Yksinäinen Nuori

Salmari

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
ikkumoi^ 15.12.2012
mää rakastan tätä ! jotenki justii nii sopiva tähä tilanteesee eihuhhuh
0   +1 +2
 
8
Minttu11 31.08.2007
Kyllähän tätä kuuntelee :) meitsi digaa!
0   +1 +2
 
9
mistake-_ 09.01.2007
aivan mahtava biisi.
0   +1 +2
 
9
amy_89 27.12.2006
Aivan loistava biisi! Kaikki kohal.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 26.09.2006
Mä en muista et kukaan muu tän genren artisti ois koskaan saanu näin vahvoi tunteita mussa aikaan. Sä oot kertakaikkiaan loistava, sit toi biitti melodioineen tuo tipan linssiin. Sanas on upeita, samoin sun tapas tulkita tunteella kaikki. Parasta mitä oon kuunnellu pitkään aikaan :]
0   +1 +2
 
10
tiiaaju 21.11.2008
Ihan mun kpl <3 ;S Tykkään!
0   +1 +2
 
10
pirre83 03.03.2006
Niin loistavaa. :) Sä kyl panostat näihin laatuihin, tää on laadultaan ihan helmi. Sanat on tosi koskettavat ja biitti sopii!! :P Hyvä ;) kympin biisi <3
0   +1 +2
 
8
Cerende 21.02.2006
En jaksa tutkia, että josko jostain löytyisi tietoa biitin alkuperästä, mutta siitä propseja. Ihan mielettömän kaunis alku, ei kuulosta ailtä, että on tulossa hoppia ja koko biisin ajan biitti on se joka estää vaipumasta masiksiin pirteellä pimputuksellaan, vaikka joissain kohissa tulee fiilis, että ehkä muutaman variaation on kuullu liikaa tästä käytännössä samasta biitistä..
Tykkään hirveesti sun tavasta flowaa, sä käytät ääntä monipuolisesti ja aidosti ja spitit osuu biittiin, ei tuu mitään epämiellyttävii törmäyskohtia biisin ja flown kanssa.
Joissain kohissa vähän puuroutuu, mut jollain tavalla se kuulostaa siltä, et se on tarkotuksellinen tehokeino.
Toistan nyt vähän, että mitä Jamessi sanoo siitä, et tää biisi kuulostaa siltä, että tähän on panostettu. Kaikin puolin.
Tapaa spittaa eri kohissa ja miksauksen sopiminen jokaiseen kohtaan.
Eikä voi unohtaa sanoja, liian harvoissa biiseissä on nykyään mitään mistä jaksaa kiinnostua, joko se on sairasta yhteiskuntakritiikkiä, tai sitte bling-bling-baila-bailaa.. Tää kertoo surusta. Kaipauksesta. Siitä miten vitusti joskus voi sattuu. Varsinki kertsissä sen kivun voi ite tuntea.
Aina ton kertsin soidessa nään päässäni panoraamakuvaa talosta. Autiost talosta lähellä metsän raunaa, sillee että sen erottaa niitten puitten läpi, mut sinne ei tuu mentyä, siel on pölyä, lehtiä, kaikkee mitä autioissa tajoissa on. Keskellä sen talon tyhjää lattiaa on tuoli, katosta roikkuu köysi. Poika istuu siinä tuolilla ja käy sisällään taistelua sisällään siitä, että pitäskö sen tehä se vai ei. Lopettaa tuska vai toivoa että se loppuu itestään.
En pysty arvosteleen tätä subjektiivisesti, koska tuo liikaa asioita mieleen, mut onneks mukana on niitä kauniitakin asioita, jotaka kompensoi kipua.
0   +1 +2
 
9
Mc_Mane 20.01.2006
Jeah! noni erilainen biitti ku ei oo freebeat :P kai...? en oo kuullu tätä ainaka ennen...vittu jätkä on eri näkönen tos kuvas :D ku sul o pitkät hiukset..ei saatana :D xD...no ei siin mitää...mut no palaillaampas nyt biisii..:

Lyriikat on hyvin keksitty. Oot khyl hyvä keksii riimei näköjää ku mulla tuppaa noi lainit olee vähä samanlaista joka biisis ;D...Jätkäl on muuten vitun hyvä ääni räbäämiseen...en olis khyl uskonu susta "varasto Salminen" ;D xD xD xD ei siin mitää! Jatka samaa rataa! Miksaukset on khyl kunnos ja huomaa et on vähä laadukkaampi mikki ku mul ;D...mut en mä keksi oikee mitää muuta...Vitu loistava biisi!
0   +1 +2
 
