Sämpleri Vol. 1 (2005)

LilQuest Beats

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kruel 10.05.2006
Ihan toimivii biittei, mut 1 ei oikee napannu liian jumputus biitti, mut sit alkaaki paranee huomattavasti, mut paras mun mielest oli varmaa toi 6 vitun letkee ja toimiva kitara. 7 oli kans aika jumputus biitti, ei nappaa mulle, mut 8 taas oli parhaimmast pääst kans koko samplerist, mut hyvii biittei jotkut vähä huonompii, mut on tää 8½ arvonen.
0   +1 +2
 
8
Mä en tykkää näin lyhyistä clipeistä.
Sinänsä kamaa on ihan hyvää ja antaisi paremman kuvan susta , jos sä pistäisit ne kaikki KOKONAISINA tänne näytille. Sehän ei oole yhtä kaupallista kuin tämä?
0   +1 +2
 
9
SarQ- 10.03.2006
eka kivat melodiat, vähä bile meininkii mut sit taas vähä pelottavaa et paha mennä sanoo, kivan kuulonen kyllä. basso toimii, rummut vois potkii hiukan enemmä.

toka vähä on samanlainen meininki ku ekassaki, tähä oikee osaa sanoo mitää järkevää, kivoja pieniä kikkailuja.

kolmas hehe kovin samanlainen tääki, käytetty aika lail samanlaisii instruja mut sit taas on tuol uusiaki. iha jees tämäki. vähä ehkä huono äänenlaatu.

neljäs no tää on kyl hyvän kuulonen. piano on hyvän kuulonen ei mitenkää muovista tai muuta. Rummut potkii hyvin, basso toimii. Sävelet on kohillaa. Vähä on tämäki "pelottavaa". paras tähä mennessä

viides kivaa samplausta kyl, hyvin vedetty yhtee. Aggressiivista menoa, toimii tosi hyvin. Rummut ja basso vetää hyvin yhtee.

kuudes siistit skitat kyl, ja pimputukset siihe päälle nii kyllä tää kuulostaa kivalta. Vähä härö meininki mut ku saa juonen ytimest kii nii kyllä tätä fiilistelee myös

seittemäs mukava vinkuna, mut nuo toiset mitkä tuli takaa nii vähä kyl latisti tunnelma, täs on siis tosi outo fiilis. Clapit vetää kyl hyvin

kaheksas no tää kuulostaa hyvältä, sopivan letkeä ja samal vähä salaperänen. Hyvin oot saanu yhteen taas nuo samplet, kivat melodiat.

yheksäs No tää on aika bile meininki, hyvän kuulonen tosissaa. kicki vääh häirittee, vähä liia ontto. Mut nuo samplet on kyl kovia. täs on jotenki menemisen meininki tosissaa. Ei paljoo valitettavaa

Yhteenveto:
täytyy sanoo et aika samanlaisia oli loppupeleissä. Rummut ja basson hallitset aika hyvin. Oli erilaisia..
Hyvin oot samplannu, vaikka välil oli vähä härö fiilis, ei oikee saanu kaikista oikee kii vaikka voi olla et juuri sen takii ku kuuntele joku 1min per biitti. Mut noissa on kyllä hyvä fiilis.
Ei oikee mitää pahaa sanottavaa. Melodiat ei aina iskeny oikee mutta mutta. Sanoisin et en turhaa tuhlanu 6minuuttia elämästäni :)
Kyl sus on ainesta *peukku* :D
0   +1 +2
 
JamesMercy 10.02.2006
Sämplereita on aina vähän vaikea kuunnella, kun ne eivät kerro oikeastaan yhtikäs mitään rakenteesta tai kokonaisuudesta ylipäänsä. Yritetään kumminkin.

Ensimmäisessä oli oriental-henkeä haettu selvästi ja noissa viulukuvioissa tuntuikin olevan ihan kivasti ideaa. Koukuttivat kovasti ja variaatiotakin löytyi hyvin. Rumpupuoleen en sen sijaan hirveästi tykästynyt, mutta se johtunee kyllä vain henkilökohtaisista antipatioistani tuontyylisiin, junnaviin looppeihin. Kokonaisuutena kuitenkin kuulosti ihan hyvältä.

