Help Me

Faro

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Sental 24.11.2007
Kelpo meininkiä. Jotenkin jää laulajan ääni vielä vähän etäiseksi, mutta jos ei sitä oteta huomioon, niin varsin hyvä setti.
0   +1 +2
 
9
Shadow_fox 24.11.2007
Musiikki on laadukasta, biisi kohtalaisen hyvä ja pupulogo on tosiaan hieno :) Hyvä meininki.
0   +1 +2
 
Art Alta 28.08.2007
Taisin teiltä jotain muutakin biisiä arvostella tässä taannoin. Niin hyvin tehty, kuin tämä onkin, tämä ei nyt oikein iske. Taitaapa johtua ihan tästä biisistä, kun ei vain sytytä. Tekniikka on kyllä kunnossa kaikin puolin.
0   +1 +2
 
hirvone 20.08.2007
Kovasti tästä joku biisi tuli mieleen, mutta en saa millään päähäni mikä. Kyllähän tämä on hyvin laulettua ja soitettua ja voisi radiossa soida oikein mainiosti.
0   +1 +2
 
9
kimkorho 17.08.2007
Ei ollenkaan hassumpaa menoa. Solisti esiintyy edukseen ja bändin soitantakin on asiallisella tasolla. Hieman omaa korvaa häiritsee tuo cleanin kitaran ja pianoarpeggion toisiaan vastaan tappeleva suhde a-osissa. Palaset kuitenkin siinä määrin paikoillaan, että yltää juuri ja juuri kiitettävyyteen.
0   +1 +2
 
Zagaar 12.08.2007
Hyvä riffi. Basso täydentää hyvin. Laulu kuulostaa hiukan epävarmalta. Enemmän asennetta kaipaisi mielestäni. esikuvat on kuultavane aika selkeästi.

Kertsit ja säkeistöt toimii hyvin, joskin viimeinen koukku jää mulle saavuttamatta.

Laulumelodia vois olla mielestäni monimutkaisempi. Nyt se jää hiukan latteasti.

Tässä oli soitto ja sovitus kohdallaan, mutta se erottava/koukuttava tekijä on minusta jäänyt saavuttamatta.

Ei loistavaa, muttei missään nimessä huonoakaan.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
no eipä tämä juuri säväytä. sama biisi on kuullut niin moneen kertaan. liian popahtavaa minun makuuni, jotenkin tälläista turhan simppeliä poppivääntöä. ei. ei..
0   +1 +2
 
8
Tantsku 08.08.2007
Kyllähän tässä tätä äänivallia olikin. Kuitenkin tää kuulosti jotenkin vanhalta, siis ihan täytellisen ysäriltä.. Oliks se sitten toi laulajan kaikuefekti vai mikä se oli, evt. Mutta siis perusasiat kohdallaan kaikin puolin, kuulosti hyvältä, se ainoo asia mikä tosiaan häiritsi oli se, ettei homma kuulostanut uniikilta.
0   +1 +2
 
En ole nyt aivan varma onko tuo versen tausta hyvä vai huono. No ainakin sellainen jonka huomaa. Kertsi on ihan kohtuullinen. Kokonaisuutena biisi on ihan ok.
0   +1 +2
 
8
Fata morgana 21.07.2007
Tämä oli mielyttävän kuuloista, hyvä kertsi .. Tuli vähän se joku ysäri poppisbändi mieleen, Joku Garden mikä nyt olikaan ..
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.07.2007
Poljento särkyy alussa lievästi rytmiryhmän epätarkkuuteen. Hyvä laulaja(t) Eväitä löytynee jatkossa parempaankin.
0   +1 +2
 
Valhalla 16.06.2007
Ihan menevää tavaraa. Tämän voisi tosiaan kuvitella radioon soimaan. Laulaja kuulostaa tässä biisisissä paljon paremmalta kuin siinä edellisessä. Kitaroissa mukava soundi, mutta basso hukutettu ihan täysin. Silti ihan jees tavaraa, genren ystäville putoaa varmasti.
0   +1 +2
 
marccus 13.06.2007
Alku oli lupaava varsinkin rumpalin ja basistin yhteistyöskentelyn, sekä kosketin arpeggion osalta. Kertsi ei vain oikein lähde käyntiin, tai siis se ei johda mihinkään kliimaksiin, vaan on ehkäpä turhankin alternativeomaista perusäänivallia. Kappale olisi kaivannut kitarasoolon paikalle mielummin yhden osion lisää.
0   +1 +2
 