10
[]sade-a 10.01.2006
on vaan niin vitsin hyvä biisi, jokapäivästä rutiinia jo kuunnellä tää :) !
0   +1 +2
 
8
JM 08.01.2006
Mukavan elektroninen basso, omaperäinen biitti muutenkin, vaikka sävel onkin jotenkin tuttu jostain..ei tule mieleen mistä, mutta hiukan kulunene kuuloinen. Osaat näköjään räppien kanssa vaihdella tyyliä onnisruneesti, tässä on ihan eri tyyli kuin tuossa edellisessä ja silti toimii, mukava juttu, moni räppäri vetää kaikki biisinsä samalla tyylillä. Biitti käy hiukan monotoniseksi ja yllätyksettömäksi pidemmän päälle, mutta muuten biisi toimii oikein hyvin. Varsinkin kertosäe.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 05.01.2006
Voih, just kirjotin pitkää kommenttia ja sit jotai sähläsin niin se meni pois... Biitti on hyvä mutta näitä on jo hieman liikaa. Sinänsä ei haittaa mutta sillon pitää räpin olla normaalia parempaa. Biitin melodia on hyvä mutta hieman liian tasapaksua ku menee koko ajan samaan tahtiin. Bassosta kyllä pidin. En yleensä perehdy paljoa sanoihin koska ne ei oo mun mielestä niin tärkeitä. Ainakaa ei mikään ärsyttäny mutta ei myöskään herättäny suurempaa kiinnostusta. Tosin 3. verseessä sanoit ehkä liikaa yksinäinen sanaa. Flow rullaa hyvin biisin läpi mutta ei mitään huomiota herättävää löydy siitä. Kaiken kaikkiaan sulla on hyvä pohja artistina mutta tarviit vielä niitä koukkuja tai erikoisuuksia jotka kiinnittää huomion. Uskon että se tulee vuosien varrella ja tietääkseni et oo kauheen kauan kirjotellu riimejä.
0   +1 +2
 
9
*s.h.i.n.e* 22.12.2005
tykkäsin kappaleesta..kosketti mua..asiat nyt itellään huonosti niin on ihana kuulla muitten ajatuksia, mitkä on niin osvuasti omasta päästä:) kiitos :) jatkakaa samaanmaalliin!!
0   +1 +2
 
8
mika_element 22.12.2005
tää oli positiivinen yllätys!=) biitti on tosi hyvä, ja räpitki on hyvät!:) kasi tulee koska vähän tylsä on kyllä. ja aihe tollanen "kurja":D en tykkää kurjista biiseistä:D
0   +1 +2
 
protest 19.12.2005
Paikoitellen on todella loistavan kuuloista mutta sanoituksissa on myös kohtia jotka ei ole niin hyviä.

Alku on hyvä ku se on lähtee tollai hempeesti ja sit jatkuu tollei munakkaasti.

Ehkä välillä muutat liikaa ääntäs liikaa, en tiedä. Ei se kyl paljoa häiritse.

Flow on toimivaa ja kaikissa kohdissa saa hyvin selvää sanoista. Hyvä.

Kertsi ei ole niin kovuus kuin aikasemmas biisis. Biitti on kans ihan jees mutta ei sekään yhtä kova kuin aikaisempi.

Ihan hyvä biisi, mutta ei yllä samalle tasolle kuin edellinen, johtuen kyllä varmaankin biitistä ja kertsistä.
0   +1 +2
 
9
JepulisKepulis 15.12.2005
Hei tää kuullostaa tosi hyvältä!!!

Kolsin biitissä on semmone fiilis mukana, et huhhuh!! Biitin bassolinja mun mielestä ei vaan oo mikään kovin hyvä..

Räbät toimii tosi hyvin!!! Flow, äänenkäyttö ja loistavat lyriikat tuo biisin tosi hyvän tunnelman... Pidä tää tyyli!!!!

Miksaus kuullostaa tosi hyvältä, ei siitä sen enempä..

