Huorantappoo Vol. 2

Mc Nariseva Sarana

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
Sakilainen 03.07.2006
Hahahahahahah! Joku repes. Ei vittu oo totta!! Ei kukaan tee tällästä paskaa. Väännätkö nää setit jossain paskahuussissa, tai mietitkö että niitä vois muokkaa ekan kirjotuskerran jälkeen, Tai mietitkö kaks kertaa ennenku laitat tällästä tänne? Juu eih, ;SD;; Hyvä oli, tykkäsin. Mistäs toi biitti on peräsin? Eih, no katellaan tuo seuraava biisi. Ainii, flow tökkii, ääni särisee ku vedät settis. Tekis mieli antaa 10 ku on riittäny pokka pistää tämmöstä, mutta en oo niin huumorimiehiä niin tipahtaa 4. Onnea Jatkossa ja mieti hetki mitä kirjotat.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 09.06.2006
Biisissä on kyllä yritystä, toteutus vaa tökkii.
Alotetaa biitistä. Idea on ihan hauska, reilulla säädöllä olis saanu mahollisesti tosi hyvänkin taustan. Näin FL Studion käyttäjänä huomaan selvästi, että biitti on kysesellä ohjelmalla toteutettu, enkä oikeen pidä siitä. Idea kumminki toimii
Räpeissä löytyy kyllä asennetta paljon enemmän mitä monilla muilla. Tunnetta riimittelyssä vois silti käyttää enemmänki, jäi vähän sellanen fiilis et kaikki ei ollu ny pelissä. Flowssa vielä hiomista ja sanoissa liian paljon ja liian pitkiä taukoja. Tuplaukset ois kans ihan jees juttu.
Miksauksia ei oo kai paljon tehty. Räpit kovemmalle, kompressointia kiitos.
0   +1 +2
 
4
Misar 17.04.2006
Jep nii ääni ei oikeen kuulu ton biitin takaa, flowsta et oo tainnu kuullakaa, sanoista ei saa selvää.. Täs kai koitetaa uhoo, ei oikeen onnistu ku tää saa mut vaa nauraan:D Tää on lähes paskinta mitä oon mikseristä löytäny.

Heitän 4, ku en vaa yksinkertasesti löydä tästä mitää hyvää.
0   +1 +2
 
kuinni näist sanoist ei saa selvää? Ku ei lähe heliumia irti..
0   +1 +2
 
vielä paskempaa kamaa tulos :P
0   +1 +2
 
4
*samu* 20.12.2005
armotonta paskaa :D:D:D:D:D:D:D
0   +1 +2
 
sannaz 19.12.2005
setit ihan liian hiljasel,
miksauksee kannattas ees vähä panostaa!
ja sanoihin kans...
biitti on iha siedettävä..
treenaa vaa :)

-sana-
0   +1 +2
 
täytyy kattella, en oo paljoo biisei nauhotellu, sanoja jonkun verran, et vähän alottelija tasoo oon :P
0   +1 +2
 
wety 19.12.2005
ööööm tää biitti peittää nii paljo allee ja on muutenki toosi amatöörimainen sori ja kaikki kunnioitus vaa sen tekijälle =D sanoist saa oikee mitää selvää, mitä jos lisäisit ne tänne ni ne kuuntelijat vois tietää mitä ne kuuntelee X) no räbäys iha alkeistasoo siis vitusti lisää harjotusta ja armotont haluu räppäämiseen ei voi muute edistyy ikin kirjota vaa armottomasti ja pidä itsesensuuri ihmees korkeemmal, älä tee enää tällasist aiheist tää anna kellekkää mitää, no ainakaa tällee toteutettuna, miksaukset jääny nauhotus kiireide lomas pois vai mite on? no mut kyl se paranee ku tekee, kuuntele vaa vitusti lisää musaa ja kuuntele niitte rakenteit & flowt ja riimiepudotus nopeut ja jäsentelyy,... jeps piis ja numeroo en ny täl kertaa viitti antaa, ettei laske jo ennestää mainioo k/a t
0   +1 +2
 
8
mcfacey 18.12.2005
Mun biitti =P Ja hyvä biisi =)
0   +1 +2
 
juu... täytyy kattella, koitan kirjottaa jotain hyvää settiä ja pyydän yhtä kaverii tekeen biitin mulle niin eiköhän siitä jotain tuu aikaseks :)
0   +1 +2