Bliss Bouncer

ShaManiacs

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
JanneFromLande 13.10.2003
Pidin enemmänkin tuosta epätasaisesta basslinesta ja komppi sinänsäkin iskee hyvin. Tulee ihan mieleen Shiva Chandra ilman melodioita.
0   +1 +2
 
9
Wolfboy 23.02.2003
Yltyy aika kovaan menoon. Todella onnistunut biisi.
0   +1 +2
 
10
Nebula_Meltdown 20.02.2003
Toi bassojuttu ei niin häirinnyt. Bassolinja oli tosi hyvä, groovahtava ja tahtoi pistää jalat liikkeelle väkisinkin. Tulin juuri sieltä premieristä, niin oli pakko tulla heti vähän kuuntelemaan näitä teidän biisejä... =) Tosi hyvää!!!
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 18.02.2003
hyvä swingi. mua härnäs myös toi joka toisella iskulla tuleva bassotuuttaus. ja sit se varsinainen basaari ois voinuu olla hitusen napakampi/tuuheampi. breakbeatit rulettaa ja rytmi kaikkinensa on aikalaisen makoisa, mutta sitten muu onkin päässyt tipahtamaan taka-alalle.. tää tuntuu vähän sellaiselta vuorikiipeilyseinältä, johon ei ole vielä kiinnitetty niitä palikoita -> eli tällaisenaan en kykene vielä kiikkumaan kasin paremmalle puolelle. (mut siis jos tää on vielä keskeneränen, niin lisää lisää elementtejä ja jotain mistä saada konkreettisesti kiinni niin johan kolisee!)
0   +1 +2
 
Nyhde 18.02.2003
Täytyy kyllä sanoa, että aika mainiota meininkiähän tämä on. Itseäni häiritsi aivan suunnattomasti joka toisella bassorummun iskulla tuleva bassoboostaus, joka oikeasti pilasi kuuntelunautinnon lähes täydellisesti. Sinäänsä helpottavaa kuulla, että tämä on vielä keskeneräinen kappale. Äänimaisemat ovat melko nätit, efektejä on käytetty tyylikkäästi ja ylipäätään tämä on aika mainio kappale. Siis joo, tästä saa aika helposti sellaista arvosanan 9½ tasoista kamaa hieman lopputulosta viilaamalla. Pidin aika paljon tuota biisin pilaavaa bassoboostausta lukuunottamatta.
0   +1 +2