Huurut

Sulauma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Humaloidi 23.05.2008
Aina välillä seikkailu Mikseri.net:issä tuo eteen mielenkiintoista musiikkia, näin pääsi käymään tälläkin kertaa. Hyvää happoilua ei täällä kyllä turhan usein tule vastaan, joten erittäin mukavaa löytää välillä tällaistakin.
Biisistä sen verran, että hyvin rutisee ja koska Pidän erittäin paljon Madventuresin soundtrackista, tällainen happo toimii varsin hyvin. Mukavan leijailevaa soundia, jossa kuitenkin on tarpeeksi terävyyttä. Miksaus on kaikin puolin selkeä ja kappaleessa on tarpeeksi tarttumapintaa. Eipä tästä oikeen voi paljon muuta sanoa, kun en mitään moitittavaa keksinyt.

p.s. biisi on näköjään jo vuodelta 2005, kai tällaista sentään on tulossa lisää.
0   +1 +2
 
10
accent 11.09.2007
Asiakamaa, huolella kasatun oloista runttausta. Ei osaa negatiivista sanottavaa keksiä vaikka kuinka yrittäisi. Osaispa itekki näin hienoa...
0   +1 +2
 
9
cassu 27.01.2007
Melkoisen maukas seikkailu. Sopivan synkkä. Sopivaa fiilistelyä.
0   +1 +2
 
9
Milaca 17.12.2006
hyvät soundit.
0   +1 +2
 
Haava 25.04.2006
En ole tätä kuunnellutkaan... Älyttömän viileä tuotos... Elektrofunkkaavaa.. Hyviä Eq-efektejä ja menevää eloisaa äänimaailmaa... Oikeasti VBV:n arvoinen vollotus.
0   +1 +2
 
Khimil 08.04.2006
Bassopuolella on tosiaan potkua ja muutenkin mun korvaan soundit toimii. Rätisevää ja huuruista tosiaan. niinkuin hyvässä mielessä! Stereokuva toimii hauskasti, muuten ei kauhean leveä, mutta jotkut fillit menee mukavasti laitoihin. Toimiva efekti. Lopussa on kans siistiä efektointia, en tiedä tuon nimeä (niinkuin cd-soitin jäisi pätkimään naarmuisella levyllä) mutta toimii ja tota ois voinut käyttää enemmänkin biisissä.
0   +1 +2
 
8
-TripleJ- 07.04.2006
Äänet oli mahtavia, erityisesti basso.
0   +1 +2
 
Aurisgale 23.01.2006
Olen niitä trance-friikkejä jotka tietenkin kuuntelee ensimmäisenä vain remiksin, mutta ajattelin tulla kuuntelemaan alkuperäisenkin, ettei tarvitse hävetä koko loppuelämääni. Hienoa... tuttu bassline, josta on jatkettu hienosti remiksiin asti, mutta tässä toimii erinomaisen hienosti oikein syvä linja... pohjaa ei tunnu löytyvän edes näin hienosta bassosta. Miksaus on oikein mallikas ja sopivan räkäinen on biisin yleis-soundi.

Sekava melodia on hienoa kuultavaa... ja kaikki biisin rahinat ja narinat tekevät tehtävänsä. Tätä kuunnellessa täytyy myöntää, että Veezay on osannut tehdä remiksin oikein hienosti itsensä näköiseksi... mutta tämä originaali on myös oikein hienoa kuultavaa. Ideaa ja tunnelmaa on kappaleessa, mitäs muuta sitä enää voisinkaan kaivata. Rumpujen ja rytmien resoluutioden vaihdokset toimivat ihan pirun hyvin ja rytmisesti tämä teos on muutenkin varsin nerokas. Tätä pitää testata ihan subbarin voimin... kuulostaa alapää niin hyvältä^^ ...miellyttää kovasti tätä konemusiikkiin hurahtanutta friikkiä, että pitää tutustua uudestaankin^^
0   +1 +2
 
10
Skyther 11.01.2006
Lyhyesti: Upeaa! Saisinpa levyllisen tällaista, niin se virtaisi kaiuttimistani yötä päivää. Ihanan häiriintynyttä, ja todella hyvät soundit; tulee mieleen sellainen "kieroutunut BT-soundi". Tuo basson voikerointi on aivan yksinkertaisesti loistava. Lisää tällaista, kiitos. Paljon.
0   +1 +2
 
