jouluaattona

1000011110

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
_whisper 09.11.2006
Lol
0   +1 +2
 
9
WinTooT 27.12.2005
Hyvähän tämä, samaa tasoa kuin tuo käytännön geeniteknologia.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 24.12.2005
Eihän se nyt haittaa, vaikka nuo "räppäykset" eivät ihan purkkiin mene biitin kanssa, se pikemminkin on hyvä asia, kun Abstraktisesta Hip-Hopista on kerta kyse. Juuh, siksi luokittelisin itsekin tämän, mitä muutakaan tällainen voisi olla? Jouluinen tunnelma ehkä hiukan, mutta sanoissa on sitä tunnelmaa enemmänkin, vaikka ihan kaikista en selvää saanutkaan. Oih, seuraavaksi voisitte yrittää räpätä porkkanaa samalla syöden. Se on aika vaikea taitolaji, itsekin yritin ja... melkein nappiin meni biitin kanssa, huom. melkein. ;D

Aika hassu rumpukomppi kyllä räpin taustalle... hmm, seuraavaksi humppakomppia kehiin, niin hyvä tulee. =) Perus bassolinja ja ihan kivankuuloinen Trancemainen melodia, sotkevat pakan kokonaan.

Öhh, eihän tästä voi muuta enää sanoa, että lähes täydellinen biisi! Mutta kai sitä pituutta olisi voitu triplasti enemmän ajatella lisätä... hmm, mutta siinä onkin sitten se ongelma edessä, ettei niitä sanoja välttämättä paljoa kirjoitellakaan, hmm, mutta jos ei mielikuvitus niin pitkälle riitä, tarjoudun sanoittajaksi. :D

Khyl, tosiaan, lisää halutaan tod. <3
0   +1 +2
 
Vilikki 23.12.2005
Ehei, älä yksin minun syyksi tätä genrevalintaa sysää. Kaipa se tosin jotain tällaista on. :P

On aika turhaa kommentoida biisiä, jossa on itse ollut mukana, mutta kun nyt kerran aloitin niin selostelenpa jotakin biisistä. Tämä "laulu/räppi/mikälie" tuli aika kiireessä muutenkin väsättyä ja muutenkaan en ole mikään räppäri, joten ne epätahdit voi mennä minunkin piikkiin. Tällä kertaa teksti on tosin hieman kansanomaisempaa, mutta ainakin itselläni on 1000011110:ssa tavoitteena ennemmin pervot tekstit kuin puheen tahti. Toki molempia yritän vaalia.

Tausta - joka on tejeezin ansioita - on varsin mainio. Jotenkin mieleeni tulee hämyinen ruotsinristeilyn disko. Syytä tälle en tiedä. Joka tapauksessa jäi hieman harmittamaan oman osuuden sohaisu sen jälkeen kun kuuli näin mainion taustan.

Tietysti jos tällaiselle yhteistyölle alkaa tulemaan enemmän pienimuotoista kannatusta niin tejeez voisi kyllä rohjeta tekemään ihan oman projektisivunsakin 1000011110:lle :)

Arvosanaa en kuitenkaan laita, kun kerran olen ollut biisissä mukana.
0   +1 +2