D19 12.06.2007
Aika kovia meriittejä, tai sitten innokkaita faneja. Ihan mukavan kuuloistahan tämä on. Mitä äänivallirokki sitten lienee, itse odottelin kitaravallirokkia vähäsen, mutta kovin pehmoiset ja matalat nuo kitaravallit ovat. Piano on jotenkin vähän irtonaisen ja päälle liimatun kuuloinen. Laulajalla on makea soundi.
0   +1 +2
 
Guitarwall 02.06.2007
Laulaja osaa lausua englantia, plussaa, laulaja osaa laulaa, plussaa, muu biisi onkin sitten lähempänä miinusta. Aika tylsää ja tasapaksua menoa.
0   +1 +2
 
8
Angstaavan kuuloista, toteutus mainio ja toimiva. Elementit selkeitä ja korva pysyy matkassa, sanoitukset tosin eivät itselleni paljoa antaneet.
0   +1 +2
 
Joni Koskimaa 22.05.2007
Laulajalla todella mainio ote, mutta artikulaatio vähän vaikeaselkoista... biisi muuten menevää rokkista. Kyllähän tästä helposti tykkäilee.
0   +1 +2
 
8
twisted 20.05.2007
Ei mitään järin vetovoimaista kamaa, mutta mukavan kuuloinen biisi muuten. Huvittavat sanoitukset ajoittain.
0   +1 +2
 
Ukkonoa 20.05.2007
Aika paha mennä kommentoimaan kun en ole kyseisen genren miehiä. Saundit ihan mukavasti kohdallaan
0   +1 +2
 
Muistikuva 20.05.2007
Tykkäsin juu, mutta jos nyt jotain negatiivista täytyy sanoa, niin liian kauan kesti tämä biisi. Jos tätä hiukka tiivistäis, olisi paljon toimivampi paketti. Tällaisenaan alkoi toistamaan itseään liikaa, ja alkoi loppua kohden jo väsyttämään. -KK
0   +1 +2
 
ArseAssassin 19.05.2007
Säkeistössä ei oikein miksaus toimi. Muuten ihan taidokkaasti tuotettua tavaraa, joskin laulua voisi vähän pehmentää. Aika jännän kuulonen biisi oikeastaan tämä. Soundin vahvuudet tulee parhaiten kahden minuutin paikkeilla soolosta, joka, ironista kyllä, on lähempänä perusrokkia kuin mikään muu osuus biisissä. Tässä kontekstissa toimii erittäin hyvin.

Vähän kun olisi rytmipuolelle saatu enemmän groovea, olisi tästä voitu saada oikein mielenkiintoinen biisi. Nyt jää minun mielessäni jonkinasteiseksi kuriositeetiksi. Vähän vaikea kuvitella, että tällaista soundia voisi pidemmällekin jalostaa, joten jäänee yhden biisin ihmeeksi.
0   +1 +2
 
performanssi 17.05.2007
Miksi ei. Lyhyesti oikein hyvä ja energinen rockbiisi. Laulajan tulkinta on mielestäni oikein toimiva ja vahvistaa kokonaisuutta lähes 100%. Mitään uuttahan tämä biisi ei tarjoile, vaikka on viikon demon voittanutkin. Biisintekotaito huomioiden, potentiaalia tällä bändillä olisi pyrkiä huomattavasti harkitumpiin ja omaperäisempiinkin luomuksiin.
0   +1 +2
 
mooonis1 17.05.2007
EI paha biisi. Tykkäsin laulajan saundistist, jotenkin kuitenkin tulee ihmeellinen olo ku särökitarat alkaa, vähän tipahtaa tunnelma siinä, vaikka sen pitäisi kohota.
0   +1 +2
 