Kakkosbiitti taas kuulosti vähän hassulta; diskanttia ja bassopuoltakin tuntui löytyvän, mutta keskikaista oli vähän hukassa? Ei oikein sytyttänyt, teki vaikean olon kuulla. Melodioissa oli kuitenkin jälleen mukavaa variointia, ei päässyt taas tylsäksi jättämään.

DownSide puolestaan jatkoi yhä gangstaisemmille kujille. Laadukkaan oloista tavaraa - miksauskin oli kohdallaan - mutta tuo tyyli ei vain itseäni ole ikinä miellyttänyt. Taustalla kuuluvat ölinät/ulinat olivat ihan hauska lisä tummaan soppaan.

Bring It ! toimikin sitten jo paremmin. Melodiasta tuli jotenkin mieleen Halloween-leffa, mutta eipä haitannut. Rummutkin olivat jo miellyttävämmät, vaikka semmoinen uhoilubiitti taisi tämäkin olla. Ihan miellyttävää jälkeä joka tapauksessa.

Rokkk miellytti itseäni jo kaikkein kovimmin. Pientä RJD2 -henkeä oli havaittavissa ja kokonaisuus toimi oikein mainiosti. Paljon pieniä elementtejä, toimivat rummut ja kaikki. Erittäin hyvää jälkeä, olisi mukava kuulostaa kokonaisenakin.

Akusticó on periaatteessa ihan jees, mutta jotenkin itsetarkoituksellisen näppäriä nuo kitarat jotenkin ovat. Rummutkin jankkaavat taas vähän ikävästi. Ei lämmitä nyt tällä kertaa.

Klubi olikin taas sitten juuri semmoista pahemman luokan tyypillisyyttä, soundeiltaan, clapeiltaan ja muutenkin. Kuultu miljoonaan kertaan, eikä ainakaan minua kiinnosta ollenkaan - skipattua tulisi. Valitettavan mielikuvituksetonta.

Toiseksiviimeinen on taas jo miellyttävämpää, melankolinen ote on oikein mukava. Vähän muovisuutta paikoin joissakin soundeissa, eikä rumpuraitakaan ole minulle mieluisinta, mutta ihan kivaa tavaraa kumminkin.

Viimeisestä löytyy taas ihan kivasti yksityiskohtia ja variaatiota, mutta tämä sama junnaava ote karkoittaa minut sen kaverilistoilta. Kivoja soundeja kumminkin.

Kokonaisuutena astetta laadukkaampaa tavaraa, ilman muuta. Miksauspuoli oli paremmin hallussa kuin useimmilla - mitä nyt tuosta yhdestä biitistä tuli noottia... Variaatota löytyi myös oikein tyydyttävästi, mikä on aina iso plussa.
0   +1 +2
 
8
Yliolli 02.02.2006
1. Sopis varmasti tosi hyvin introon :) Muutenkin kiva. Arvosana: 8
2. :) Aika hyvä oli toiki :P Arvosana: 7
3. Täst mä en hirveesti digannu. Arvosana: 6
4. Tää oli aika kiva, tämmönen pelottavan olone :P Arvosana: 8
5. Rokkkas mukkavvastiii :D Ehkä paras tähän mennes. Arvosana: 9
6. Letkee meininki. Arvosana: 8
7. Disco mothafucker, vitun kova. Arvosana: 9
8. Ihan kiva oikeestaan. :P Arvosana: 8
9. Shake that ass baby :D Arvosana: 8

Joten mitä mä nyt laskin näitten keskiarvon, et olis 7.88888889 :D
Joten kyl se kallistuu sen kasin puolelle :)
Hyvät biitit kertakaikkisesti :D

(Sori, ku kirjotin tän nii olin umpikännis) :D
0   +1 +2
 
10
noppaz 21.01.2006
Tosi mahtavaa! Kaikki natsaa. tätä sämpleria jaksan ihan tälläsenäänki kuunnella, mut yksittäisin noi biitit on just sellasia et vaatis räpit vielä. piis!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 27.12.2005
Osan biiteistä oon erikseen arvostellu mutta nyt en sitä aio tehdä. Tykkään näin yleisesti sun biiteistä, suurin miinus on ehkä saundit. Kivoja melodioita ja instrumentteja mutta saundit ei aina parhaimmasta päästä (mutta ei toki huonoja). Toihan ei tietenkään päde kaikkiin biitteihin. Vaikee sanoo oikee muuta, jatka vaan biittien tekoa.
0   +1 +2
 
