Kaunii

Haikaus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
redlerx 12.11.2011
Kaunista ja eteeristä!
0   +1 +2
 
vizitti 11.10.2007
En tahdo kirjoittaa pitkää kommenttia, koska ei tästä jää sanottavaa, ihanasti muokkas ainaki mun mieltä<3
0   +1 +2
 
10
gorgonoidi 01.09.2007
Kylläpäs osaakin olla nätti ääni laulajattarella, muutenkin biisi on todella nätti, mukavan simppeli ja asiaan kuuluvan psykedeelinen. Kaiut ja monenlaiset jännät äänet ja unenomaiset vokalisoinnit tekevät tähän sen psykedeelisen otteen. Kaunis syna brass melodia ja vokaalit luovat hienon tunnelman alulle.
Akustiset kitarat rytmittävät hyvin muiden erilaisten mielenkiintoisten äänien kanssa biisiä, kunnes mukaan astuu raskaammat kitarasoinnit ja rankat rytmit.
Ammattilaismaista jälkeä jälleen, hieno balanssi saatu alun rauhallisen tunnelmoinnin ja lopun rankemman "mörssäyksen" välille.
Ja kun pitäisi etsiä jotain mistä en diggaa tässä, en löydä mitään...
Aivan käsittämättömän tyylikäs biisi. Miksattukin järjettömän hyvin...
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 31.01.2007
tällä kertaa tuntuu siltä, että kävelisi suurella niityllä. vieressä sijaitsisi kylä, joka on tunnettu suurista tuulimyllyistä ja mutkittelevista joista, joissa ihmiset pesisivät pyykkejään.
0   +1 +2
 
9
Tasapainoinen, kaunis biisi, jotta että :) Äänet, nuo äänet, tuovat mieleeni naisen ikiaikaisen voiman, lisää, vielä lisää :))))))))) Ja mies se niitä hiekalle jääneitä askeleiden jälkiä seuraa, aina ja aina....vielä lisää hän aina haluaa.
0   +1 +2
 
10
Heavenlytrolls 26.06.2006
kova!
0   +1 +2
 
10
Imp 15.06.2006
*hyvin
0   +1 +2
 
10
Imp 15.06.2006
hieno biisi.ei voi muuta sanoa että björkkiä matkitaan juuri oikealla tavalla :) vokaaleihin ois toivonut muutakin kuin yhden sanan hoilaamista.mutta menee näinkin.basso+kitara ja rummut ++, vitun hyin miksattu!
0   +1 +2
 
9
juhiz 26.05.2006
Erittäin hieno tunnelma ja äänimaailma. Jossain kohtaa tulee Nine Inch Nails mieleen
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 25.05.2006
Kaunista ja rauhoittavaa, voiko paljon muuta enää lisätä.... ajatuksen virtaa... omalla tavallaan niin mysteerinen, persoonallinen ja rohkea veto... hienoa....
0   +1 +2
 
8
hietzu 25.05.2006
Ah,todella kauniisti lähti rullaaman alusta lähtien! Naisvokalistilla kappaleeseen sopiva ääni,ei liian tumma,muttei liian korkeakaan. Fiilistelybiisiä parhaimmillaan.Fantasiameininkiä ja veden äänien sekoittelu joukkoon piristävä lisä! Lopun massiivisuus antaa myös oman tunnelmansa.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 24.05.2006
Rohkee idea tämä, ja se toimii. Alussa kitara nyppii, sit tulee toi melodia mukaan. Tosi upeesti. Sit basson rauhallinen nyppiminen toimii erinomaisesti. Siinä soi joku soitin hienosti välissä. Sit alkaa kuuluun lauluu. Pian rummut tulee mukaan, aika vahvana, mut toimii tässä. Sähkiksen soinnut tuo lisää voimaa tälle viel. Kerrassaan todella onnistunut biisi, mitenkähän tämmösii osaatkaan tehdä :D
0   +1 +2
 
10
buranaC 24.05.2006
Nää on jänniä, en ole aikaisemmin tällästä mikserissä kuullut vaikka paljon kaikenlaista on tullut vastaan.
Todella hienoa, loppukin toimi todella hyvin.
0   +1 +2
 
10
Scion 23.01.2006
Hieno laulumelodia, sillä uppoisi Väinämöinenkin suohon. Kappaleessa on upea sointi ja äänimaailma. Lopun raskas kitara vaihtaa tunnelman mukavasti rumpujen sävyttäessä.
0   +1 +2
 
9
Jannuli 10.01.2006
Huh, olihan miellyttävä aamuinen-rentoutus-kuuntelu-kokemus. Biisi on fiilikseltään ja soundeiltaan todella hento ja leijuva - olisi kuitenkin väärin sanoa ohut. Kyllähän tämä piti silmät kiinni kuunnella, ja pariin otteeseen.