9
Elomaili 09.01.2006
Ei ole meikäläisen perusmusiikkia tämä, mutta mukavasti soljuu korvakäytävissä siitä huolimatta. Soundit ovat kohdallaan, eikä tästä pahaa sanottavaa ole syytä alkaa keksimään.
0   +1 +2
 
8
KAMUI 09.01.2006
Kuuntelen sitten tämänkin tähän perään. Ei minun makuuni ollu tämä yhtään niin paljon kun edellinen mutta hyvä toteutus ja soundit on paremmat kuin edellisessä. Silti alkaa käydä tylsäksi tämäkin. Ei huono kumminkaan.
0   +1 +2
 
10
-annu- 01.01.2006
Hii...tulee hilpee olo tätä kuunnellessa! Tykkään ja paljon. Joo, tällanen on ihan parasta kuunneltavaa mm. pitkillä puuduttavilla automatkoilla...kuuntelis mieluusti pidempäänkin. :) Biisi starttaa just sopivan empivästi. ... joo ...
0   +1 +2
 
9
Patrick Park 01.01.2006
Joissakin elementeissä vastaavuuksia Chemical Brothersin kanssa, hyvät kompit ja äänimaisema sekä efektit! Pidin.
0   +1 +2
 
8
Kukkonen 30.12.2005
Kappaleen parasta antia häröfillit pörinöiden kanssa. Laitetaampa biisi alusta...

Veikkaan, että tässä on haettu hieman minimalistista meininkiä, mutta sen sanon, että joihinkin hiljasempiin kohtiin olisi sopinut reagge-hammondit, oikeasti. Ei kovin korkealta tosiaankaan, mutta sellaset coolit :P

Mitäpä tästä muuta, ei kai mitään.
0   +1 +2
 
8
Zune 28.12.2005
aika hyvä...
0   +1 +2
 
Windreaper 27.12.2005
Emmä näistä mitään tajua, fanitan vain ;). Tähän siis tarvitsit sitä vinyylisimua. Omaan korvaan kappaleen pelkistetty saundimaailma ja selvästi tarkkaan valitut saundit kuulostivat varsin hyvältä. Melodia kuulosti paikoitellen melkoisen tutulta (OMF 2097?), mutta moisilta yhteensattumilta ei voi välttyä. Ihan parhaimmistoa siitä vähästä, mitä olen tätä tavaraa kuullut, onnittelut.
0   +1 +2
 
Laihanen 27.12.2005
Etsiskelin hyvää VBV-ehdokasta ja tämä tuli vastaan. Fiilistelin tämän kanssa pari kertaa läpi ja sitten aloin olemaan aika vakuuttunut että tässähän on hieno kappale. Rutinat ja korinat ovat makeaa kuunneltavaa, basso on sopivan lofi-särkevää materiaalia ja melodiakin on sopivan monotoninen. Komppipuoli toimii loistavasti ja erilaista kikkailua löytyy hyvissä määrin.

Ja sitten huomasin että ooämgee, tämähän on Havun tekele :)

Kaikki jotka aikovat valittaa siitä että miksi ihmeessä "taas!" ylläpidon tai ylläpidon kavereiden kappale on biisivalintana, haluan todeta, että ehkä ne vaan osaa tehdä sitä musaa keskivertoa paremmin ;))

Hyvää uutta vuotta tätä fiilistellessä.
0   +1 +2
 
10
JaDubb 27.12.2005
Rahina on aina mukavaa, rahina on ystävä ja kun sillä startataan, niin eipä pahasti voida metsään mennä. Tuo kaiutettu puhallinsoundi antaa todella mukavan kontrastin rutulle. Kevytleikettä rapealla leivällä. Bassolinja istuu korvaani heti alkusoundeistaan asti. Todella muhkea ja kermaisen täyteläinen, mutta myös riittävän tiukka. Korkeammat kilkkeet ja vinguttelut jatkavat kauttaaltaan mukavan linjan viljelyä matalan osaston päälle.

Kappaleen tunnelma on hieman mystinen, huuruinenkin. Soundit ihastuttavat kyllä minua heti kättelyssä. Vaikka ne eivät olekaan suurieleisiä ja vaikka melodiapatterit eivät jää päähän jyräämään. Jotakin suurta vetovoimaa koko tekeleessä on. Kenties se vetovoima on soundien harkitussa valinnassa, niiden keskinäisessä sovituksessa ja tyylikkäässä miksauksessa. En voi liikaa korostaa, että etenkin bassopuoli on itse oivuus.