esw 15.05.2007
Aika hallitusti toteutettua pop/rock-mättöä. Naisvokaalit toimivat varsin hyvin, samoin päämelodiat. Ne ovat myös biisin parasta antia. Yleisesti ottaen soundi ei ole oikeastaan paras mahdollinen, jokseenkin epäselkeä ja suttuinen fiilis jää tästä. Kokonaisuutena perushyvä ja menevä, joskaan ei erityisen oivaltava tai kiinnostava rockbiisi.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 12.05.2007
Dodii, tuttu bändi tuli vastaan kommenttiringissä. Kyl tää toimii. Yhen keikan olen teiltä nähnyt ja jonkin verran seurannutkin, mitä tapahtuu. Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
zenri 11.05.2007
Ihan hyvää äänivallia, mutta jotenkin tuotantoon etenkin kaipaisin lisää syvyyttä. Laulu on jotenkin liian raaka, että siihenkin voisi ihan radikaalisti ihan tuotannollisesti puuttua. Vähän vielä massaa lisää, niin ois loisto.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 10.05.2007
Mukiinmenevää poppiahan tämä. Vokaalit eivät ole ihan mieleiset, mutta totuteltavissa kylläkin. Kuulenko musiikissa grunge-vaikutteita..?
0   +1 +2
 
vamplobj 10.05.2007
nice song, full of power and the singing fits perfectly there. also good the way piano stays there.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 09.05.2007
Hyvää soittoa kyllä, tosin se kitara olisi minusta saanut olla vähän enemmänkin dominoiva. Varsinkin kertosäkeissä. Jää vähän turhaa taka-alalle. Tunnelmaltaa kappale on kyllä aika seesteisen mietiskelevä, mikä kyllä minuun iskee sitten ihan joka kerta. Vieläpä, kun tämä on näin helvetin hyvin soitettu. Laulaja tuntuu joissain kohdissa vähän olevan hakoteillä. Tämä saattaa toki olla tehokeino, mut minuun se ei ole koskaan toiminut. Paitsi erään tuttavan tapauksessa. Hyvää menoa. Mielikseen kuunteli moista. Hyvä.
0   +1 +2
 
mr4 08.05.2007
raikkaan kuulonen saundi. mukavan omaperäistä. hyviä rytmikikkoja ja muutenkin mukavaa menoa :D laulajan ääni on suht mielyttävä. hieman "itseääntoistavia" melodioita vokaali-osastolla, mutta se on vain meikäläisen mielipide :) mitäs tässä turhaan jaarittelemaan, kun oma saundi ja tyyli on selvästi löytynyt...jatkakaa samaa rataa
0   +1 +2
 
tep 06.05.2007
Alkupuolen yksinkertainen kitaranakutus ja metronomimainen, mutta tanssittava rummutus paljastivat, että viime vuosina pinnalla ollutta postpunkista (ei post-rokista, huom) vaikutteensa ottanutta modernia rokkia on kuunneltu. Laulajan ääni ja kertosäkeen mainittu ns. valli olivat sitten jo hieman toista maata. Laulajan äänestä pidinkin, valli kuulosti jotenkin vähän... köpöltä. Se olisi voinut olla joko eeppisempi ja repivämpi, tai sitten reippaasti kevyempi. Nyt putosi vähän väliin, mutta onneksi sellaisesta karmeasta mesaboogie-vallista pysyttiin loitolla.

Hieno päällekäyvä tunnelma tässä oli joka tapauksessa. Teksti tosin ei vakuuttanut juuri millään tavalla, ja lisäksi kappaleen tuotannolliset ratkaisut eivät miellyttäneet - biisissä olisi voinut olla enemmän ilmaa ja dynamiikkaa, nyt tuollainen pikkasen litteäksi kompuroitu äänimaailma söi vähän tehoa. Näistä syystä joudun tiivistämään näkemykseni kahteen sanaan: ihan kiva.
0   +1 +2
 
Meddi 06.05.2007
hei, alussa laulajatar kuullosti vähän Edie Brickelliltä, mutta kertsi menee liikaa sankari(tar)hevipuolelle. biisi rakentuu yksinkertaisesti parille nuotille, ja se toimii hyvin jos osaa. tässä se toimii hyvin. hyvähyvä.
0   +1 +2
 