Lopussa mentiinkin jo sen verran monella astraalitasolla ja sen verran lujaa, että meikäläisen oli aluksi vaikea pysyä perässä, mutta pikkuhiljaa kokonaisuus avautuu ja huomaan pitäväni kokonaisuudesta.
0   +1 +2
 
INTRIGA 24.12.2005
Vihdoinkin pääsin tuotantoas kuuntelemaan... Olemme jo toistuvasti törmäilleet, tiesin miehen ennen musiikkia. Jäbän tolkuton promootio näkyy melkosen reippahasti.. Sweet. Nevertheless. Aika metsä meisinkiä. Aika avantgardistinen meno, diggailen. Multa löytyy rspkt:iä kaikkeen piskuisen kokeellisempaa tavaraa kohtaan... Kyllästynyt meinaan olen jatkuvaan mielikuvituksettomaan shittiin jota genressä kuin genressä joutunee kohtaamaan. En rupea analysoimaan. Tämä hyvä. Diggaan, siis pidän.
0   +1 +2
 
9
anarcomaniac 10.12.2005
harmooninen ja mukavan lepposa meininki jossa laulut sopii kuin nyrkki silmään varsinkin kun kaikuefektit korostavat kohtia joissa kaiku on jätetty vähemmälle. todella toimiva kokonaisuus
0   +1 +2
 
JamesMercy 03.12.2005
Haikaus tuntuu olevan projekti, joka onnistuu viehättämään jo pelkästään kappaleiden nimillä. Eipä silti, kunnossa on kappaleet muiltakin osiltaan. Vokaalit ovat taas erinomaiset, erityisesti moninkertaisiksi paisuessaan toimivat oikein vakuuttavasti. Puheosuudet ovat kuitenkin laadultaan jotenkin epätasaisen oloisia, eivätkä sytytä yhtä kovasti. Muuten soundit ovat kohdallaan, ujeltavat synat erityisesti miellyttävät korvaa. Kitarat ja efektihenkiset äänet auttavat mukavasti eteenpäinkulkua. Rakenne on taas melkoisen erikoinen, tuohon loppupuolen runttaukseen kasvava tunnelma on jotain johon harvemmin olen törmäillyt. Yllättävän hyvin kappale kuitenkin pysyy kasassa. Pisteitä taas kivoista soundeista ja tinkimättömästä omaperäisyydestä; tämän parissa viihtyy mielellään.
0   +1 +2
 
8
CKT 29.11.2005
Jees, laadukasta kamaa on kyllä! Vaikka en ole tämä musiikkityylin edustaja niin tuntui kyllä hyvältä kun tätä kuunteli luurit päässä.
0   +1 +2
 
8
rauschenmaschine 25.11.2005
Jos teiltä löytyy näitä etnovaikutteisia kappaleita enemmänkin, niin voisitte kokeilla lähteä esiintymään Karjaalle Faces-festivaaleille, missä varmasti hengenheimolaisia ja tällaisen musiikin tekijöitä saattaisi löytyä lisääkin. Mieleen tulee ainakin Native Noise. Karjaalla oleva Etnocult-järjestö valitsee esiintyjät. Sinne vaan demokappaleita. Mitä tulee itse tähän kappaleeseen, mieleen tulee juuri sellainen chill-out festaritilanne, jossa tällaista mielelläni kuuntelisin pienessä nousufiiliksessä kokien yhteyttä luontoon ja taiteeseen, jopa ihmisiin (jos sellainen on mahdollista). Jotakin shamanistista tässä on =). -R
0   +1 +2
 
9
SoulDump 21.11.2005
Kyllä maistuu kovin hyvälle, vaikka tunnelma vaihtuu aikas radikaalisti niin se ei riko hyvää fiilistä joka jäi biisistä. Tuli sellanen fiilis että tää pitäis kuunnella uudestaa ja uudestaan, ja keikalla vois toimii todella hyvin mutta pidempänä..
0   +1 +2
 
