare ehkä jotenki vähä turhan lujalla tai jotain mut en nyt siit tiiä niin tarkkaan..
sanot itse biisin esittely tekstissä että: Piti purkaa vähä paskoja fiiliksi jälleen.. niin olisin odottanut kyllä hieman erilaista mutte en väitä etteikö tämä ole hyvä.. meni vain hieman yli odotusten..
hmm: kokonaisuudes ihan kiva kipale.. kyl odottelen sult uutta matskuu, ja toivon mukaan sitä tuleekin :) ja varmasti on tulemaan, miksikö ei olisi.. niih.. :D P.z´

-Elävä Legenda
0   +1 +2
 
protest 24.01.2006
kyllähän tää ihan menevää on.
sopii just johonki radioon soimaan.
0   +1 +2
 
8
_Samuel_ 23.01.2006
biitti kuuluu liia kovaa ja äänes ei oikee taustalta ja kuulostaa et ääni tulee liikaa nenästä joka on vähänvälii vähä häiritsevää.. muuten oikeestaa ihan hyvän kuulost. ei oo mitää valittamista sanoista tai laulutekniikasta.. mut kyl kuulee et sult tulee viel jossai vaihees semmost musiikkii joka voi pauhaa munki korvis mutta... sitä odotellessa :) kasin luomus.
0   +1 +2
 
9
Jadyley 23.01.2006
Kivasti Katya laulaa. Vetää aina niin tunteella! Mä en vaan nyt viimeaikoina oo lämmennyt näihin biitteihin. Siis kyllähän näissä on ihan älyttömästi ideaa ja tollain, mutta toteutus on vielä keskeneräistä. Älkää ymmärtäkö mollaamiseks, mut sanon vaan, et ei oo viel ihan ykköset päällä:). Kyllä sieltä viel biisi ilmestyy, jonka biitti kolahtaa viel muhunkin, siihen kyllä jaksan teissä uskoa!
0   +1 +2
 
10
musicman85 23.01.2006
Sulla on kyllä hemmetin kaunis ja hyvä ääni!!:) taustat on ihan kivat tässä biisissä:) olis kiva kuulla sun laulua jonkin muunki tyylises musassa, esim. jotain rockii:) saattas sopia sellaseenki hyvin!
0   +1 +2
 
10
eibel 22.01.2006
tosi hyvä!!!!!!!!!!!!!!
biitti oli tosi hyvä.
sanat hyvät.. ei vaa tiiä mist laulat ku en älyy enkkuu :P
0   +1 +2
 
DetLa 22.01.2006
Biitti oli jotenki alkuu hirveen tunkkane ja vaikeen kuuloi, mut sit se alko pikkuhiljaa selvenee, ja alko toimii iha kivasti.

Sun laulus o hiton kivan kuulost, aina kiva käyä näit tsekkailee ;>

Äännät selvästi ja siististi enkkuu ja se o tietty oleellist.

Sanotukset o varmaa iha jeppist niit e hirveest kelaile :)

Kertakaikkiaa siistin kuuloi! :)
.DetLa.
0   +1 +2
 
10
Anonyymi^^ 22.01.2006
aika jees! Sun laulutyyli on vaa nii loistava. Hahhaa :D Jos tää on omistettu jollekki poijalle nii haluisin nähdä sen ilmeen :)
0   +1 +2
 
9
Zeba 22.01.2006
Jotai tuplauksii lauluis mist en pitäny, tai jotenki omituiset. Mut muuten ei mitää vikaa. Siistit laulut ja siisti biitti, miksaukset ihan hyvät mut ois voinu olla paremmat. Ehkä liian hiljasel laulut, en tiiä oikei. Aika erikoinen myös tää biisi ja erikoiset soundit. 9.

->Zeba
0   +1 +2
 
Katya 22.01.2006
Thanks palautteist. pisti vaa huvittaa et kaikki muut on sanonu "ei yhtään sun tyylistä tää, iha erinlaista" tjt sellasta :D kEEP ON going!
0   +1 +2
 
9
jami.b 22.01.2006
joo tää oli must ihan rento....
mul tulee mielee sellane klubimeininki jossa muijat sheikkaa lavalla jne,...mut siit voi olla montaa mieltä.....
sanat on hyvät...
biiti siisti
ja rytmi menee hyvin :)
0   +1 +2
 
9
kova-valuutta 22.01.2006
joo kyl sun äänes sopii ihan hyvin taustaa... lyriikat toimii..
0   +1 +2
 
9
kova-valuutta 22.01.2006
joo, kyl sun äänes sopii taustaa ihan hyvin=) hyvät lyrikat ja toimiva.
0   +1 +2