Suopursu

Loitsu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sipulipekka 06.04.2007
Kaikki nämä tähän mennessä kuuntelemani biisit ovat vieneet minut erilaisiin maisemiin ja hetkiin. Näin kaupunkiin maalta muuttaneeseen nämä luonto-fiilistelyt saavat haikean tunteen aikaiseksi.

Todella kaunis biisi tämäkin.
0   +1 +2
 
10
INGORTHOR 26.07.2006
kurkien äänet juuri sopivat tähän kappaleeseen...ne kaikuvat taustalla hienosti ja nousevat hienosti ylistämään luonnon mahtia ja kauneutta...jota tämä musiikki vain yrittää kuvastaa, siinä kyllä hienosti onnistuenkin!!! ja todella hyvä että biisin loppupuolella kitarat lähtivät voimakkaammin soittamaan..jos biisi olisi jurruttanut samalla tasolla koko ajan se ei olisi kantanut läheskään näin hyvin itseään loppuun asti...hyvä että se nousi reippaasti lopussa!!!
0   +1 +2
 
9
pepetsu 22.07.2006
Rentouttava biisi, teema on hyvä. Kurkien äänet paikoitellen (eivät kaikki) pilasivat tunnelmaa jollain lailla. Siitä huolimatta hyvä maku jäi suuhun.
0   +1 +2
 
9
Black Seeds 15.05.2006
Tää on upea. Metsäistä tunnelmaa.
0   +1 +2
 
9
Cerende 02.04.2006
Vau. Vetää aika sanattomaks ihmisen, jonka ympärillä vähintään 10 kilometriä jokaiseen suuntaan on pelkkää betonia ja ehkä muutama huonekasvi.
Noi kurkien huudot saa mut joka ikinen kerta hätkähtämään. Ne on mielettömät hienot ja erottuvat, mut tollaset eläimet on aina onnistunu pelottamaan mut suunniltaan.
Kitara on ihan mielettömän tunteitaherättävä, tulee mieleen ne niin monet yöt järven rannalla, kuun loisteessa, nuotio palaen ja savua haistellessa. SIllon on aina niin rauhallinen fiilis, sellanen, että on sopusoinnussa elämän kanssa.
Kun laittaa silmät kiinni, istuu paikallaan ja hengittää, niin voi tuntea häivähdyksen siitä fiiliksestä siellä laiturilta auringonnousua katsottaessa.
Kiitos.
0   +1 +2
 
9
blindspot 09.02.2006
Upeaa. Kitarasoundi on todella kaunis, lähes kantelemaisen kuulas. Tausta-ambienttien ja kitaran yhdistelmä on kaunis ja tunnelmallinen. Melodiat ovat hienoja ja äänenlaatu loistava. Kappale kantaa hienosti loppuun asti. Silmät suljettuna täytyy pää kuvista ja maisemista, ja ennen kaikkia tunnelmista. Hienoa työtä.
0   +1 +2
 
10
Modnar 08.02.2006
Kaunista kitarointia kyllä. Tulee hieman sellainen loppukesäinen metsäfiilis, erittäin voimakkaasti. MAanläheinen ja käsinkosketeltava tunnelma. Kaunista.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 01.02.2006
Todella kaunis kappale! Äänimaailma on kuulas ja luonnon tunnun voi aistia kokonaisuudessa selvästi. Kunnioitettavan pelkistetty ja hiljentävä teos. Osoittaa jälleen sen, että pienillä, yksinkertaisilla elementeillä voidaan saada aikaiseksi täyteläisiä ja valloittavia kokonaisuuksia, kaikkea ei ole aina pakko ahtaa täyteen. Less is more. Tulee mieleen Ulverin mahtava Kveldsjanger -levy. Tällaisia tunnelmia tulee kyllä kuunneltua varsinkin juhannuksen aikaan valoisina kesäöinä.
0   +1 +2
 
9
Tunneälykäs ja luonnollisen, kauniin virran omaava kipale. Mitä enemmän ihminen luonnon kanssa keskustelee, sitä enemmän hän tuntee elävänsä... Lisää ihmeessä uusia kappaleita kuunneltavaksi.
0   +1 +2
 
10
vonNokelainen 24.01.2006
Tätä kuunnellessa palaa mielessään niille lukuisille retkille suomen kauniiseen luontoon..Tulen räiske ja kurjet sekä lähes yhtä kaunis kitara melodia, mitäpä tässä enempiä jaarittelemaan jokainen huomatkoon itse. Jään odottamaan jatkoa.
0   +1 +2