9
semihc 21.11.2005
Hienoo tunnelmaa. Tuo ohuen kitaran ja basson yhdistelmä on hieno. Lauluja muu vokaali luo tunnelman.
Auts. vähän kyl särähtää tuo täydellinen filiksen vaihtuminen turvallisesta leijailusta mättöön. Ei paha, ennemmin vähän erikoinen.
Tätä olis kyl voinu jatkaa pidempäänkin, kuten muutkin on tainneet ja sanoa. Ois voimu esim. palata siihen alun leijailu teemaan, tai jotain.
On tää kaikkeneen niin hyvä ettei faniuteni hetkeäkään järky :)
0   +1 +2
 
luoja 21.11.2005
Kitaran saundi on aika ohut ja ponneton, mutta muuten erittäin hyvän kuulosta, tulee vahvasti rättö lehtisalon biisit mieleen.
Biisi maalaa kauniin maiseman, joka kyllä särkyy parin minuuntin jälkeen rumpujen ja säröjen jyrähtäessä, itse olisin pysynyt iisissä maailmassa, ehkä tehnyt siitä vielä iisimmän, nyt ainakin itseltä romahti fiilikset, kokoajan vain kaipaa sitä alku osaa :)
Teknisestihän tämä on ihan hyvin tehty, jos ei ota lukuun sitä alun kitaraa... mut liian lyhyt, ois voinu tosta mihin tää loppu tulla vielä pari minuuttia tuon alun kaltaista juttua.... mut joo, eiköhän tämä tästä lähde liikkeelle :)
0   +1 +2
 
9
raztaman 20.11.2005
Niin joo unohtui mainita, tuo laulu ja haikailu suomen kielellä ei häirinnyt, yleensä sattuu korvaan kun lauletaan suomeks. :)
0   +1 +2
 
9
raztaman 20.11.2005
Ihanan rauhoittava alku. Tuota looppia vois kuunnella loputtomiin..

Kerrassaan sanattomaks jätti, tuo loppu tuli ehkä hiukan liian yllättävänä ja raskaana ja kovalla. Rikkoi tunnelman, etten sanois... :)

Antaisin kympin ilman tota loppuosaa joka sekään ei ollut huono, mutta olisi varmaankin sopinut paremmin johonkin muuhun väliin. Alku alkoi jo tuomaan sitä maailmaa mitä musiikilta aina haluaa ja odottaa, loistava! Pitää ihan kuunnella toisen kerran putkeen.
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 19.11.2005
Valkoinen Peura on varmaan päästetty studioon - aika vaarallista sinänsä. Hienosti kasvava mystinen veisu, joka pitää otteessaan loppuun asti. Jännittävä äänimaailma ja herkkä Peuran henkäily nostavat tunnelmaa.
Vastakkainasettelu on kouriintuntuvaa, kun toinen pyytää että "hiukan hiljempaa" ,niin toinen vaan kasvattaa äänivallia minkä laitteista irti saa :)
0   +1 +2
 
9
sikki-six 19.11.2005
Ehtaa lapin mieleen tuovaa fiilistä, tunnelma on oivasti kohillaan. Rohkean kokeileva ja progahtava linja on mun mieleen. Lopun rock-kitarointi ei ihan sopinut tähän pakettiin. Vähemmän runnova tyyli tuntuu luontevammalta ja toimiikin paremmin... Hieno biisi, anyhoo.
0   +1 +2
 
Tämäpäs on jännä! Todella mahtavasti sotketaan kansanmusiikkia elektronisiin elementteihin. Vaikka minuun ei oikein iskenyt nuo kaksi aiempaa kipaletta, niin Aailma on silti neroudessaan ja persoonallisuudessaan todella loistava. Ja niin on tämäkin. Tässä psykedeelinen leijunta viedään entistäkin pidemmälle. Alussa kappale kuulostaa kivalta, kaikki rahinat ja muut luontoäänet sopivat tällaiselle dark ambient-kuuntelijalle mainiosti. Alku vie kuuntelijan oikeaan tunnelmaan.
Lopussa alkaakin sitten kiinnostava osuus... Aluksi rummuista ajattelin, että mennäänkö tässä taas elektronisen biitin voimin loppuun, mutta särkijän mukaan tulo yllätti. En todellakaan osannut semmoista odottaa.
Tuli mieleen Nestin särökanteleella tehdyt jutut, vähän samanlaista fiilistä tuli nytten. Mukava biisi näin syksyn pimeneviin ja myrskyisiin iltapäiviin.
0   +1 +2
 
