Ikkuna Lumesta

Belz Krov

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
dbgirl 12.03.2006
Tässä on jo sitä ahdistunutta tunnelmaa jota olen kaipaillut!
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 03.01.2006
Mä kallistun kanssa siihen että yhdistäminen toimii, ehkä sitä tosin voisi vielä alustaa jollain vinkillä tulevasta... Soundit on siistit ja tunnelma loistava.
0   +1 +2
 
9
Cerende 18.12.2005
Aika pitkästi tätä on ollaksen kuitenkin pääasiallisesti industrialia (?), koska tuo rokkiosuuskin on aika industrialia.
Äänimaisema oli monipuolinen ja paljon paljon sairaita/vaaleanliiloja/muuten vaan puistattavia fiiliksiä nostava.
Tunnelmaltaan tosi ahdistava, toisaalta kuitenkin luo toivoa ... kuolemattomuudesta ??!!!!1
Rokkiossuus miellytti korvaa oikeinkin paljon, hyvin osattu yhdistää osat toimivaks paketiks kokonaisuutena.
Täytyypä kuunnella muutakin belziä, sen verran rupesi mielenkiinnostamaan JM:n talentti.
0   +1 +2
 
10
HW 10.12.2005
Tässä oli tiivis mutta kiehtova tunnelma. Jotenkin unenomainen... sellaisen painajaisunen jossa vilistää Hellraiser-viittauksia.
Kuuden minuutin kohdalla alkanut loikka toiseen biisiin oli varsin toimiva ratkaisu. Oli perin yllättävää havaita että vaikka tyyli vaihtui totaalisesti, tunnelma ja soundit pysyivät kuitenkin samoina.
Tämä tarjosi varsin nautinnollisen kuuntelukokemuksen joka jaksoi pitää otteessaan kahteen kertaan.
0   +1 +2
 
Michikawa 08.12.2005
Ihan tyylikästä ja sopivan minimalistista tunnelmointia. Ambientin ystävälle kyllä uppoaa ihan mukavasti. Nuo noisemaiset taustat tuovat ihan mukavan lisän tunnelmointiin. Vaikka itse hieman orgaanisemmasta materiaalista pidänkin niin ei hullumpi kokemus ollut tämäkään.
0   +1 +2
 
seveli 08.12.2005
Loppupään vaihdos oli aika yllättävä ja piristävä muuten niin seesteisen tunnelmoinnin keskellä.
0   +1 +2
 
sitruunatorttu 08.12.2005
Aika hauska äänimaailma. Tulee scifi jutut tästä biisistä mieleen. Minulle, joka tämmöistä musiikkia ei yleensä kuuntele niin yli kahdeksan minuttia tätä on hieman liikaa...
0   +1 +2
 
trick_sky 08.12.2005
ambienttina ihan jees. jotenki monotooninen.
0   +1 +2
 
Coach 08.12.2005
Ihan hyvä äänimaisema ja tavallaan hauska tuo yksinkertainen ja toistuva melodia. Kappale kehittyy hitaasti mutta vähitellen. Välillä tulee jotain joka tuo mieleen äänet joita lyhytaaltotaajuuksilta saattaa kuulla kanavia hakiessaan. Muutoinkin kappale on hengeltään sellainen että tässä haetaan yhteyttä jonnekin. Mutta löytyykö oikea taajuus?
-
No niin löytyihän se! Hahaa! Aika veto. Tuo yllätti todella. Nyt on taajudet kohdallaan ja rokki soi.
0   +1 +2
 
KAMUI 07.12.2005
Tää musa tyyli on ihan tuntematonta mulle joten en paljoa kritisoi. Aika rauhallinen tunnelma. Semmonen avaruudessa leijuva meininki. En tiä onko musa tyylissä tapana tämä yksitoikkoisuus mutta tämä oli vähän sitä. Ihan kian kappale omalla tavallaan
0   +1 +2
 
9
aksilvast 07.12.2005
Mielenkiintoinen äänimaisema kikkailu. Hienoja saundeja. Osaan materiaalista kuten rapinoihin olisin kaivannut hieman etäisyyttä, muuta negatiivistä en tästä osaa sanoa.

Hienoa äänimaisemaa.
0   +1 +2
 
7
Yhdistys oli hyvä juttu, sillä pelkkä lumi tai pelkkä ikkuna olisivat olleet liian yksinkertasta. Nyt pääsee ikkunasta oikeastaan näkemään sen lumen. Aika aavemainen on meininki silti. Ihan valmis tää ei vielä oo. Tarttis ehkä pehmentää ääniä hiukan ja jotain kaikua ehkä lisätä.
0   +1 +2
 
8
Klasu 29.11.2005
No tulipa kyllä aikamoisena yllätyksenä tuo rymistely tuolla loppupäässä! :D Ei vaan, ambient meiningistä pidin oikein paljon. Soundit oli oikein hyvät, varsinkin se tumma lead/pad/systeemi.. Ainoa ääni mikä vähän ärsytti oli Reasonin Malmströmin "Outer Space", tosin sekin ehkä sen takia tunnistan sen, en tiedä ottaako se kenenkään muun korvaan. Basso jyrisee oikein kivasti!