10
Carbon 03.05.2007
Ihan hyvän kuuloinen kipale, onneksi olkoon tittelin voitolle! Ei tässä oikeastaan hirveästi moitittavaa. Ehkä joskus tuntuu siltä että laulu on vähän irrallinen (kirkkaampi) muihin soittimiin verrattuna. Laulu on kaunista, muutenkin biisi hyvä.
0   +1 +2
 
par_sakaali 03.05.2007
Ihan toimivaa matskua, vaikkei mitenkään kauhean omaperäistä, tällaista leijuvaa hyvän olon musiikkia. Biisi on rakenteellista hyvun toimiva, ja bändi hallitsee kyllä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 02.05.2007
Hmm, näen kyllä miksi tämä voitti demokilpailun, on sen verran laadukasta ja radiovalmista kamaa. En vaan valitettavasti osaa kummemmin kommentoida rokkia.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 18.09.2006
hienosti toteutettu soitto.
laulajalla on kaunis ääni. hyvin laulettu biisi.
ihan mukavan kuulonen biisi =)
0   +1 +2
 
9
jaskak 05.07.2006
paikkansa ansaitseva rokkipala. kertosäe tärähti mukavasti esiin.
0   +1 +2
 
Zoidberg 28.06.2006
Tämä oli mielestäni aika tylsä kipale. Biisi koostui muutamasta osiosta, enemmän osioita ja koukkuja. Laulu on ihan jees mutta sitä pitäisi harjoittaa edelleen.
0   +1 +2
 
Snacke 19.06.2006
-pro jälkeä
-meinasin laittaa et liian pitkä, mut aika helppo tehä radio edit 30s pois
-pirteä laulaja
-miellyttävää soittoa
0   +1 +2
 
9
Spitfire 14.05.2006
Kiva tatsi tässä biisissä, jotenkin ovelan viekoittelevasti biisi ui tajuntaan. Laulajan ääni on oigge toimiva ja laulumelodia omaperäinen ja hyvällä maulla rakennettu. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
Teemu T 07.05.2006
pirteän kuuloista musiikkia, ihan kuin kirkas jääkaappi pyytäisi sitä viemään ulos lenkille
0   +1 +2
 
7
Paronie 25.06.2007
Ihan asiallisesti toteutettu biisi. Soundit ja muut pelaa ihan muakavasti, mutta pieni kaupallisuus tästä lävitse paistaa. Varmasti radiokamaa...
0   +1 +2
 
8
vasara1 03.05.2006
Laulajan ääni sopi teokseen oikein hyvin. Skitta alussa oli siisti ja sitten ku siihen lähti basso mukaan. Rauhallisesti jaksettiin kasvattaa teosta. Se on monesti vaikeaa malttaa. kertoon olis kaivannu jotakin lisää, ehkä laulua/ kuoroa. Pelli iskut 2 säkeistössä oli kiva kikka ekan säkeistön haitsun sijaan, lähes huomaamaton kikka, mutta toimi.
0   +1 +2
 
RattleMachine 21.05.2007
Mielenkiintoinen bassokulku joka voisi olla vähän tiukempi ollakseen aivan helmi. Kitara ja syna toimivat hienosti kimpassa a-osien taustalla. Kertsi kestäisi sen jos se olisi vielä hieman voimakkaampi tunnelmallisen a-osan jälkeen. Hyvää settiä.
0   +1 +2
 
9
novax 19.04.2006
Hyvä melodia. Laulu on kaunista ja sopii tähän. sanat ovat selkeät ja asialliset. Kappaleen kaikki hyvät puolet ovat kuultavissa.
0   +1 +2
 
9
Begemot 15.04.2006
Paljon hyviä elementtejä. Pianokuviossa oli ideaa, eikä ollut perus letitbepianoa. Tykkäsin myös möyrivästä ja funkkaavasta a-osan bassosta. Sanoissa ei ollut mitään vikaa, mutta ne jäävät vähän hyvän sävellyksen ja sovituksen varjoon. Pitää tsekata muut biisit, oon hilkulla käydä fanittamaan...
0   +1 +2
 
clickboing 13.03.2006
Laulajan soundi ihan kiva. Biisissä aika paljon sisäistä toistoa (riffeissä, melodioissa), mistä tulee helposti puuduttava tunnelma.
0   +1 +2
 
