Living in a neverending tunnel

Dead Poets Society

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Coivisto 28.07.2007
Kappaleen sanoitukset ovat väärässä järjestyksessä by the way.

Hyvä minialistinen kappale. pidin lopussa tulleesta pianonkulusta erittäin paljon. Liiasta helinästä tulee päänsärkyä eli rouheuakin teidän pitää saada materiaaliinne. Paljon kauniita melodioita mutta oitkällä matkalla ne eivät riitä ellei ole tuskaa mukana... ainakaan minulle ei mene niin.
0   +1 +2
 
9
Ltv 11.09.2006
Coldplayn clocks tulee mieleen :> hienoa soitantaa.Laulaja on kyl hyvä.Hieman coldplay ja mew tulee mieleen.Kyllä tätä pitää fanittaa :>
0   +1 +2
 
9
Sonar 06.09.2006
en usko että tämä on kotona tehty :). soundit ja tuotanto muutenkin ensiluokkaista, eikä biisissäkään mitään valittamista. fanitan.
0   +1 +2
 
8
Tenshi 20.07.2006
Plussat pianosta! :)
0   +1 +2
 
mirk 11.06.2006
toi hidastuskohta (what comes around..)ei skulaa niin hyvin kuin muu biisi, se on jotenkin eri maailmasta kuin muu biisi. muuten mielyttävää melodiaa.
0   +1 +2
 
9
Versoband 23.05.2006
Intro on vaarallisen tutun kuuloinen, enkä kyllä saa päähäni mistä. Hieno biisi tämäkin. Ammattitaitoa löytyy kyllä. Saundit vielä kunnon studiossa ja tuotannolla kohdilleen niin tämähän on maailmanluokan kamaa.
0   +1 +2
 
8
Kiefran 13.05.2006
Enemmän on enemmän... Kuulostaa nuorelta Bonolta... Tämä kun räjäytetään vielä tuotannollisesti niin jo on kumma jos ei meininki lähde käyntiin!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.05.2006
Hyvätasoinen biisi jossa erityisen mukava piano alku. Vähän sellaista Valo tyylistä tulkintaa, biisi soi kuitenkin mukavemmin.
0   +1 +2
 
8
Oskari.H 26.01.2006
Hei hienoa kamaa! Dikkasin pianosoundista. Mukavaa et jengi äänittää joskus ihan kunnon piano eikä mitään jammun digijuttuja. Ja erityisesti tässä sävellyksessä säväytti toi bridge-tyyppinen osio, jossa tulee noi aksentit. Kun pääsette duunaa tän viel ihan budjetin kanssa ni tulee kyl hianoo jälkee.. Vaik kyl tää tällasesnaankin soi. Tuun huomen tsiikaa vernissalle =) Good luck.
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 15.12.2005
Piti vielä lisäämäni, että rohkeat ratkaisut erottuu.
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 15.12.2005
Mikä helkutin komppi tässä alussa on? Vetelettekö jollain ihme shufflella vai kannuttaako Teemu ton biitin oikeesti koko ajan samalla tavalla? Tää biisi on jotenkin vielä hauraampi kuin toi sinkun b-puoli. Voisin yhtyä TLaamasen kommenttiin tuosta ns. hyvin tehdystä kamasta. Mutta, mutta, tää ei kuitenkaan ole biisinä niin hyvä. Suosittelisin tylysti vaihtamaan biisien paikkaa aivan promootiomielessä.
0   +1 +2
 
9
AnttiCHB 02.12.2005
Kyllähän tämä ihan mukavalta kuulostaa. Kaikesta huolimatta tuon Coldplayn kuulee vähän turhankin hyvin. Kannattaisi varmaan jatkossa keksiä
jotain, mitä ei ole vielä keksitty. Kuitenkin lähtökohdat ovat loistavat.
Jos jotain yleishyödyllistä toivoisin, niin se olisi voimakkaat stemmalaulut.
Laulajan ääni ihan mukavassa kuosissa.
Jea!!!
0   +1 +2
 
8
TLaamanen 26.11.2005
Tähän sopisi levyraatimainen kommentti "hyvin tehtyä". Eli demoksi musisoinnin, sovituksen ja äänityksen taso on mielestäni melkoisen korkea. Sovituksessa on ilmavuutta, eikä raitoja ole tungettu täyteen, kuten tässä lajityypissä usein käy. Soitanto on kaikin puolin hienoa, varsinkin diggaan tuosta väliosan pianojutusta. Myös tuo a-osan kulmikas rumpukomppi on kiva. Ja Velzi laulaa tosi hyvin.

Ongelmana tässä VOI olla se, että vaikutelista kuuluu musiikista turhankin selkeästi. Toisaalta noiden bändien genre ei ole ihan sieltä helpoimmasta päästä ja tässä se on otettu haltuun aika hyvin. Ja Suomessa ei nyt tämän genren bändejä tietääkseni ole (tai ainakaan hyviä). Oma ja tunnistettava soundi ei kuitenkaan koskaan ole pahitteeksi.

Sävellyksenä biisi ei ole erityisen mieleenpainuva, mutta sovitus ja toteutus hilaavat kokonaisuutta aika paljon ylöspäin.
0   +1 +2