Huonoa sanaa en keksi kappaleesta juuri vääntämälläkään. Soundeissa on rapeutta, reilusti variaatioita ja yleismeininki on mitä parhain. Ehkä itse survoisin tällaiseen kappaleeseen runsaasti filtteröityjä sahaliidejä ja arpeggiolinjoja, mutta sellainen saattaisi pilata kokonaan kappaleen tasapainon. Ei voi muuta sanoa, kuin oh & hoh.
0   +1 +2
 
Reettori 25.12.2005
Hmm, ei niinkään tavanomainen starttaus tässä, se on hyvä. Tossa 38 sekunnissa vois luulla et rummut ja kaikki pärähtää kerralla mutta toi basso tuli särinän keskeltä esiin ja rummut hyppää myöhemmin biittiin. ALkuratinat oli tosi jees ja sen tyylistä ilmenee breikeissäkin. Jotain bidihäröilyy ja sen sellasta.

Tosta kompista voisin sanoo et tosi hyvä ja mahtavaa et muuttuu välillä noiden väliosuuksien kans asianmukaseksi, mutta snarea voisi silti muokata. Liekö samoista rumpusämpleistä koottu kun taitaa olla sama kokoajan. Toi kaikuva virveli. Ilmeisemmin se kuuluu tähän kappaleeseen ja onhan se jees.

Pimputuksia tuos on monia ja vaihtuu erilaisia kokoajan. Kelais nyt et ihan kontrolli ja holtti katoaa tukkiessa niitä mutta kummasti niitä katoo ja tulee samaa mittaan takasin. Phjalla yks ja välipiippauksia, ihme kyllä melodia pysyy hyvin kasassa. Sitä ohjaa myös toi mahtava särisevä basso.

En jaksa hirveen pitkiä juttuja kertoa, mutta loppu oli muuten tosi jees mut katos vähän yhtäkkiä? Ja pituuttakin lisää. Genre on jokseenkin vähän tuttu ja pidän kyllä. Tässä on tää sekotus tosi hyvä, rankkoja efektejä ja rauhallisia jääsoundeja (? :D) Tätä sopii kyl jyskyttää muulloinkin kun testikuuntelus.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 25.12.2005
Hmm, mitään hyvää ja tarttuvaa Acid-kipaletta en olekkaan vähään aikaan kuullut(kiitos, kun vaivauduitte tällaisen väsäämään). Viime viikonloppuna kylläkin YleX:llä, vai olikos se nyt toissapäivänä? Kuitenkin:

Erilaista musiikkia erilaisille ihmisille. Mielikuva luisuu jälleen niihin mielettömiin automatkoihin club-musiikin parissa, aina uudestaan ja uudestaan kun biisi aloittaa lähtöpaikastaan. Onhan tämä jo kaiketi kolmas kerta kun näin totean. :P Ohhoh, mikä bassosaundi ja kickissäkin puhtia riittää riittämisiin, onpas kiehtovaa, vaikka melodiat ja muut villitykset sen kaiken tunnelman luovatkin, joka tapauksessa. Joulun tienoilla kun vielä oleskellaan, niin täytyy kyllä vielä ihan kohteliaasti mainita, että: kai sitä illbient-linjaa jatkatte vielä? Kun niin hienosti tuon edellisenkin biisin rakenne rakentui hiljalleen. :P

Paljon mielikuvitusta on tähän selvästikin uhrattu, tai jos ei sitä niin varmaan aikaa ja kahvia... ;E Kyllä, tässä on kaikki ne ainekset kasassa, mikä Acid-biiseistä yleensäkin tekee niin hyviä, puhun siis HYVISTÄ sellaisista. Jooh, tässä on jo järkeä, vaikka sitähän ei näissä saisi olla(?).

Näin 5 minuuttisena pätkänä ihan ok, triplasti enemmän kun pidentäisitte, niin kympillä jo miellyttäisinkin... ehkä.
0   +1 +2
 
9
Blaah92 24.12.2005
hyvä toi basso ;) mukavan erilainen biisi, hyvä se.
0   +1 +2
 
8
warworm 24.12.2005
Äh.. Takana on valvottu yö. Tulipa harvinaisen skitso fiilis. Nääh.. Emmätiä. Emmä osaa tätä genreä kommentoida. Normaalia pöljemmän olon se kyl aiheutti.
0   +1 +2