9
Progesankari 14.11.2005
Kyllä nyt täytyy sanoa että teiltä löytyy sitä niinsanottua musiikillista lahjakuutta. Biisi on aivan mahtava, eikä siihen ole mitään lisättävää. Ja mitä tohon kokeellisuuteen ja persoonallisuuteen tulee, niin se juuri tekee tästä niin mahtavaa. Odotan innolla uutta settii!
0   +1 +2
 
*paniikki* 14.11.2005
Kuuntelin mut en jaksanu oikeen keskittyä. :D Ihan hyvältä kuulostaa. Fiilis kyl varmaan löytys jos jaksas keskittyy mut ei just nyt oo oikeen fiilistä.. Sitte paremmalla ajalla ja paremmalla fiilingillä.. :D
0   +1 +2
 
Pagan 13.11.2005
Vaikea sanoa. Aika experimentaalista settiä tosiaan, ei kyllä auennut ainakaan ensimmäisellä kerralla. Soundi on laadukasta, siitä ei epäilystäkään.
Taitavasti tehty, ei häpeä aikasemmalle tuotannolle ollenkaan, mutta jokin ei stemmaa yhtä hyvin kuin aikaisemmissa, oliskohan voksut jotenkin hieman epäsopivat.
0   +1 +2
 
9
Jules Varjola 12.11.2005
Kaunista. Niin kovin kaunista. Neitosen ääni on mukavan heleä, ja herkkä. Jopa nuo vähän koneellisemmat äänet sopivat, vakka aluksi niistä vähän pahaa ajattelinkin. Taidokasta työtä. Loppu karkaa mukavasti muusta tunnelmasta, ja on maiiiniiiiooooooo... <3 Laatua.
0   +1 +2
 
9
Maikku89 12.11.2005
Pidän biisistä varsin kovasti. Siinä on mielestäni mukava vire, joka saa alkuksi rauhoittumaan ja loppua kohti keräämään aggressioita pintaan. Taitavaa!
0   +1 +2
 
SirLexu 12.11.2005
Alkaa mukavilla saundeilla. Kaikki luolaäänet (rahinat ja pisarat) ovat sopivasti aseteltuja ja kuulostavat hyvältä. Suurinpiirtein siinä minuutin kohdalla alkavaa vinkunaa fiilailin. Puheosuus ei naisäänen kohdalla lämmitä yhtä paljon kuin alku. Meininki muuttu mukavasti säröäänien astuessa kehään lopussa. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Moog-tyyppinen syntikkasoolo on elementti, joka toimii mulle oikeestaan aina ja rauhallinen kaunis naislaulu stemmoineen skulaa myös. Toi lopun räjähtävyys.. Tiedä siitä sitten?
0   +1 +2
 
kara 12.11.2005
toi puhe kohta ei mun mielestä oikeen toimi. mut muuten tosi hyvä. toi särkijä kitara, vai mikäs ny olikaan, kuulosti tosi hyvältä tuola loppu päässä.. ku toi lähti vähä menevämmäks nii aattelin et mikä saatanan popuppi ny taas tuli :)
mutta kyl, tosi hyvä ja tunteikas kappali =)
0   +1 +2
 
10
Todella, siis todella tunnelmallinen kappale. Kaivosääniefektit (rahinat, vedenpisarat) sopivat kappaleeseen kuin nenä päähän. Ja sitten vielä lappalaismeininkiä naislaulajalla, tämähän on mestariteos, 10!
0   +1 +2
 
rewind 11.11.2005
Ihan mielenkiintoista settiä. Itselleni ei uppoa tällainen matsku 100%:sti, varsinkin ajoittaiset rytmistä poikkeamiset ottavat liiaksi korvaan. Soundeiltaan ja äänimaailmaltaan kuitenkin erittäin hyvin rakennettu keitos.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 11.11.2005
Niinpä niin, olen onnistunut kuuntelemaan ja leijailemaan jälleen yhden kerran niin hienoissa maailmoissa kuin vaan näin alkuillasta voi olla raskaan duunipäivän jälkeen. Aivan mahtava vetäisy. Tämä teos vie kyllä kuulijan aivan omille sfääreille jos vain vastaanottimet ovat kullijalla kunnossa. Mahtavaa.
0   +1 +2
 
