ihmisten ivaa toisille

piaaz

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

merri- 01.08.2010
Sulla on kiva ja persoonallinen ääni, näissä molemmissa biiseissä olisin kaivannu enemmän dynamiikkaa ja tuossa dt1:n myös mainitsemaa irrottelua ja tunnetta. Nyt vedät vähän samalla tyylillä ja äänenvoimakkuudella koko ajan, eikä lauluun tule oikein mitään erilaista missään välissä. Artikulaatio tuntu olevan tässä biisissä ongelma, jokaista hetkeä ei tarvi täyttä laululla, ei varsinkaan siten, että venyttää sanoja, se ei juuri koskaan toimi. Tuossa toisessa biisissä en huomannu tällasta, niin on varmaan sitte sävellyksestä kiinni. Mutta siis noin yleisestihän sinun ääni kuulostaa kivalta!
0   +1 +2
 
9
Manki Beats 20.03.2006
Mää tykkään iskelmämusiikista. Tää on oikein onnistunut. Kaunis ääni, sopivan lämmin tämmöseen. Tausta on hyvinkin perus, mutta hieno kuitenkin. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
Mikael83 29.12.2005
Taitaa olla iskelmämusiikkia tämä. Vaikea sanoa oikeastaan yhtään mitään paitsi sen että kyllähän tässä omaa juttua tehdään ihan oksti.
0   +1 +2
 
8
dt1 29.11.2005
Hmmm. Tämmöisiä ei nykyään vissiin paljoa tehdä!? Ihan mukavan kuuloinen, mutta mielestäni olisi voinut vähän enemmän irrotella ja vetää tunteella, kun nyt kerta tähän kategoriaan eksyttiin...
Mutta musa toimii tässäkin, eikä lauluskelussa mitenkään epäonnistuta. Ei vaan oikein anna mitään tämmösenään, paremmin toteutettuna voisi olla oikein mukava biisi, nyt jää keskinkertaiseksi!
0   +1 +2
 
8
HeartlessLeper 17.11.2005
Tää on todellakin iskelmä. :)
Sanotuksissa oli se vika että minusta kuulosti siltä että sanoja olisi ympätty liikaa taustaan että meni joissain kohden aika nopeeksi lausumiseksi.

Mutta sanoissa on kyllä ihan hyvä idea ja niin eespäi.
0   +1 +2