Becoming Alexander

Minor Chill

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

5
aleksii 24.07.2007
mulla alkoi soimaan päässä enjoy the silence
senkin sekava hinttari
0   +1 +2
 
INTRIGA 02.09.2006
Ihan jees... Kelloista pidän paljon (sen jo tiesit) mutt toi korkea soundi tossa lopussa on tosin ehkä maailman ärsyttävin soundi... En ymmärrä... Muuten siisti, mutta toi soundi pilasi mun transsini pahasti.
0   +1 +2
 
Martian Law 31.10.2005
Sävellys lämmitti vanhan mm. italodiscon ja klassisen musiikin ystävän mieltä. Oikein mukava, hieman erilainen "Chilli". Mollissa kuitenkin, niin kuin pitääkin. Sähkissoolo loppuu aika tylysti karvan verran kesken. Sen vois feidata nätimmin pois. "Kokeellinen" = keskeneräinen? Vähän sellainen fiilis tulee tästä. Hienoa kun noi vib/kellosoundit (?) on noin pinnassa verrattuna jousiin/synthpadeihin, joissa kulkee hienot soinnut. Erityisesti biititön väliosa toimii täysillä. Sävellyksestä iso arvosana, kokonaisuudesta vähän pienempi, en osaa päättää onko tämä biisi "arvostelukykyinen".
0   +1 +2
 
8
DjLime 30.10.2005
Tässä on jännä fiilis. Jotenkin nuo nes äänet tuolla seassa luovat sellaista tunnelmaa, että tässä olisi yritetty uusio versio jostain nes soundeilla tehdystä vanhemmasta biisistä. Tuo heti alussa oleva pimputtelu melodia on todella ovelan kuuloinen ja hypnoottinen. Selvästi tässä erilaiset tyylit taistelee keskenään ja lopputulos on vähän sekasikiö. Ihan mielenkiintoinen biisi. Hienoja soundeja ja hienoja kikkailuja.. niitä yhdistävät tekijät taas eivät vaan saa aikaan oikeen kunnon kokonaisuutta. Rakenne on sellainen tekijä joka vähän sekottaa kuuntelijan. Pitää antaa se ihan kiva numero
0   +1 +2
 
10
ADU 29.10.2005
meitsi ainaki diggas! .. tosi nättei melodioit! ja saundit kohallaan!! ... ei mitää pahaa sanottavaa...
0   +1 +2