NapalmHead 11.11.2005
Oikein hieno kitarariffi käynnistää homman. Kitarassa on juuri oikeanlainen delay, joka tuo biisiin rytmikästä ambienssia. Oikean kaiuttimen valtaa väriä tuoden hieman erilainen melodia, joka on myös mukava. Laulu on todella hyvän kuuloinen.

Sanoituksia biisissä ei tunnu juuri olevan, mikä on hyvä juttu, sillä tämän tyyppisiä biisejä kuunnellessani suosin totaalista rentoutumista, mitä sanoituksiin keskittyminen voi häiritä.

Raskaampaa soundia sisältänyt osio ei kuulostanut täysin sopivalta, mutta paremmalla toteutuksella se varmasti sopisi biisiin oikein hyvin. Kokonaisuutena tämä on kuitenkin miellyttävä tunnelmapala.
0   +1 +2
 
10
The Piippo 11.11.2005
kaunis kappale rento meininki ja rajumpi loppukin on hyvä
0   +1 +2
 
10
Intro 11.11.2005
Melko varmasti paras mikserissä kuulemani biisi.. Todella psykedeelistä tai jotain. Mä en tästä osaa mitään sanoa paitsi että kuulostaa ihan mahtavalta..!
Arvosanaksi 12-, miinus biisin lyhyydestä. (;
0   +1 +2
 
juZ 11.11.2005
Toimii hyvin tuohon särökitaraosuuteen asti. Jotenkin hajoaa koko setti käsiin, muutenkin siinä on jotain vialla, en osaa tarkemmin sanoa mitään.

Ennen särökitarointiosuutta homma toimii nätisti, oikein nätisti.
0   +1 +2
 
Vespe 11.11.2005
Mielenkiintoinen biisi. Tunnelma on psykedeelinen mutta ei liian, tarkoitan tällä että laulu on ihan kunnollista eikä mitään kaukaista kirkumista :)

2:12 kohdalla biisi muuttui minun osaltani mielenkiintoisemmaksi, ja tästä kuulisi mielellään ihan kokonaisen biisinkin jossa olisi nuo rummut ja muut hilavitkuttimet mukana.

Vaikea sanoa kummempaa.. Ammattilaismaisen kuuloista, mikserin parhaimmistoa monessakin mielessä. Siis sun tuotanto yleensäkin; omaperäistä, raikasta ja kiinnostavaa.
0   +1 +2
 
9
elvard 11.11.2005
Soundit ovat parantuneet entisestään, tai sitten vain pidän liikaa synkistä säröistä. Sanonpa taas, että näitä teoksia vois kasvattaa vielä vaikka kuinka. Aivan alku on kauniin melodinen, tunnelma on väreilevä ja odottava. Lopun laulussa ei ole niin vahvaa tulkintaa kuin Kuulemassa. Biisissä kuulee enemmän vaikutteita kuin aiemmista, mutta silti Haikauksen tunnistaa jo omakseen. Se on hyvä se.
0   +1 +2
 
10
Purple Helmet 11.11.2005
Komealta kuulostaa. Loppu varsinkin. Minusta tämä oli hieno kappale.
0   +1 +2
 
9
MGynther 11.11.2005
Todella folk, hyvässä mielessä. Ilmava ja kevyt fiilis. Rentouttava, vaan ei nukuttava. Artistisivun taustavärin värinen, mutta utuisempi. Puheosassa delay on mielestäni liian kovalla, mikä rikkoo tunnelmaa väärällä, ahdistavalla tavalla. Lopun "rymistely" herättää kuulijan.
0   +1 +2
 