8
Jusa83 27.05.2007
Vähän sulavammin ja kovemmin rullaavaa kertsiä olisin kaivannut, mutta saundit ovat kohdallaan. Merkittäviä kitarariffejä tästä ei juurikaan löydy, vaan homma pysyy simppelinä. Kokonaisuus kuitenkin toimii hyvin. Tämä on varmasti radiosoittonsa ansainnut.
0   +1 +2
 
9
Mickey Speed 21.02.2006
Kivan kuuloinen biisi, joka toimii varmasti livenä tosi hyvin!
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 19.02.2006
Faroa olen kuullutkin jo ennen. Ja pitänyt. Tämä oli valitettavasti näistä tähänastisista selkeästi heikoin. Ei tämäkään missään nimessä huono ole, mutta ei yllä noiden edeltävien tasolle. Tässä sävellys on jotenkin aika tylsä, eikä soitossakaan ole niin paljoa kikkailuja, kuin aiemmissa. Jotenkin puuduttava paikoin. Mutta eipä sillä, hieno bändi teillä kuitenkin on. Kaikki biisit eivät aina iske kaikkiin täysillä.
0   +1 +2
 
8
seveli 17.02.2006
Tästä tulee mieleen muutamakin naisrokkiartisti. Mutta ei se mitään. Säkeistön pianosoundi on kyllä aika kornin kuuloinen. Tykkäsin artistin joistakin muista biiseistä enemmän kuin tästä.
0   +1 +2
 
Imp 16.02.2006
hyvät rummut tässä.laulaja on hyvä.ihan pätevää :) erikoinen laulajan tyyli on kyllä.rakenne on hyvä.pitää mielenkiinnon yllä hienosti.
0   +1 +2
 
Abdul 12.02.2006
tämmöstä ihan menevää rockia. mut jotai täs on et noi melodiat ei vaan sillai iske kauheesti. no mut eri ihmisillä on erilainen säveltaju
0   +1 +2
 
9
Peteee 08.02.2006
Tosi hienoa tavaraa. Tytön ääneen ihastuu kun se ei olekkaan ihan hentonen vaikka laulaakin alussa niin. Muutkin melodiat "molemmilla puolilla" kuulostavat hienolta.
0   +1 +2
 
A.S.H 08.02.2006
Jaaha toinen Faro jo tän session aikana.Kitaristi osoittaa osaavansa soittaa myös suoraan.ok.
Tuotanto on myös selkeämpää kuin aikaisemmilla raidoilla.Joten tätähän voi jo diggailla.:)
0   +1 +2
 
9
ozzzi 06.02.2006
mukavaa rokkia. ei kauheasti valittamista mistään. ei nyt mitään omaperäisintä ole, mutta kuitenkin aikas kivaa.
0   +1 +2
 
8
kaneheinonen 05.02.2006
Hyvä biisi, saundit jees. Ehkä hieman enemmän jytää odotin kertosäkeestä löytyvän..
0   +1 +2
 
10
polte 02.02.2006
Mielenkiintoinen tuo skeba ja rumppu tahditus. Laulaja vetää todella hyvällä tatsilla kaikinpuolin. Lontoo kondiksessa myös...Sovitus mainio ja kokonaisuus HYVÄ ei tälle voi antaa kun 10 pojoo ja papukaijan merkki. ROCK
0   +1 +2
 
9
Lepaattori 02.02.2006
Biisi tuntuu kokoajan kasvavan, mutta ei koskaan tunnu saavuttavan sitä "huippua", mutta joka tapauksessa kaikin puolin hieno teos :)
0   +1 +2
 
Johannes_t 02.02.2006
Meni aika pahasti ohi. Onko noi temmon heittelyt progressiivisia vai regressiivisiä?
0   +1 +2
 