9
mika_element 24.12.2005
1. toimii hyvin, hyvät melodiat ja rummutki potkii ihan hyvin, tykkäsin!:) ehkä vähän monipuolisuutta vielä, mut tosi hyvä noinki!
2. ei taas sitte toimi kovinkaa hyvin. en tiiä mistä johutuu mut ei iske
3. tää toimii! hyvät melodiat ja sillai:D tähän sais hyvää iskulinjaa...:P
4. ei toimi niin hyvin, jotenki vähän tylsä, johtuu ehkä noista pianoista, en tiiä...
5. hauska biitti:) tää iskee, mut tosin voi pidemmän päälle käydä aika tylsäks ku vähän niinku tota samaa vaan koko ajan, kaipasin ehkä vähän monipuolisuutta...
6. ihan hyvä tääki on, mut tääki saattaa käydä vähän tylsäks, en tiiä
7. siis huhhuh, tää on helmi! ei puutu enää mitää! jeah:P
8. toimii tääki! ei puuttu mitään:)
9. vähän sekava, mut silti ihan prkl hyvä
jäbähän tekee ihan v*tun hyviä biittejä!
0   +1 +2
 
7
Nasic 21.12.2005
En ala ny biittei eriksee kommentoimaa, koska täytys nii vitust pohtii kaikkee x>. No mut kummiski, odotukset oli korkeemmal tän samplerin suhtee, et siin mieles jokseenki pettymys. Muutama iha okein kuulone biitti oli, ja loput sit sellast "kyl tätä ny kerran baunssaa" matskuu. Ei oikee erottunu biitit toisistaa, vähä samanlaist harmaat massaa kaikki. Ei jääny niinku mitää kätee oikeestaa.
0   +1 +2
 
9
marienna 18.12.2005
tosiaan, hyviä oli. (:
0   +1 +2
 
9
st-angel 17.12.2005
Parhaat 1,5 ja 6. Emmä muut sano :D
0   +1 +2
 
8
|emilia| 15.12.2005
aloin arvostelee vast kutosen kohal, anteeks siitä :)
6. akusticó; kivan letkee
7. klubi; nimeensä nojaten klubityyppinen, vähän psykedeelinen :D
8. Grime; tällanen rauhallisempi, aika nätti. mikä täs häiritsee on toi en osaa sanoo mikä soitin mut tollanen vinkuva joka vetelee tos.
9. Burn the Roof; tähän ku viel vähän enemmän jytyy lisää ni aivan mahtava klubivedätys.
0   +1 +2
 
9
Don Bigileone 15.12.2005
Yo täytyy sanoo et tää on varmaa yks parhaimmista biittisamplereista ellei paras tääl mikseris. Kaikki kolahti muhun kyl. Peace ya!
0   +1 +2
 
HOLIWUUD HOOD 14.12.2005
..jebs..ei ihan mun genree,joten en anna arvosanaa..mud jebbis onhan näis tasapainonen kaava,,mut se tekee täst kokonaisuudesta aika vidun tylsän..toi vika oli vähän irtoavampi sun muist biiteist ja siin oli jo sellast mageet kokeiluu,mitä ei kuule jokaiselt mikserin jäbält..rypystä siis plussaa...piisaut..mosse
0   +1 +2
 
8
yollu 14.12.2005
Iha ok biittejä.. pitäs itekki tehä tämönen sampleri:)
0   +1 +2
 
8
Rauzka 14.12.2005
Olihan tää ihan hienost toteutettu:D Ei täs muuta sanomist nyt taie ollakkaa
0   +1 +2
 
8
Aihe 13.12.2005
Suurin osa oli melko klubibängerinpoikasta, mutta toimivana sellaista. Ihan kuumaa, jos sellasest tykkää, kyllähän noitten tahtiin ammattitaidolla monet hitit sais. Yleisesti ottaen taitavia biittejä, diggailin myös rummuista, kun ne osas potkia ihan tarpeeks. Tyyli kyllä vaan meni niin kaukaa meitsistä ohi, että tiputan kasin, ei ollu ysi kaukana. Keep it going.