9
Marquez 11.11.2005
Äänimaailma on jälleen mielenkiintoinen ja omaperäisyyttä riittää myös.
Lopun alun mäjäytys tuli täysin yllätyksenä, kuten näemmä muillekin, ja hätkähdin hieman. Sähkökitara oli turhan tunkkainen.
Mukana oli sopivasti elektronisuutta, josta pidän. Tuommoista kikkailua, mitä oli ihan lopussa, olisi saanut olla enemmänkin ja kappaleen pituuskin voisi olla hieman pidempi. Jotain pientä voisi myös lisätä biisiin. Tiedä sitten olisiko se rumpuihin monipuolisuutta vai jotain pientä melodian tapaista. Vaan hyvinhän tämä näinkin toimi.
Ei pärjää ihan Aailmalle, mutta hyvä kipale silti.
0   +1 +2
 
10
Nectino 11.11.2005
Tässä biisissä on varsin hieno soundimaailma. Varsin erikoinen biisi terästettynä hienoilla soundikuvioilla. Hieno tuo puheosuus, jonka jälkeen alkaa rummut ja kitara rokkaamaan. Oikein mahtava biisi mielestäni. Erikoisuus tässä biisissä on huippuluokkaa ja miksauspuolikin toimii varsin voimakkaasti. Biisi nosti minulle pintaan erikoisia fiiliksiä biisin erikoisuuden takia.
0   +1 +2
 
Haava 10.11.2005
Ärsyttää tuo delay tuossa räminässä. Juuri sellainen ääni josta en esim. teräsakustisessa pidä. Se turha rämähdys. Sitten vielä tuo turha deläy siihen.

Syna mölinät olivat kivoja... Sähkökitara pätkä veti hyvin jujua biisiiin ja kokonaisuus heräsi henkiin...

Mitä tulee vokaaleihin, niin laulu meni mallikkaasti, mutta ne puheosuudet olivat mielestäni vähän teennäisen kuulloisesti "näytellyt". Noh.. ääninäytteleminen onkin vaikeaa. Puheessa kuuluu nimittäin KAIKKI. Mitään ei saa anteeksi.
0   +1 +2
 
9
Chi-Xi-Stigma 09.11.2005
Soitannassa on paikoitellen hyvän kuuloista epätarkkuutta, tulee sellainen leirinuotio fiilis
(oletan että on toteutettu tarkoituksella).
Soundipolitiikka tässäkin biisissä on toteutettu varsin mallikkaasti ja oikeastaan ainoa asia,
joka jäi kalvaamaan mieltä, oli särökitaran lievä tunkkaisuus.
Biisinä tämä muistuttaa minua etäisesti Ulverin tuotannosta.
Tuo "hiukan hiljempaa" pointti versus "silence teaches you how to sing".
Musiikillisesti pulpahti mieleen "The Marriage of Heaven and Hell"-levy.

Kahteen aiempaan biisiin verrattuna tämä oli mielestäni hieman heikompi veto.
Sellainen välisoiton tyyppinen osio jossain isommassa kokonaisuudessa.

Täytyy kuitenkin taas antaa aplodit ja kunnioitusta omaperäistä musiikista.
Not knowing how to express myself without using pagan words...
0   +1 +2
 
9
Kardhu 09.11.2005
Tää alku on kyllä nimensä kuuloista tavaraa :) Tykkään tosi paljon tästä äänimaailmasta ja varsinkin tuo kitara jostain syystä maistuu erittäin hyvälle. Tulee ihan mieleen nuotio järvenrannalla (noi tausta pulpahdukset ja rätinät)... sitten tuon suomalaisen seesteisyyden takaa alkaa kuulumaan jo pientä särinää. Kaupunkilaiset tulevat meteleineen (toi teollisuus särinä :)) ja softasynineen, mikä sopii tuohon aivan totaalisen mainiosti. Tosi mukava soundi siinä ja hyvä melodia ja hienosti efektoitu ja ja...! Toi ja kitara on mun lemppareita tässä biisissä. Tosi hyvän kuulosta kyllä. namnam.

Tarinana tämä toimii hyvin, mutta biisinä olisin enemmän kaivannut tuota alun letkeilyä.
Mutta takas tarinaan... Ei auta metsäneläjien pyynnöt pörssikurssien edessä. 5000 paikan parkkipaikka ja K^2-market rakennetaan tähän nyt. voi voi.
Hyvin efektoitu noi puhesamplet. Paljon vaihtelevuutta. Harmi vaan, että en saa puolestakaan selvää, että voisivat ne efektit olla hiukan hiljempaa. Tosin mikäli niistä ei ollut tarkoituskaan saada selvää niin...