9
rene 01.02.2006
A-osassa on aika paljon nopeaa synkomppista soittoa, jolloin pianolle jäisi tilaa soittaa esim. harvoja laajoja sointuja. A-osan laulumelodia menee osin myös tähän samaan rytmiseen keitokseen. Kertosäkeen melodia taasen tekee hienon pitkän melodiakaaren. Laulajien äänet toimivat hyvin yhteen ja varsinainen solisti on hyvä. Biisissä on hyvä tunnelma.
0   +1 +2
 
semisuper 01.02.2006
Hei, tää on jo toinen kerta kun mulle tulee ringistä oma biisi. Go, teknologia. Räjähtääköhän maailma (tai edes mikseri), jos lisään itseni itseni faniksi?
0   +1 +2
 
^Nocturna 01.02.2006
ei ole totta... taas rokkia... Ei täällä kommenttiringissä juuri muuta ole kuin rokkia :/ Tästä en osaa mitään sanoa koska en ole genren ystävä sitten yhtään...
0   +1 +2
 
9
dtoj 01.02.2006
Hyvin tehty. Laulajalla hyvä ääni. Virveli on hieman tumpun kuuloinen. Kertosäkeen kitaroissa hyvä soundi. Hyvä lopetus.
0   +1 +2
 
Foto 24.01.2006
Toimiva alku.
Kommentoidaan nyt tuota vokalistin suoritusta, kun jäi äskeisessä kappaleessa puuttumatta.
Laulun perussoundihan on hyvä. Vire kohdallaan. Vähän epäselvä miksaus, mutta tuntuisi lontoon ääntäminenkin olevan kunnossa. Ja äänenkäyttö varmaa. Ehkä liiankin varmaa... Eli ainakin tässä biisissä melodiat on kyllä ihan jees, mutta menee kovin kapealla alalla. Toivoisin kuulevani tuota ääntä melodioilla, jotka versioisivat vähän muuallakin kuin tuossa keskirekisterissä. Tulis tällekin biisille aivan uusi vaihde.

Tää biisi toimii kokonaisuutena tuotannollisesti sekä miksauksena paremmin kuin tuo out of reach. Tässä on mun mielestä sinänsä kaikki palikat kunnossa. Hienosti säkeistössä miksattu tuo laulu lähelle. Tuo vokaalisuoritus ansaitseekin sen.

Ihan toimivia "valleja" kitaralla. Sopii biisiin erittäin hyvin. Ja hyvin sovitettu oikeisiin väleihin niitä, eivät puuduta, vaan tuovat väriä biisiin.
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 17.01.2006
Taitavasti esitettyä ja rakennettua kamaa. Kitaran ja synapianon yhdistelmä toimii loistavasti. Laulaja on hyvä. Näin ekakuuntelulla pikkasen liian vähän variaatiota säkeistössä, mut voi olla että muutamalla kuuntelulla diggaisin enemmänkin. Kertsin laulumelodia vois esim vikalla kerralla lähtee eri raiteille, kasvu on aina hyvästä paitsi kapitalismissa.
0   +1 +2
 
8
Modnar 17.01.2006
Melodia on melko mukava samoin heleä naislaulanta. Saundit ovat hyvät ja erittäin toimivat, ja tässä on jotain joka todella miellyttää korvaani. Ehkä pientä vaihtelua kaipaisi, mutta se ei ole täysin välttämätöntä. Toimiva kappale.
0   +1 +2
 
tilkka 16.01.2006
Hyvä kappale. Laulaja hyvä ja soitto toimii hienosti. Tämmöstä jaksaa kyllä kuunnella.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 16.01.2006
ammattitaitosen kuuloista menevää poppisrokkii. kitarajutskista tykkäsin erityisesti. yksinkertaisuus kun kolahtaa tällaiselle maalaistollolle parhaiten
0   +1 +2
 
9
Hude_84 15.01.2006
Lauluu vielä tarkkuuutta ja hieman tietynlaista särmää mukaan, sillä päärolissahan laulu selvästi tässä biisissä (ja tällä bändillä varmastikin) on. Soitto taustalla toimii mallikkaasti, mutta onko laulu sittenkin hieman liian kovalla (ainaski kertsissä) ??
0   +1 +2
 
dj musical 15.01.2006
Ihan mukavan kuuloista tämäkin...
Mun korvaan tää sopii paremmin, kun kauhee mättö ja karjunta.
Laulajalla on kaunis ääni ja hyvä enkku.
Todella mukaansa tempaava biisi ja ei kyllä ollut yhtään tylsä :)
0   +1 +2
 