-aihe
0   +1 +2
 
9
Harlekiini 13.12.2005
jeh elikäs..

1.LOISTAVA!toimivaa..
2.Aikas rankan kuuloinen
3.Omalaatuine tausta efekti jäi päähän..Kiinalais tyyli kolahtaa mulle..toimi
4.hmm..täs jotenkin liiankin yksinkertainen piano?heitoil sen saa kyl peitettyä..
5.selkeä biletys biisi..jeh..ja taas tausta efektit/naisäänähdys mielee..
6.Skeba o toinen mist tykkään..jeh..Cheek vivahde..
7.Hyvin härö ,mut toimiva..rummuist tykkäsin..
8.täst tulee mieleen olikohan se nyt 50 centin vai Eminemin yks biisi..yksinkertainen mut niiiiiin toimiva..
9.Jeh tykitystä..skebaa..jeh!

Antaisin ehkä joillekkin biiseille 10 ja joillekkin 8-9 joten sämplerille keskiarvona..hmm..

6.
0   +1 +2
 
9
Johnboy 13.12.2005
Okei.. Nyt tulee.. Oonhan mä osan jo näistä kuulluki.

1. Tätä en ollu kuullu. Ihan menevää klubimeininkii täs. Ei oikein muuta voi sanoo, kaikki toimii.

2. Tyylikkäät hihatit täs, jotka on ehkä vähän liian lujalla. Vähän liian pieni pätkä oli tätä.

3. Vähän liian kirkkaat saundit jopa jossain kohtaa. Toi mikälie "huuto" tuol jossain kohtaa oli ihan hauska.

4. Tän melodioista en oikein tykkää, enkä jostain saundeista. Rummut on ok.

5. Pirtee?

6. Hyvät kitarat täs ja nää kellopelit.

Täs kohtaa kuunneltaessa alkaa noi sun rumpusaundit toistamaan vähän itseään.. Mut ei niitä tietenkään erikseen huomaa.

7. Tää varmaan yks sun parhaista biiteistä sanoisin. Erottu vähän toi yks skittasaundi ikävästi, aika muovinen se.

8. Tää oli ok, oon kuullu aikasemmin myös. Vähän kaipais jotain.

9. Ja tätäkin oon aikasemmin kommentoinu. Hyvät rummut, kilinät ja melodiat ja kaikki. Kertsi menee vähän ehkä puuroks, mut ei se mitään.

Huomaa, että oot kova ainaki mainostamaan näitä biittejäs joka puolella ja ei ihme siis että biiteille löytyy aina ottajia. Näistä lähtee. Keep up the good work!
0   +1 +2
 
Infektio. 13.12.2005
1. helmi clubi biitti mistä en mitää huonoa sanomista löydä :)

2. komppi huonon echo maisen kuuloi, cräshit ei oikei toimi ja kaipais jotain täytettä reilusti lisää.

3 mielenkiintosat toimivat saundit :) natsaa mun korvaa ja toimii yksinkertasuus tässä.

4 todella hyvä saundinen synkempi biitti missä tunnelma on kohallaan

5. jotenki laimeahkon kuulonen biitti mikä kaipais mun mielest forsee enemmän, ja nää rämpytys saundit ei oikei natsannu

6. vielä laimeampi ku edellinen eikä toimi tällasena yksinkertasena et kaipais reilusti lisää jotain

7. iha jees toimiva clubitus biitti muttei lähellekää niin hot ku toi ensimmäinen clubi biitti. mut iha jeppis kamaa

8. vähä laimeahko taas tääki, kaipais tämäki lisä täytettä tonne sekaa ja jotain sisältöä.

9. mahtava biitti , ja nää sähköskitat on upeat tuol, jotain forsea ehkä ois kaivannu skidisti enemmän, mut kaikin puolin digaan tästä biitistiä :)

Kaikenkaikkiaa ponttiaalisia biittei mitkä muutamat ois mun mielest kaivannu jotain potkua ja lisuketta ettei iha niin yksinkertasia, mut hiomallaha ja tekemällähä sitä kehittyy :) jäänpä seuraamaa kehitystä ja tsekkailee jos tulis jotain kovaa kamaa lisää mitä sais itelle haalittua :) jatka treenailua ihmeessä :)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 13.12.2005
noniin. ekaa biisiä en ollutkaan kuullut. toi vinkuva soundi on ihan hyvä, ja tuo vähän kilahteleva saundi mikä nyt onkaan, on aika jees!! clapit sopii tähän paremmin kuin snare sopisi. jep hyvät rummut.