Kuten sanoinkin jo. Tarinana tämä toimii, mutta ei kyllä yksittäisenä osana tarkasteltuna nappaa yhtään tuo loppu, vaikka soundit potkivatkin hyvin ja hyviä elementtejä oot(te) sinne saanut upotettua. Ei oo särökitara oikeen mun makuun. Hieno tuo reverse(??)tyylinen loppu... mutta mitä kävikään metsänelijöille tai kaupunkilaisille jäi nyt vähän epäselväksi kun tämä loppui näin äkkiä. No ehkä kaikkea ei pidä aina paljastaa :)

Lauluista en osaa oikeen sanoa, muuta kuin, että Lauralla on ihan mainio, persoonallinen ja erottuva ääni. Tykkään kovasti. Ajoittain laulut on miksattu ainakin mun makuun ehkä hieman liian kovalle tjsp.

Mutmut! En keksi tästä oikeestaan mitään varsinaista negatiivistä sanottavaa. Hyvät on soundit ja vibat.
0   +1 +2
 
10
Living Shadows 09.11.2005
Tämä on tosi kaunis, en kyl tätä musiikkia (genreä) itse kuuntele mutta tämä oli oikein kaunis.
0   +1 +2
 
Siddhartha 09.11.2005
jei...tää lähtee mukavasti liikkeelle. kunnon etno/chill out/joku juttu....
Näis on kyl jotain näis haikaus meiningeissä. loppukin oli ihan jees, se vaihto vaan mun mielestä meni jotenkin...en mä tiiä. no enivei... se meni miten meni ja mä oon siitä mitä mieltä olen.
kivoja kaikuja ja ääniä, innovatiivista asennetta. kylkyl...
0   +1 +2
 
medium 09.11.2005
Hienosti alkaa...
Kitara olisi voinut jäädä alussa vähemmälle/hiljemmälle kun kerran 'luonnossa liikutaan' tai alkaa myöhemmin?...ehkä? ...en oikeen tykännyt vokaaleiden alkupäässä olevasta kaiku-efektistä koska se 'extreme tweak' jäi siinä hyvin lyhyeen ja pätkäisi ajatukseni hiljenemällä äkkiä.
Muutenkin biisi loppuu aivan liian lyhyeen ja vokaalit jumittavat (tosi) paljon paikoillaan ilman kehitystä jota toivoin niin kovasti. potentiaalia on niin paljon että petyin...niin tuotannossa kuin laulussakin...siis potentiaalia ja taitoa.

Tosiaanki'...seinäänhän tämä loppuu...6min lisää settiä ja olisin iloinen...nyt on pakko repeatilla kuunnella ja se aiheuttaa 'kyllästymistä'...
vokaaliosuuksissa ei myöskään ylletä edellisten teosten tasolle.

kyllähän mä levyn ostan heti kun se ilmestyy....kunhan pienet virheet on pistetty uuteen kuosiin ja äänen taso on pehmeää ja mukavaa...jollain tasolla soundi on karheampaa kuin odottaisin (esim celluloid dmagen tuotantoon verratessa)....nyt noin 10x kertaa kuunnelleena ihan mukavaa settiähän tämä mutta ei todellakaan valmis levytettävä kappale.
Haikaus on kyllä hienoa musiikkia.
0   +1 +2
 
10
Joo taidokasta musiikkia. Ja äänityskin on hyvä. Ja säkin olet hyvä.
0   +1 +2
 
9
-NB- 08.11.2005
Ensin biisi meinasi harhautta uneen,mutta pian herättikin kylmästi..Hyvä biisi,ei voi muuta sanoa..mukavia viboja jäi..mukava vaihto tossa biisin keskivaiheilla..Jatkakaa tätä rataa..Ysi tippuu..
0   +1 +2
 
9
Gumma 08.11.2005
T'ää oli ehdottomasti paras haikauksen biiseistä ja laulu oli aivan mahtava!!!!! varsinkin siitä kohtaa eteenpäin kun sitä laulua oli eri sävel korkeuksilta monta päällekkäin.. 9 pistettä! tässä mun mielikuvitukseton arvostelu... laulajalla on muuten aivan mahtava ääni!
0   +1 +2
 