Tuon vaihdon jälkeen en sitten enää niin hirveesti pitänytkään soundista. Tulee Duke Nukemin tunnusmusa mieleen, lähinnä tuosta kitarasta, ja myös nuo rummut on vähän ontohkot lopussa.

Saat suhinoista ja rapinoista ja am-radiotunetuksesta ysin, ja loppuryminästä seiskan.
0   +1 +2
 
9
Verttis 25.11.2005
hmm.. no tää herätti ihan mukavia fiiliksiä sillain :P osaat oman musatyylis hyvin.. oot kehittyny aika vitusti jostain sun vanhoista biiseistä ja projekteista.. että tsemiä vaan! emmä oikee muuta osaa sanoo.. mielenkiintoset saundit ;D puotan sulle ysin.. (:
0   +1 +2
 
Vähän liian pitkä, mun mielestä. Jos tuosta ambient-alusta leikkaisi muutaman minuutin niin varmasti toimisi yhtä hyvin. Tai koko riffittelyn leikkaisi lopusta pois. Ambientina tämä on aika mielenkiintoinen, hienoja elementtejä olet osannut yhdistellä tähän. Se rytmikäs osuus tulee myöskin aika äkkiä, mutta sitä ennen osasi jo arvata, että sieltä taitaa tulla jotain jytkettä.
Kokonaisuutena aika hyvä biisi, mutta tuo loppu jäi kyllä vähän mietityttämään että sopikohan se tähän nyt ollenkaan...
0   +1 +2
 
9
Stocco 17.11.2005
Tosin mun pitää leikata toi lopun rokki pois sit siinä tilantees. Eli teeppä kuule semmonen chil out ambient versio tästä mikä ei ylly kovaksi missään kohtaa.
0   +1 +2
 
9
Stocco 17.11.2005
Täytyy kyllä nyt sanoa, että on hyvä fiilis. Kiitos JM, että mainostit tätä biisiäsi minulle. Tämähän on perhanana hyvä! Jotenkin jännä äänimaailma. Freshi ja erikoinen.

Sitku mä joskus kerkeen relaa ja chillailen ilta hämärässä ni kuuntelen tätä nauttien.
0   +1 +2
 
||oVaali|| 16.11.2005
Hmmm...kuuntelin nää biisit silleen peräkkäin niinku käskit.
en mä oikeen osaa kommentoida tätä genree niin vähän vaikee sanoo näistä mitään.
no mut mu mielest toi toinen biisi kuulosti paremmalta vaikken ymmärräkkään näistä mitään.
Ja en mä oikeen osaa numerookaan antaa.
0   +1 +2
 
Kalaforn 15.11.2005
Tjaa, hienosti edetään rapinalla sun muilla hienouksilla nämä ensimmäiset viisi minuuttia, sitä olisi kyllä saanut jatkua pidempäänkin. :( Loppuaika kuluukin sitten tuon tutun ja turvallisen belz krov-kitaran ja rumpujen parissa... joka ei tässä tapauksessa sovi sitten ollenkaan näin hienon alun jälkeen, ei näin. :´( Nimeen ja vereen se kirjoitettiin, lumisesta ikkunasta se poistuukin, tässä se ongelma piilee, korjaa se... kitarat pois ja enemmän rapinaa, niin hjuva tulee.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 15.11.2005
Mielenkiintoisia soundeja, kyllä. Rapinat ja nuo matalat huminat. Tuon intro-osa jumittaa ehkä hieman liian kauan saman rapinan ympärillä. Kun kappaleeseen tulee mukaan selkeämpiä elementtejä, se alkaa kuulostaa oikein mainiolle, koira ainakin tuntuu sekoavan tästä soundista.

Tuo kappaleiden yhdistäminen lienee tapahtuu tuossa kohtaa, missä haitsu alkaa paukuttaa. Ei mielestäni oikein toimi näin, ehkä parempi tulos olisi tullut vuorottelemalla tuota rumpuosiota ja ambientosiota. Tuo rumpupaukutuskin sinällään on toki laadukasta. Parasta herkkua tämä itselleni olisi tosin ollut nimenomaan ilman tuota rumpuilua, eli viiden-kuuden minuutin mittaisena dark ambient -tsipaleena.

Miksaus toimii hyvin ja soundit ovat kokonaisuudessaan rouheita. En nyt viitsi sakottaa tuosta sikamaisesta ristisiitoksesta, koska ambienttisoundit jauhavat niin nätisti. ;)
0   +1 +2