tokan biitin oonkin jo kuullut. rummut on aika kumeet, mutta öö ihan ok.. jotenki rummut vähä erillään muusta biitistä, mutta sehän on ehkä hyvä!

kolmatta en ollu taas kuullu. hämärät on melodiat. oot näköjään ruvennu clapeja käyttämään enemmän.

sitten tulee taas uutta biittiä, johon oot näköjään nuo aseen äänet lisänny, ne on ihan hyvät, vähän yllättäen vaan tulee. mut hyvii on tollaset breikit biitissä! rummut on ok sanomattakin...

sit tuleekin näköjään vähän melodisempaa biittiä, ammattimaiseen tyyliin sämplätty... en vaan oikeen ihan joka sämplestä tykkäilly, jotai pienii ristiriitoja.. mut ok.

sit joku hitaampi kitara biitti, noi pimputukset sopii hyvin...

äääh.. heittelen loput kommentit ihan yleisesti. elii... nää tuntuu olevan aika samplentäyteisiä biittejä, niinkuin nykymuotiin kuuluu. rummut on kaikissa varsin hyviä.. ihan sämplerin arvonen kokelma!
0   +1 +2
 
10
PiRu<-- 13.12.2005
todella mahtavia biittejä! paras kyl toi minkä oot asmolle(UnisS) tehny.. pelkkii huippubiittei! I like it!
0   +1 +2
 
9
Ellie1988 13.12.2005
1. olipa toooosi hyvän kuulonen.. :D tulin peräti iloiseksi...
2. mielenkiintonen???
3. \,,/ >.<
4. kaunista .... :) liian hyvän kuulosia :s
5. ....ööö....
6. swengi swingi... :D ..mikähän päähän pisto tuoki muka oli ... O_o
7. voisin tanssiakki tämmöstä vaikka en arvosta tanssia vaan hyvää meininkiä... ^^
8. :)
9. tuli joku esim. Tekken mieleen tästä.. :D peli musakkia... ^^

ja lopuksi voin sanoa et yhdyn mc Comsomoliin... ei voi ku arvostaa (et joku osaa!!!)
0   +1 +2
 
8
Eezi 12.12.2005
kyllähän nää biitit kuulostaa ihan hyvältä. nelosessa mun mielestä ei toi pieno sopinu muuhun biittii, toi pieno kuuluis johonkin synkempää biittii. suht monipuolista sulta kyl tulee täältä
0   +1 +2
 
protest 12.12.2005
Tykkäsin ekasta, siihen sopii jotain iskulinjatyylistä mun mielestä. Oli loistava.

Toka ei ollut yhtä paljon mun mieleen mutta oli ihan hyvä kuitenkin.

Kolmas on jotain ekan ja tokan väliltä. Hyvä biitti tämäkin.

Neljäs on jo erilainen ku aikasemmat. Hyvä! Tykkään melodiasta ja muutenki toimii.

Viides ei oikein toimi mun mielestä, aika laimee rokkiyritys, tykkään rokkityylisistä biiteistä mutta tää ei ollut kovin hyvä.

Kuudes ei iske myöskään ei oo tarpeeks potkua mun makuuni.

Seitsemäs on ihan hyvä klubiraita, tosin ei mikään hirveän läski mutta menettelee.

Kahdeksas on ihan hyvä, synkkä ja siinä on ihan hyvä fiilis.

Yhdeksäs, on sitten jo vähän vauhdikkaampaa ja ihan menevää. Tykkään.
0   +1 +2
 
9
urheiluhullu 12.12.2005
kokonaisuudessaan kaikki on todella taidokkaasti tehtyjä biittejä... eka saa heti mielenkiinnon heräämään ku potkii perkeleen hienosti...pari seuraavaa on kans hyvii, mut ei ihan omaan korvaan kolahda nii hyvin, ku sun biitit yleensä....no sit tää neljäs, mun mielest sun biiteist paras taidonnäyte, jotenki nappaa korvaan vaa sika nastast....ja sit viel täst erottuu edukseen toi kasi, kuullostaa vaa kans älyttömän hyvält.........
täytyy tähän loppuun viel todeta, et se mikä sust tekee hyvän biitin tekijän, on et sult ei varmaa oo kahta saman kuullost biittii ikinä tullukkaa, ja siis kaikis on aina ihan uudet saundit, ja uudet ideat, et siinä erotut kyl muista huomattavast.......9+
0   +1 +2
 