9
e2 08.11.2005
Alku on mukavan rauhallinen ja tuosta puhekohdasta tykkäsin myös. Toi rankempi loppuosa jotenkin yllättää joka kerta biisiä kuunnellessa, vaikka biisi onkin jo useamman kerran tullut kuunneltua. Loppuosa onkin hyvää vaihtelua muuten suht chilliin haikaukseen. Ainoastaan nuo sähkökitarat hieman häiritsivät aluksi, mutta ei niitten laittaminen tuohon kuitenkaan ihan huono ratkaisu ollut.. Loppuun olisin vielä kaivannut jonkun rauhallisemman kohdan tuon rankemman väännön jälkeen, kun nyt biisi loppui melko yllättäen ja jäi aika lyhyeksi. Tällaista musiikkia kun kuuntelis mielellään pidempääkin Todella hyvä biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
NorthernPeter 08.11.2005
Saavuin, kuuntelin ja myös pidin. Rauhallisemman alun jälkeen oli jopa yllätys että kappaleessa oli hieman "raskaampi" loppuosa. Mukava kipale jälleen.
0   +1 +2
 
10
HT 08.11.2005
Mahtava aloitus kipaleelle...todella rauhottava. todella kaunis biusa, tunnelmallinen, hienoo psychee! minkä räjäyttää älytön skeba!... ihan älytön biisi, tippuu meitsille todellaki! hienoa!:) ammattimaista työtä...
0   +1 +2
 
Jukeboksi 07.11.2005
Rapisevan maukas alku. Naislaulajan daadaat tuo liikaa mieleen sellaisen geneerisen suomalaisen naislaulajan = ei hyvä. Melodia+kitara tuo mieleen jonkun 90-luvun alun TV-sarjan tyyliin Twin Peaks. 2:11 eteenpäin sitten sellasta...joono, en vaan tykkää täntyylisestä. Tällästä telkkarimusaa just.
0   +1 +2
 
10
RHP 07.11.2005
Aika mukaava biisi :).. loppu varsinkin oli aika yllättävä mutta toimivan hyvä.. biisi oli taas aika kaunis ja mielekäs.. laulu on tosi jees ja musiikki taustalla toimii loistavasti.. ei tästäkään nyt paljon 10 huonompaa voi antaa =D
0   +1 +2
 
9
JaDubb 07.11.2005
Tosiaan mukavalla akustisella soundilla lähdetään liikkeelle ja akustinen soitantahan jatkuukin läpi biisin. Hoilaus on oivan kuuloista ja toimii hienojen padisoundien kanssa tyylikkäästi. Rummut tulee mukaan aika voimakkaalla paukauksella, huh. Rumpulinja on toki niin ikään tyylikäs. Miksauskin on toteutettu erittäin hyvin. Biisi tosin on jäänyt valitettavan lyhyeksi, tuolla soundien kerroksisuudella viisikin minuuttia olisi mennyt helposti. Joka tapauksessa herkullista leijuntaa ja äänimaailmaa.
0   +1 +2
 
9
ADU 07.11.2005
olipas chillinpsygee sessioo.. tää ois hyvä styge alotus setiks!!
0   +1 +2
 
Aurisgale 07.11.2005
Alkaa laadukkaalla ja akustisella otteella. Tunnelmaltaan jälleen hyvin vesimäinen ja virtaava. Kuulostaa hyvin kauniilta, varsinkin kun moniääninen laulu pääsee liikkeelle. Retromainen portamento-soundi on eloisa lisä. Rahinat ja muut pikkuväritykset ovat paikoillaan.

Hiukan oma korva korahtaa erikoiseen ratkaisuun käyttää suomenkieltä vain pelkkänä kakofonisena puheena. Ahdistavuutena se toimii, mutta henkilökohtaisesti en pidä näin rohkeasta ja persoonallisesta yrityksestä. Tarkoituksellahan se on aivan selvästi tehty, mutta pidin enemmän alun harmoonisuudesta ja äänestä joka antoi tilaa muillekin soundeille.

Laadukasta tuotantoa tämä on edelleen, mutta ei millään pärjää kahdelle aijemmalle teokselle. Rohkeudesta/omaperäisyydestä kuitenkin täytyy nostaa jälleen hattua teille:) (sopivan ironinen ote mukana) Olisin kuitenkin toivonut että laulaja olisi voinut olla hiukan hiljempaa^^
0   +1 +2