Kokonaisuudessaan tosi hyvä biisi.. Ps. Ois kiva, jos voisit käydä vastapalvelukseks käydä kommentoimaa meidän biisin..
0   +1 +2
 
10
[]sade-a 14.12.2005
Kolsin biitit on aina mahtavia ja sun sanat+flow yhistelmä tekee tästä jotenki helevetin hyvän biisin :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 30.11.2005
Molemmilla kerroilla kun olen Salmarin kappaleen kuunnellut, on ensimmäisiä vaikutelmia ollut selkeä tunne siitä, kuinka paljon näihin on panostettu. Näkyyhän se jo suhteellisen verkkaisesta uploadailuaikataulusta (ainakin useisiin mikseriräppäreihin nähden), mutta ennen kaikkea kuuluu kappaleesta, jossa jokaista osa-aluetta on selvästi mietitty. Äänestä ja äänenkäytöstä kuuluu harjoittelu, sen verran varmalla otteella sanat ulos tulevat.

Kuten edellisessä kappaleessa, on tässäkin tausta selkeästi heikointa antia. Ihan hyvinhän se taas kulkee, mutta eiköhän samanlainen klooni olla kuultu jo miljuunaan kertaan? Vaikka päähän jääkin, on melodia tylsä ja kertosäkeen pääinstrumentin soundin muovisuuden takia jo lähempänä ärsyttävää. Sävellys on ohjelmoitu ärsyttävän tarkasti, jotenkin rennompi ja epäpuhtaampi ote olisi paikallaan. Säkeistöissä tausta kulkee jo introa ja kertosäkeitä paremmin. Selkeästi parhaita kohtia taustassa on tuo murinabasson ja rumpukompin siunattu liitto tuossa parin minuutin jälkeen - tosin vieläkin paksumpi ja räyheämpi soundi olisi itseäni miellyttänyt enemmän. Taustaan saisi panostaa enemmän, nyt se nimenomaan jää v a i n taustaksi, eikä sido kokonaisuutta riittävästi kappaleeksi. Ainakaan niin paljoa kuin itse toivoisin. Ei se huono kuitenkaan ole, liian mielikuvitukseton vain.

Sanoituksista en osaa sanoa kovinkaan paljoa, se kun ei tosiaankaan ominta alaani ole. Ihan hyvältä ne kuitenkin kuulostavat, paikoitellen välittävät ihan vahvojakin tunnelmia. Ääni tosin soi ehkä hieman turhan efektoituna, epätäydellisempi ote olisi itselleni kelvannut. Sanoituksen ote ei ole jankkaava tai turhan saarnaava, eli huomaan kuuntelevani tämän useampaan kertaan oikeinkin mielelläni. Tämä Talakanpinskelin manifesti epäaitoja sanoituksia vastaan toteutuu mielestäni taas ihan mukavasti.

Kokonaisuutena tämä edustaa taas sitä keskivertoradiohiphopia parempaa tavaraa, mutta jää kuitenkin aika takuuvarmaksi biisiksi. Pientä yllättävyyttä, omaperäisyyttä ja undergroundsoundia olisin tästä löytänyt enemmän kuin mielelläni. Seuraavalla kerralla olisi mukava kuulla jotenkin alternativempi biitti, tekisi hyvälle tekstille ja äänelle oikeutta. Suurella mielenkiinnolla jään odottamaan taas seuraavaa tuotosta.
0   +1 +2
 
8
Jees! Omiperänen tyyli sulla kyllä ja tollanen härömpi ääni :) Sopii taustaan hyvin ... Flow ja äänenkäyttö kunnossa ja sanat omalaatuset.. ! Tämä on semmonen perusvarmahyvä paketti! Tykkäsin! 8
0   +1 +2
 
8
Tuomo. 30.11.2005
Tää oli aika vitun jees,joihinki kohtiin olis kaivannu potkua lisää! :D paska kommentti mutta..ei voi mitää ;) Etiäppäi vaan!! =)
0   +1 +2
 
9
Tode 29.11.2005
Kivan kuuloinen alku heti!

Mukava tyyli sulla tässä, sellainen juuri omanlaatuinen styge sulla.
Biitti on loistava tämän tyyliseen biisiin, melodia tempaa mukaansa.
Verse etenee kivasti salmari vankalla tyylillä.
Kertosäe toimii myöskin loistavasti.

Biitti. 9
Sanat. 9
Räpit. 9
mukaansa tempaavaisuus. 9
Kokonaisuus. 9

Yleisarvosana. Kuunnellessa tempaa heti alussa mukaansa, pitää mukavasti mukanaan eikä jätä kuuntelijaa suoriltaan kylmäksi ja antaa uuden kuuntelukerran kuuntelijalle. Hyvää jatkoa! =)
0   +1 +2