10
stimon 12.12.2005
ja minähän en biittejä osaa kommentoida mut jotain yritän sönköttää..:D
kaikki biitit oli ihan helevetin kovatasosia ja vitun hyvän kuulosia!
ehkäpä eniten tykkäsin tost Bring It:ist....melodia oli jotain upeeta..ja rummut potki tarpeeks hyvin...toinen biitti josta tykkäsin kans erityisesti oli toi Downside...en osaa sanoo miks mut se vaan kuulosti mun korvas hyvält..:Dnää sun biitit alkaa koko ajan vaan paraneen!jeah!meitsi diggaa!
ja faniudun kyllä nyt!=)
0   +1 +2
 
9
Skipi.Jr 12.12.2005
hyviä biittejä on juu:)
lahjota mullekki pari;)
0   +1 +2
 
Sheena Wicked 12.12.2005
Toimiihan nämä kuin junan vessa, vaikka itse en hirveemmin tälläisille biiteille perusta.

Jotenkin vähän tuntui että kaikki toimi samalla kaavalla, mutta mikäs minä olen valittamaan... :)
0   +1 +2
 
9
Abco 12.12.2005
Odotin et olis ollu uusia biittejä, mut olikin vanhoja:( Noh, jokatapauksessa huima kehitys vuoden sisällä. Kaikki varsin laadukkaita mainstream tyyliksi ja säveliltään vaihtelevia. Vaikken erityisesti noista klubibiiteistä perustakaan, varmasti toimivat niille jotka perustaa ja paremminhan noi kuulostaa potkivan kuin monet MTV:llä. Parhaat ja lähimpänä omaa makua ehkä noi kolmas ja kahdeksas.
0   +1 +2
 
9
Talentti 12.12.2005
tosi hyvän kuulosta kamaa, ekaks jäi soimaa päähän tää downside joka kuulostaa iha pirun hyvältä menolta, saa pään nyökkään! sit mielenkiintoo herätti tää klubi-biitti ja viimeinen biitti oli iha vitu helmi. aika outoo maininkii mut silti ...tun kovis! tosi hyviä biittejä, ja kyl harvemmin kenenkää samplerii kuuntelee läpi mut tän kyllä pysty ja helposti ja nauttien :)
0   +1 +2
 
8
"Keskenäräistä työtä ei saa näyttää, ei herroille eikä hulluille."
Sun biittisi ovat tosiaankin mielenkiintoisia. En mä haluaisi kutsua niitä biiteiksi, koska ne ovat täydellisiä sävellyksiä.
Vaikka niistä ehkä puuttuu se viimeinen silaus (=rappi) taikka miksi mä sitä kutsuisin.
Mä en tykkää näin lyhkäsistä clipeistä.
0   +1 +2
 
9
-Konna- 12.12.2005
On kyl vitun kova sämpleri ei voi muut sanoo...Hyvii biittei kaikki.. p's
0   +1 +2
 
9
Liskomies 12.12.2005
Aika kiva kakku...Sulla on tasainen mutta vaihteleva tyyli mikä pitää nää elossa.Nää kaikki on varmasti saanut kysyntää ja on varattuja aika lailla kait? Digasin kaikista ja pidän sun tuotoksista aikalailla... Sulla on taattua shittii ja kovikset bassolinjat.

Toivottavasti pyöräytyät pian jtn uutta..Nää pitää kyllä hereillä talven pimeimpinä aikoina ja nää on tosi hvyiä... se siitä ollos hyvä

-JiiGee
0   +1 +2
 
10
pii3.14 12.12.2005
kaikki muut biitit 10 arvosii mut tost rokk ja klubi biitist en niin kauheesti tykänny vaik nekin oli hyvin tehty..mut kyl tää on mikserin biitti kamaks uhan vitun kovaa tavaraa
0   +1 +2
 
10
Pros 12.12.2005
tosi hienoa! tykkäsin paljon tosta oisko kolmas biitti se mystisen pieno siinä. yeah! muuten kokonaisuudessa oot kyl jaksanu kyhäillä hyvä biittejä. kehitystä on kyl tullu jäbäl mitä muistelee niitä vanhoi mitä on joskus tullu kuunneltua, mutta hyvä niin positiivista - tie on vaa ylöspäin. P's
0   +1 +2