10
J.R No 15.01.2006
Ohhoh, onpas kiva ääni laulajalla. Lausunta hivenen tökki alussa (?), mutta yleisesti ollaan kyllä vähintään kiitettävän tasolla. Erittäinkin tarttuvaa soitantoa, ja menevää kertsiä. Sanoisinko, että parhaita tällaisia biisejä mitä on täällä tullut vastaan! Hyvin te veette! Eipä ole moittivaa piru missään, saundit pelaa, soitto ja biisi toimii samoin kuin laulu. Täyskymppi napsuu.
0   +1 +2
 
Michikawa 14.01.2006
Mukavat soundit ja soitto rullaa teknisesti ja tyylikkäästi. Naisvokalisti tuo lisää tunnelmaa muuten varsin perinteiseen meininkiin. Hyvin toteutettu ja tasapainoiselta kuulostava kappale. Piristävä yllätys kommenttiringin tarjonnan seassa.
0   +1 +2
 
villeh 14.01.2006
kertsi oli ainakin pirun hyvä, hyvä soudimaailma ja selkee
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 14.01.2006
Mukavaa meininkiä hyvillä soundeilla. basso mukavan pyöreä ja letkeä. Täti laulaa kivasti!!
0   +1 +2
 
Jannuli 14.01.2006
Toimivaa kamaa, kuten aiemminkin kuulemani Out of Reach. Mukavan leppoisa tunnelma, ja vaikka biisi on mukavan erilainen, tunnistaa yhtyeen kuitenkin helposti.
0   +1 +2
 
8
D_Steele 14.01.2006
Tämä biisi toimii genressään hyvin. Ikävää on se, että tällaiselle musiikille ei ole liiemmin tilausta Suomessa, muuten tällä olisi erittäin hyvät mahdollisuudet läpimurtoon.
0   +1 +2
 
9
KAMUI 14.01.2006
Jotenkin tutun kuulonen kitarariffi. Ehkä siks että näitä rokki biisejä ringissä riittää. Nais laulajalla tosin ei ole tullut vastaan. Tää eroaa massasta laulajan avulla. Kertsi nostaa pisteet biisissä ylemmäs. Nais laulajastakin plussaa.
0   +1 +2
 
8
KurtDragon 13.01.2006
Hm... Kitaristina sitä kiinnittää aina huomiota eniten kitarointiin ja soundeihin. Kitarasoundeista en oikein pitänyt, varsinkin särösoundi saisi olla parempi. Soitanto on kunnossa, mutta laulumelodioihin ja laulajan äänenkäyttöön voisi hieman panostaa, laulu on turhan töksähtelevää. Pieniä asioita, jotka helposti korjattavissa. Näinkin ok.
0   +1 +2
 
10
SignsOfLife 09.01.2006
mukavan kuuloista menoa. uppoaa ainaki minuun :)
0   +1 +2
 
Uudet soundit uusi tyyli... Mutta samat kuviot... hohhoijaa... Joo olihan tämä iskevä jne, mutta ei tämä mikään mieltä mullistava kokemus ollut... Loistava laulaja muuten! Mutta kyllähän tämä on musiikkia joka ainoastaan voi soida radioissa ja kaupallisten albumeiden top 10...
0   +1 +2
 
Eversincetheday 26.08.2007
Kertosäkeeseen olisin kaivannu jotain lisää, ehkä melodia ois saanut olla hieman polveilevampi, nyt se on vaan tuota paria nuottia. Taitoa porukalta selkeästi löytyy, ja perusteet on selkeästi hallussa. Toimiva biisi, mutta jotain jäi puuttumaan. Tuntuu siltä että bändillä riittää rahkeita parempaankin, mutta mikseri.netin tasolla kyllä todella toimivaa ja valmista tavaraa.
0   +1 +2
 
8
mahan 01.08.2007
Joo, tuttu biisi, kommentoitu jossain muualla, ei ole valittu viikon demoksi turhaan. Omaperäistä ja mukaansatempavaa muusakkia!

t. mahan
0   +1 +2